JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Σας ευχαριστω πολύ ολους. Κάτι άλλο τον σεπτέμβριο συνήθως πότε σε βάζουν ; αρχές ή μεσα σεπτεμβρίου ; επίσης πως μπορούμε να ξέρουμε προπολου εάν μας έχουνε αλλάξει σωμα από τότε που πήραμε αναβολή λόγω σπουδων ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλες-πληροφορίες για την Θήβα.Αρα σχετικά με το κινητο όπως είπε και ο φίλος Androides δεν υπάρχει πρόβλημα εάν προσέχω και ειμαι εντάξει.Επισης ακτινογραφια δεν εχω βγαλει ακομα.Με καλυψατε πλήρως,να στε καλά.Την αλλη Τετάρτη μπαίνω.Καλη θητεία σε όσους μπαίνουν τώρα τον Μάρτιο όπου και αν μπαίνετε και γενικα όσοι είστε μέσα καλή θητεία!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλες-πληροφορίες για την Θήβα.Αρα σχετικά με το κινητο όπως είπε και ο φίλος Androides δεν υπάρχει πρόβλημα εάν προσέχω και ειμαι εντάξει.Επισης ακτινογραφια δεν εχω βγαλει ακομα.Με καλυψατε πλήρως,να στε καλά.Την αλλη Τετάρτη μπαίνω.Καλη θητεία σε όσους μπαίνουν τώρα τον Μάρτιο όπου και αν μπαίνετε και γενικα όσοι είστε μέσα καλή θητεία!! :) για το κινητό εγώ θα πρότεινα να βρείς ένα χωρίς κάμερα.. στην τρίπολη που ήμουν εγώ είχανε πρόβλημα και τους τα έπαιρναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλες-πληροφορίες για την Θήβα.Αρα σχετικά με το κινητο όπως είπε και ο φίλος Androides δεν υπάρχει πρόβλημα εάν προσέχω και ειμαι εντάξει.Επισης ακτινογραφια δεν εχω βγαλει ακομα.Με καλυψατε πλήρως,να στε καλά.Την αλλη Τετάρτη μπαίνω.Καλη θητεία σε όσους μπαίνουν τώρα τον Μάρτιο όπου και αν μπαίνετε και γενικα όσοι είστε μέσα καλή θητεία!! :) Αν δε βγάλεις ακτινογραφία θα σας μαζέψουν και θα πάτε μια μέρα στο 401 να βγάλετε. Γλιτώνεις μια μέρα από την εκπαίδευση μεν, αλλά από την άλλη η αναμονή στο 401 είναι απίστευτα βαρετή. Ό,τι θες κάνε. Σχετικά με το κινητό, δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις ένα φτηνό (εγώ πήρα ένα Nokia που είχε καλή μπαταρία και ραδιο) χωρίς κάμερα κτλ και στο επισκεπτήριο να σου φέρουν το κανονικό σου οι δικοί σου. Και γιατί τις πρώτες μέρες θα προσπαθήσουν να είναι πιο αυστηροί για να μην τους πάρετε τον αέρα - οπότε μπορεί να στο κρατήσουν αν δουν το δικό σου όταν παρουσιαστείς - αλλά κυρίως γιατί δεν ξέρεις τι άτομα θα εχεις στο θάλαμο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 αν είναι μόνο για ακτινογραφία παίζει να μην σας πάνε 401 από Θήβα, αλλά στο τοπικό νοσοκομείο της πόλης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Αν δε βγάλεις ακτινογραφία θα σας μαζέψουν και θα πάτε μια μέρα στο 401 να βγάλετε. Γλιτώνεις μια μέρα από την εκπαίδευση μεν, αλλά από την άλλη η αναμονή στο 401 είναι απίστευτα βαρετή. Ό,τι θες κάνε. +1 συν οτι θα ειναι και ταλαιπωρια το πηγαινε-ελα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 αν είναι μόνο για ακτινογραφία παίζει να μην σας πάνε 401 από Θήβα, αλλά στο τοπικό νοσοκομείο της πόλης. Αθήνα θα τους φέρουν. Η απόσταση είναι μικρή. Και σε εμάς πέρσι για το οτιδήποτε είχε να κάνει με την υγεία των φαντάρων στο 401 τους έφερναν. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Αθήνα θα τους φέρουν. Η απόσταση είναι μικρή. Και σε εμάς πέρσι για το οτιδήποτε είχε να κάνει με την υγεία των φαντάρων στο 401 τους έφερναν. Μα το λέω γιατί εμας δεν είχαν πάει όλοι Αθήνα, γι'αυτό. Όσοι ήταν για ακτινογραφία την έκαναν στη Θήβα. Οι υπόλοιποι με πούλμαν Αθήνα στο 401. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Λοιπόν παιδια να στε καλά,έφτασε η ώρα να πάω....εχω πάρει όλα τα απαραίτητα πράγματα (ελπίζω να μην ξέχασα κατι)και τωρα δεν ξερω αν χρειάζομαι βιβλιάριο υγειας-εμβολίων,απολυτήριο λυκείου (δεν το έχω σε αντίγραφο),δίπλωμα οδήγησης το οποίο εχω και τι αλλο από χαρτιά δεν ξερω αν μπορείτε να μου πείτε.Ακτινογραφία δεν πρόλαβα να βγάλω(βασικά αμέλεια δική μου που το άφησα στο τέλος).Οσον αφορά το κινητό εχω ένα χωρις κάμερα των 20€ αλλα θα ήθελα να πάρω έστω το Νοκια 206 οχι για την κάμερα αλλα να μπορώ να μπαίνω λιγο ίντερνετ..Μπορω να το πάρω και να μην τους το δείξω;;Αν το έχω στην τσέπη του μπουφάν θα το καταλάβουνε;;Και τέλος πάντων αν το δούνε μπορώ να τους ζητήσω να σπάσουν την κάμερα;;Ο μόνος λόγος που το θελω είναι να μπαίνω λιγο ίντερνετ καποιες φορές και γενικα δεν βγάζω φωτογραφίες με αυτο οποτε δεν εχω θέμα,αλλα γινεται να το κρατήσω έστω και χωρις κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Λοιπόν παιδια να στε καλά,έφτασε η ώρα να πάω....εχω πάρει όλα τα απαραίτητα πράγματα (ελπίζω να μην ξέχασα κατι)και τωρα δεν ξερω αν χρειάζομαι βιβλιάριο υγειας-εμβολίων,απολυτήριο λυκείου (δεν το έχω σε αντίγραφο),δίπλωμα οδήγησης το οποίο εχω και τι αλλο από χαρτιά δεν ξερω αν μπορείτε να μου πείτε.Ακτινογραφία δεν πρόλαβα να βγάλω(βασικά αμέλεια δική μου που το άφησα στο τέλος).Οσον αφορά το κινητό εχω ένα χωρις κάμερα των 20€ αλλα θα ήθελα να πάρω έστω το Νοκια 206 οχι για την κάμερα αλλα να μπορώ να μπαίνω λιγο ίντερνετ..Μπορω να το πάρω και να μην τους το δείξω;;Αν το έχω στην τσέπη του μπουφάν θα το καταλάβουνε;;Και τέλος πάντων αν το δούνε μπορώ να τους ζητήσω να σπάσουν την κάμερα;;Ο μόνος λόγος που το θελω είναι να μπαίνω λιγο ίντερνετ καποιες φορές και γενικα δεν βγάζω φωτογραφίες με αυτο οποτε δεν εχω θέμα,αλλα γινεται να το κρατήσω έστω και χωρις κάμερα; Απολυτήριο λυκείου δεν νομίζω να χρειάζεται, από την σχολή σου άμα έχεις (άμα πήγες και τελειώσες) καλό είναι να υπάρχει, δίπλωμα οδήγησης να έχεις. Ακτινογραφία κατά τη γνώμη μου κακώς δεν έβγαλες τζάμπα η ταλαιπωρία. Όσον αφορά το κινητό άμα δεν σε νοιάζει η κάμερα σπάσε την από μόνο σου και πάρε το μέσα με τη μία, μην περιμένεις συγκεκριμένη αντίδραση από τους στρατιωιτκούς. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Απολυτήριο λυκείου δεν νομίζω να χρειάζεται, από την σχολή σου άμα έχεις (άμα πήγες και τελειώσες) καλό είναι να υπάρχει, δίπλωμα οδήγησης να έχεις. Ακτινογραφία κατά τη γνώμη μου κακώς δεν έβγαλες τζάμπα η ταλαιπωρία. Όσον αφορά το κινητό άμα δεν σε νοιάζει η κάμερα σπάσε την από μόνο σου και πάρε το μέσα με τη μία, μην περιμένεις συγκεκριμένη αντίδραση από τους στρατιωιτκούς. Ωραία γιατι ψαχνομουνα γιατι δεν έχω αντίγραφο απολυτηρίου..Όχι σχολή δεν εχω πάει οποτε οκ.Οποτε παίρνω και το δίπλωμα,εχω το lower στα αγγλικά δεν ξερω αν τυχόν χρειάζεται.Ακτινογραφία δική μου βλακεια έλεγα θα την βγαλω Δευτέρα-Τρίτη και χθες πήγα είχα αρκετό κόσμο και επειδή έπρεπε να πάω να ψωνίσω πράγματα είπα θα το αφήσω για αυριο....σημερα με πήρε ο ύπνος,τέλος πάντων λάθος μου και εγώ θα ταλαιπωρηθώ παραπάνω γιατί έχω πρόβλημα στο γόνατο(Οριζόντια ρήξη grade II αλλοίωση του οπίσθιου κερατος έξω μηνίσκου και μικτη ρήξη Grade III αλλοίωση στο οπίσθιο κερας του εσω μηνίσκου).Πηγα σε 4 γιατρούς οι 2 είπανε οπωσδήποτε εγχείρηση ο άλλως λέει δύσκολα χωρις εγχείρηση και ο 4ος οτι μπορεί και με πολυ γυμναστήριο και ειδικές ασκήσεις να λυθεί...ε κάπου το παράτησα το θέμα το έχω σχεδόν 3 χρονια και θα με στείλουν για εξετάσεις αλλα έχω θέμα.Επισης το κινητο θα την σπάσω αν είναι την κάμερα.Συγγνώμη αν κουράζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ωραία γιατι ψαχνομουνα γιατι δεν έχω αντίγραφο απολυτηρίου..Όχι σχολή δεν εχω πάει οποτε οκ.Οποτε παίρνω και το δίπλωμα,εχω το lower στα αγγλικά δεν ξερω αν τυχόν χρειάζεται.Ακτινογραφία δική μου βλακεια έλεγα θα την βγαλω Δευτέρα-Τρίτη και χθες πήγα είχα αρκετό κόσμο και επειδή έπρεπε να πάω να ψωνίσω πράγματα είπα θα το αφήσω για αυριο....σημερα με πήρε ο ύπνος,τέλος πάντων λάθος μου και εγώ θα ταλαιπωρηθώ παραπάνω γιατί έχω πρόβλημα στο γόνατο(Οριζόντια ρήξη grade II αλλοίωση του οπίσθιου κερατος έξω μηνίσκου και μικτη ρήξη Grade III αλλοίωση στο οπίσθιο κερας του εσω μηνίσκου).Πηγα σε 4 γιατρούς οι 2 είπανε οπωσδήποτε εγχείρηση ο άλλως λέει δύσκολα χωρις εγχείρηση και ο 4ος οτι μπορεί και με πολυ γυμναστήριο και ειδικές ασκήσεις να λυθεί...ε κάπου το παράτησα το θέμα το έχω σχεδόν 3 χρονια και θα με στείλουν για εξετάσεις αλλα έχω θέμα.Επισης το κινητο θα την σπάσω αν είναι την κάμερα.Συγγνώμη αν κουράζω Ότι ιατρικό πρόβλημα έχεις το αναφέρεις ΠΑΡΑΥΤΑ κατά την καταγραφή σου στον ΕΣ και στον ανώτερο σου, πχ λοχία λογαχό αναλόγως και το μέγεθος. Μπορεί μερικοί να είναι "περίεργοι" στο στρατό αλλά τα ιατρικά προβλήματα τα σέβονται - φοβούνται μην γίνει καμιά βλακεία και λουστούν μήνυση. Εγώ δήλωσα 4 ιατρικά προβλήματα που έχω, και μάλιστα όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου το έλυσαν εκεί που ιδιωτικοί γιατροί δεν μπορούσαν. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ότι ιατρικό πρόβλημα έχεις το αναφέρεις ΠΑΡΑΥΤΑ κατά την καταγραφή σου στον ΕΣ και στον ανώτερο σου, πχ λοχία λογαχό αναλόγως και το μέγεθος. Μπορεί μερικοί να είναι "περίεργοι" στο στρατό αλλά τα ιατρικά προβλήματα τα σέβονται - φοβούνται μην γίνει καμιά βλακεία και λουστούν μήνυση. Εγώ δήλωσα 4 ιατρικά προβλήματα που έχω, και μάλιστα όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου το έλυσαν εκεί που ιδιωτικοί γιατροί δεν μπορούσαν. Έχεις δίκιο ισως εκεί να βρω και γω λύση.Εχω σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα απο τότε και όσες φορές προσπάθησα να τρέξω η να παίξω μπάσκετ πχ σε ενα αλμα "κλείδωσε" το γόνατο και δεν μπορούσα να κουνηθώ και έκανε μια βδομαδα να ξεπρηστεί.Το ίδιο και με ένα σουτ που έκανα στο ποδόσφαιρο.Γενικα δεν μπορώ να κάνω πολλά ούτε να σηκώσεις βάρος συνεπώς το Ι-1 και Ι-2 μάλλον το ξεχνάω αλλα δεν μπορώ να μην το αναφερω γιατι και γω φοβάμαι,δεν μπορώ να τρέξω για πολυ ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Έχεις δίκιο ισως εκεί να βρω και γω λύση.Εχω σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα απο τότε και όσες φορές προσπάθησα να τρέξω η να παίξω μπάσκετ πχ σε ενα αλμα "κλείδωσε" το γόνατο και δεν μπορούσα να κουνηθώ και έκανε μια βδομαδα να ξεπρηστεί.Το ίδιο και με ένα σουτ που έκανα στο ποδόσφαιρο.Γενικα δεν μπορώ να κάνω πολλά ούτε να σηκώσεις βάρος συνεπώς το Ι-1 και Ι-2 μάλλον το ξεχνάω αλλα δεν μπορώ να μην το αναφερω γιατι και γω φοβάμαι,δεν μπορώ να τρέξω για πολυ ώρα. Αδερφέ, τα αναφέρεις όλα, και άμα παίρνεις χάπια, πάρε χαρτί γιατρού για να μην στα πάρουν κατά την είσοδο. Αν δεν σε ενδιαφέρουν αστυνομίες-πυροσβεστικές κτλπ δεν σε ενδιαφέρει το I1-I2, εκτός άμα ήθελες να πας Κύπρο. Όπως και να έχει στο στρατό πας για 9 μήνες μαξ, που στην πραγματικότητα είναι 7-8 αναλόγως, δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις την κατάσταση σου και την υγεια σου. Εγώ είχα καλή αν όχι άψογη, συμπεριφορά στα υπάρχον πρόβληματα υγείας αλλά και μερικά που ανέπτυξα μέσα στο στρατό (περιοδικά). Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αδερφέ, τα αναφέρεις όλα, και άμα παίρνεις χάπια, πάρε χαρτί γιατρού για να μην στα πάρουν κατά την είσοδο. Αν δεν σε ενδιαφέρουν αστυνομίες-πυροσβεστικές κτλπ δεν σε ενδιαφέρει το I1-I2, εκτός άμα ήθελες να πας Κύπρο. Όπως και να έχει στο στρατό πας για 9 μήνες μαξ, που στην πραγματικότητα είναι 7-8 αναλόγως, δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις την κατάσταση σου και την υγεια σου. Εγώ είχα καλή αν όχι άψογη, συμπεριφορά στα υπάρχον πρόβληματα υγείας αλλά και μερικά που ανέπτυξα μέσα στο στρατό (περιοδικά). Όχι κάποια χάπια δεν παίρνω αλλα έχεις δίκιο πρέπει να πω τα πάντα.Αστυνομιες-Πυροσβεστικές όχι,για Κύπρο σκεφτόμουν αλλα δεν γίνεται να πάω και τωρα καλα να ήμουν δεν ειμαι σε φάση για Κύπρο,θελω να περάσω όσο πιο ηρεμα γινεται να κανω την δουλεια μου και να τελειώσω με το καλό.Δικαιουμαι και 1 μήνα μείωση λόγου του ότι είμαστε 3 αδέρφια και ειμαι ο 1ος οποτε εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 μη σπασεις καμια καμερα. ασε το κινητο στην τσεπη, ΔΕ ψαχνουν. αυτο που μπορεις πολυ απλα να κανεις ειναι να βαλεις καποιο αυτοκολλητο ή χαρτι στην καμερα! ;) ετσι καναν καποιοι σε μας και ολα ηταν οκ. ακτινογραφια θα σε στειλουν να βγαλεις την 2η μερα. ετοιμασου για τρεξιμο και εξοπλισου με υπομοπνη. επισης κανε καβατζα με νερο και κατι να φας. το πιο πιθανο ειναι να μη σας αφηνουν ουτε τουαλετα να πατε (το λογο δε τον εχω καταλαβει ποτε, αλλα τεσπα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 μη σπασεις καμια καμερα. ασε το κινητο στην τσεπη, ΔΕ ψαχνουν. αυτο που μπορεις πολυ απλα να κανεις ειναι να βαλεις καποιο αυτοκολλητο ή χαρτι στην καμερα! ;) ετσι καναν καποιοι σε μας και ολα ηταν οκ. ακτινογραφια θα σε στειλουν να βγαλεις την 2η μερα. ετοιμασου για τρεξιμο και εξοπλισου με υπομοπνη. επισης κανε καβατζα με νερο και κατι να φας. το πιο πιθανο ειναι να μη σας αφηνουν ουτε τουαλετα να πατε (το λογο δε τον εχω καταλαβει ποτε, αλλα τεσπα) Σίγουρα δεν ψάχνουν;;Αν είναι έτσι θα το αφήσω στην τσέπη και θα δείξω το απλο.Οσο για την ακτινογραφία έκανα βλακεια που την άφησα εκτός και αν εννοείς υπομονή και τρέξιμο και για το θέμα που έχω με το γόνατο.Θα πάρω και νερό κλπ να ειμαι εντάξει.Σας ευχαριστώ όλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 εμας δε μας ψαξαν περσυ (τετοιες μερες) σαν αυριο μπηκα :p και γενικα φιλους σε αλλα κεντρα ουτε καν τους ρωτησαν αν εχουν κινητο. απλα μη το χεις και συ φατσα φορα, ειδικα αν φωτογραφιζεις τρεξιμο γενικα. πανε απο δω, πανε απο κει, περιμενε στον ηλιο, στο κρυο, σα τα προβατα μας ειχαν. που παρουσιαζεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 εμας δε μας ψαξαν περσυ (τετοιες μερες) σαν αυριο μπηκα :p και γενικα φιλους σε αλλα κεντρα ουτε καν τους ρωτησαν αν εχουν κινητο. απλα μη το χεις και συ φατσα φορα, ειδικα αν φωτογραφιζεις τρεξιμο γενικα. πανε απο δω, πανε απο κει, περιμενε στον ηλιο, στο κρυο, σα τα προβατα μας ειχαν. που παρουσιαζεσαι; Αα "μια χαρά δηλαδη"....Θηβα αδερφε,πυροβολικό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ωραια, καλη αρχη :p αντε και καλος πολιτης συντομα. χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ωραια, καλη αρχη :p αντε και καλος πολιτης συντομα. χαχαχα Να σαι καλά φιλε Mol,σ ευχαριστώ και σένα και όλα τα παιδια που απο την ώρα που ζήτησα πληροφορίες και συμβουλές με βοηθήσατε παρα πολύ!!! :) Καλή θητεία σε όλους και σε όσους μπαίνουν τωρα.Με το καλό να πάμε με το καλό να ρθουμε!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Το θεμα που εχεις με το γονατο ειναι σημαντικο. Να ξερεις οτι παιζει πολλη ορθοστασια, ειδικα την περιοδο που θα κανετε προβα για την ορκωμοσια και την παρελαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 George6633 αμα βρεις καναν "αστερατο" πες του.... "Εσυ εισαι ο σκηνοθετης; Ηρθα για το θεατρο!!" :lol::lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Το θεμα που εχεις με το γονατο ειναι σημαντικο. Να ξερεις οτι παιζει πολλη ορθοστασια, ειδικα την περιοδο που θα κανετε προβα για την ορκωμοσια και την παρελαση. Σε περίπτωση που μου προτείνουν να κανω εγχείρηση εκεί να δεχτώ η να το αφήσω;;Ειναι καλύτερα τα στρατιωτικά νοσοκομεία απο τα δημόσια;;Ειναι και ανάλογα τον γιατρό βέβαια...γλυτώνω κατι όσον αφορά τη θητεία η θα μου δώσουν καμια αναβολή;;Γιατι ξερω οτι χρειάζομαι φυσιοθεραπείες μετα και κάποιο διάστημα μέχρι να επανέλθω και δεν θέλω να πάρω κάποια αναβολή!! ManoloG3 Δεν έχεις και άδικο..... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ψαξτο να κανεις εκει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts