Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βρε παιδια αν ο μεγαλυτερος αδερφος...που δικαιουτε το 9μηνο...περασε σε στρατιωτικη σχολη το 9μηνο δεν περναει στον επομενο...ισχθει ακομα?

Tι είναι ο στρατός; Κολέγιο;

Οι εγγραφές άνοιξαν και θα δεχόμαστε αιτήσεις μέχρι τέλος Αυγούστου; :p

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε Κώστα Κέλλα. Σου απαντώ στο παρακάτω σου Post , πάντοτε χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, απλώς εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη.

analogos apo pia meria to blepeis file mou

anousio kai mi dimiourgiko to blepoun kapioi an8ropoi pou erxonte apo agaria kai mono(kai eytixos exoun arxisei kai ligosteyoun)pleon kai oi mikroi se ilikia pou katatasonte to blepoun ligo diaforetika kai kitan na ekmetaleytoun kai na ma8oun kati (esto ayto kai an legete latza sta magiria.mi ksexnas oti erxonte apo tin agalia tis mamas tous pou tou eplene tous magireye kai tous ka8arize opos kai emena bebaia)

aneka8en eimastan polemoxaris san laos kai oxi mono emeis.

ayto einai to kako me esas tous ap ekso.to blepete san ''epagelma''.

mega la8os.

kapoioi den to blepoun etsi.

den mpika gia ta gamo 1300 eyro.8a mporousa na ta eperna kai apo allou.to kano giati to goustaro.kai na sou po kai kati akoma xoris na 8elo na maloso etsi.?exo ma8i sti zoi mou na dokimazo ta oria mou.gia pigene na filas braxonisides mera nixta me broxi me ilio xoris nero kai fagito.na doume poso 8a antekseis.(sizitisi panta sta oria tou dialogou kai xoris na 8elo na se prosbalo)

Ξεκινώντας από τα όρια, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δοκιμάσει κανείς τα όρια του. Η βραχονησίδα είναι ένας τρόπος σίγουρα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να πάω έχοντας μαζί μου ένα βλάκα καραβανά.

Γιατί το λέω αυτό; Στην ζωή μου έχω συναντήσει ( και προφανώς θα συναντήσω ) τους μεγαλύτερους βλάκες εκτός στρατού. Η διαφορά όμως βρίσκεται στα 5 δευτερόλεπτα. Εκεί έχω την επιλογή να τους ανεχτώ όχι περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα. Στο στρατό έχεις την υποχρέωση να τους ανέχεσαι 2 και 3, ίσως και περισσότερους μήνες.

Αφού αφήσαμε το οικονομικό ώφελος στην άκρη, μας μένει το " έχουν αρχίσει και λιγοστεύουν" .

Έτσι βλέπεις εσύ; Εγώ, ώς ενεργό μέλος του στρατού αυτή τη στιγμή, βλέπω το εντελώς αντίθετο. Αφήνω έξω τους κακόμοιρους Γιώτα που μέχρι να παλιώσουν θα κάνουν αγγαρείες επειδή δεν μπορούν να χρεωθούν όπλο. Αφήνω έξω, τους σκοπάνθρωπους που ξοδεύουν συστηματικά 6 με 8 ώρες κάθε μέρα, από τη ζωή τους, παριστάνοντας ότι παρέχουν ασφάλεια σε στρατόπεδα. Πιάνω τα στελέχη. Αρχίζω από αυτούς , ένα 70% που συνταξιοδοτείται πρόωρα με μειωμένη σύνταξη επειδή δεν την παλεύει άλλο. Τα ΕΠΟΠ , που στα 4 χρόνια παραιτούνται και σκαρφίζονται του κόσμου τις αρρώστιες αναγκάζοντας το κράτος να προβαίνει συνεχώς σε διαγωνισμούς και προκυρήξεις.

Τα φαντάρια έρχονται και παρέρχονται. Αν είναι τυχεροί, δεν συναντάνε βλάκα. Άν πάλι συναντήσουν, το Maximum είναι 12 μήνες. Αυτό ήταν.

Τα στελέχη είναι καταδικασμένα να ανέχονται και να λένε "μάλιστα" σε κάθε καραγκιόζη κομπλεξικό που νομίζει ότι είναι ικανός να διοικεί, αλλά στην ουσία αυτό που κάνει, είναι να βγάζει στους υφιστάμενους του το κόμπλεξ που του δημιούργησαν οι συμμαθητές του στο δημοτικό, όταν τον φωνάζανε μπουχέσα.

