Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτό που αναφέρεις για βύσματα και τέτοια,κι εγώ μπορώ να στο επιβεβαιώσω σε περιπτώσεις δικαστικών.πραγματικά είναι άτομα τα οποία δεν περίμενες και σε καμία περίπτωση δεν είναι υψηλόβαθμα.

π.χ. εμένα ο θείος μου είναι εφέτης και τον περίμενα να κατέβει κάτω και βλέπω εναν εισαγγελέα ξαφνικά να κάνει υποκλίσεις σε έναν γέρο.έρχεται ο θείος μου,του λέω το σκηνικό.τον ρωτάω ποιος είναι αυτός ?

περίμενα να μου πεί κανας αρειοπαγίτης και μου λέει γελώντας,αυτός είναι ο κλητήρας ενός πρωην υπουργού δικαιοσύνης και αν θέλεις κάτι να γίνει γρήγορα σε αυτόν πρέπει να το πείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Anaferomoun sto "αν 8ελετε να μαθεται κατι που εξω θα σας χρησιμευσει στην καθημερηνοτητα σας". Oxi aparaitita epaggelmatika.

Kati pou na kaneis kati xrisimo vre aderfe, ektos apo ED.

koitaxe sto strato uparxoun eidikothtes pou den mporeis kan na fantasteis px sthn aeroporia uparxei eidikothta nauagoswsths kapoios mporei na pisteuei oti auto mporei na ton boh8hsei na vrei douleia,kapoios mporei na pisteuei oti mporei na ton ofeleisei na ginei mageiras allos odhgos allos mpoldozierhs giati polu apla auto 8eloun na kanoun kai meta otan teleiwsoun apo to strato h polu apla giati auto vriskoun pio endiaferon,to na eisai akoma kai se grafeio mporei na sou dwsei ena polu dunato xarti prouphresias(8a sou fanei paralogo alla prouphresia sto strato se sugekrimena 8emata organwshs kai sugekrimena grafeia mporei na einai logos gia metaptuxiako se polu kalo panepisthmio ,eidika an thn prouphresia sthn epikurwnei kai ipsila ustameno proswpo, ths agglias,akougetai paradoxo alla omws ginetai ).

Einai to ti pisteueis esu kuriws to ti 8a sou xrimefeush apo auta pou 8a kaneis sto strato.

Eidikothtes uparxoun polles orexh na exeis na psaxneis.

Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν.

τελικά τι έγινε?απο 1/1/2007 είναι 17μηνο?

ισχύει αυτό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

apo allous akous

16mhno

apo allous

18mhno

Twra mas bghke kai to 17mhno!O kathenas leei to makri kai to konto tou!Mhn akoute tipota!12 KAI PARA POLY einai!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Pou to akouses pali afto? Eipame, afksisi thiteias kai malista se proeklogiko etos de ginetai :D

κι εγώ ακούω διάφορα.άλλος 17 μηνο άλλος 18 μηνο,ότι ναναι.τίποτα επίσημο υπάρχει?αυτό ρωτάω

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εγώ ακούω διάφορα.άλλος 17 μηνο άλλος 18 μηνο,ότι ναναι.τίποτα επίσημο υπάρχει?αυτό ρωτάω

Den exei uparksei tipota episimo oute kan anepisimo (px diaroes) - ola einai radio arvula. :)

Για μια ακόμη φορά:συμπεριφέρεστε λες και μπήκατε στον στρατο ενώ ακόμα είστε έξω.Με απλά λόγια ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ.

Αν γίνει ή είναι να γίνει κάτι θα πάψει να κυκλοφορεί ως φήμη αλλα θα γίνει γνωστο.

Και κάτι ακόμα,έρχονται εκλογες λέτε να είναι τόσο ηλίθιοι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

οσον αφορα το μακρυσκελεστατο κειμενο,

δε νομιζω οτι αν εισαι επιστημονας ο στρατος ΔΕ θα σε βαλει να σφουγγαρισεις..!

ουτε αν πω οτι εγω σπουδαζω πχ. λογιστικη, ΔΕΝ θα μου πει τρεξε τοσα χιλιομετρα. ουτε αν με δει πχ. 50 κιλα, ΔΕΝ θα μου πει μεταφερε αυτα τα κιβωτια.

θα ανεβει αυτο ειναι σιγουρο για λογους κυριως επιθετικοτητας(παλι)της τουρκιας.. το ποτε ενας θεος ξερει...

E afou eisai kai sigouros :rolleyes:

ουτε αν πω οτι εγω σπουδαζω πχ. λογιστικη, ΔΕΝ θα μου πει τρεξε τοσα χιλιομετρα. ουτε αν με δει πχ. 50 κιλα, ΔΕΝ θα μου πει μεταφερε αυτα τα κιβωτια.

To zitima einai na aksiopoiountai ta prosonta pou exoun kapoioi pros ofelos kai tou idiou tou stratou.

Πολύ σωστός!!!

Και δεν καταλαβαίνω γιατί τους πειράζει τόσο πολύ το σκούπισμα-σφουγγάρισμα.

Στο χώρο που ζούνε δεν σκουπίζουν καθόλου:confused:...

Τέλος πάντων,χαμένα λόγια για κάποιους αυτής της αντίληψης.

Γιώργος

Πολύ σωστός!!!

Και δεν καταλαβαίνω γιατί τους πειράζει τόσο πολύ το σκούπισμα-σφουγγάρισμα.

Στο χώρο που ζούνε δεν σκουπίζουν καθόλου:confused:...

Τέλος πάντων,χαμένα λόγια για κάποιους αυτής της αντίληψης.

Μα όπως έγραψα από πάνω το ζήτημα δεν είναι ότι θα κουραστεί κάποιος με το σφουγγάρισμα, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο στρατός χάνει μη αξιοποιώντας σωστά τα προσόντα των στρατευμένων.

ston strato otan se mia monada 8a katatagoun 1000 atoma kai oi 1000 mporoun kai na ka8arisoun kai na skoupisoun kai na mazepsoun ta skoupidia alla uparxoun kapoia pragmata ta opoia den mporoun na ta kanoun oloi den mporei px px giatrros me 20 xronia empeiria na kanei otidhpote asxeto KA8E MERA kai na mhn einai sta iatreia h se kapoio stratiwtiko nosokomeio

Τέλος πάντων,χαμένα λόγια για κάποιους αυτής της αντίληψης

kai nai einai xamena logia gia mena giati toulaxiston egw pou hmoun dekaoxtw den goustara na vlepw 45arides kai 50arides na kanoun oti aggareia uphrxe kai kati kalopaida 20 xronwv na einai kai na pinoun kafe KA8E MERA epeidh nomizan oti hsan mages

Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν.

ston strato otan se mia monada 8a katatagoun 1000 atoma kai oi mporoun kai na ka8arisoun kai na skoupisoun kai na mazepsoun ta skoupidia alla uparxoun kapoia pragmata ta opoia den mporoun na ta kanoun oloi den mporei px px giatrros me 20 xronia empeiria na kanei otidhpote asxeto KA8E MERA kai na mhn einai sta iatreia ,

kai nai einai xamena logia gia mena giati toulaxiston egw pou hmoun dekaoxtw den goustara na vlepw 45arides kai 50arides na kanoun oti aggareia uphrxe kai kati kalopaida 20 xronwv na einai kai na pinoun kafe KA8E MERA epeidh nomizan oti hsan mages

Υπάρχει ο ΠΟΥ (Πίνακας Οργάνωσης Υλικού) που λέει πόσα άτομα πρέπει να είναι σε κάθε θέση ανάλογα με τα άτομα της μονάδας.Οπως καταλαβένεις δεν γίνεται να πάνε όσοι σπαδάσαν γιατροί στο ιατρείο.

Γιώργος

Υπάρχει ο ΠΟΥ (Πίνακας Οργάνωσης Υλικού) που λέει πόσα άτομα πρέπει να είναι σε κάθε θέση ανάλογα με τα άτομα της μονάδας.Οπως καταλαβένεις δεν γίνεται να πάνε όσοι σπαδάσαν γιατροί στο ιατρείο.

nai alla uparxri kai to allo pou leei oti an kaneis meiwmenh 8hteia toulaxiston sthn aeroporia h eidikothta pou perneis einai auth ths dihkhtikhs merimnas sthn opoia eidikothta kaneis oti 8eloun oi axiwmatikoi kai oi upaxiwmatikh antistoixa ,(apo ka8arima mexri skapsimo) kai rwtaw ti einai kalutero na exei san giatro h ka8e monada ton palio h ton neo (hlikiaka kai apo pleuras empeirias kai apodoshs).

Btw auto pou lew einai oti uparxoun kapoioi vlakwdeis kanonismoi kat eme ston strato pou den afhnoun atoma pou mporoun na prosferoun, se ena tomea ,na to kanoun

kai sun ths allhs mporei na uparxei o POY alla se kammia periptwsh autos den orizei pou 8a paei o ka8e enas mia kai auto einai kuriws douleia ths dioikhtikhs merimnas kai ennoeite oti an eisai giatros den 8a se pane se moira asxeth me ta iatrika ,den 8a pas sthn moira sunthrhshs h opoudhpote allou alla dioikhtikh merimna kai parousiazesai sto iatreio kai upeu8unos gia sena einai o axiwmatikos tou ugionomikou kai autos 8a ka8orisei an 8a kaneis otidhpote allo apo to ean 8a eisai sto iatreio.

Epishs ontws epidei tuxaine na xerw nai oloi oi giatroi pairnoun eidikothta giatroy h nosuleuth ektos apo auta pou anefera se prohgoumena post

Επειδή υπηρετώ στην Αεροπορία την τρέχουσα περίοδο, το παραπάνω που αναφέρεις δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια..! Διοικητικής μέριμνας πέρνουν ειδικότητα μόνο οι Ι4+. Κ μην τρελαθούμε τώρα ότι στην Αεροπορία οι γιωτάδες παίζουν άσχημα, γιατί π.χ. στο Πεντάγωνο που είμαι τώρα δίνουν 2-3 υπηρεσίες το μήνα, και οι ένοπλοι 15 το μήνα..! Παρόλα αυτά και σε άλλες μονάδες και πιο πριν που ήμουν οι γιωτάδες δεν έπαιζαν άσχημα, εξού και το ρητό "γιώτα γιώτα ζωή και κότα".

Στο γραφείο που είμαι τώρα είναι ένας που υπηρετεί μειωμένη θητεία και έχει ειδικότητα μηχανικός ασύρματων τηλεπικοινωνιών.

Επίσης να προσθέσω ότι στο στρατό δεν παίζει ρόλο η ειδικότητα αλλά οι ανάγκες που έχει η μονάδα και πόσο εσύ μπορείς να κινηθείς και να φτιάξεις μόνος σου τον εαυτό σου. Το βύσμα σου, μπορεί να σε πάει κάπου, αλλά μέχρι εκεί (μιλάμε πάντα για normal βύσματα.!!!)

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

Επειδή υπηρετώ στην Αεροπορία την τρέχουσα περίοδο, το παραπάνω που αναφέρεις δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια..! Διοικητικής μέριμνας πέρνουν ειδικότητα μόνο οι Ι4+.

edw kaneis la8os giati hmoun sthn stratologia kai to xerw kalutera mia kai egw ta evlepa kai ta eftiaxna kai milousa me autous pou evgazan tis eidikothtes kai tis meta8eseis:) opote den isxuei auto gia to I panta(paizei rolo ti eidikothta 8a pareis px an eisai I3 aoplo kai panw apla apokleiesai apo kapoies idikothtes alla se kammia periptwsh den apotelei kanona)

Επίσης να προσθέσω ότι στο στρατό δεν παίζει ρόλο η ειδικότητα αλλά οι ανάγκες που έχει η μονάδα και πόσο εσύ μπορείς να κινηθείς και να φτιάξεις μόνος σου τον εαυτό σου. Το βύσμα σου, μπορεί να σε πάει κάπου, αλλά μέχρι εκεί (μιλάμε πάντα για normal βύσματα.!!!)

apoluta swstos se auto

Πάντως στη σειρά μου ελάχιστοι ήταν Διοικητικής μέριμνας και αυτοί ήταν γιωτάδες, γι αυτό το αναφέρω. Δεν είδα δηλαδή ένοπλο που να παίρνει τέτοια ειδικότητα.

Αυτό που λες για τον κανόνα το προσυπογράφω μιας και έχω φιλαράκι που φοράει γυαλιά και έχει ειδικότητα οδηγός..!!!! ντόινγκ!:wacko:

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

E afou eisai kai sigouros :rolleyes:

To zitima einai na aksiopoiountai ta prosonta pou exoun kapoioi pros ofelos kai tou idiou tou stratou.

ναι ειμαι σιγουρος διοτι το ειπαν πρωτα γαια 18μηνο στις ειδ δυναμεις διοτι τα βασικο 6μηνο δεν φτανει πλεον για τιποτα.... 3 χρονια απο τωρα θα δεις :rolleyes:

κ αν εχεις σπουδασει κατι που ο στρατος δε μπορει να σου αξιοποιησει αυτα τα προσοντα??

κ αν εχεις σπουδασει κατι που ο στρατος δε μπορει να σου αξιοποιησει αυτα τα προσοντα??

μα αυτο επισημαινω και εγω οτι και κατι σχετικο να εχεις σπουδασει ειναι πολυ δυσκολο στον στρατο να αξιωποιηθει τωρα ποσο μαλλον αν αφορα κατι ασχετο αλλα οπως εχω πει και σε παλιοτερα ποστ υπαρχουν παρα μα παρα πολλες ειδικοτητες

Ενώ αν έχεις σπουδασει κάτι που ο στρατος μπορεί να αξιοποιήσει, το αξιοποιεί, ε; Οι γιατροί/φαρμακοποιοί αποτελούν τη μοναδική εξαίρεση σε αυτό. Όλοι οι άλλοι, ότι να ναι.

ναι ειμαι σιγουρος διοτι το ειπαν πρωτα γαια 18μηνο στις ειδ δυναμεις διοτι τα βασικο 6μηνο δεν φτανει πλεον για τιποτα.... 3 χρονια απο τωρα θα δεις :rolleyes:

Στις ειδικές δυνάμεις μπορεί να μην φτάνει. Στον υπόλοιπο στρατό και πολύ είναι το τωρινό διάστημα.