Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπηρχε καποιος που να ειχε παρακαμψει τον ελεγχο και να περασε κινητο με καμερα;

Ναι.:D Εγώ! :cool: Απλά, επέστεψα στο στρατόπεδο το μεσημέρι (όταν δεν είχε πολύ κίνηση) ενώ το μηχάνημα το χρησιμοποίησαν από το απόγευμα και μετά.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι.:D Εγώ! :cool: Απλά, επέστεψα στο στρατόπεδο το μεσημέρι (όταν δεν είχε πολύ κίνηση) ενώ το μηχάνημα το χρησιμοποίησαν από το απόγευμα και μετά.;)

ωραιος!!!

καπου διαβασα οτι αν βγαλεις την μπαταρια απο το κινητο δεν ανιχνευεται απο το μηχανημα, ισχυει; ξερεις κατι;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Σε λίγο θα χρειαστούμε την ομάδα από το Mission Impossible για να περάσουμε κινητά μέσα στα στρατόπεδα. :D

Κάντε και 10 μέρες χωρίς κινητό ή με ένα κινητό της πλάκας ρε παιδιά, τί θα πάθετε πια; :p

Αυτά πάλι για ελέγχους με ηλεκτρονικά μέσα για κινητά και ιστορίες είναι πολύ υπερβολικά, πρέπει να πέσεις ΣΤΗΝ περίπτωση για να είναι τόσο προβλεπόμενοι πια, προσωπικά πρώτη φορά τα ακούω.

Ο γενικός κανόνας είναι κάνουν όλοι τα στραβά μάτια, αρκεί να μην είσαι προκλητικός και μιλάς την ώρα/μπροστά σε κάποιον/σε μέρος που δεν πρέπει.

Τις πρώτες μέρες πάντως της βασική εκπαίδευσης, γίνεται ο κακός χαμός μέσα στη μονάδα, είσαι με 100άδες άλλα άτομα που δε γνωρίζεις, κάθε καρυδιάς καρύδι και αναγκαστικά για να το φορτίσεις θα πρέπει να παρατάς το κινητό αφύλακτο σε κανά πολύμπριζο. Οπότε και να επιτρεπόταν, εγώ το Iphone δεν το έπαιρνα εκεί. Ένα της πλάκας ίσα ίσα να κάνω τη δουλειά μου, και μετά αφού χαλαρώσουν τα πράγματα και γνωριστείς και με τα παιδιά, φέρνεις και το κανονικό σου.

Συνήθως κάνουν εξανλητικά ψαξίματα στην αρχή για λόγους ψαρώματος. Μετά απο κάποια έξοδο/άδεια συνήθως δεν ψάχνουν τίποτα...

Όσο για το οτι απαγορεύονται τα κινητά, ας ξεκινήσουν πρώτα να τα μαζεύουν απο τα μόνιμα στελέχη των στρατοπέδων και ας πάνε μετά στους νεοσύλλεκτους... ;)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Απ΄όσα έχω δει και αρκετές ακόμα περιπτώσεις που μου έχουν πει, ο έλεγχος κατά την είσοδο στο στρατόπεδο είναι μόνο στις αποσκευές σου και όχι σωματικός. Οπότε, ότι κρατάς πάνω σου, το περνάς ενώ, ότι υπάρχει στις βαλίτσες σου, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να στο βρούνε.

Παρόλο που έχω μεγάλη εξάρτηση με τα κινητά και, παρόλο που έχω δει ότι περνάς ότι θέλεις, ακόμα και στην παρουσίασή σου στο κέντρο, αν ξαναπήγαινα στρατό (χτύπα ξύλο), δεν θα έπαιρνα καλό κινητό αλλά ένα απλό, χωρίς κάμερα με πολύ καλή αυτονομία. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε παραπάνω, όσο και αν το κρατάς κρυφό, κάποια στιγμή θα πρέπει να το φορτίσεις - εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Εξάλλου, το θέμα είναι να περνάς απαρατήρητος και να μην δίνει στόχο, και το να έχεις μαζί σου κινητό με κάμερα, είναι η χειρότερη κίνηση που μπορεί να κάνει ένας νεοσύλλεκτος.

παιδιά να ρωτήσω: στο στρατό πόσην ώρα έχεις free την ημέρα?(δεν αναφέρομαι σε μέρες με υπηρεσία) και ακόμη αν μένει κοντά στην πόλη που είσαι κάποιος φίλος σου,μπορείς να κοιμάσαι εκεί τα βράδια? και τέλος υπάρχει ακόμα αεροπορία η ναυτικό η καταργήθηκαν? ευχαριστώ
technoholic maniac reviewer

Σωματικό έλεγχο με τέτοιο μηχάνημα δεν έχω ακούσει ούτε κι εγώ πουθενά. Είσαι σίγουρος siciliano γι' αυτό που λες; Στο ΚΕΕΜ συνήθως φέρνουν σκύλο της αστυνομίας για ναρκωτικά.

Όχι δε μπορείς να κοιμάσαι στο φίλο σου. Χρειάζεσαι συγγενή πρώτου βαθμού στον ίδιο νομό ή μέχρι κάποια χιλιομετρική απόσταση. Ή να έχεις δικό σου σπίτι.

Παντως εμας στην Θηβα σωματικό έλεγχο με τέτοιο μηχάνημα μας καναν οταν γυρισαμε απο την αδεια ορκωμοσιας!!!!

Κατά την επιστροφή από την άδεια ορκωμοσίας, εφαρμόζεται ένας πιο αυστηρός έλεγχος. Συνήθως, φέρνουν σκυλί της αστυνομίας για να μυρίσει τις αποσκευές (το έχω ακούσει σε πάρα πολλά κέντρα) αλλά για σωματικό έλεγχο με το γκλομπ, δεν το έχω ακούσει ποτέ.

Σήμερα απολύθηκα...

Άντε, καλός πολίτης. :)

παιδιά να ρωτήσω: στο στρατό πόσην ώρα έχεις free την ημέρα?(δεν αναφέρομαι σε μέρες με υπηρεσία) και ακόμη αν μένει κοντά στην πόλη που είσαι κάποιος φίλος σου,μπορείς να κοιμάσαι εκεί τα βράδια? και τέλος υπάρχει ακόμα αεροπορία η ναυτικό η καταργήθηκαν? ευχαριστώ

Μην τρελαίνεσαι φίλε. Ο στρατός ξεκινάει στις 6 το πρωί (ή 6:30 το χειμώνα) και τελειώνει 12:30 το μεσημέρι, οπότε και τελειώνει η εκπαίδευση. Μετά λίγη ξεκούραση μέχρι το φαί, μετά φαι και μετά, αν δεν έχεις υπηρεσία είσαι εξοδούχος μέχρι το βράδυ.

Αυτό είναι όλο.

Αν έχετε και νυχτερινή εκπαίδευση (απογευματινή δηλαδή) δεν έχει εξοδούχους και έχει εκπαίδευση (κάνα 2ωρο είναι).

Η εκπαίδευση όμως δεν είναι τίποτα το φοβερό. Εκτός από το βήμα που θα κάνετε πολύ στο κέντρο, η εκπαίδευση στη μονάδα είναι ότι κάθεσαι και ακούς τι σου λένε για όπλα, για τακτικές κλπ

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν είναι ακριβώς έτσι! :) Για το κέντρο τουλάχιστον.

Το ξύπνημα που τον χειμώνα είναι στις 6:30 στην τελική το κάνεις στις 6 για να προλάβεις να είσαι έτοιμος 6:40.. Η εκπαίδευση δεν τελειώνει συγκεκριμένη ώρα.. μπορεί να τελειώσει και στη 13:30, αλλά και πιο νωρίς να τελειώσει σε βάζουν να κάνεις άλλα πράγματα. Γενικώς σε έχουν στο περίμενε έτσι χωρίς λόγο.

Για το φαγητό σε εμάς στο κέντρο περιμέναμε κανα μισάωρο+ έξω από τα εστιατόρια για να τελειώσουν οι προηγούμενοι και να μπούμε να "φάμε". Το μεσημέρι ποτέ δεν μας άφηναν να κοιμηθούμε και πολλές φορές όλο και κάτι θα έβρισκαν να μας βάλουν να κάνουμε.

Η βραδινή εκπαίδευση σε εμάς ήταν κάθε τρίτη και πέμπτη. Τις υπόλοιπες μέρες όποιος δεν είχε υπηρεσία, καμπάνα κλπ είχε έξοδο η οποία τις καθημερινές άρχιζε στις 6 το απόγευμα!!

Γενικώς μόνο τα σαββατοκύριακα είναι καλά στο κέντρο! ;)

για τα παιδια που θα μπουν...μπορεις να περασεις κινητο αν το εχεις πανω σου κ οχι στην βαλιτσα γιατι ψαχνουν τα παντα! το μηχανημα που προαναφερθηκε ανιχνευει μεταλλα κ δεν παιζει ρολο αν το κινητο εχει η οχι μπαταρια η αν ειναι κλειστο ηανοικτο!σειρα 307 αρκετοι ειχαμε με καμερα καποιοι τα ειχαν απο την αρχη καποιοι τα φερανε σε αδεια.αν παντος το κινητο εχει καμερα οσο χαλια κνα δειχνει δεν περναει.εχει τροπους να το περασεις!οπως ειπε καποιος γυριζοντας πριν τομπουγιο ( π.χ. αυτο που εκανα εγω περασε ενας φιλος κ τον ψωναξα για να του το δοσω πριν περασω..για την πρωτη μερα παπουτσι καλτσα για σιγουρα
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

για τα παιδια που θα μπουν...μπορεις να περασεις κινητο αν το εχεις πανω σου κ οχι στην βαλιτσα γιατι ψαχνουν τα παντα! το μηχανημα που προαναφερθηκε ανιχνευει μεταλλα κ δεν παιζει ρολο αν το κινητο εχει η οχι μπαταρια η αν ειναι κλειστο ηανοικτο!σειρα 307 αρκετοι ειχαμε με καμερα καποιοι τα ειχαν απο την αρχη καποιοι τα φερανε σε αδεια.αν παντος το κινητο εχει καμερα οσο χαλια κνα δειχνει δεν περναει.εχει τροπους να το περασεις!οπως ειπε καποιος γυριζοντας πριν τομπουγιο ( π.χ. αυτο που εκανα εγω περασε ενας φιλος κ τον ψωναξα για να του το δοσω πριν περασω..για την πρωτη μερα παπουτσι καλτσα για σιγουρα

αρα, στην αρχη παιρνεις ενα κινητο της πλακας απλα για να κανεις την δουλεια σου και δεν μπαινεις δε σκεψεις και θεωριες συνομωσιας απλα και μονο για να εχεις ενα κινητο με καμερα. προσωπικη γνωμη παντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην τρελαίνεσαι φίλε. Ο στρατός ξεκινάει στις 6 το πρωί (ή 6:30 το χειμώνα) και τελειώνει 12:30 το μεσημέρι, οπότε και τελειώνει η εκπαίδευση. Μετά λίγη ξεκούραση μέχρι το φαί, μετά φαι και μετά, αν δεν έχεις υπηρεσία είσαι εξοδούχος μέχρι το βράδυ.

Αυτό είναι όλο.

Αν έχετε και νυχτερινή εκπαίδευση (απογευματινή δηλαδή) δεν έχει εξοδούχους και έχει εκπαίδευση (κάνα 2ωρο είναι).

Η εκπαίδευση όμως δεν είναι τίποτα το φοβερό. Εκτός από το βήμα που θα κάνετε πολύ στο κέντρο, η εκπαίδευση στη μονάδα είναι ότι κάθεσαι και ακούς τι σου λένε για όπλα, για τακτικές κλπ

Δεν ξερω σε ποιο κεντρο ησουν παντως στο ΚΕΜΧ οταν ημουν (301) δεν ηταν σε καμια περιπτωση ετσι τα πραγματα. Το ωραριο ηταν 6-13:30, 14:00-18:30 καθως δεν υπηρχε μεσημεριανος υπνος. Στη μοναδα μετα ηταν ακομα χειροτερα τα πραγματα (744), εκει γενικα δεν υπηρχε υπνος :lol:

Άντε, καλός πολίτης. :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν ξερω σε ποιο κεντρο ησουν παντως στο ΚΕΜΧ οταν ημουν (301) δεν ηταν σε καμια περιπτωση ετσι τα πραγματα. Το ωραριο ηταν 6-13:30, 14:00-18:30 καθως δεν υπηρχε μεσημεριανος υπνος. Στη μοναδα μετα ηταν ακομα χειροτερα τα πραγματα (744), εκει γενικα δεν υπηρχε υπνος :lol:

Δεν είναι ακριβώς έτσι! :) Για το κέντρο τουλάχιστον.

Το ξύπνημα που τον χειμώνα είναι στις 6:30 στην τελική το κάνεις στις 6 για να προλάβεις να είσαι έτοιμος 6:40.. Η εκπαίδευση δεν τελειώνει συγκεκριμένη ώρα.. μπορεί να τελειώσει και στη 13:30, αλλά και πιο νωρίς να τελειώσει σε βάζουν να κάνεις άλλα πράγματα. Γενικώς σε έχουν στο περίμενε έτσι χωρίς λόγο.

Για το φαγητό σε εμάς στο κέντρο περιμέναμε κανα μισάωρο+ έξω από τα εστιατόρια για να τελειώσουν οι προηγούμενοι και να μπούμε να "φάμε". Το μεσημέρι ποτέ δεν μας άφηναν να κοιμηθούμε και πολλές φορές όλο και κάτι θα έβρισκαν να μας βάλουν να κάνουμε.

Η βραδινή εκπαίδευση σε εμάς ήταν κάθε τρίτη και πέμπτη. Τις υπόλοιπες μέρες όποιος δεν είχε υπηρεσία, καμπάνα κλπ είχε έξοδο η οποία τις καθημερινές άρχιζε στις 6 το απόγευμα!!

Γενικώς μόνο τα σαββατοκύριακα είναι καλά στο κέντρο! ;)

Καλά, στο Κέντρο κάνεις και 20 αναφορές την ημέρα.

Κανονικά όμως , το πρόγραμμα είναι πρόγραμμα και το μεσημεριανό σου ύπνο δεν στον πειράζει κανείς, εκτός και αν βαρέσει η σειρήνα:shifty:.

Μια φορά στη μονάδα είχε γίνει κάτι τέτοιο (ζητούσαν εθελοντές για μια δουλειά και επειδή δεν έβρισκαν κανένα πρόθυμο, μας έβγαλαν όλους έξω) πήγε ένας μέσα στον Δίκα και έγινε χαμός. Και είπε μάλιστα (ο Δίκας) να πάμε όλοι για ύπνο:lol:.

Οι "προστάτες" που κάνουν οχτάμηνη θητεία,κάνουν μόνο 4 μήνες στα σύνορα και μετά έρχονται σε αστικά κέντρα;

Ισχύει;

Οι "προστάτες" που κάνουν οχτάμηνη θητεία,κάνουν μόνο 4 μήνες στα σύνορα και μετά έρχονται σε αστικά κέντρα;

Ισχύει;

Από όσο γνωρίζω, οι μειωμένης θητείας απολύονται από τα σύνορα. Δεν παίρνουν κανονικά τρίτη μετάθεση.

Αυτά όταν η θητεία ήταν 12 μήνες. Δεν ξέρω αν έχει αλλάζει κάτι τώρα.

Ισχύει;

προστατης ποιας περιπτωσης ;απο αναπηρια γονεα αλλου προβληματος ή πολυτεκνος ;

αυτο που ισχυει ειναι οτι οι πολυτεκνοι κανουν λιγοτεορους μηνες ωστοσο απολυονται απο παραμεθωριο ..βεβαια αν εχεις βυσμα μπορεις να το κανεις με μια μεταθεση ..δηλαδη να πας σε μια μοναδα κοντα και να απολυθεις απο παραμεθωριο ..εχω παιδι αυτη τη στιγμη στη μοναδα το οποιο θα απολυθει ετσι ..

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Τώρα είδα το μήνυμα σου, είμαι κι εγώ ομοιοπαθής, κάτοικος εξωτερικού (Κύπρος - Αγγλία) με Ελληνική υπηκοότητα.

Αυτά που λες ισχύουν. Ρώτησα στο Στρατολογικό Γραφείο και μετά τη λήξη της αναβολής και με δεδομένο πως δεν πρόκειται να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να καταταγείς, έχεις τη δυνατότητα να επισκέπτεσαι την Ελλάδα μονάχα για ένα μήνα το χρόνο, χωρίς να αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα.

Διαβατήριο βγάζεις κανονικότατα από την πρεσβεία χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μετά από κάποια χρόνια βιοπορισμού στο εξωτερικό (εργασίας, ασφάλισης κλπ.), μπορείς πλέον να απαλλαγείς επίσημα από τη θητεία. Νομίζω πως αυτό γίνεται μετά από 7 χρόνια βιοπορισμού.

Ευχαριστώ. :D

Τα ίδια ακριβώς είπαν και στο γνωστό μου που ανέφερα σε προηγούμενο post.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισχύει;

Οταν ηταν 12 μηνες απολυοσουν απο την παραμεθοριο, τωρα οσοι κανουν μειωμενη θητεια δεν πανε καθολου στα συνορα και μενουν στην πολη τους ολη την θητεια.....

Ισχύει;

Ισχύει. Όσοι κάνουν οχτάμηνο, μετά από 4 μήνες θητείας (συμπεριλαμβάνεται το διάστημα στο ΚΕΝ) παίρνουν μετάθεση για πόλεις. Μπορείς να βρεις τις διατάξεις στο http://www.army.gr

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110