RAVER Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 :lol::lol:αα...τοσο καλα!! μολις εμαθα οτι τελικως εκατσε Αεροπορια.:D:D κι εκει καλα ειναι.αντε καλος φανταρος :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 κι εκει καλα ειναι.αντε καλος φανταρος :) ευχαριστω!! που θα παει θα περασει ο καιρος.:p:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 ενα εχω να πω. τα ΕΠΟΠ-ια ειναι η χειροτερη φαρα στον ΕΣ. εκτος λιγων εξαιρεσεων, επειδη ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα προσπαθουν να το παιξουν εξουσια εκει που τους "παιρνει". στους φανταρους... ακομα και οταν οι φανταροι εχουν τον ιδιο βαθμο με αυτους.... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Τελικα με πηραν τηλεφωνο σημερα.. Τεθωρακισμενα ΥΕΑ στο ΚΕΤΘ Αυλωνας στις 15/5! Τι λεει εκει? Ειμαι υποχρεωτικα δοκιμος η επιλέγω?? τι να κανω λέτε? επίσης ειμαι τριτεκνος (άλλες 2 αδερφες) με πιάνει 9μηνο σωστά?? τι κινήσεις-δικαιολογητικά χρειάζονται? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 ενα εχω να πω. τα ΕΠΟΠ-ια ειναι η χειροτερη φαρα στον ΕΣ. εκτος λιγων εξαιρεσεων, επειδη ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα προσπαθουν να το παιξουν εξουσια εκει που τους "παιρνει". στους φανταρους... ακομα και οταν οι φανταροι εχουν τον ιδιο βαθμο με αυτους.... Συμφωνω.εκει μεσα εχουν μπει ολοι οι "κομπλεξικοι",οσοι δεν ειχαν δουλεια...γιναν στρατοκ@υλοι..και βγαζουν απωθημενα.:down: :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 ενα εχω να πω. τα ΕΠΟΠ-ια ειναι η χειροτερη φαρα στον ΕΣ. εκτος λιγων εξαιρεσεων, επειδη ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα προσπαθουν να το παιξουν εξουσια εκει που τους "παιρνει". στους φανταρους... ακομα και οταν οι φανταροι εχουν τον ιδιο βαθμο με αυτους.... Eίναι και το πού θα πέσεις.Στην πλειοψηφία τους πάντως εκεί που ήμουνα,σε ένα χωριό κοντά στην Ορεστιάδα,ήταν εντάξει.Υπήρχαν βέβαια και κάτι φυντάνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Eίναι και το πού θα πέσεις.Στην πλειοψηφία τους πάντως εκεί που ήμουνα,σε ένα χωριό κοντά στην Ορεστιάδα,ήταν εντάξει.Υπήρχαν βέβαια και κάτι φυντάνια... Πού ήσουν? Εγώ ήμουν Καβύλη (502 μκτπ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Δίπλα!Νεοχώρι 616 :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Δίπλα!Νεοχώρι 616 :ninja: Α, έφαγες καλά και εσύ!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 :lol: Ναι για 2 μήνες μια χαρά!:lol: Ευτυχώς μετά σηκώθηκα και έφυγα!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 :lol: Ναι για 2 μήνες μια χαρά!:lol: Ευτυχώς μετά σηκώθηκα και έφυγα!! :D Εγώ έκατσα και τους 5 μήνες πάνω για να το χορτάσω!!:lol: Αυτά τα χερσαία σύνορα του Έβρου είναι πολύ μάχιμα ρε παιδί μου:ninja::cry::blink::X Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Εγώ έκατσα και τους 5 μήνες πάνω για να το χορτάσω!!:lol: Αυτά τα χερσαία σύνορα του Έβρου είναι πολύ μάχιμα ρε παιδί μου:ninja::cry::blink::X Χα!Μη νομίζεις ότι πήγα πολύ πιο νότια!:( Μισή ώρα δρόμο για την ακρίβεια..:p.Προς μεραρχία μεριά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Τελικα με πηραν τηλεφωνο σημερα.. Τεθωρακισμενα ΥΕΑ στο ΚΕΤΘ Αυλωνας στις 15/5! Τι λεει εκει? Ειμαι υποχρεωτικα δοκιμος η επιλέγω?? τι να κανω λέτε? επίσης ειμαι τριτεκνος (άλλες 2 αδερφες) με πιάνει 9μηνο σωστά?? τι κινήσεις-δικαιολογητικά χρειάζονται? Αυλωνα ε....:lol: πας αν δεν το ξερεις σε ενα απο τα μεγαλυτερα στρατοπεδα στα βαλκανια(αν οχι το μεγαλυτερο) λοιπον...ειναι ψηλο δυσκολα και ειδικα οταν θα κανεις περιπολο...θα σου βγει ο πατος...το στρατοπεδο δεν γυριζεται μιλαμε...:X Αν εισαι τριτεκνος εισαι προστατης και αρα κανεις 9μηνο!!;) Για τα δικαιολογητικα ρωτα την στρατολογια!αυτη θα σου πει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι - η αναβολή μου λόγο σπουδών έληξε το 31/12/2007 - σήμερα άκουσα πως πρέπει να ειδοποιήσω εγώ την στρατολογία για την λήξη της, διαφορετικά υπάρχουν συνέπειες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 και εμενα τοτε εληγε. Οταν πηγα στρατολογια μου ειπαν δν χρειαζεται να κανω τιποτα και θα με παρουν αφου πηδηξω μια σειρα -οχι φεβρουαριο δηλαδη αλλα τωρα τον μαϊο- οπως κ εκαναν ;) καμμια αλλη πληροφορια για αυλωνα?? 5 μηνες παραπανω ειναι οι δοκιμοι?? αξιζει?? και μισθος 500€? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι - η αναβολή μου λόγο σπουδών έληξε το 31/12/2007 - σήμερα άκουσα πως πρέπει να ειδοποιήσω εγώ την στρατολογία για την λήξη της, διαφορετικά υπάρχουν συνέπειες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Σας ευχαριστώ πολύ. Κοίτα κι εμένα η αναβολή μου έληξε την ίδια μέρα. Κανονικά πρέπει να μπαίνεις τώρα τον Μάιο. Εγώ απλά πήγα στη στρατολογία μου για να καταθέσω το πτυχίο μου. Σε ποιο σώμα είσαι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Είναι Στρατός Ξηράς (στην αναβολή) - αυτό που με ανησυχεί είναι αν όφειλα εγώ να κατέθετα το Πτυχίο μου ώστε να τους γνωστοποιούσα ο ίδιος πια ότι έληξε η αναβολή μου, μην τυχόν δηλαδή θεωρούν ακόμα (!) ότι δεν έχει λήξη η αναβολή μου και βρω κανένα μπελά μαζί τους (!!) .. Είναι τέτοια και η ώρα που δεν απαντά και κανείς στην Στρατολογία γμτ. Υ.Γ. Δυστυχώς από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας -- οπότε που μυαλό για όλα αυτά τα θέματα, ομολογώ :( Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Αυλωνα ε....:lol: πας αν δεν το ξερεις σε ενα απο τα μεγαλυτερα στρατοπεδα στα βαλκανια(αν οχι το μεγαλυτερο) λοιπον...ειναι ψηλο δυσκολα και ειδικα οταν θα κανεις περιπολο...θα σου βγει ο πατος...το στρατοπεδο δεν γυριζεται μιλαμε...:X Αν εισαι τριτεκνος εισαι προστατης και αρα κανεις 9μηνο!!;) Για τα δικαιολογητικα ρωτα την στρατολογια!αυτη θα σου πει... Aυλώνα?? :worry: Άστο μην πας ρε συ! :rotfl: Για το 9μηνο το επιβεβαιώνω και γω ως προστάτης.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 παρολο που οι αδερφες ειναι μεγαλυτερες κ η μια μαλιστα παντρεμενη?????? :blink: :worry: :O Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 και εμενα τοτε εληγε. Οταν πηγα στρατολογια μου ειπαν δν χρειαζεται να κανω τιποτα και θα με παρουν αφου πηδηξω μια σειρα -οχι φεβρουαριο δηλαδη αλλα τωρα τον μαϊο- οπως κ εκαναν ;) καμμια αλλη πληροφορια για αυλωνα?? 5 μηνες παραπανω ειναι οι δοκιμοι?? αξιζει?? και μισθος 500€? εχει πολλες πληροφοριες αν δεις πιο παλια μηνυματα για τους δοκιμους!! ειναι 5 μηνες παραπανω και μισθος κοντα στα 500!το αν αξιζει εσυ το κρινεις αναλογα με τα κριτηρια σου...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Είναι Στρατός Ξηράς (στην αναβολή) - αυτό που με ανησυχεί είναι αν όφειλα εγώ να κατέθετα το Πτυχίο μου ώστε να τους γνωστοποιούσα ο ίδιος πια ότι έληξε η αναβολή μου, μην τυχόν δηλαδή θεωρούν ακόμα (!) ότι δεν έχει λήξη η αναβολή μου και βρω κανένα μπελά μαζί τους (!!) .. Είναι τέτοια και η ώρα που δεν απαντά και κανείς στην Στρατολογία γμτ. Υ.Γ. Δυστυχώς από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας -- οπότε που μυαλό για όλα αυτά τα θέματα, ομολογώ :( Λοιπόν, κοίτα τι θα κάνεις τώρα. Η στρατολογία λειτουργεί ώρες γραφείου. Θα πάρεις αύριο ένα τηλ. ή και ακόμα καλύτερα να πας εκεί ο ίδιος με το επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου που σου έδωσαν από τη σχολή σου για να το καταθέσεις όσο είναι καιρός. Καλό είναι να έχεις μαζί σου το χαρτί της αναβολής και -αν υπάρχει- και ένα χαρτί που βεβαίωνε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισες. Μη φοβάσαι για τη Στρατολογία. Οι άνθρωποι έχουν κατανόηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 παρολο που οι αδερφες ειναι μεγαλυτερες κ η μια μαλιστα παντρεμενη?????? :blink: :worry: :O Παντρεμένη??:worry: 12 μήνες θα κάνεις και μάλιστα στον Έβρο..:cry: πλάκα κάνω :p 9μηνο είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Για να μπω Αυγουστο πρεπει να κοψω αναβολη μεχρ μέσα Μαιου ή εχω και αλλο περιθωριο? Γιατι δεν ξερω κατα ποσο θα εχω προλαβει με την παραδοση και παρουσιασει της πτυχιακης μεχρι τοτε. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Λοιπόν, κοίτα τι θα κάνεις τώρα. Η στρατολογία λειτουργεί ώρες γραφείου. Θα πάρεις αύριο ένα τηλ. ή και ακόμα καλύτερα να πας εκεί ο ίδιος με το επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου που σου έδωσαν από τη σχολή σου για να το καταθέσεις όσο είναι καιρός. Καλό είναι να έχεις μαζί σου το χαρτί της αναβολής και -αν υπάρχει- και ένα χαρτί που βεβαίωνε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισες. Μη φοβάσαι για τη Στρατολογία. Οι άνθρωποι έχουν κατανόηση. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Στείλε και νέα να δούμε τι έγινε. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts