DINFUN Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 η αληθεια ειναι οτι δεν τo εχω κανει ποτε restore. κανονικά κανω τα os updates αλλα μεχρι εκει. θα το κανω και θα το παρακολουθησω . Ευχαριστώ :-) παρακαλώ ενημερωσέ μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Επειδή για μερικούς μήνες το κινητό το είχα σαν δεύτερη συσκευή, με αποτέλεσμα να μην το πολυχρησιμοποιώ, ξέχασα πως απορρίπτουμε μία εισερχόμενη κλήση. Πως την απορρίπτουμε βρε παιδιά ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Καλημέρα σε όλη την παρέα. Επειδή για μερικούς μήνες το κινητό το είχα σαν δεύτερη συσκευή, με αποτέλεσμα να μην το πολυχρησιμοποιώ, ξέχασα πως απορρίπτουμε μία εισερχόμενη κλήση. Πως την απορρίπτουμε βρε παιδιά ?? μονό πάτημα σιγαση, διπλό πατημα στο power button απόρριψη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388597 Edited July 24, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 μονό πάτημα σιγαση, διπλό πατημα στο power button απόρριψη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388597 Σε ευχαριστώ πολύ, για την απάντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ, για την απάντηση.. Παρακαλώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 [ATTACH]47805[/ATTACH] Καλησπέρα σε όλους Κανω speed test με το 5αρι κ μετά με το 4s, η διάφορα τους είναι χαοτική Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δεν μπορώ να βάλω 2 φωτό μαζι χίλια συγνώμη για το διπλό ποστ Εδώ είναι από το το 4s Μιλάμε για τρελή διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ότι έχουν διαφορά έχουν αλλά εδώ βλέπουμε κάτι πολύ μεγάλο. Δεν ισχύει νομίζω κάποιο λάθος γίνεται η κάπου δημιουργηθηκε κανένα κόλλημα στην μετάδοση του σήματος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ο προηγούμενος κάτοχος του 4s μου είχε αλλάξει μπαταρία κ ο @@@ έχασε το σιδερακι που βρίσκεται κάτω από την επαφή της μπαταρίας κ πετάγεται αμέσως μόλις ξεβιδωσεις τις δυο βίδες. Αυτό ενώνει την κεραία του wifi με το πίσω καπάκι. Λέτε γιαυτο να έχω τόσο μεγάλη διάφορα στην ταχύτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ο προηγούμενος κάτοχος του 4s μου είχε αλλάξει μπαταρία κ ο @@@ έχασε το σιδερακι που βρίσκεται κάτω από την επαφή της μπαταρίας κ πετάγεται αμέσως μόλις ξεβιδωσεις τις δυο βίδες. Αυτό ενώνει την κεραία του wifi με το πίσω καπάκι. Λέτε γιαυτο να έχω τόσο μεγάλη διάφορα στην ταχύτητα; Δεν είναι σίγουρο πάντως κάτι κάνει εκείνο το σίδερο που ενώνει το πίσω καπάκι. Ίσως καλύτερο σήμα ίσως κάτι άλλο. Μπορείς να βρεις δεν είναι ακριβό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ο προηγούμενος κάτοχος του 4s μου είχε αλλάξει μπαταρία κ ο @@@ έχασε το σιδερακι που βρίσκεται κάτω από την επαφή της μπαταρίας κ πετάγεται αμέσως μόλις ξεβιδωσεις τις δυο βίδες. Αυτό ενώνει την κεραία του wifi με το πίσω καπάκι. Λέτε γιαυτο να έχω τόσο μεγάλη διάφορα στην ταχύτητα; αναφέρεσαι στο στήριγμα κεραίας wifi εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ακριβώς! Μόλις επιστρέψω Ελλάδα το χτυπάω μαζι με κάτι αλλά που χρειάζομαι! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ακριβώς! Μόλις επιστρέψω Ελλάδα το χτυπάω μαζι με κάτι αλλά που χρειάζομαι! Ευχαριστώ πολύ! παρακαλώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Καλημέρα και καλο μήνα! Έχει περάσει καιρός απο τοτε που η apple έβγαλε το καινούριο της update (7.1.2). Αναρωτιόμουν αν τελικα αξίζει η εγκατάστασή της διότι στην αρχη είχα ακούσει οτι μείωνε σημαντικά τις επιδόσεις της συσκευής. Τελικά τι ισχύει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μια χαρά πάει φίλε, πέρνα'τη κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το iPhone που να σε ειδοποιεί για εισερχόμενα (κλήσεις ή μηνύματα) με κάποια ένδειξη σε σβηστή οθόνη, όπως το noled για τις συσκευές Android;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το iPhone που να σε ειδοποιεί για εισερχόμενα (κλήσεις ή μηνύματα) με κάποια ένδειξη σε σβηστή οθόνη, όπως το noled για τις συσκευές Android;;; Ευχαριστώ Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ειδοποίηση με λάμψη του flash, Ρυθμίσεις >Γενικά >Προσβασιμότητα >Λάμψη σε ειδοποιήσεις και τοποθέτησε την εναλλαγή στο on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Πως αφαιρώ το jailbreak από το iPhone 4s;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Πως αφαιρώ το jailbreak από το iPhone 4s;; Ευχαριστώ Συνδέσεις στον υπολογιστή ανοίγεις το iTunes πατάς restore. Θα περαστεί η τελευταία έκδοση iOS και θα χαθούν όλα από μέσα. Κανε backup πρώτα ότι χρειάζεσαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Nα συμπληρώσω εάν δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία το restore θα χρειατεί να το βάλεις σε DFU Mode και στη συνέχεια πάλι restore :) Πως να θέσετε τη συσκευή σας σε DFU Mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι σε αναζήτηση 2ου κινητού περιμένοντας το iphone 6 για 1ο. Σκεφτόμουν σε android αλλά μετά από την αγορά και την εμπειρία με το ipad μάλλον δεν αλλάζω εύκολα. Σκεφτόμουν το 4s και λόγω τιμής τα 8gb. Θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσα από αυτά μένουν ελεύθερα και αν είναι αρκετά για facebook, twitter, evernote, 3 mail accounts, και 3-4 ιατρικές εφαρμογές. Το ρωτώ γιατί αν έβρισκα σε καλή τιμή καινούργιο θα έπαιρνα τα 32gb. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι σε αναζήτηση 2ου κινητού περιμένοντας το iphone 6 για 1ο. Σκεφτόμουν σε android αλλά μετά από την αγορά και την εμπειρία με το ipad μάλλον δεν αλλάζω εύκολα. Σκεφτόμουν το 4s και λόγω τιμής τα 8gb. Θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσα από αυτά μένουν ελεύθερα και αν είναι αρκετά για facebook, twitter, evernote, 3 mail accounts, και 3-4 ιατρικές εφαρμογές. Το ρωτώ γιατί αν έβρισκα σε καλή τιμή καινούργιο θα έπαιρνα τα 32gb. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. εμενα το 8αρι με 15 εφαρμογες στο προσκηνιο λιγοτερο απο 1gb χωρο πιανει.βεβαια εχει θεμα με την ραμ..αλλα δεν πολυ με ενδιαφερει γιατι δεν παιζω πολυ με το κινητο.γενικα εγω σαν ατομο σε ολα τα κινητα που ειχα τα 8gb τα θεωω μια χαρα.(καθολου mp3). βεβαια στα χρηματα που το παιρνεις καινουργιο γυρω στα 290 ευρο παιρνεις πολυ καλυτερο κινητο ανδροιδ.εγω στην θεση σου θα κοιταζα για μεταχειρησμενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts