Stavros_P Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω τους χρήστες της συγκεκριμένης συσκευής δύο πράγματα : 1)Με κανονική χρήση πόσο κρατάει η μπαταρία ; 2)Υπάρχει πρόβλεψη άν θα αναβαθμιστεί σε jelly beam ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Μην περιμένεις την μπαταρία να σου βγάζει περισσότερο από μία ημέρα. Όσον αφορά το JB... http://htcsource.com/2012/08/will-your-htc-handset-be-updated-to-android-4-1-heres-what-we-think/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση :) 1) Άν βγάζει την μέρα είναι μια χαρά ! 2) Στο link λέει : "The second wave of Android 4.1 update will most likely be delivered to HTC’s flagship devices from 2011 which run on dual-core Qualcomm S3 chips. This list includes handsets like the HTC Sensation, HTC Sensation XL..." Το Sensation XL όμως δεν έχει διπύρηνο επεξεργαστή... στη λίστα όμως λέει ότι θα πάρει κανονικά JB οπότε... Κάτι δεν πιάνω εγώ ή υπάρχει λάθος αναφορά ; Έχω μια ακόμα ερώτηση όμως άν ξέρετε, θέλω να πάρω το εν λόγο κινητό από ένα μαγαζί που βρήκα μέσω skroutz, το θέμα είναι ότι το αναφέρει ώς "HTC Sensation XL X315E Lite Version", και ρωτάω, έχει διαφορά η Lite Version ή είναι το ίδιο κινητό ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Όπως λέει και ο τίτλος, έχω ένα HTC Sensation XL 4.0.3, s/w no: 2.31.468.1 Έβαλα το HTC Sync που είχε στην κάρτα SD (3.0.5579) και προσπάθησα να συγχρονίσω με Outlook 2010. Ενώ δείχνει να συγχρονίζει, στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα. Καμμιά ιδέα; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irmscher Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 καλησπερα εχω στην κατοχη μου ενα sensation xl εδω και 6 μηνες. 1) Πως μπορω να σηνδεθω ασυρματα με τον υπολογηστη μου και να δω αυτο που βλεπω στην οθωνη του κηνιτου; 2) Εχω εκδοση 4.0.3, εκδοση htc sense 3.6. ποτε θα βγει καποια αναβαθμησει; Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 1)με την εφαρμογη teamviewer (ή κάποια παρόμοια) 2)μάλλον δε θα δεις άλλη αναβάθμιση για τη συσκευή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irmscher Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 ΟΚ σε ευχαριστω για της απαντησεις αν κανω root να περασω καποια αλλη η δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 έτσι γίνεται, εφόσον έχουν βγει custom roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irmscher Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 η εφαρμογη teamviewer δεν υποστηριζεται απο το κινητο ποια αλλη ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pag1364 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Έχω το sensation xl και είχα κάνει rooting την συσκευή στην έκδοση android 4.2.2. Από λάθος, έγινε format σε system, cache & sdcard και τωρα δεν μπορεί να κάνει mount την sdcard, δεν μπορεί να κάνει boot το λογισμικό και απλά το κινητό μένει παγωμένο στο λογότυπο της htc που εμφανίζει όταν το ανοίγεις. Ακόμα κι αν κάνω recovery, restore κ.τ.λ. δεν αλλάζει η κατάσταση. Υπάρχει λύση ή τέρμα το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 δοκιμασε να φλασαρεις το official RUU για να το επαναφερεις στην αρχικη του κατασταση(οπως το αγορασες) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2128104 Υ.Γ. Θα χαθει το root και το custom recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboromalako Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Καλημερα παιδια,ειμαι καινουριος χρηστης htc..προσπαθω να φτιαξω αλμπουμ στις φωτογραφιες και δεν γινεται..το xl δεν παιρνει καρτα μνημης κι ετσι ολες οι φωτο ειναι μαζι...ξερει κανεις αν μπορω να φτιαξω αλμπουμ και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλημερα παιδια,ειμαι καινουριος χρηστης htc..προσπαθω να φτιαξω αλμπουμ στις φωτογραφιες και δεν γινεται..το xl δεν παιρνει καρτα μνημης κι ετσι ολες οι φωτο ειναι μαζι...ξερει κανεις αν μπορω να φτιαξω αλμπουμ και πως? Κατεβασε καποιον file manager και φτιαξε εκει φακελους.Με θα εμφανιστουν και στην γκαλερι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimder Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Καλήμερα παιδιά, έχω ένα sensation XL και μου έσπασε το κρυσταλο της οθόνης, που μπορώ να βρω για να το αντικαταστήσω ? Ευχάριστο Edited November 12, 2013 by dimder Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλήμερα παιδιά, έχω ένα sensation XL και μου έσπασε το κρυσταλο της οθόνης, που μπορώ να βρω για να το αντικαταστήσω ? Ευχάριστο Ψάξε στο ebay.htc Sensation XL digitizer και θα βρεις πολυ φθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimder Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 ευχαριστο φιλε μου Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 ευχαριστο φιλε μου Ψαξε και στο YouTube βίντεακια για το πως γίνεται. Μην το ανοίξεις και μετα δν ξέρεις τι πρεπει να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eirini_Lefteris Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εχω το HTC SENSATION XL X315E. Εβαλα τη rom kitkat me to twrp και δεν ανοιγει το κινητο απο τοτε.Μονο στο boot loader και στο twrp μπαινει. Τι μπορω να κανω?Καποια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Εχω το HTC SENSATION XL X315E. Εβαλα τη rom kitkat me to twrp και δεν ανοιγει το κινητο απο τοτε.Μονο στο boot loader και στο twrp μπαινει. Τι μπορω να κανω?Καποια ιδεα??? φλασαρε το boot.img της rom με fastboot εντολη η εντολη ειναι fastboot flash boot boot.img για περισσοτερες πληροφοριες πηγαινε στο νημα της συσκευης σου Edited March 28, 2015 by rzr86 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts