lewton Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Πρακτικό-ανταποδωτικό-χειροπιαστό λόγο δεν έχει κανέναν. Θα χάσει ένα χρόνο από την ζωή του με μηδενικό αντίκρυσμα. Μήπως μετά από αυτόν τον ένα χρόνο θα είναι ικανότερος να συμβάλει στην άμυνα της πατρίδας του σε περίπτωση πολέμου; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Μήπως μετά από αυτόν τον ένα χρόνο θα είναι ικανότερος να συμβάλει στην άμυνα της πατρίδας του σε περίπτωση πολέμου; Καλά, πλάκα κάνεις?!?!?? Εννοείται πως όχι. Πώς να συμβάλλει? Έκανε βολές? Εκπαιδεύτηκε? Εφάρμοσε αυτά που (δεν) εκπαιδεύτηκε σε ασκήσεις; Είχε κατάλληλο εξοπλισμό/οπλισμό? Ακόμα και αν γίνονταν όλα τα παραπάνω, μέσα σε 4-5 μήνες το πολύ, γιατί τόσο κάθονται οι στρατεύσιμοι στην παραμεθώριο (όπου και είναι η θέση τους-χωρίς πρρεξήγηση από όσους φίλους είναι βύσματα :p ) απλώς δεν γίνεται να εμπεδώσουν κάποια βασικά στρατιωτικά πράγματα. Απλά ο χρόνος είναι πολύ λίγος. Ένα μήνα μετά την απόλυσή τους δεν θυμούνται τίποτα, ενώ οι ασκήσεις εφέδρων είναι ένα ανέκδοτο προσωποιημένο, ΟΤΑΝ γίνονται. Και επειδή αυτό που θες να καταλήξεις είναι στο ότι, αφού είναι έτσι, τι τον θέλουμε τον στρατό, γιατί δεν το κλείνουμε το μπου*****, κι εγώ μαζί σου είμαι. Να το κλείσουμε. Το θέμα είναι μετά τι γίνεται :p Μπορούμε πάντα φυσικά να βασιστούμε στους φίλους και σύμμαχους Αμερικάνους και Τούρκους για την ασφάλεια και εδαφική ακεραιότητα της χώρας,. Και αν μερικούς τους έπιασε ψυχοπλάκωμα, δείτε αυτό να σας ανέβει... το ηθικό: Οι ατρόμητες της Αεροπορίας Χρησιμοποιούν βαριά μηχανήματα ασφαλτόστρωσης, αναζητούν στοιχεία ύστερα από φωτιές και αεροπορικά δυστυχήματα και κάνουν καταδύσεις στα 40 μέτρα βάθος «E» 6/9 Φαίνονται κομψές και λεπτεπίλεπτες, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελε κανένας να τσακωθεί μαζί τους. Ο λόγος είναι ότι υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας και είναι τέτοια η εξειδίκευσή τους, που δύσκολα γίνεται πιστευτή. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8334&pubid=1538561 Πάντως προσωπικά θαυμάζω πραγματικά το σύστημα της Ελβετίας. Οι κουφάλες τα έχουν σκεφτεί όλα! http://en.wikipedia.org/wiki/Military_of_Switzerland#Conscription Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 ... Αφενός λες ότι αυτή η θητεία δε μας κάνει πιο αξιόμαχους, από την άλλη ρωτάς αν την καταργήσουμε πώς θα αμυνθεί η χώρα. Μα αφού είτε την έχουμε είτε δεν την έχουμε, οι μη μόνιμοι είναι εξίσου (μη) αξιόμαχοι, ποιά η διαφορά; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Δεν είναι προφανές?! Η διαφορά είναι στο ότι κάποιοι κονομάνε από την όλη ιστορία. Είτε λέγονται τοπικές κοινωνίες, είτε λέγονται προμηθευτές, είτε λέγονται στρατιωτικοί, είτε πολιτικοί... Οι μη μόνιμοι δεν είναι αξιόμαχοι όχι γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα (sic) αλλά γιατί αυτό στο οποίο αφιερώνουν τον ένα χρόνο από την ζωή τους δεν είναι στρατός, αλλά ένας συνδυασμός καφενείου/μπου****ου. Και επειδή όλοι λιγο ως πολύ βολεύονται από αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τπτ. Αν πάψει να είναι καφενείο, θα πρέπει να ξεβολευτούν τα βύσματα, και αν πάψει να είναι μπου***ο θα πρέπει να ξεβολευτούν οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Δε συμφέρει. Καλύτερα να λιώνουν μερικοί άμοιροι στη σκοπιά και στην αγγαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Πες κι άλλα για να με πείσεις να μην πάω. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Ρε man, εγώ εγώ απλά σου λέω κάποιες αλήθειες. Και λυπάμαι αν ακούγομαι λίγο έως πολύ κυνικός. Η κατάσταση όμως είναι όπως ακριβώς την περιέγραψα. Παλαιότερα ήμουν της άποψης ότι όποιος δεν πάει στρατό είναι απάτρις, ριψάσπις, ανθαίλυνας (sic) και άλλα πολλά. Ποτέ δεν είναι αργά για να αναγνωρίσεις ένα λάθος. :p Έτσι όπως είναι ο στρατός δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν που δεν θα πάει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Απλώς αυτό που λέω σήμερα, που δεν το έλεγα πριν κάποια χρόνια, είναι ότι αν κάποιος δεν πάει, θα έχει πολύ καλούς λόγους για να το κάνει. Εγώ εμπάσει περιπτώσει πήγα, υπηρέτησα, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και για μένα και για τους υφιστάμενούς μου σύμφωνα με την συνείδησή μου, δεν χρησιμοποίησα ούτε βύσμα ούτε τπτ, ούτε έχωσα συναδέλφους, ούτε κυνήγαγα τα φαντάρια-εκτός από κάποια μλκσμένα-, από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να πω σε κάποιον πήγαινε ή μην πας. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κρίνει και αξιολογεί με τα δικά του κριτήρια διαφορετικές καταστάσεις. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι το ίδιο το κράτος αδιαφορεί για το αξιόμαχο του στρατεύματος. Μόνο οι εντυπώσεις έχουν σημασία και οι ψήφοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Πες κι άλλα για να με πείσεις να μην πάω. Φιλαράκι κάνε ότι περνά από το χέρι σου να μην πας!!!! Τώρα αν δε μπορείς να το αποφύγεις , βάλε όποιον γνωστό, μπατζανάκη, υπουργό, πρωθυπουργό, δεσπότη, μητροπολίτη να περάσεις όσο μπορείς καλυτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jesus Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Η αλήθεια είναι ότι ο στράτος είναι ένα ανούσιο πράγμα καί χάσιμο χρόνου. Εγώ είμαι 4 μήνες φαντάρος καί το μόνο που έχω μάθει, είναι πως να κάνω σκοπιές καί πως να ανέχομαι τους απάλευτους μόνιμους καί φαντάρους... Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Πες κι άλλα για να με πείσεις να μην πάω. Πολύ απλά, εξαρτάται από την δουλειά που θα ακολουθήσεις. Αν δεν χρειάζεται χαρτί εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων σ'αυτό που πρόκειται να ακολουθήσεις μην πας καθόλου, σκαπούλαρέ την μέχρι τα 35 σου και μετά εξαγόρασε τη θητεία. Αν όμως χρειάζεσαι το χαρτί για επαγγελματικούς λόγους - όπως εγώ - πρέπει οπωσδήποτε να πας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Πολύ απλά, εξαρτάται από την δουλειά που θα ακολουθήσεις. Αν δεν χρειάζεται χαρτί εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων σ'αυτό που πρόκειται να ακολουθήσεις μην πας καθόλου, σκαπούλαρέ την μέχρι τα 35 σου και μετά εξαγόρασε τη θητεία. Αν όμως χρειάζεσαι το χαρτί για επαγγελματικούς λόγους - όπως εγώ - πρέπει οπωσδήποτε να πας. Ξέχασες την περίπτωση του να έχει σκοπό κάποιος να γίνει πολιτικός. Αν και πλέον από ότι φαίνεται δεν είναι απαραίτητο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ξέχασες την περίπτωση του να έχει σκοπό κάποιος να γίνει πολιτικός. Αν και πλέον από ότι φαίνεται δεν είναι απαραίτητο. :rolleyes: Και βέβαια μην ξεχνάμε, μπροστάρηδες στον τομέα είναι οι υπέρ-πατριώτες πολιτικοί, όχι παίξε γέλασε... http://www.e-tipos.com/newsitem?id=28986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ξέχασες την περίπτωση του να έχει σκοπό κάποιος να γίνει πολιτικός. Αν και πλέον από ότι φαίνεται δεν είναι απαραίτητο. :rolleyes: Έλα ρε συ, και ήθελα να γίνω βουλευτής. :( :( :( :p :lol: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Επειδή υπηρετώ σε παραμεθόριο και σε Ν/ΠΡ όντως το 15/15 είναι καλό, αλλά ρώτα ναύτες να σου πουν μέχρι πόσες ώρες βαράνε υπηρεσία σε πληροφορώ πολύ σημαντική και όχι ασήμαντη όπως λες...Υπηρεσία που θα έπρεπε να κάνει μόνιμο προσωπικό... Επίσης στο Ν/ΠΡ που είμαι δεν βγήκα ούτε για βόλτα έξω για 15 μέρες.. Τους ίδιους ανθρώπους όλη μερα και όλη νύχτα. Την τελευταία μου ένδον (έκανα 12 ώρες υπηρεσίες ++++διάφορα άλλα πχ μαγείρεμα, καθάρισμα κτλ κτλ). Δε το συζητάμε ότι είναι καλύτερα από τα άλλα σώματα, αλλά υπάρχουν και πόστα στο ΠΝ και πολύ σημαντικά και κουραστικά. Εντάξει Nova έχουμε, πλάσμα τιβι δεν έχουμε, ούτε πλέϊστατιον, ούτε καφέ μου κάνει ο υποδιοικητής μου. Πίστεψέ με αν φτάσεις να κάνεις και 13 ώρες υπηρεσία, το μόνο που θα σε νοιάζει θα είναι το κρεβατάκι σου.. Αυτα!:) κι εγώ σε παρατηρητήριο ήμουν για 9 μήνες.nova,plasma,playstation,laptop,wifi είχαμε και η υπηρεσία ήταν 4-5 ώρες ραντάρ/μέρα και όταν ήρθε η τελευταία σειρά πριν απολυθώ δεν έκανα απολύτως τίποτα.κοιμόμουν μέχρι 12-1 ,ξυπνούσα και πήγαινα για μπανάκι,καφεδάκι,βράδυ ποτό,κτλ.εμένα δεν με πήγαινε 15-15 αλλά 3-3 λόγω εντοπιότητας. τιμωρίες δε παίζουν στο ναυτικό,γιατί εγώ εγκατέλειψα το ραντάρ πολλάκις χωρίς συνέπειες. σεβασμός προς ανωτέρους δεν υπάρχει (προσοχή δε βάρεσα πουθενά,απο τον πόρο μέχρι να φύγω),ακόμα και στον διοικητή όταν παρουσιαζόμουν (που ήταν πολλές φορές) πήγαινα αξύριστος,χωρίς στολάρα,κάποιες φορές κομμάτια-έλεγε τα δικά του κ έφευγα. πειθαρχία εννοείται δε παίζει ούτε κατα διάνοια.εμένα που με έπαιζε 3-3 στην ουσία ήταν 5-1 και αν έπεφτε σαβ/κο δεν πήγαινα και καθόλου.με είχαν βρεί πάνω απο 10 φορές απων και το μόνο που έκαναν ήταν να με πάρουν να γυρίσω πίσω. συνέχεια για τιμωρίες άκουγα ,που δεν τις είδα ποτέ όμως. η γνώμη μου για κάποιον που θα υπηρετήσει ναυτικό,είναι να πάει σε ν.π/ρ και μακριά απο δίκες,υπόδικες - μόνο φωνές είναι,κτλ που είναι εντελώς χυμαδιό.κανείς δεν έφευγε την 15η μέρα ή γυρνούσε ακριβώς.όλοι έφευγαν στις 10-11 μέρες και γυρνούσαν και 1-2 μέρες αργότερα με ηλίθιες δικαιολογίες.όλη μέρα τώρα καλοκαιράκι ειδικά,όποτε ήμουν μέσα με σορτσάκια,μπλουζίτσες,μαγιώ,σαγιονάρες - φούλ προβλεπέ δηλαδή. οργάνωση πάλι ανύπαρκτη.για βολές πήγα 1 φορά,κόλλησε το τζιπάκι που μας μετέφερε,πυρομαχικά δεν έφτασαν για όλους,τα όπλα τα μεταφέραμε μέσα σε μια κλούβα ανοιχτή χειμώνα και καθόμασταν πάνω τους για να μη πέσουν στον δρόμο και τα μαζέυουμε,εννοείται κράνη και ωτασπίδες δεν είχαμε,για αλεξίσφαιρα ούτε λόγος. αν χαλούσε κάτι όπως τηλέφωνα,κάτι στο ραντάρ (απο το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο δεν φτιάχνοταν ποτέ) αλλά λειτουργούσε μόνο με πατέντες. η υπηρεσία στο ραντάρ περνούσε με laptop,psp,ποτά,τσιγάρα - εννοείται οτι κανείς δεν έβγαζε στόχους.μόνο τα τηλ έπρεπε να απαντάς,να δείχνεις οτι κάποιος υπάρχει εκεί. πολύ πιώμα,τσιγάρα,χαρτιά,κτλ στο ν.π/ρ. καλά ήταν σε γενικές γραμμές,εκτός απο κάποιους νάυτες που γνώρισα που την είχαν δεί αρχηγοί στόλου.πολύ γέλιο είχαν τα τυπάκια.έβγαζαν κόμπλεξ αλλά δεν τους έπερνε κανείς στα σοβαρά. τώρα που απολύθηκα τα σκέφτομαι και γελάω.κάθε μέρα πλακωνόμασταν για γελοίους,εντελώς ανούσιους λόγους.πέρασαν γρήογορα σχετικά οι 9 μήνες.δεν ήταν τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 κι εγώ σε παρατηρητήριο ήμουν για 9 μήνες.nova,plasma,playstation,laptop,wifi είχαμε και η υπηρεσία ήταν 4-5 ώρες ραντάρ/μέρα και όταν ήρθε η τελευταία σειρά πριν απολυθώ δεν έκανα απολύτως τίποτα.κοιμόμουν μέχρι 12-1 ,ξυπνούσα και πήγαινα για μπανάκι,καφεδάκι,βράδυ ποτό,κτλ.εμένα δεν με πήγαινε 15-15 αλλά 3-3 λόγω εντοπιότητας. τιμωρίες δε παίζουν στο ναυτικό,γιατί εγώ εγκατέλειψα το ραντάρ πολλάκις χωρίς συνέπειες. σεβασμός προς ανωτέρους δεν υπάρχει (προσοχή δε βάρεσα πουθενά,απο τον πόρο μέχρι να φύγω),ακόμα και στον διοικητή όταν παρουσιαζόμουν (που ήταν πολλές φορές) πήγαινα αξύριστος,χωρίς στολάρα,κάποιες φορές κομμάτια-έλεγε τα δικά του κ έφευγα. πειθαρχία εννοείται δε παίζει ούτε κατα διάνοια.εμένα που με έπαιζε 3-3 στην ουσία ήταν 5-1 και αν έπεφτε σαβ/κο δεν πήγαινα και καθόλου.με είχαν βρεί πάνω απο 10 φορές απων και το μόνο που έκαναν ήταν να με πάρουν να γυρίσω πίσω. συνέχεια για τιμωρίες άκουγα ,που δεν τις είδα ποτέ όμως. η γνώμη μου για κάποιον που θα υπηρετήσει ναυτικό,είναι να πάει σε ν.π/ρ και μακριά απο δίκες,υπόδικες - μόνο φωνές είναι,κτλ που είναι εντελώς χυμαδιό.κανείς δεν έφευγε την 15η μέρα ή γυρνούσε ακριβώς.όλοι έφευγαν στις 10-11 μέρες και γυρνούσαν και 1-2 μέρες αργότερα με ηλίθιες δικαιολογίες.όλη μέρα τώρα καλοκαιράκι ειδικά,όποτε ήμουν μέσα με σορτσάκια,μπλουζίτσες,μαγιώ,σαγιονάρες - φούλ προβλεπέ δηλαδή. οργάνωση πάλι ανύπαρκτη.για βολές πήγα 1 φορά,κόλλησε το τζιπάκι που μας μετέφερε,πυρομαχικά δεν έφτασαν για όλους,τα όπλα τα μεταφέραμε μέσα σε μια κλούβα ανοιχτή χειμώνα και καθόμασταν πάνω τους για να μη πέσουν στον δρόμο και τα μαζέυουμε,εννοείται κράνη και ωτασπίδες δεν είχαμε,για αλεξίσφαιρα ούτε λόγος. αν χαλούσε κάτι όπως τηλέφωνα,κάτι στο ραντάρ (απο το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο δεν φτιάχνοταν ποτέ) αλλά λειτουργούσε μόνο με πατέντες. η υπηρεσία στο ραντάρ περνούσε με laptop,psp,ποτά,τσιγάρα - εννοείται οτι κανείς δεν έβγαζε στόχους.μόνο τα τηλ έπρεπε να απαντάς,να δείχνεις οτι κάποιος υπάρχει εκεί. πολύ πιώμα,τσιγάρα,χαρτιά,κτλ στο ν.π/ρ. καλά ήταν σε γενικές γραμμές,εκτός απο κάποιους νάυτες που γνώρισα που την είχαν δεί αρχηγοί στόλου.πολύ γέλιο είχαν τα τυπάκια.έβγαζαν κόμπλεξ αλλά δεν τους έπερνε κανείς στα σοβαρά. τώρα που απολύθηκα τα σκέφτομαι και γελάω.κάθε μέρα πλακωνόμασταν για γελοίους,εντελώς ανούσιους λόγους.πέρασαν γρήογορα σχετικά οι 9 μήνες.δεν ήταν τίποτα. Πωπω πήξιμο ρε σεις. Σας λυπήθηκα. :( :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Πωπω πήξιμο ρε σεις. Σας λυπήθηκα. :( :p εσυ κολησες με αυτο το θεμα! θα αρχισω να ανησυχω για σενα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 εσυ κολησες με αυτο το θεμα! θα αρχισω να ανησυχω για σενα! Δε κόλλησα καθόλου. Ίσα-ίσα, προσωπικά δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πέρασε καλύτερα από μένα στη θητεία του. Το απόλυτο μηδέν. Δεν έκανα τίποτα. Να είμαι Ι1 και να τη βγάλω με 3 σκοπιές στην 6μηνη θητεία μου πού το έχεις ξαναδεί; :p Nα έχω λιώσει στη ΝΟΒΑ, στο τάβλι με τις προϊσταμένες μου - γιατί εγώ στον τομέα μου 2 γυναίκες είχα ανωτέρους μου, κανέναν άνδρα. Αρμοδιότητα δεν είχα καμία, ευθύνη μηδέν. Ο θάλαμός μου ήταν προσωπικός με άβατο από ανωτέρους. Αν ήθελα φορούσα παραλλαγή, αν δεν ήθελα δεν φορούσα. Καλά για να μη μιλήσω για Σ/Κ που ήμουν με σορτσάκι και φανέλα, ξυπνούσα 12-1,έτρωγα και την ξανάπεφτα για μεσημέρι κλπ. Και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΒΥΣΜΑ, χωρίς κανένα τηλέφωνο. Το μόνο τηλέφωνο που έκανα ήταν αυτό της μετάταξης στην ΠΑ. Μετά δε χρησιμοποίησα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ε! όχι και χωρίς βύσμα (το φωνάζεις κι όλας :p) -- κάτσε μην είσαι αχάριστος, κοτζάμ μετάταξη έκανες, το σωστό λοιπόν είναι να λες "[..]και όλα αυτά με μόνο ένα τηλέφωνο στο βύσμα μου για μετάταξη στη ΠΑ" ;) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Παιδιά αυτά τα σκηνικά... τρελου πηξίματος, χωσίματος, εμπλοκών και γενικότερης απαλεψιάς του ναυτικού μην τα πετάτε έτσι απότομα γιατί μερικοί από εδώ μέσα -όπως είχε γραψει κι ένας άλλος φίλος- θα κάνουν κανένα φόνο ενθυμούμενοι τα δικά τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Παιδιά αυτά τα σκηνικά... τρελου πηξίματος, χωσίματος, εμπλοκών και γενικότερης απαλεψιάς του ναυτικού μην τα πετάτε έτσι απότομα γιατί μερικοί από εδώ μέσα -όπως είχε γραψει κι ένας άλλος φίλος- θα κάνουν κανένα φόνο ενθυμούμενοι τα δικά τους... Άσε τα ενθυμούμενοι. Περασμένα ξεχασμένα. Μη τα διαβάζει κανείς που βαράει διπλοϋπηρεσίες και εμπλοκές για να περνάνε καλά τα βύσματα και φρικάρει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Να ρωτήσω στους 9μηνίτες γίνεται μετάθεση με βύσμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Να ρωτήσω στους 9μηνίτες γίνεται μετάθεση με βύσμα?? Tα παντα γινονται...θεωρητικα βεβαια οχι....;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Tα παντα γινονται...θεωρητικα βεβαια οχι....;) Μου το ανέφεραν ως δικαιολογία γι'αυτο...να τους πιστεψω?Είναι πιο δύσκολο δλδ η μετάθεση για 9μηνίτη παρά του 12μηνίτη ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Μου το ανέφεραν ως δικαιολογία γι'αυτο...να τους πιστεψω?Είναι πιο δύσκολο δλδ η μετάθεση για 9μηνίτη παρά του 12μηνίτη ετσι? Κοιτα του 12μηνιτη στην παραμεθοριο οταν ειναι, ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ στους 6 μηνες! Φυσικα παιρνει και οταν ειναι σε μοναδα του εσωτερικου! Ο 9μηνιτης κανονικα δεν δικαιουται μεταθεση!Φυσικα γι αυτο υπαρχουν και οι κατ εξαιρεση...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Να ρωτήσω στους 9μηνίτες γίνεται μετάθεση με βύσμα?? Κανονικά δεν προβλέπεται μετάθεση στο 9μηνο, είσαι αμετάθετος και απολύεσαι από την παραμεθόριο. Αλλά, και χωρίς βύσμα, αν δε δηλώσεις το 9μηνο σου από την αρχή, μετά το τέλος του 6μηνου στην παραμεθόριο παίρνεις τη μετάθεση και το δηλώνεις μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 5μηνο ειναι η παραμεθοριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts