Crazy_Heart Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) το πήρα και είχε ήδη πάνω την έκδοση 7 του iOS οπότε όλα κομπλε! :) Έκδοση 8gb είναι δεν ξέρω αν το πρόσεξες. Υπολόγισε διαθεσιμα περιπου 6 για να κανεις την δουλειά σου ναι το είδα, μια χαρά μου φτάνει για αυτό που θελω! thanks! Edited April 11, 2014 by Crazy_Heart Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 το πήρα και είχε ήδη πάνω την έκδοση 7 του iOS οπότε όλα κομπλε! :) ναι το είδα, μια χαρά μου φτάνει για αυτό που θελω! thanks! Καλά δουλεύει βέβαια παλαιότερα με iOS 6 ήταν λίγο καλύτερα. Έχει κάποια μικρό crash αλλα για έναν μέσο χρήστη μια χαρά είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 http://www.skroutz.gr/s/3902581/Apple-iPhone-4S-8GB.html Σιγά την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 κι'εγω στο ιδιο διλλημα ημουν πριν κανα 4μηνο που πουλησα το 4αρι με ios 7και αγορασα πριν 1 μηνα το 4s και το κινητο τρεχει μια χαρα την εκδοση 7.1 .και η μπαταρια νομιζω εχει γινει καλυτερη. Δηλαδη τρεχει κομπλε?? Χωρις θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δηλαδη τρεχει κομπλε?? Χωρις θεματα? Η γυναίκα μου έχει το 4s και εγώ το 5. Πραγματικά δεν βλέπω διαφορά, μόνο στο μέγεθος της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Η γυναίκα μου έχει το 4s και εγώ το 5. Πραγματικά δεν βλέπω διαφορά, μόνο στο μέγεθος της οθόνης. Εντάξει έχει διαφορά αν κάποιος κάνει αρκετά πράγματα ειδικά γιατί έχει 2πλασια ram. Κατά γενική ομολογία μιά χαρά συσκευή είναι. Καλά για γυναίκα είναι υπέραρκετό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλά για γυναίκα είναι υπέραρκετό θα κάνω ότι δεν το διάβασα... :blink: δεν μου λέτε καλά μου παιδιά, ξέρετε καμιά καλή δωρεάν εφαρμογή για να μεταφέρω τα SMS από το blackberry στο iPhone?? :) Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 θα κάνω ότι δεν το διάβασα... :blink: δεν μου λέτε καλά μου παιδιά, ξέρετε καμιά καλή δωρεάν εφαρμογή για να μεταφέρω τα SMS από το blackberry στο iPhone?? :) Καλημέρα σας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο subforum της blackberry εδώ δύσκολα να γνωρίζει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ok thanks! ερώτηση: αν κάνω το update σε 7.1 όταν έχω συνδεμένο το iPhone στο PC μου μέσω iTunes, τότε το κατεβάζω μεσω υπολογιστή έτσι? δηλ. δεν χρειάζεται WiFi ή να χρεωθώ MB από το πρόγραμμα μου. Σωστά? τέλειο το iPhone αλλά αυτή η αχίλλειος πτέρνα aka μπαταρία πολύ με πονάει! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ok thanks! ερώτηση: αν κάνω το update σε 7.1 όταν έχω συνδεμένο το iPhone στο PC μου μέσω iTunes, τότε το κατεβάζω μεσω υπολογιστή έτσι? δηλ. δεν χρειάζεται WiFi ή να χρεωθώ MB από το πρόγραμμα μου. Σωστά? τέλειο το iPhone αλλά αυτή η αχίλλειος πτέρνα aka μπαταρία πολύ με πονάει! ναι δεν χρειάζεται να χρεθείτε, δσυνδέστε τη συσκευή στο iTunes, και θα σας συμβούλευα να κάνετε καθαρό restore, πλήρη διαγραφή, εάν δεν ντιμετωπίζετε όμως κάποιο πρόβλημα τότε επιλέξτε update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ευχαριστώ! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ρε παιδιά,ένα δικό μου πρόσωπο είχε χάσει το iPhone 4s του, κατευθείαν ανοίξαμε find my iPhone ,λειτουργία απώλειας,κλείδωμα με κωδικό ,και ηχητική ειδοποίηση.Παρολο που το βρήκε σήμερα και όταν ήρθε σπίτι ήμουν εκεί όταν το δοκίμασε και δεν ξεκλειδώνονταν ,με κάποιο τροπο μπήκε σε wifi (αυτός που το είχε κλέψει)και μπήκαν οι κωδικοί και όλα κάπως όμως τα παράκαμψε ,κατάφερε και μπήκε στον safari και σερφάρε κανονικά.Πως έγινε αυτό;;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ρε παιδιά,ένα δικό μου πρόσωπο είχε χάσει το iPhone 4s του, κατευθείαν ανοίξαμε find my iPhone ,λειτουργία απώλειας,κλείδωμα με κωδικό ,και ηχητική ειδοποίηση.Παρολο που το βρήκε σήμερα και όταν ήρθε σπίτι ήμουν εκεί όταν το δοκίμασε και δεν ξεκλειδώνονταν ,με κάποιο τροπο μπήκε σε wifi (αυτός που το είχε κλέψει)και μπήκαν οι κωδικοί και όλα κάπως όμως τα παράκαμψε ,κατάφερε και μπήκε στον safari και σερφάρε κανονικά.Πως έγινε αυτό;;; Θα πρέπει να γίνεις αναλυτικός για να καταλάβουμε. ο φίλος σου που βρήκε τη συσκευή; έπιασε τον κλέφτη, του το έφερε η αστυνομία; Εάν ενεργοποιήσεις την λειτουργία απώλειας, θα πρέπει η συσκευή να συνδεθεί στο internet με τις υπηρεσίες τοποθεσίας ανοιχτές. Εάν ο φίλος σου είχε τις είχε κλειστές, η συσκευή δεν επικοινωνεί με το iCloud! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Θα πρέπει να γίνεις αναλυτικός για να καταλάβουμε. ο φίλος σου που βρήκε τη συσκευή; έπιασε τον κλέφτη, του το έφερε η αστυνομία; Εάν ενεργοποιήσεις την λειτουργία απώλειας, θα πρέπει η συσκευή να συνδεθεί στο internet με τις υπηρεσίες τοποθεσίας ανοιχτές. Εάν ο φίλος σου είχε τις είχε κλειστές, η συσκευή δεν επικοινωνεί με το iCloud! Όντως το εξήγησα περίεργα.Θα το ξαναγράψω από την αρχή. Την Πέμπτη, το πρόσωπο χάνει το iphone του, πάλι καλά που είχε ενεργοποιήσει το find my iphone. Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο καμιά ένδειξη πουθενά. Όμως σήμερα, Κυριακή, ο ''κύριος'' έκανε το λάθος και μπήκε στο internet. Οπότε, εμείς είχαμε ρυθμίσει το find my iphone μόλις συνδεθεί το iphone στο διαδίκτυο να ενεργοποιηθεί η λειτουργία απώλειας, προστασία με κωδικό και ηχητική ειδοποίηση.Αφού βρήκαμε που ήταν, πάει το πρόσωπο να ρωτήσει.Φυσικά αυτός που το έκλεψε ήταν τουρκοβούλγαρος ή κάτι τέτοιο, οπότε πήγε και σε ανάλογα μαγαζιά.Φυσικά ο ένας κάλυπτε τον άλλον.Μετά από μια μικρή φασαρία βρήκε το τηλέφωνο (εντομεταξύ το είχε αλλάξει το όνομα του κινητού, Asen το είχε ονομάσει). Αφού το κάναμε μια απολύμανση πρώτα(δεν ξέρεις σε τι χέρια ήταν) το ανοίξαμε.Ευτυχώς κάρτα sim δεν είχε αλλάξει, μόνο που ο *** είχε αλλάξει τη γλώσσα του κινητού στα Τούρκικα και άντε να βρεις που είναι η αλλαγή γλώσσας. Ευτυχώς το βάλαμε στα Ελληνικά και πάλι.Το μόνο που έκανε ήταν να τραβήξει κάτι φωτογραφίες και 2-3 βιντεάκια, τα οποία και φυσικά τα διέγραψε ο κάτοχος.Και τώρα το κουλό: Πάει να μπει στο safari και βλέπει ανοιχτές καρτέλες της vodafone.nl, lycamobile, yahoo greece και τέτοια άσχετα.Και ρωτώ τώρα:αφού εμείς το κλειδώσαμε με κωδικό και απ'όλες τις προστασίες, πώς κατάφερε και παρέκαμψε τα κλειδώματα και ''έκανε την δουλειά του''?? ( δεν μιλάω για τις φωτό, αυτά τα κάνει και χωρίς internet, αλλά για τον safari) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Όντως το εξήγησα περίεργα.Θα το ξαναγράψω από την αρχή. Την Πέμπτη, το πρόσωπο χάνει το iphone του, πάλι καλά που είχε ενεργοποιήσει το find my iphone. Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο καμιά ένδειξη πουθενά. Όμως σήμερα, Κυριακή, ο ''κύριος'' έκανε το λάθος και μπήκε στο internet. Οπότε, εμείς είχαμε ρυθμίσει το find my iphone μόλις συνδεθεί το iphone στο διαδίκτυο να ενεργοποιηθεί η λειτουργία απώλειας, προστασία με κωδικό και ηχητική ειδοποίηση.Αφού βρήκαμε που ήταν, πάει το πρόσωπο να ρωτήσει.Φυσικά αυτός που το έκλεψε ήταν τουρκοβούλγαρος ή κάτι τέτοιο, οπότε πήγε και σε ανάλογα μαγαζιά.Φυσικά ο ένας κάλυπτε τον άλλον.Μετά από μια μικρή φασαρία βρήκε το τηλέφωνο (εντομεταξύ το είχε αλλάξει το όνομα του κινητού, Asen το είχε ονομάσει). Αφού το κάναμε μια απολύμανση πρώτα(δεν ξέρεις σε τι χέρια ήταν) το ανοίξαμε.Ευτυχώς κάρτα sim δεν είχε αλλάξει, μόνο που ο *** είχε αλλάξει τη γλώσσα του κινητού στα Τούρκικα και άντε να βρεις που είναι η αλλαγή γλώσσας. Ευτυχώς το βάλαμε στα Ελληνικά και πάλι.Το μόνο που έκανε ήταν να τραβήξει κάτι φωτογραφίες και 2-3 βιντεάκια, τα οποία και φυσικά τα διέγραψε ο κάτοχος.Και τώρα το κουλό: Πάει να μπει στο safari και βλέπει ανοιχτές καρτέλες της vodafone.nl, lycamobile, yahoo greece και τέτοια άσχετα.Και ρωτώ τώρα:αφού εμείς το κλειδώσαμε με κωδικό και απ'όλες τις προστασίες, πώς κατάφερε και παρέκαμψε τα κλειδώματα και ''έκανε την δουλειά του''?? ( δεν μιλάω για τις φωτό, αυτά τα κάνει και χωρίς internet, αλλά για τον safari) Όταν η συσκευή ήρθε στα χέρια του κατόχου ήταν κλειδωμενη; Μήπως δεν ενεργοποιήθηκε το κλείδωμα για κάποιον λόγο; Για να φύγει η περιέργεια ενεργοποίησε ξανά την λειτουργία απώλεια και κλείδωμα με κωδικό να δούμε τι θα γίνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Όταν η συσκευή ήρθε στα χέρια του κατόχου ήταν κλειδωμενη; Μήπως δεν ενεργοποιήθηκε το κλείδωμα για κάποιον λόγο; Για να φύγει η περιέργεια ενεργοποίησε ξανά την λειτουργία απώλεια και κλείδωμα με κωδικό να δούμε τι θα γίνει Όλα αυτά τα έκαναν μετά που χάθηκε οπότε είχε χρόνο αυτός που το έκλεψε να το δουλέψει κανονικά, εγώ αυτο κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Όταν η συσκευή ήρθε στα χέρια του κατόχου ήταν κλειδωμενη; Μήπως δεν ενεργοποιήθηκε το κλείδωμα για κάποιον λόγο; Για να φύγει η περιέργεια ενεργοποίησε ξανά την λειτουργία απώλεια και κλείδωμα με κωδικό να δούμε τι θα γίνει Tην Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο και μέχρι την Κυριακή μεσημέρι δεν είχε μπει στο internet, οπότε έκανε ότι ήθελε (χωρίς internet πχ κάμερα που τράβηξε κάποιες φωτό). Από την στιγμή όμως που μπήκε στο internet ενεργοποιήθηκαν τα κλειδώματα(είχαν έρθει mail από το find my iphone ότι η προστασία με κωδικό ενεργοποιήθηκε, όπως και η ηχητική ειδοποίηση και ότι μπορούσαμε να κάνουμε εξ'αποστάσεως. Παρ'όλο που ενεργοποιήθηκαν τα κλειδώματα με κάποιο τρόπο μπήκε στον safari και σέρφαρε κανονικότατα. Εχθές το βράδυ στο σπίτι το είχαμε δοκιμάσει μήπως και δεν έγινε κάτι αλλά όλα λειτουργούσαν όπως έπρεπε και δεν έβγαινε στο μενού με κανέναν τρόπο (πέραν το να βάλουμε σωστά τον κωδικό). ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα αυτά τα έκαναν μετά που χάθηκε οπότε είχε χρόνο αυτός που το έκλεψε να το δουλέψει κανονικά, εγώ αυτο κατάλαβα. Να το δουλέψει χωρίς internet να πω ναι, αλλά εφόσον μπήκε στο internet και ενεργοποιήθηκαν τα κλειδώματα, πώς μπήκε στον safari?? Εγώ αυτό αναρωτήθηκα. Edited April 14, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ίσως μπήκε στο safari μέχρι μα κλειδώσει η συσκευή και μετά τίποτα. Εκτός κι αν ήταν Βούλγαρος οι οποίοι φημίζονται για καλοί hacker Αστειεύομαι δεν μπορω να καταλάβω. Πολύ περίεργο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Ίσως μπήκε στο safari μέχρι μα κλειδώσει η συσκευή και μετά τίποτα. Εκτός κι αν ήταν Βούλγαρος οι οποίοι φημίζονται για καλοί hacker Αστειεύομαι δεν μπορω να καταλάβω. Πολύ περίεργο Ti να σου πω, όταν το είχε δοκιμάσει στο σπίτι είχε χτυπήσει αμέσως..:confused: Και είχε ανοίξει και 8 καρτέλες με site.. Tουρκοβούλγαρος ήταν. Δοκιμασε το εξης: κράτα ανοιχτή τη συσκευή στο safari και ενεργοποίησε το κλείδωμα της συσκευής από το iCloud να δεις θα κλείσει εκείνη τη στιγμή ή θα πρέπει να κλεισει πρώτα τη συσκευή και μετά να κλειδώσει .. Edited April 14, 2014 by DINFUN Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Θέλω να πάρω το iphone 4s στην γυναίκα μου. Βασικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με iphone. Είμαι με android. Το βρίσκω με 8gb 290 εδώ Ελλάδα. Αξίζει να το πάρω 8αρι στα 290 ή να πάρω από ebay Γερμανίας την έκδοση με τα 16gb στα 295 ευρώ? Άλλος καμιά ιδέα? Edited April 14, 2014 by PARGINOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Θέλω να πάρω το iphone 4s στην γυναίκα μου. Το βρίσκω με 8gb 290 εδώ Ελλάδα. Αξίζει να το πάρω 8αρι στα 290? υπάρχει η παροιμία¨Ό,τι πλήρώνεις, παίρνεις! Τι χρήση θα του κάνει η γυναίκα σου, σκεψου πως καθαρός αποθηκευτικός χώρος είναι κάπου στα 6 gb. Δεν κοιτάς καλύτερα για μεταχειρισμένο iPhone 5 καπου στα 400€; στα 16gb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 υπάρχει η παροιμία¨Ό,τι πλήρώνεις, παίρνεις! Τι χρήση θα του κάνει η γυναίκα σου, σκεψου πως καθαρός αποθηκευτικός χώρος είναι κάπου στα 6 gb. Δεν κοιτάς καλύτερα για μεταχειρισμένο iPhone 5 καπου στα 400€; στα 16gb; Γιατί τα 300 ευρώ είναι το όριο. Δεν γίνεται παραπάνω. Η γυναίκα πολύ χαλαρή χρήση κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Γιατί τα 300 ευρώ είναι το όριο. Δεν γίνεται παραπάνω. Η γυναίκα πολύ χαλαρή χρήση κάνει. Μην παρεξηγηθώ, η τιμή για το iPhone 4S είναι πολύ καλή, και αξίζει τα χρήματα που θα δώσεις, η ένσταση μου αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, εάν δεν έχει σκοπό να το γεμίσει φωτογραφίες όπως η γυνάικα μου, μια χαρά είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Μην παρεξηγηθώ, η τιμή για το iPhone 4S είναι πολύ καλή, και αξίζει τα χρήματα που θα δώσεις, η ένσταση μου αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, εάν δεν έχει σκοπό να το γεμίσει φωτογραφίες όπως η γυνάικα μου, μια χαρά είναι :) Όπως όλες οι γυναίκες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 χαχα...Σωστός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts