minovg Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 παιδια μπορουμε να μαθουμε αν θα παρουν αεροπορια στη σειρα του αυγουστου??? μπηκα στο site αλλα δεν βρικα τιποτα.... αν ξερει καποιος ας μου πει, να μην ελπιζω αδικα.... Πώς δε θα πάρουν. Εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 παιδια μπορουμε να μαθουμε αν θα παρουν αεροπορια στη σειρα του αυγουστου??? μπηκα στο site αλλα δεν βρικα τιποτα.... αν ξερει καποιος ας μου πει, να μην ελπιζω αδικα.... εγω ακουσα θα παρουνε 8 Σεπτεμβριου:O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 εγω ακουσα θα παρουνε 8 Σεπτεμβριου:O:O Μη λιωσουν και απο τη ζεστη τα παιδια :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lenoukaki Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 kalispera..sorry ki olas pou mpainw k sas xalaw ligo to 8ema alla exw mia aporia..ginetai kapws na ma8w pou 8a parousiastei enas filos mou pou mpainei ton aygousto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 εγω ακουσα θα παρουνε 8 Σεπτεμβριου:O:O Αυτο που λες το εμαθες απο εγκυρη πηγη?Σε ρωταω γιατι τις προαλλες ειπωθηκε για 1-3 Σεπτεμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Μη λιωσουν και απο τη ζεστη τα παιδια :lol::lol::lol: :mad: ρε ψαρα! οτι θες λες! αφου προηγουνται οι εποπ kalispera..sorry ki olas pou mpainw k sas xalaw ligo to 8ema alla exw mia aporia..ginetai kapws na ma8w pou 8a parousiastei enas filos mou pou mpainei ton aygousto? φυσικα..1 τροπος ειναι να το βαλεις στο myphone.. και ενας αλλος ειναι να το μαθεις μεσω φιλων ξερω δε σε βοηθαω..αλλα σου δωσα ιδεες:p Αυτο που λες το εμαθες απο εγκυρη πηγη?Σε ρωταω γιατι τις προαλλες ειπωθηκε για 1-3 Σεπτεμβρη. πιθανοτατα αρχες σεπτεμβρη θα μπει η σειρα του αυγουστου Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 kalispera..sorry ki olas pou mpainw k sas xalaw ligo to 8ema alla exw mia aporia..ginetai kapws na ma8w pou 8a parousiastei enas filos mou pou mpainei ton aygousto? Το χαρτι του ηρθε οποτε ρωτα τον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Εγω που θα παρουσιαστω τον Αυγουστο παντως δεν μου ηρθε χαρτι ακομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Εγω που θα παρουσιαστω τον Αυγουστο παντως δεν μου ηρθε χαρτι ακομα.... Μη φοβάστε παιδιά, κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος! :p Όλους θα σας μαζέψουν.. (όπως μάζεψαν εμάς και τους προηγούμενους και τους προηγούμενους.......) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Το χαρτι ερχεται απο 2 εβδομαδες [προμ εως τη προηγουμενη μερα...Αν φτασει η τελευταια εβδομαδα παντε μια βολτα απο το τμημα της περιοχης σας να δειτε τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Αυτο που λες το εμαθες απο εγκυρη πηγη?Σε ρωταω γιατι τις προαλλες ειπωθηκε για 1-3 Σεπτεμβρη. Και για ναυτικο, ενας αξιωματικος μου ειπε οτι ακουσε οτι η καταταξη θα αρχισει 1 Σεπτεμβρη... Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lenoukaki Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Εγω που θα παρουσιαστω τον Αυγουστο παντως δεν μου ηρθε χαρτι ακομα.... afou den sou exei er8ei xarti akoma pws 3ereis oti 8a parousiasteis ton Aygousto?k pou?an epitrepetai...:D:rolleyes: Το χαρτι του ηρθε οποτε ρωτα τον. logika to xarti leei pou 8a parousiastei etsi den einai?alla emena mou eipe oti oute k aytos 3erei pou 8a parousiastei..gyrw stis 10 me 14 Aygoustou.ektos k an me doulevei k den 8elei na mou pei..!:mad: ok den peirazei..thanks pantws..:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 logika to xarti leei pou 8a parousiastei etsi den einai?alla emena mou eipe oti oute k aytos 3erei pou 8a parousiastei..gyrw stis 10 me 14 Aygoustou.ektos k an me doulevei k den 8elei na mou pei..!:mad: ok den peirazei..thanks pantws..:):):) Γι αυτο τον λογο σου ερχεται το χαρτι.Εμενα μου ηρθε για 12 Αυγουστου ελπιζοντας βεβαια να μπω απο Σεπτεμβρη Τριπολη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lenoukaki Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Γι αυτο τον λογο σου ερχεται το χαρτι.Εμενα μου ηρθε για 12 Αυγουστου ελπιζοντας βεβαια να μπω απο Σεπτεμβρη Τριπολη.. dld an katalava kala stis 12 aygoustou 8a parousiasteis tripoli?e?gt omws i seira tou aygoustou na paei ton septemvri?ti paizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Η σειρα του αυγουστου σε οτι αφορα την αεροπορια μπορει να μπει τελη αυγουστου η ακομα και αρχες σεπτεμβρη!! Αναλογως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Με εγκύκλιο διαταγή του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κυρίου Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα καλούνται για κατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία την 01, 02 και 03 Σεπτεμβρίου 2008 οι στρατεύσιμοι της 2008 Γ/ ΕΣΣΟ που ανήκουν : * Στην κλάση 2010 (γεννημένοι το 1989) που είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής ( αρμοδιότητας ΣΓ Πειραιά και ΣΓ Αττικής), Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Κορινθίας και Ξάνθης. * Στις κλάσεις 1985 έως και 2009 (γεννημένοι το 1964 έως και το 1988) πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι την βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από την 1 Φεβρουαρίου 2007 έως και 30 Απριλίου 2007. Περισσότερες πληροφορίες για τα κέντρα κατάταξης, τις ακριβείς χρονολογίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται, παρέχονται από τα Στρατολογικά Γραφεία. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ... λολ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skabouri Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Φτού!! Αργά θα μπουν τα νέα και θα αργήσουν να έρθουν κατά δω να την κάνουμε κι εμείς σιγά σιγά :p Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 πολυ μικρη η 303 βρε παιδι μου...στο ταγμα ηρθαν οι μισοι απ'οτι εμεις οι 302...για εμπλοκη μας βλεπω μολις φυγει η 300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 όντως! απαραδεκτα μικρη σειρα! να φανταστειτε εμας μας παει εμπλοκη ηδη απο το κέντρο στον αυλωνα! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Καλησπερα.Μου εχει ερθει το χαρτι να παρουσιαστω 12 Αυγουστου.Αν τελικα γινει μεταταξη για αεροπορια ποτε περιπου θα μου ερθει το νεο χαρτι? Επισης,καθε φορα που γινονται μεταταξεις ο αριθμος που δεχεται η αεροπορια ειναι ιδιος ή αλλαζει για καθε φουρνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 1-2 εβδομαδες πριν θα ενημερωθεις οτι εγινε η μεταταξη. Οι φουρνιες αλλάζουν. Απο 700 ατομα μεχρι 2500 (οσο εχω ακουσει μεχρι τωρα) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 1-2 εβδομαδες πριν θα ενημερωθεις οτι εγινε η μεταταξη. Οι φουρνιες αλλάζουν. Απο 700 ατομα μεχρι 2500 (οσο εχω ακουσει μεχρι τωρα) Σ ευχαριστω για την πληροφορια.Και κατι ακομα:μπορω να μαθω για Αυγουστο ποσα ατομα θα παρουν ή ειναι μεταξυ τους αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Δε το γνωριζω αυτο. Αλλα μετά απο λίγες μερες που θα μπουν μεσα οι νεοσυλλεκτοι κατι θα ακουστει... για το ποσα ατομα πηραν... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 λελενομε!! ακομα 1 σκοπια στις 16 του μηνα και τελος! ξεκιναει η τουριστικη μου περιοδος! ειμαι πολυ χαρουμενος! επισης ηταν η πρωτη μου φορα που εμεινα 2 μερες συνεχομενα μεσα και ξεκουραστικα απιστευτα! παιδια ολοι στρατο! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Ακους τα λελεδονια μπίλυ; ΧεΧεΧε... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts