DINFUN Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω, ακούγονται κάποιες φήμες οτι και τα iPhone κολλάνε ιούς. Ισχύει ;; Αν ναι τι μπορούμε να κανουμε;; Ευχαριστω :) Καλησπέρα, τα iPhones κολλούν ιούς μόνο έαν κάποιος έχει επέμβει στο λειτουργικό του (jailbreak). Εάν η συσκευή είναι clean δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Ωραια :) Ευχαριστω πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδια Καλησπέρα. Εχω ενα iPhone 4S και ειναι κλειδωμενο στο iCloud ( ετσι μου ειπε ο φιλος μου) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μπει στα Settings ( Διαβασα πολλα που μπορεις να αγορασεις αλλα ολα θελουν να ΜΠΑΙΝΕΙΣ στα Settings ) Ξερει κανενας καποιο τροπο να το δουλεψουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδια Καλησπέρα. Εχω ενα iPhone 4S και ειναι κλειδωμενο στο iCloud ( ετσι μου ειπε ο φιλος μου) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μπει στα Settings ( Διαβασα πολλα που μπορεις να αγορασεις αλλα ολα θελουν να ΜΠΑΙΝΕΙΣ στα Settings ) Ξερει κανενας καποιο τροπο να το δουλεψουμε ? Μας μπερδεψες λίγο. Τι εννοείς δεν μπαίνει στα Settings? Προσπαθείς να μπεις στην εφαρμογή και δε μπαίνει? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μια ημέρα μας χωρίζει απο την ανακοίνωση του 8! Λέτε να την πάρει το 4S? με Βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία για τα λογισμικά και της συσκευές ειμαστε μέσα στο προγραμμα! Αν και ακούγεται οτι το 8 θα ειναι μια no buggy έκδοση του 7 και τπτ παραπάνω! Ειδικά για εμάς τους χρήστες του 4S! Απο το 5/5C/5S ίσως κάτι να δώσουν παραπάνω! Αν δεν κάνω λάθος τελικά το iOS 8 θα είναι διαθέσιμο και για το iPhone 4s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αν δεν κάνω λάθος τελικά το iOS 8 θα είναι διαθέσιμο και για το iPhone 4s. Ναι επίσημα θα είναι διαθέσιμο και για το 4ς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ναι επίσημα θα είναι διαθέσιμο και για το 4ς Ελπίζω να μην τρέχει χειρότερα απο το iOS 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μας μπερδεψες λίγο. Τι εννοείς δεν μπαίνει στα Settings? Προσπαθείς να μπεις στην εφαρμογή και δε μπαίνει? Επειδη δεν ξερω πολλα απο iPhone και ΔΕΝ το εχω στα χερια μου αυτη τη στιγμη. Γινεται να ξεκλειδωσω το τηλ ? μου ειπαν ειναι κλειδωμενο σε ΑΛΛΟ iCloud απο εκει που το αγορασαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Επειδη δεν ξερω πολλα απο iPhone και ΔΕΝ το εχω στα χερια μου αυτη τη στιγμη. Γινεται να ξεκλειδωσω το τηλ ? μου ειπαν ειναι κλειδωμενο σε ΑΛΛΟ iCloud απο εκει που το αγορασαν Όχι δεν γίνεται είναι άχρηστη η συσκευή εαν δεν γνωρίζετε το icloud password το δίνετε μόνο για ανταλλακτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Κανονικά μετα την παρουσιάση του 8 μαλλον θα την πάρουμε με αρκετά χαρακτηριστικά και όχι πετςοκομμένη όπως το 4 την 7αρα! Ελπίζω δλδ! Γιατί δεν είδα κάτι που να απαιτεί τρελη ram ή επεξεργαστή! Οι beta μέχρι αυριο θα έχουν μιλήσει ή μέχρι τέλος τις βδομάδας! Τωρα το λογισμικό κακό Σεπτέμβρη-Οκτώβρη! Εμένα πάντως ΟΛΕΣ αυτές οι αλλαγές κυρίως για developer για καλύτερο gaming και για περισσοτετη ελευθερία στο λογισμικό μου μυρίζουν κάτι πολυ δυνατό το Σεπτέμβρη ως νέα (νέες iPad, και αλλα)! Είδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Κανονικά μετα την παρουσιάση του 8 μαλλον θα την πάρουμε με αρκετά χαρακτηριστικά και όχι πετςοκομμένη όπως το 4 την 7αρα! Ελπίζω δλδ! Γιατί δεν είδα κάτι που να απαιτεί τρελη ram ή επεξεργαστή! Οι beta μέχρι αυριο θα έχουν μιλήσει ή μέχρι τέλος τις βδομάδας! Τωρα το λογισμικό κακό Σεπτέμβρη-Οκτώβρη! Εμένα πάντως ΟΛΕΣ αυτές οι αλλαγές κυρίως για developer για καλύτερο gaming και για περισσοτετη ελευθερία στο λογισμικό μου μυρίζουν κάτι πολυ δυνατό το Σεπτέμβρη ως νέα (νέες iPad, και αλλα)! Είδωμεν! Μακάρι ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris93 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 για σας παιδια....λοιπον εχω ενα 4αρι ο αδελφος μου προσπαθουσε να το ξεκλειδωσει για να μπει μεσα...αλλα μου το μπλοκαρε τελειως....ελεγε συνδεση μεσω itunes για να ξεκλεδιδωθει....το εκανα λοιπον εκανα ρεσταρτ ολο το κινητο...αλλα εχω ξεχασει αππλε ιδ και κοδικο....δεν θυμαμαι τι ειχα βαλει μπωρει να βοηθησει καπιος στο τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Νομίζω πρέπει να μπεις στο apple support, να δηλώσεις τα στοιχεία σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Σίγουρα θα την πάρουμε την οχτάρα το θέμα είναι να αποκτήσει κάπως την χαμένη της ταχύτητα η συσκευή. Μακάρι... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 για σας παιδια....λοιπον εχω ενα 4αρι ο αδελφος μου προσπαθουσε να το ξεκλειδωσει για να μπει μεσα...αλλα μου το μπλοκαρε τελειως....ελεγε συνδεση μεσω itunes για να ξεκλεδιδωθει....το εκανα λοιπον εκανα ρεσταρτ ολο το κινητο...αλλα εχω ξεχασει αππλε ιδ και κοδικο....δεν θυμαμαι τι ειχα βαλει μπωρει να βοηθησει καπιος στο τι να κανω? Η συσκευή σου δεν ξεκλειδώνει εάν έχει ξεχάσει και το Apple ID (email και το password).. σύνδεσε το στο iTunes ώστε να δεις το email και να το θυμηθείς, έαν δεν θυμάσαι και το email η συσκευή σου είναι άχρηστη πλέον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Σίγουρα θα την πάρουμε την οχτάρα το θέμα είναι να αποκτήσει κάπως την χαμένη της ταχύτητα η συσκευή. Μακάρι... Ας μην περιμένουμε και πολλά.Κοίτα μην γίνει και χειρότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μετα απο 2 μερες της παρουσίασης και κυκλοφοριας του 8! Ειναι κανείς developer ή γενικα κάποιος που να την έχει δοκιμάσει σε 4S και να μας πει πως παει; Γενικα το quick reply (λειτουργεί καλα;), το έξυπνο πληκτρολόγιο (άκουσα οτι το 4S χάνει πολύτιμο χώρο με το νέο πληκτρολόγιο), γενικά όλη η λειτουργία του λογισμικού ειναι καλύτερη; Ξέρω οτι σαν beta και ειδικά 1 δεν γίνεται να υπάρχει μια καθαρή γνώμη, αλλα τουλάχιστον μια αρχική άποψη! Α και κάτι ακόμα, τα εχει ολα τα νέα χαρακτηριστικά ή έχουν βγάλει κάποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μετα απο 2 μερες της παρουσίασης και κυκλοφοριας του 8! Ειναι κανείς developer ή γενικα κάποιος που να την έχει δοκιμάσει σε 4S και να μας πει πως παει; Γενικα το quick reply (λειτουργεί καλα;), το έξυπνο πληκτρολόγιο (άκουσα οτι το 4S χάνει πολύτιμο χώρο με το νέο πληκτρολόγιο), γενικά όλη η λειτουργία του λογισμικού ειναι καλύτερη; Ξέρω οτι σαν beta και ειδικά 1 δεν γίνεται να υπάρχει μια καθαρή γνώμη, αλλα τουλάχιστον μια αρχική άποψη! Α και κάτι ακόμα, τα εχει ολα τα νέα χαρακτηριστικά ή έχουν βγάλει κάποιο; +1 Θα ήθελα κι εγω πολύ να μαθω ποια τα πρώτα συμπεράσματα για την οχτάρα για να δούμε και τι προσδοκίες μπορούμε να έχουμε για την τελική έκδοση. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tessy28 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 καλησπερα παιδια! εχω ενα iphone 4s jailbreak .πηγα να κανω update στην 7.1.1 ενω δεν επρεπε..το ξερω..μετα πηγα να κανω restore..ουτε αυτο πετυχε..τωρα το κιν μου δεν λειτουργει και εχει στην οθονη το usb και το logo itunes..το dfu δεν μπορω να το πετυχω..το itunes δεν κανει τπτ..τι μπορω να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 +1 Θα ήθελα κι εγω πολύ να μαθω ποια τα πρώτα συμπεράσματα για την οχτάρα για να δούμε και τι προσδοκίες μπορούμε να έχουμε για την τελική έκδοση. Εγω πιστεύω θα γινει χειρότερα η συσκευή. Θα είναι εμφάνιση ίδια αλλά το iOS 8 έχει πολλά πρόσθετα ειδικά για εργαλεία για εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι devs οπότε οι εφαρμογές θα γίνουν μεγαλύτερες και η ram δεν θα φτάνει. Έτσι κι αλλιώς θα είναι το τελευταίο λειτουργικό που θα τρέχει στο 4s μετά θα σταματήσει όπως είναι λογικό να υποστηρίζεται. Και στα ίδια επίπεδα να μείνει για έναν μέσο χρήστη που κάνει 2-3 απλά πράγματα μια χαρα συσκευή είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G10rgos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλημερα παιδια, εδω και αρκετο καιρο αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το iPhone 4s που εχω. Οταν μου κλεισει αρκετη ωρα απο μπαταρια η απλα το εχω απενεργοποιημενο απο μονος μου για καποια ωρα, μετα οταν το ανοιξω δεν αναγνωριζει την καρτα sim, δηλαδη δεν μου βγαζει κλειδωμα sim και να βαλω το pin, μου λεει απλα να βαλω το συνθηματικο και πανω γραφει αναζητηση οση ωρα και αν το αφησω, σαν να μην εχει καθολου καρτα sim. Για να το κανω να την ξαναδει την sim και να ζητησει το pin κανονικα για να βρει δικτυο και να λειτουργησει θελει ειτε restore απ το pc με το itunes ειτε να το συνδεσω στον υπολογιστη, να κανει backup και μετα να το αποσυνδεσω και να του κανω restart. Ειναι πραγματικα πολυ κουραστικο οταν συμβαινει αυτο, μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει η αν καποιος εχει παθει το ιδιο στο συγκεκριμενο iphone και ξερει κατι παραπανω; Επισης το κινητο το εχω ενημερωμενο με την τελευταια εκδοση ios και εχω δοκιμασει και hard reset, οταν δεν βρισκει τη sim, και απλο restart και να το κλεισω και να βγαλω και να ξαναβαλω την καρτα sim, αλλα τιποτα δεν πιανει εκτος απ το να το συνδεσω στο pc και να του κανω ειτε restore ειτε ενα backup και μετα restart, αλλα ειναι πολυ δυσκολο καθε φορα που κλεινει για πολυ ωρα το κινητο μετα να πρεπει να ειμαι κοντα στο pc για να δει την καρτα sim και θα ηθελα βοηθεια αμα ξερει κανεις κατι. Ευχαριστω και συγγνωμη αν κουρασα με ολα αυτα που γραφω αλλα ηθελα να ειμαι οσο πιο αναλυτικος μπορω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 καλησπερα παιδια! εχω ενα iphone 4s jailbreak .πηγα να κανω update στην 7.1.1 ενω δεν επρεπε..το ξερω..μετα πηγα να κανω restore..ουτε αυτο πετυχε..τωρα το κιν μου δεν λειτουργει και εχει στην οθονη το usb και το logo itunes..το dfu δεν μπορω να το πετυχω..το itunes δεν κανει τπτ..τι μπορω να κανω?? καλησπέρα σας θα πρέπει να ασχοληθείτε με το να πετύχετε το DFU MODE δεν είναι κάτι δύσκολο παρακολουθήστε το video και θα το πετύχετε. Πως να θέσετε τη συσκευή σας σε DFU Mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλημερα παιδια, εδω και αρκετο καιρο αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το iPhone 4s που εχω. Οταν μου κλεισει αρκετη ωρα απο μπαταρια η απλα το εχω απενεργοποιημενο απο μονος μου για καποια ωρα, μετα οταν το ανοιξω δεν αναγνωριζει την καρτα sim, δηλαδη δεν μου βγαζει κλειδωμα sim και να βαλω το pin, μου λεει απλα να βαλω το συνθηματικο και πανω γραφει αναζητηση οση ωρα και αν το αφησω, σαν να μην εχει καθολου καρτα sim. Για να το κανω να την ξαναδει την sim και να ζητησει το pin κανονικα για να βρει δικτυο και να λειτουργησει θελει ειτε restore απ το pc με το itunes ειτε να το συνδεσω στον υπολογιστη, να κανει backup και μετα να το αποσυνδεσω και να του κανω restart. Ειναι πραγματικα πολυ κουραστικο οταν συμβαινει αυτο, μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει η αν καποιος εχει παθει το ιδιο στο συγκεκριμενο iphone και ξερει κατι παραπανω; Επισης το κινητο το εχω ενημερωμενο με την τελευταια εκδοση ios και εχω δοκιμασει και hard reset, οταν δεν βρισκει τη sim, και απλο restart και να το κλεισω και να βγαλω και να ξαναβαλω την καρτα sim, αλλα τιποτα δεν πιανει εκτος απ το να το συνδεσω στο pc και να του κανω ειτε restore ειτε ενα backup και μετα restart, αλλα ειναι πολυ δυσκολο καθε φορα που κλεινει για πολυ ωρα το κινητο μετα να πρεπει να ειμαι κοντα στο pc για να δει την καρτα sim και θα ηθελα βοηθεια αμα ξερει κανεις κατι. Ευχαριστω και συγγνωμη αν κουρασα με ολα αυτα που γραφω αλλα ηθελα να ειμαι οσο πιο αναλυτικος μπορω. Καλησπέρα φίλε μου, για να αποκλείσεις πως το πρόβλημα είναι software θα πρέπει την επόμενη φορά που θα κάνεις restore να επιλέξεις στη συνέχεια setup as new. θ πρέπει να διασφαλίσεις τα δεδομένα σου καθώς θα γίνει πλήρη διαγραφή της συσκευής. Εάν αποκλείσεις το ενδεχόμενο του software τότε πιθανολογώ πως έχει πρόβλημα το sim reader. Κάνε όμως το παραπάνω και το ξανασυζητάμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που έχει εγκαταστήσει το iOS 8 το beta για μια πρωτη άποψη ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souftasuk Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Σε σχεση με τη 5 που εχω τωρα , πεφτει πολυ η ταχυτητα του τηλεφωνου στην 7.1 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts