Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισης ειναι μυθος πως αν κοπεις στα αθλητικα των ΥΕΑ δεν σε περνουν στο ΛΥΒ.

Έλα ρε, θες να πεις ότι υπάρχει τέτοιος μύθος?! Δηλαδή αυτός που τον σκέφτηκε πού ακριβώς τον στήριξε? Μάλλον στα πολύ δύσκολα αθλήματα των ΥΕΑ :p Σου λέει, για να μην μπόρεσε να πηδήξει ένα μέτρο ύψος δεν κάνει για ΛΥΒ :lol:

Καλησπέρα στα παιδιά, υπομονή στους υποψήφιους «νεοσύλλεκτους». Γύρισα από την «εμπλοκή» των πυρκαγιών στη Σκύρο. Ευτυχώς εμένα δεν με άγγιξε τόσο, γιατί πήρα την άδειά μου στην ώρα της. Μερικούς πάντως τους κράτησαν και τους κρατούν μέχρι αύριο (οι φωτιές μαίνονται ακόμα στο νησί). Την ημέρα που ξέσπασε η φωτιά βγήκε όλη η μονάδα μας καθώς και η 7η ΜΣΕΠ, ΝΑΣΣΚΥ δίπλα στις φλόγες για «βοήθεια». Εμείς προσφέραμε με το ασθενοφόρο της μονάδας τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες πολίτες και μη.

Ήταν μοναδική η εμπειρία να βλέπεις 12 καναντέρ το ένα πίσω από το άλλο καθώς και 3 Έρικσον ελικόπτερα μαζί με 1 ελικόπτερο με «κουβά» να ρίχνουν τόνους νερού και η φωτιά να μη σβήνει με τίποτα...

Ο Δήμος Σκύρου δε λέω, ξηγήθηκε άψογα. Έφερε στους φαντάρους και στους πυροσβέστες προς το βράδυ καμιά 100αριά πίτσες (ίσως και παραπάνω, δε τις μέτρησα, πάντως έτρωγες απεριόριστα), άπειρα γάλατα για το επόμενο πρωί, καθώς και μπύρες, νερά. :cool: (μετά μάθαμε ότι έφερε και σουβλάκια, αλλά γύρω στις 23:30 φύγαμε για μέσα οπότε δε τα προλάβαμε :O )

Ένα δάσος είχανε στην Σκύρο, πάει κι αυτό... :( :(

MAKIS 25 APO THESS.

PODOPOLI STIS 11/8

ME ENDIKSI YEA

1)TI PEZEI TORA EKEI STIN RODOPOLI ? SAN STRATOPEDO TI LEEI ?

2)EIMAI SE DILIMA. NA PAO YEA I OXI ?

OPOIOS MPOREI AS VOITHISEI......THANKS

MAKIS 25 APO THESS.

PODOPOLI STIS 11/8

ME ENDIKSI YEA

Δεν ξερω το στρατοπεδο αυτο.πηγαινε απλος στρατιωτης.για μενα δεν αξιζει να γινεις ΥΕΑ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις χρόνο και απλώς θες μια απάντηση, αλλά πραγματικα τα συν και τα πλην έχουν αναλυθεί πολλές φορές σε αυτό εδώ το thread.

Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να πας ΥΕΑ και υπάρχουν και σοβαροί λόγοι για να μην πας.

Το τι θα επιλέξεις εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και το τι ακριβώς θες. Ό,τι και να σου πει κανείς δε νομίζω ότι θα σε διαφωτίσει.

MAKIS 25 APO THESS.

PODOPOLI STIS 11/8

ME ENDIKSI YEA

οι 4 μηνες εκπαιδευση ειναι μανικι μεγαλο.... αλλα μετα χαλαρα...

απο την στιγμη που πλεον εγινε 15 μηνες ο δοκιμος, προσωπικα θα πηγαινα

οι 4 μηνες εκπαιδευση ειναι μανικι μεγαλο.... αλλα μετα χαλαρα...

απο την στιγμη που πλεον εγινε 15 μηνες ο δοκιμος, προσωπικα θα πηγαινα

Δεν εχει γινει 15 μηνες ο δοκιμος, 17 ειναι κανονικα.

Με δυο λογια, αναλογα τη μοναδα κανεις απο 2 εως 4 υπηρεσιες το μηνα αλλα κανεις 5 μηνες παραπανω. Αυτα ειναι τα + και - για εμενα, και οι 5 μηνες επιπλεον ειναι πολλοι! Θα βλεπεις τις σειρες σου να απολυονται και θα τρελενεσαι :O

Δεν εχει γινει 15 μηνες ο δοκιμος, 17 ειναι κανονικα.

Με δυο λογια, αναλογα τη μοναδα κανεις απο 2 εως 4 υπηρεσιες το μηνα αλλα κανεις 5 μηνες παραπανω. Αυτα ειναι τα + και - για εμενα, και οι 5 μηνες επιπλεον ειναι πολλοι! Θα βλεπεις τις σειρες σου να απολυονται και θα τρελενεσαι :O

Ενταξει ρε συ!Τι θα τρελενεσαι??Αυτοι ομως σαν φανταροι ηταν ολη μερα μεσα!Εσυ δεν θα καταλαβεις θητεια απο την στιγμη που μολις παει 2.30 αντε γεια..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

kalhspera paides , mia erwthsh exw :

Yparxei periptwsh otan einai na parousiasteis na mhn pas k me xarti oti noshleyosoun se nosokomeio ekeinh th mera na pareis anabolh gia thn epomenh Esso?Me ena prostimo mikro pou plhrwneis??

Thanks

Το μυαλο μου εχω χασει

μια ζωη μαζι σου εχω περασει

εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα

σαν εσενα μαστουρα καμια...

8/2/81

Οχι. Δε γινεται επειδη εισαι την ταδε ημερα στο νοσοκομειο να σου δωσουν αναβολη για μια ΕΣΣΟ, εκτος φυσικα κι αν υπαρχει ιατρικο προβλημα.

Αυτο που μπορεις να κανεις, ειναι να πας στη στρατολογια της περιοχης σου, πριν την καταταξη σου και να ρωτησεις τι χρειαζεται να κανεις για να παρεις αναβολη για κοινωνικους λογους. Αυτη σου επιτρεπει να μπεις με την επομενη ΕΣΣΟ και απο οσο γνωριζω δεν ειναι και δυσκολο να την παρεις.

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

thanks!

dhladh mporeis na pareis anabolh toso arga?px 1 bdomada prin parousiasteis???

Το μυαλο μου εχω χασει

8/2/81

ξερω παιδια που μπηκαν και την πρωτη μερα πηραν αναβολη!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

thanks!

dhladh mporeis na pareis anabolh toso arga?px 1 bdomada prin parousiasteis???

Ναι, γινεται. Δοκιμασε και δεν εχεις να χασεις τιποτα. Οσο πιο γρηγορα πας, τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις ;)

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

elpizw na mh xreiastei na to kanw...apla perimenw na ma8w an perasa to teleytaio ma8hma gia ptyxio k epeidh nomizw oti egrapsa kala phra to risko na kopsw anabolh gia na mpw twra..Makari na mh xreiastei...

Το μυαλο μου εχω χασει

8/2/81

Το πολυ-πολυ, αν δεν το εχεις περασει, μπαινεις κανονικα κι εχεις μια δικαιολογια για να παρεις φοιτητικη αδεια και να δωσεις το μαθημα που χρωστας ;)

My Travel Map

mporw na parw adeia 20 hmeres afou exw mpei?Nomizw mono meta thn orkwmosia diakaioumai adeia ligwn hmerwn..Fantasou oti mpainw 11-14 aygoustou k to ma8hma an xreiastei to dinw 3/9...

Το μυαλο μου εχω χασει

8/2/81

Εγω που θελω να κοψω την αναβολη,μπορω μεσω καποιου ΚΕΠ που (καποιος μου το προτεινε) ή αυστηρα πρεπει να παω απο Στρατολογια?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Εγω που θελω να κοψω την αναβολη,μπορω μεσω καποιου ΚΕΠ που (καποιος μου το προτεινε) ή αυστηρα πρεπει να παω απο Στρατολογια?

Αναλογος τους λογους!!

Νομιζω ομως οτι πρεπει να πας στην Στρατολογια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν λες τους λογους?Για παραδειγμα ολοκληρωνω την φοιτητικη μου θητεια και ηρθε η ωρα να διακοψω την αναβολη για να ξεκινησω την στρατιωτικη.

Οταν λες τους λογους?Για παραδειγμα ολοκληρωνω την φοιτητικη μου θητεια και ηρθε η ωρα να διακοψω την αναβολη για να ξεκινησω την στρατιωτικη.

Τοτε νομιζω πως γινεται!

Αν ηταν για το αντιθετο ομως τοτε οχι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

mporw na parw adeia 20 hmeres afou exw mpei?Nomizw mono meta thn orkwmosia diakaioumai adeia ligwn hmerwn..Fantasou oti mpainw 11-14 aygoustou k to ma8hma an xreiastei to dinw 3/9...
εδω ισχυει το "αν εχεις βυσμα διαβαινε"..... αμα εχεις ΔΒ (=δυνατο βυσμα) τοτε μπορεις να παρεις αδεια... ακομα και αν δεν την δικαιουσαι...:p

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Απο πεζικο σε νησι εχει κανεις καμμια εμπειρια (καλη/κακη)?

Παρεπιπτωντος ρωτησα σε ΚΕΠ και αναλαμβανουν μονο την εναρξη αναβολης,οχι την διακοπη της.Τωρα πρεπει να παω στρατολογια,ελπιζω να μην ηταν οπως και στην αναβολη και φαω ωρες ε?

Απο πεζικο σε νησι εχει κανεις καμμια εμπειρια (καλη/κακη)?

Νησί από νησί έχει διαφορά. Ακόμα και μονάδες στο ίδιο νησί δεν είναι το ίδιο.

Γενικά δεν έχει σχέση αν θα είσαι στην ηπειρωτική Ελλάδα ή σε νησί, δεν εξαρτάται από αυτό το πόσο χαλαρή ή μαύρη θα είναι η μονάδα.

Επίσης, μπορεί να είσαι σε ένα μεγάλο νησί, π.χ. Ρόδο, αλλά η μονάδα σου να είναι στην άκρη του πουθενά και να μην μπορείς να βγεις πουθενά για έξοδο.