Επανέρχομαι στους κληρωτούς και λέω. Βλέπεις ολο ένα και περισσότερους στρατιώτες που δεν κάνουν αγγαρεία τη θητεία τους ; Έλα ρε..

Εγώ γιατί βλέπω περισσότερους λιποτάκτες και ανυπότακτους από ποτέ; Γιατί βλέπω σούτουρες με χιτώνια ανοιχτά, καπέλο στο αφτί, παντελόνι σκισμένο και αρβύλλα χωρίς κορδόνι χωρίς να τους καίγεται καρφί ; Γιατί μυρίζουν τα στρατόπεδα καμμένα ρούχα κάθε φορά που απολύονται σειρές;

Καταλαβαίνω ότι εσύ το γουστάρεις και το σέβομαι αλλα είσαι τρανταχτή μειοψηφία. Ίσως να ήσουν πλειοψηφία στη σχολή σου, που είναι και λογικό.

Συνοψίζοντας, ο στρατός είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου για τον κληρωτό, γιατί του στερεί 1 χρόνο από τα πλέον δημιουργικά του χρόνια.

Στο στέλεχος κάνει κάτι ακόμα χειρότερο.Του στερεί τα καλύτερα του χρόνια. Συνεχείς μεταθέσεις που δεν σου επιτρέπουν να ριζώσεις , να κάνεις το σπίτι σου, να ριζώσει με τη σειρά και η οικογένεια σου, ότι χειρότερο για τα παιδιά.

Ναι, παρέχει μια Α' οικονομική ασφάλεια, αλλά τα χρήματα ποτέ δεν έφεραν την ευτυχία.

Χρόνια πολλά σε όλους.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Εκεί έχω την επιλογή να τους ανεχτώ όχι περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα. Στο στρατό έχεις την υποχρέωση να τους ανέχεσαι 2 και 3, ίσως και περισσότερους μήνες.

Εγώ προσωπικά το πιο χρήσιμο που έμαθα στον στρατό ήταν ακριβώς αυτό!

Read The F...ing Manual First

Στην ζωή μου έχω συναντήσει ( και προφανώς θα συναντήσω ) τους μεγαλύτερους βλάκες εκτός στρατού. Η διαφορά όμως βρίσκεται στα 5 δευτερόλεπτα. Εκεί έχω την επιλογή να τους ανεχτώ όχι περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Κατ' αρχήν να διευκρινήσω ότι συμφωνώ με τα περισσότερα που λες. Στέκομαι όμως στην πρώτη σου πρόταση, που θεωρώ ότι περιέχει όλο το ζουμί: Aν ο εργοδότης σου ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και έχεις ανάγκη την δουλειά, τι θα κάνεις; Δεν θα τον ανεχτείς για πάνω από 5 δεύτερα και θα το παίξεις επαναστάτης; Μπορεί και να το κάνεις αν είσαι 20-25 χρονών. Αν είσαι παραπάνω και έχεις γυναίκα παιδιά, έξοδα και δάνεια, ό,τι και στον στρατό θα κάνεις, δλδ μώκο.

Ο στρατός δεν διαφέρει από την πραγματική ζωή με την έννοια ότι είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην ζωή, οι βαθμοί δεν είναι προφανείς. Το αφεντικό σου δηλαδή δεν κυκλοφορεί με 2-3 αστέρια καρφιτσωμένα στο πουκάμισο. :p Στο στρατό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Ακόμα και κουλούρια να πουλάς στην γωνιά του δρόμου που λέει ο λόγος, φαινομενικά μόνο είσαι κύριος του εαυτού σου. Και εκεί εξαρτάσαι από κάποιον, συγκεκριμένα τους πελάτες. Επομένως πρέπει το καροτσάκι να είναι καθαρό, τα κουλουράκια περιποιημένα και ο πωλητής με το χαμόγελο στα χείλη, άσχετα με το αν γουστάρει αυτό που κάνει, ή τι προβλήματα έχει. Η μόνη περίπτωση να μην ισχύει το παραπάνω είναι αν κάποιος είναι μεγαλοεισοδηματίας και δεν χρειάζεται ούτε να δουλέψει ποτέ, ούτε να ανησυχεί για τίποτα. Για πόσους όμως ισχύει αυτό;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο στρατός σήμερα δεν αλλάζει τον άνθρωπο. Αν κάποιος μπει τούβλο στον στρατό, τούβλο και θα βγει.

Ναι, παρέχει μια Α' οικονομική ασφάλεια, αλλά τα χρήματα ποτέ δεν έφεραν την ευτυχία.

Τα χρήματα από μόνα τους εννοείς. ;)

Φίλε Κώστα Κέλλα. Σου απαντώ ......

file mou ALR

kat arxin mia mikri dior8osi.den eimai kosta kella.eimai kostas k ellas:)

den diafono me ta perisotera pou egrapses giati ontos einai i ali8eia.8a sta8o omos se kati pou egrapse o Trobocop®

''Ο στρατός δεν διαφέρει από την πραγματική ζωή με την έννοια ότι είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας''

amfibaleis gi ayto???

opos iparxoun ekso oi ksenerotoi-mamakes-kompleksikoi etsi iparxoun kai mesa.an o stratos mou exei kanei esto ena kalo einai oti mporo na ksexoriso pleon an8ropinous xaraktires sxedon me mia tous koubenta.

ayto gia tin braxonisida apo ti stigmi pou eisai energo melos tou stratou 8a eprepe na ksereis oti den pane klirotoi pleon gia peripola dae klp para mono gia anagnoriseis. pane monima stelexi esto kai ayti an einai epop(pou den tous 8eoro anaksiopistous axristous h otidipote alla legete gia aytous kai den eimai epop.isa isa kapoioi einai poli pio morfomenoi sostoi kai logikoi kai apo pio ipsiloba8ma stelexi)

tora

oso anafora to " έχουν αρχίσει και λιγοστεύουν"

to les kai monos sou .to kanoun agaria.eytixos omos DEN einai oloi etsi.

kapia alla paidakia pio logika to blepoun ligo pio xalara.den tous pame gia kremasma sti teliki.fantarous tous pame.na piksei ligo to kefali tous na ksekinisoun na analambanoun kapies ef8ines kai na sobarepsoun ligo gia na einai kalitera proetimasmenoi gia ekso sto ti 8a sinantisoun.

kati gia xitonia anixta skismena pantelonia kai lipa sorry alla gia mena einai kati partalia pou distixos etsi 8a einai kai sti zoi tous.allo na kaneis tin plaka sou kai allo na kikloforeis etsi 3 kai 4 mines

sinopsizontas kai epidi den exo allo xrono stin dia8esi mou(8a ksanadiabaso ayrio pali to post sou kai 8a sou apantiso kai sta ipolipa

gia emena o stratos einai ena MEGALO SXOLEIO

den mou sterise pote tipota kai itan ka8ara epilogi mou

xasimo xronou einai gia kati argosxolous pou einai 28 kai 30 xronon kai trone akoma ta leyta tou mpampa tous legontas oti taxa spoudazoun.kinos ''kifines''

panta sta oria tis sizitisis

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προς Τρόμποκοπ.

"Ο στρατός είναι μικρογραφία της κοινωνίας". Νομίζω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι.

Δεν σου παρέχει τόσες επιλογές, βασικά δεν σου παρέχει ούτε μία. Στην κοινωνία, έστω και λόγω ανειλημένων υποχρεώσεων ( παιδί, οικογένεια ) , κάποιοι θα χρειαστούν ψυχολόγο διότι η δουλειά τους είναι βαρετή, το αφεντικό Μαλ@κας κτλ. Ακόμα και αυτοί όμως ζούνε μια πραγματικότητα που δημιούργησαν με τον καιρό από τις επιλογές που κάνανε συνηδειτά και μή. Αφήνω έξω τις κοινωνικές ανισότητες γιατί η συζήτηση πηγαίνει πολύ μακριά.

Στο στρατο ακολουθείς μια πραγματικότητα που δημιούργησαν άλλοι για σένα.

Στην κοινωνία, σου δίνεται η ευκαιρία να αποστομώσεις κάθε κομπλεξικό αφεντικό με τη δουλειά που παράγεις, με τη δημιουργηκότητα σου.

Στο στρατό μπορείς να κάνεις το ίδιο, με την προθυμία σου στη ρουτίνα, την αγγαρεία και τις ανούσιες δραστηριότητες.

Όσον αφορά τα χρήματα, ποτέ δεν έφεραν την ευτυχία και με παρέα νομίζω :p

Κατά τη γνώμη μου, τα υλικά δεν είναι ικανά να φέρουν ευτυχία, και είμαι παθιασμένος gadjetaκιας.

Προς Κώστα Κ. :)

Ανέφερα τη βραχονησίδα ώς τρόπο δοκιμής των ορίων σου. Άλλο παράδειγμα ειναι το rafting, η πτώση με αλεξίπτωτο , το σέξ με πολλές γυναίκες :p κτλ.

Δεν ήξερα ότι πηγαίνουν μόνο στελέχη, παρότι είμαι ενεργό μέλος, δεν έχω ενδιαφέρον να μάθω πως λειτουργεί ο στρατός. Ότι ξέρω, το ξέρω από την εκπαίδευση και εμπειρία που έχω.

Συνεχίζοντας, σου λέω ότι αναφέρεσαι σε άτομα με μεταπτυχιακά, με διδακτορικά, με επαγγελματική εμπειρία , δημοσιεύσεις σε συνέδρια, σε κάθε κλάδο της επιστήμης, όταν αναφέρεσαι στους "πάρταλους" με τα σκισμένα χιτώνια και παραποίηση της στολής.

Άνθρωποι δηλαδή, που εφόσον δεχτούμε ότι "ο στρατός είναι μικρογραφία της κοινωνίας", εκτός στρατού είναι από λοχαγοί έως αντιστράτηγοι.

Η αντίδραση τους οφείλεται στο εξής. Το μεγάλο σχολείο του στρατού το βιώσανε το πρώτο 2μηνο, ίσως και λιγότερο. Μετά επήλθε πίξης, που λέει και ο Μίθρι από τα Ημις.

Τα υπόλοιπα δεν τα χρειάστηκαν ποτέ. Δεν τα ζήτησαν, δεν τους δίδαξαν τίποτα. Τους κόστισαν μόνο , λεφτά, χρόνο από την προσωπική τους ζωή και απώλεια ηρεμίας και το αποτέλεσμα είναι ότι σταματούν να συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι που σέβονται γενικότερα.

Κανείς δεν είπε ότι πάνε για κρέμασμα ή για απαγχωνισμό.

Πάνε όμως κάπου όπου γίνεται μια παύση στη ζωή τους , χωρίς λόγο. Χωρίς εκπαίδευση, χωρίς δραστηριότητες, χωρίς τίποτα. Φιλάνε σκοπιές σαν να μην υπάρχουν εκεί, μαζεύουν τις γόπες και όταν τελειώσουν , μαζεύουν τις πευκοβελόνες. Εν το μεταξύ, είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται να λένε "μάλιστα" τον κάθε αξιωματικό που στην πραγματική ζωή, χωρίς μικρογραφίες, δεν θα μπορούσε να δουλέψει πουθενά αλλού.

Με πρόφαση την προστασία της πατρίδος μας , γίνονται υπάλληλοι του κράτους για την συντήρηση των απανταχού στρατοπέδων, με προϊστάμενους που δεν ξέρουν να διοικούν, αλλά να διατάσσουν.

Επόπ; Μορφωμένοι; Ναι, εχμμ.. ΟΚ.

Παρακολούθησες καθόλου την συμμετοχή και το μορφωτικό επίπεδο στον τελευταίο διαγωνισμό; Εγώ δεν την παρατήρησα απλώς, ήμουν εκεί. Το είδα με τα μάτια μου.

Απελπισμένα παλικαράκια -ελαχίστων εξαιρέσεων , οικονομικοί μετανάστες, απόφοιτοι γυμνασίου..

Οι περισσότερες εξαιρέσεις έχουνε μπαμπά στρατιωτικό και μπορούν να μπούν σε μια καλή θέση έχοντας ένα πτυχίο λυκείου, σε ένα καλό σώμα ( ΣΕΜ πχ ).

Αναφέρομαι πάντοτε στους άνδρες. Οι γυναίκες είναι άλλη συζήτηση, σίγουρα όχι στρατιωτική.

Δυστυχώς, αυτή την πραγματικότητα είδα. Αυτό έζησα εγώ στο στρατό. Αυτό βλέπω να ζούνε οι περισσότεροι. Οι μη προνομιούχοι - βύσματα.

Είδες ότι δεν αναφέρθηκα καθόλου στα βύσματα μέχρι τώρα, διότι όπως και στην κοινωνία, έτσι και στο στρατό το σύστημα είναι σάπιο. 0 Αξιοκρατεία, μόνο τα "δικά μας παιδιά".

Η λογική απουσιάζει από τον στρατό φίλε Κώστα. Δεν ξέρω τι βαθμό έχεις , αλλά αν περπατήσεις μια βόλτα έξω από το στρατόπαιδο σου για να συναντήσεις έναν φίλο σου για 5 λεπτά πχ, και σε σταματήσει Στρατονομία, θα σε γράψει για υπηρεσιακό.

Αν πέσεις σε ******, θα σε γράψει ή θα αναφέρει ότι ήσουν αγυάλιστος με κακή συμπεριφορά μετά και κατά τον έλεγχο, με κακή εμφάνιση και ειρωνικά σχόλια χωρίς βέβαια αυτό να ισχύει, και δεν θα μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου.

Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα.

Όπως είπα και στην προϊγούμενη απάντηση μου, συνάντησα περισσότερους βλάκες στην πολιτική μου ζωή, αλλά εκεί τουλάχιστον, είχα το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σε κάθε περίπτωση.

Τώρα τους απαγόρεψαν τα κινητά γιατί βγήκανε ντροπιαστικές εικόνες. Και θα συνεχίσουν να βγαίνουν. Δε μπορεί να σταματήσει η κακή εικόνα του στρατεύματος με την ηλίθια διαταγή απαγόρευσης. Μπορεί να σταματήσει, μόνο αν αλλάξει η ίδια. Είμαστε στο 2007 και τα κινητά είναι μικρά με κάμερα, και το Web (2.0) γρήγορο. Η διαταγή αναφέρει μέχρι και στρατοδικείο. Τους έχει μιλήσει κανείς για το ευρωπαϊκό δικαστήριο και τα άκυρα που έχει ρίξει στο στρατοδικείο;

.. Αστειότητες μια ζωή. Ποτέ δεν θα ασχοληθούν με την ουσία, που είναι η προστασία της πατρίδας μας. Αυτό βασικά μου θυμίζει την πολιτική. Ποτέ δεν θα ασχοληθούν με την ουσία, που είναι η διακυβέρνηση της Ελλάδας :p

Τάχα τι τα λέμε, λες και θα αλλάξει κάτι. Ξοδεύουμε bytes :p

tora eida to profil sou ''Αιώνιος Φοιτητής''ee??:lol::lol::lol::lol:

plaka:)

to ''energo melos tou stratou''den mporo na katalabo omos alla tes pa.

gia ola ta alla pou egrapses exo na sou po mono ena pragma giati opos eipes xalame kai bytes:D

kat arxin den diafono me ta perisotera pou eipes kai sto ksanaleo ayto

alla

ksereis poso oraio pragma einai na se pernei enas str pou eixes prin 10 xronia o opoios einai ameriki epistimonas kai oxi partali kai na sou leei esto ena xronia polla.(kai den einai enas einai paaara polloi kai distixos na po tin pikri ali8eia kapoious den tous 8imame.ksereis poso gamata akougete sta aytia mou otan erxete oi ora na apoli8oune kai mou lene makari na itan ola ta stelexi san esena giati o stratos mas 8a itan kaliteros.

den iparxei megaliteri ikanopiisi file mou gia mena se ayto pou kano.den perimeno oute tin timitiki oute ta parapano leyta.

ayto mou arki

aytos o stratos pou perigrafeis einai mono gia ta agimata kai tis parelaseis.ksereis omos den einai mono autos o stratos pou eides esi.iparxoun kai kapoioi alloi pou oxi apla iperaspizonte ta sinora tis xoras alla dinoun kai ti zoi tous.telos panton ksodeyoume bytes.

kai sti teliki opos eipes ayti tin pragmatikotita eides giati ayti i8eles na deis.exo ma8ei na blepo to potiri miso gemato kai oxi miso adeio

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως λέει κάποια παροιμία, το χρήμα μπορεί να μη φέρει την ευτυχία

αλλά η έλλειψη του φέρνει σίγουρα δυστυχία...

[sIGPIC][/sIGPIC]

tora eida to profil sou ''Αιώνιος Φοιτητής''ee??:lol::lol::lol::lol:

plaka:)

to ''energo melos tou stratou''den mporo na katalabo omos alla tes pa.

gia ola ta alla pou egrapses exo na sou po mono ena pragma giati opos eipes xalame kai bytes:D

kat arxin den diafono me ta perisotera pou eipes kai sto ksanaleo ayto

alla

ksereis poso oraio pragma einai na se pernei enas str pou eixes prin 10 xronia o opoios einai ameriki epistimonas kai oxi partali kai na sou leei esto ena xronia polla.(kai den einai enas einai paaara polloi kai distixos na po tin pikri ali8eia kapoious den tous 8imame.ksereis poso gamata akougete sta aytia mou otan erxete oi ora na apoli8oune kai mou lene makari na itan ola ta stelexi san esena giati o stratos mas 8a itan kaliteros.

den iparxei megaliteri ikanopiisi file mou gia mena se ayto pou kano.den perimeno oute tin timitiki oute ta parapano leyta.

ayto mou arki

aytos o stratos pou perigrafeis einai mono gia ta agimata kai tis parelaseis.ksereis omos den einai mono autos o stratos pou eides esi.iparxoun kai kapoioi alloi pou oxi apla iperaspizonte ta sinora tis xoras alla dinoun kai ti zoi tous.telos panton ksodeyoume bytes.

kai sti teliki opos eipes ayti tin pragmatikotita eides giati ayti i8eles na deis.exo ma8ei na blepo to potiri miso gemato kai oxi miso adeio

Στο προφίλ γράφω επίσης και τόπο διαμονής L.A και αγαπημένη εταιρία ALR Telecoms. Πως δεν τα ανέφερες κι αυτά;:p

Με λίγα λόγια, το προφίλ είναι virtual(εν μέρη). Αλλά δεν είναι κακό στο να θέλει κάποιος να σπουδάζει συνέχεια. Κακό είναι να μένει στην ίδια σχολή και να μην παράγει;)

Πάμε παρακάτω..

Έχω συναντήσει αρκετόυς *** και πάνω, με χαρακτήρα, ανθρωπιά, σεβασμό στον συνάνθρωπο πέρα από το βαθμό του και πάνω από όλα μυαλό. Είδα και τον στρατό που περιγράφεις αλλά είναι λίγοι.

Συγχαρητήρια γιατί είσαι μέσα στους λίγους.

Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα, δυστυχώς.

δ

den ksero ti les esi ego ayto pou ksero einai oti ayto

einai iperifania kai ayto

einai ntropi kai esxos.

blepeis lipon pios den kanei kala ti douleia tou???

den mou les na ipo8eso oti aytos einai epistimonas h apofitos panepistimiou???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλά το δεύτερο όπως γράφει και στα σχόλια, είναι ψεύτικο.. Όσο για το τρίτο, τι να πω, τρελό γέλιο! Να κάτι τέτοια γίνονται και γι αυτό απαγόρευσαν τα..... κινητά με camera? (αληθεύει; )

Καλησπερα παιδια ..........

Επιστρατονι με καλεσαν 2 με 7 σεπτεμβριου στην αλεξανδρουπολη για ΤΑΜΣ ΓΟΡΓΩ....στο Κανδηλαπτη για οσους γνωριζουν......

Παιζει κανα αλλο μελος για επιστρατονι?

Καλα τι στο διαολο θελουν μια βδομαδα πριν τις εκλογες?

Παρμενιωνα εκανα ως φανταρακος και τωρα και γοργω ως πολιτης....

Πηγε κανεις απο σας επιστρατος σε ασκηση?

Τι παιζει γενικα?

Με τις εκλογές τώρα τί θα γίνει; Αδεια δίνουν; Για αεροπορία παράδειγμα που κανονικά θα είναι μέσα στις 16 θα ορκιστούν νωρίτερα; (21 κανονικά ορκίζονται).
Samsung S21 Ultra

Kαλά το δεύτερο όπως γράφει και στα σχόλια, είναι ψεύτικο.. Όσο για το τρίτο, τι να πω, τρελό γέλιο! Να κάτι τέτοια γίνονται και γι αυτό απαγόρευσαν τα..... κινητά με camera? (αληθεύει; )

δειτε κ αυτο

:lol::lol:

edit:με προλαβε ο φιλος πιο πανω κ το ποσταρε :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Άδεια δε δίνουν κανονικά, γιατί μπορείς να ψηφίσεις κι εκεί μόνο κόμμα.Στις δημοτικές δίνουνε. Με τηλέφωνο κάτι γίνεται.

Εγώ ρε παιδιά ξέρω ότι λόγω εκλογών η Παρμενίων ακυρώνεται. Οπότε μάλλον τη γλύτωσες!

Το 3ο βίντεο πολύ γέλιο!Δεν βλέπω κάτι ντροπιαστικό, αστείο είναι απλώς. Το παιδί θέλει να δείξει ότι το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του το παιρνά έτσι, στην αγγαρεία και όχι μάχημος. Δεν ξέρω βέβαια αν θέλει να είναι μάχημος but it's his problem.

Από κει και πέρα, Φίλε Κώστα, με ρώτησες αν είναι επιστήμων..Εσύ δηλαδή βγάζεις συμπέρασμα πως δεν είναι; Εγώ βλέπω βίντεο τραβηγμένο από κινητό, περασμένο στο Pc, επεξεργασμένο στοιχειωδός και ανεβασμένο στο Youtube! Δεν ξέρω αν είναι επιστήμων, αλλά κάτι ξέρει από "γκομπιούτερς"!

Δεν είναι αυτός ο λόγος που απαγορεύτηκαν τα κινητά γενικότερα, αλλά βιντεάκια που δείχνουνε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σκηνές από ασκήσεις. Τουλάχιστον έτσι λέει η επίσημη ανακοίνωση.

Στο πρώτο βίντεο τι ακριβώς είναι υπερηφάνια; Η νεκροκεφαλή μέσα στη σημαία μου; Τι δείχνει δηλαδή, ότι είμαστε κακοί; Bad boys ready for kill ?

Ο ******ς που πάει στην Τουρκία ας πούμε;

Εγώ κάτι ωραίες φωτογραφίες των μαχητικών είδα, κάτι παλίκαρους που πρέπει να'ναι τέρμα εκπαιδευμένοι και τους πάω με 1000, αυτά. Περήφανος για αυτούς είμαι, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα υπόλοιπα είναι υπερβολικά και το "κανείς δεν ξεχνά" εντελώς εκτώς πραγματικότητας. Πάρε όλους τους τσιπηρικάδες από 9 εώς 13. Θα σου πούνε όλοι τη βεντέτα που επικρατεί ανάμεσα στους Line Agers και τους Wowers , όχι για την Τουρκία, γιατί μιλάνε με ένα γκομενάκι από κει στο ICQ και στο TEAMSPEAK.

Εγώ μπορεί να τα γράφω όλα αυτά, αλλά δεν σημαίνει πως τα πιστεύω κι όλας. Απλώς, βλέπω τι γίνεται γύρω μου. Βλέπω τι γραμμές παιρνά η κάθε κυβέρνηση πλέον στα παιδιά μας αλλάζοντας τα βιβλία ιστορίας και εκφράσεις που δηλώνουν έστω και τον παραμικρό φανατισμό, απλώς βλέπω.

Χαιρετισμούς.

δειτε κ αυτο

:lol::lol:

edit:με προλαβε ο φιλος πιο πανω κ το ποσταρε :D

:blink::blink::blink:

afou ayto ebala kai ego ligo pio pano :worry::worry:

allo einai ayto????:whistle:

ekanes taytoxrona me emena to edit :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άδεια δε δίνουν κανονικά, γιατί μπορείς να ψηφίσεις κι εκεί μόνο κόμμα.Στις δημοτικές δίνουνε. Με τηλέφωνο κάτι γίνεται.

Εγώ ρε παιδιά ξέρω ότι λόγω εκλογών η Παρμενίων ακυρώνεται. Οπότε μάλλον τη γλύτωσες!

Το 3ο βίντεο πολύ γέλιο!Δεν βλέπω κάτι ντροπιαστικό, αστείο είναι απλώς. Το παιδί θέλει να δείξει ότι το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του το παιρνά έτσι, στην αγγαρεία και όχι μάχημος. Δεν ξέρω βέβαια αν θέλει να είναι μάχημος but it's his problem.

Από κει και πέρα, Φίλε Κώστα, με ρώτησες αν είναι επιστήμων..Εσύ δηλαδή βγάζεις συμπέρασμα πως δεν είναι; Εγώ βλέπω βίντεο τραβηγμένο από κινητό, περασμένο στο Pc, επεξεργασμένο στοιχειωδός και ανεβασμένο στο Youtube! Δεν ξέρω αν είναι επιστήμων, αλλά κάτι ξέρει από "γκομπιούτερς"!

Δεν είναι αυτός ο λόγος που απαγορεύτηκαν τα κινητά γενικότερα, αλλά βιντεάκια που δείχνουνε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σκηνές από ασκήσεις. Τουλάχιστον έτσι λέει η επίσημη ανακοίνωση.

Στο πρώτο βίντεο τι ακριβώς είναι υπερηφάνια; Η νεκροκεφαλή μέσα στη σημαία μου; Τι δείχνει δηλαδή, ότι είμαστε κακοί; Bad boys ready for kill ?

Ο ******ς που πάει στην Τουρκία ας πούμε;

Εγώ κάτι ωραίες φωτογραφίες των μαχητικών είδα, κάτι παλίκαρους που πρέπει να'ναι τέρμα εκπαιδευμένοι και τους πάω με 1000, αυτά. Περήφανος για αυτούς είμαι, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα υπόλοιπα είναι υπερβολικά και το "κανείς δεν ξεχνά" εντελώς εκτώς πραγματικότητας. Πάρε όλους τους τσιπηρικάδες από 9 εώς 13. Θα σου πούνε όλοι τη βεντέτα που επικρατεί ανάμεσα στους Line Agers και τους Wowers , όχι για την Τουρκία, γιατί μιλάνε με ένα γκομενάκι από κει στο ICQ και στο TEAMSPEAK.

Εγώ μπορεί να τα γράφω όλα αυτά, αλλά δεν σημαίνει πως τα πιστεύω κι όλας. Απλώς, βλέπω τι γίνεται γύρω μου. Βλέπω τι γραμμές παιρνά η κάθε κυβέρνηση πλέον στα παιδιά μας αλλάζοντας τα βιβλία ιστορίας και εκφράσεις που δηλώνουν έστω και τον παραμικρό φανατισμό, απλώς βλέπω.

Χαιρετισμούς.

eisai ligaki iperbolikos se ola exo arxisei na nomizo:lol:

einai epistimi to na anebaseis ena videaki sto net???EIMAI EPISTIMONAS KAI EGO?????????:lol::lol::lol:

plakitsa ALR:)

h diatagi den anaferei apolitos tipota apo ayta pou egrapses pantos.tin diabasa analitikotata kai me poli prosoxi simera to proi.

kai kala kanan kai ta apagorepsane an kai mou xtipaei ligo asxima na min exo to kinito anixto kai mazi mou:O

oso gia to Bad boys 8a sou ksanapo apla oti eisai ligo IPERBOLIKOS

gia to 8ema biblia kai istoria oute logo kai ego mazi sou:)

me poli ektimisi

KOSTAS K ELLAS

P.S. oi askiseis logika anabalonte .............:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια ..........

Επιστρατονι με καλεσαν 2 με 7 σεπτεμβριου στην αλεξανδρουπολη για ΤΑΜΣ ΓΟΡΓΩ....στο Κανδηλαπτη για οσους γνωριζουν......

Παιζει κανα αλλο μελος για επιστρατονι?

Καλα τι στο διαολο θελουν μια βδομαδα πριν τις εκλογες?

Παρμενιωνα εκανα ως φανταρακος και τωρα και γοργω ως πολιτης....

Πηγε κανεις απο σας επιστρατος σε ασκηση?

Τι παιζει γενικα?

Δεν έχω πάει επίστρατος αλλά σαν φαντάρος είχα πάρει μέρος σε άσκηση με επίστρατους.

Φωτιά, καθισιό γύρω από αυτή όλη μέρα, ουισκάκι και καλαμπούρι. Αν δεν ήταν και το κρύο θα ταν η καλύτερη άσκηση που έκανα. :p

απο Δευτερα θα μας πει το ΓΕΣ τι θα γινει με τον παρμενιωνα..

που λογικα ακυρωνεται λογω εξοδων κ χρονου.

τυχεροι οσοι χανουμε κ σκοινακια..

Ξέρει κανείς αν ακυρώνονται και οι ταξιαρχικές επιθεωρήσεις λόγω εκλογών;:O

Χμμ.. πολλα αλλαζουν λογω των εκλογων οποτε το μονο προβλημα θα ειναι οσοι βρισκονται μακρια απο το σπιτι τους...πως θα τα καταφερουν να παρουν μια αδεια για να ψηφισουν...

Χμμ.. πολλα αλλαζουν λογω των εκλογων οποτε το μονο προβλημα θα ειναι οσοι βρισκονται μακρια απο το σπιτι τους...πως θα τα καταφερουν να παρουν μια αδεια για να ψηφισουν...

Δεν ψηφιζουν πια στο κοντινοτερο στο στρατοπεδο εκλογικο κεντρο?Επισης δεν ανακαλουνται ολες οι αδειες λογω εκλογων?

Ψηφίζουν όμως κόμμα και όχι Βουλευτή. Αν θέλεις να στηρίξεις κάποιον απλά δεν μπορείς, εκτός κι αν... πέσει τηλ.

@Κώστα Κ. Ελλάς, γνωρίζεις αν και οι ταξιαρχικές επιθεωρήσεις είναι υποχρεωμένες να αναβληθούν;