agiorgitis Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Σήμερα οι ανυπότακτοι ανέρχονται σε 33.534- περίπου 17.000 εξωτερικού και 16.000 εσωτερικού.":wacko: Καλά κάνουν! Κι εμείς που κάναμε τη θητεία μας τι καταλάβαμε; Στραβάδια μας έλεγαν και μας είχαν του κλότσου και του μπάτσου... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Καλά κάνουν! Κι εμείς που κάναμε τη θητεία μας τι καταλάβαμε; Στραβάδια μας έλεγαν και μας είχαν του κλότσου και του μπάτσου... Ναι ναι... μίλησε και Στρατονόμος... :lol: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Ναι ναι... μίλησε και Στρατονόμος... :lol: Κι όμως στην αρχή έτσι ήταν! Άλλο αν μετά λόγο στρατονομίας τεντώναμε όλους τους μονιμάδες... :lol: Αλλά κοίτα τους υπόλοιπους οπλίτες γενικά και όχι μόνο μια κατηγορία! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Κι όμως στην αρχή έτσι ήταν! Άλλο αν μετά λόγο στρατονομίας τεντώναμε όλους τους μονιμάδες... :lol: Αλλά κοίτα τους υπόλοιπους οπλίτες γενικά και όχι μόνο μια κατηγορία! Ώστε Στρατονόμος ε; :shifty: Κι εγώ έκατσα 2 βδομάδες στο ΚΕΣΝ Καρδίτσας μέχρι να πάρω μετάταξη. Μου άρεσε που ακολουθούσαμε το πρόγραμμα κατά γραμμα, μακάρι να 'ταν και στις μονάδες έτσι. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Ώστε Στρατονόμος ε; :shifty: Κι εγώ έκατσα 2 βδομάδες στο ΚΕΣΝ Καρδίτσας μέχρι να πάρω μετάταξη. Μου άρεσε που ακολουθούσαμε το πρόγραμμα κατά γραμμα, μακάρι να 'ταν και στις μονάδες έτσι. :( E στη συνέχεια χαλαρώνουν λίγο τα πράγματα. Ειδικά τις τελευταίες βδομάδες ήταν χαλαρά... Μετάταξη γιατί πήρες; ΥΓ: Δεν ξέρω πότε πήγες, αλλά πρόλαβες τους εκπαιδευτές να λένε ατάκες τύπου "Είσαι χαλαρός;" "Είσαι περίεργος;" "Τι με κοιτάς; Με γουστάρεις; Έλα στο θάλαμο το βράδυ να τα φτιαξουμε"; :lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Μετάταξη γιατί πήρες; Δεν ήθελα να υπηρετήσω Στρατονομία για "προσωπικούς λόγους" όπως είπα στην πρώτη αναφορά που πήραμε. :rolleyes: ΥΓ: Δεν ξέρω πότε πήγες, αλλά πρόλαβες τους εκπαιδευτές να λένε ατάκες τύπου "Είσαι χαλαρός;" "Είσαι περίεργος;" "Τι με κοιτάς; Με γουστάρεις; Έλα στο θάλαμο το βράδυ να τα φτιαξουμε"; :lol: Ένα χρόνο πριν. Το "Είσαι περίεργος;" θυμάμαι μόνο. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Κανένας συνάδελφος υγειονομικάριος; :D Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό: Παρουσιάζομαι τον Αύγουστο. Θέλω στο στρατό να δουλέψω ως οδοντίατρος. :O Δε με ενδιαφέρει να γλιτώσω σκοπιές ή να πάρω καλή μετάθεση κλπ... :X Γνωρίζει κανείς πού θα δούλευα αρκετά ως οδοντίατρος; Κανένα καλό ΣΤΕΠ ή στρατιωτικό νοσοκομείο; :worry: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosLondon Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Κανένας συνάδελφος υγειονομικάριος; :D Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό: Παρουσιάζομαι τον Αύγουστο. Θέλω στο στρατό να δουλέψω ως οδοντίατρος. :O Δε με ενδιαφέρει να γλιτώσω σκοπιές ή να πάρω καλή μετάθεση κλπ... :X Γνωρίζει κανείς πού θα δούλευα αρκετά ως οδοντίατρος; Κανένα καλό ΣΤΕΠ ή στρατιωτικό νοσοκομείο; :worry: Ημουν κ εγω στην θητεια μου στην ΠΑ στο υγειονομικο ως Ψυχολογος αρα δεν νομιζω να εχεις εσυ προβλημα ως Οδοντιατρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Ειχες πτυχίο ή μέσο΄:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 rigasnic με όλο το συμπάθιο είσαι λάθος φίλε! Στην Κω που ήμουν λίγο πριν μπούμε στην τελική φάση της θητείας μας που σημαίνει ότι έρχονται τα χαρτιά απόλυσης (περίπου 1 μήνα πριν απολυθείς) στο στρατόπεδο ενός δεν ήρθαν γιατί σπούδαζε και δεν προσκόμισε ποτέ το δικαιολογητικό που γίνεται λόγος από την γραμματεία της Σχολής του. Επιπλέον, έφαγε και ένα μήνα φυλακή, βέβαια την γλίτωσε γιατί πρόλαβε και προσκόμισε το χαρτί και απολύθηκε κανονικά! Αυτό που σου λέω έγινε πριν 3 μήνες περίπου... Τι να σου πω, αυτά που σου λεω μου τα έχει πει το στρατολογικό γραφείο στο Ρουφ. Η μονάδα μου ποτέ δεν ασχολήθηκε με το γιατί είχα πάρει αναβολή ή αν είχα τελειώσει τη σχολή μου. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Eτσι γίνεται.-Η Στρατολογία στέλνει τα χαρτιά ,όπως και αν θές κάποιο χαρτί εκεί απευθύνεσαι όχι εκεί που υπηρέτισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Μου άρεσε που ακολουθούσαμε το πρόγραμμα κατά γραμμα, μακάρι να 'ταν και στις μονάδες έτσι. :( στην Κυπρο ειναι ετσι και παρολο που ηταν προβλεπομενα ολα (η σχεδον ολα), το προτιμουσα!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosLondon Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Ειχες πτυχίο ή μέσο΄:lol: κ τα δυο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge2 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω κι εγώ τρεις ερωτήσεις καθώς σκοπεύω να κόψω την αναβολή για να μπω το Νοέμβριο. 1. Για τη διακοπή της αναβολής χρειάζεται ειδική βεβαίωση από τη σχολή ή αρκεί η απλή βεβαίωση σπουδών που δίνουν? 2. Είναι απαραίτητο το αναβολόχαρτο που είχα πάρει πριν 6 χρόνια; 3. Τη διακοπή μπορώ να την κάνω από οποιοδήποτε στρατολογικό γραφείο σε κάθε πόλη της ελλάδας ή εκεί που είχα περάσει περιοδεύον? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω κι εγώ τρεις ερωτήσεις καθώς σκοπεύω να κόψω την αναβολή για να μπω το Νοέμβριο. 1. Για τη διακοπή της αναβολής χρειάζεται ειδική βεβαίωση από τη σχολή ή αρκεί η απλή βεβαίωση σπουδών που δίνουν? 2. Είναι απαραίτητο το αναβολόχαρτο που είχα πάρει πριν 6 χρόνια; 3. Τη διακοπή μπορώ να την κάνω από οποιοδήποτε στρατολογικό γραφείο σε κάθε πόλη της ελλάδας ή εκεί που είχα περάσει περιοδεύον? Ευχαριστώ :) 1) απλη βεβαιωση σπουδων για να δουν οτι εισαι ακομα φοιτητης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλως ηρθες στο φορουμ Jorge2! Μια μια μικρη ασχολια στο thread θα εβρισκες ολες τις απαντησεις. Τα ιδια θεματα συζητηθηκαν στις αμεσως προηγουμενες σελιδες! Ας τα ξαναπουμε: 1. Περνεις μια βεβαιωση σπουδων που αναφερει οτι ειναι για στρατολογικη χρηση. Επειδη καθε ιδρυμα εχει τα δικα του κολπα πες οτι ειναι γαι το στρατο και θα στη φτιαξουν αναλογα 2. Οχι. Τουλαχιστον εγω δν το πηγα. Αν το εχεις, παρτο μαζι σου, ποτε δν ξερεις. Δεν ειναι κ βαρυ :p 3. Σε αυτο που ανηκεις και οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα. Το αργοτερο μεχρι τελος Σεπτεμβρη νομιζω. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 3. Σε αυτο που ανηκεις και οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα. Το αργοτερο μεχρι τελος Σεπτεμβρη νομιζω. μεχρι τελος ιουλιου για να μπει τον νοεμβριο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge2 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 ηρθε σε κανεναν το χαρτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Διαβιβασεις Καλαματα ξερουμε τιποτα? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 (edited) Πάντα καλα είναι Διαβιβασεις,αρκεί να σε ακολουθεί το βύσμα σου, γιατί έχουν όλοι.... και έχει μονάδες που είναι ζόρικες (αλλα πάντα καλύτερα από τις υπόλοιπες του στρατου ξηράς). Το κέντρο στην Καλαμάτα έχει συνήθως ζόρι γιατί σου λένε περνάς μετά καλά. Edited July 6, 2010 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk1988 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ site http://www.army.gr/files/File/DSL/2010GEsso.pdf ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΓΕΙΚΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ " ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΓΗΣ 2010 Γ' ΕΣΣΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ηρθε σε κανεναν το χαρτι; ειναι λιγο νωρις ακομα. 20-25 μερες πριν απο την καταταξη ερχονται τα χαρτια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Πυροβολικο Θηβα εγω...17 αυγουστου...να σαι καλα ρε jgk για την ενημερωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ το ΑΣΜ που μπορουμε να το βρουμε? Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts