pchatzip Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Αν αναβαθμιστει σε 2.3 απο site της huawei.. η εγγυηση χανεται??.. ρωτησα wind.. δεν ξερουν να μου απαντησουν.. αυτοι εκει θα το στειλουν.. αλλα μου ειπε αν ειναι προσφατη η αναβαθμιση να περιμενω λιγο μηπως και το ανεβασει και η wind.. ξερει κανενας κατι για εγγυηση.. ?? .. και οποιος εχει κανει αναβαθμιση απο huawei.. ελληνικα - πληκτρολογιο κτλ.. δουλευουν καλα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) Αν αναβαθμιστει σε 2.3 απο site της huawei..- πληκτρολογιο ετσι και αλλοιως αμα θες σοβαρο πληκτρολογιο θα βαλεις το MultiLing Keyboard Plugin Greek και εισαι σουπααααα! Edited November 14, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) Αν θα βγει ΟΤΑ η θα χρειαστεί να την κάνουμε με τον τρόπο που συζητάτε εδώ. Προς στιγμη με τον τροπο που συζηταμε εδω γινετε αναβαθμιση,αποσο ξερω. Edited November 14, 2011 by navi55 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Πριν απο λίγο μίλησα με τον υπεύθυνο της wind στα σπάτα και μου είπε πως σύμφωνα με ην ενημέρωση που του έδωσαν το update θα έχει δοθεί μέχρι το τέλος του μήνα κανονικά στο market! Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Να ρωησω κάτι; Έχετε κι άλλοι θεματάκια με το touch screen η όχι; Παρατηρώ αρκετές φορές μια καθυστέρηση αλλα το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν προσπαθω να διαγράψω κάποιο app... Μπορει να μου πάρει και 3 λεπτά και να μην μπορω να βρω το σωστό σημείο που πρέπει να πατηθει... Υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα η οθόνη του δικού μου μονάχα η έτσι είναι; Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Να ρωησω κάτι; Έχετε κι άλλοι θεματάκια με το touch screen η όχι; Παρατηρώ αρκετές φορές μια καθυστέρηση αλλα το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν προσπαθω να διαγράψω κάποιο app... Μπορει να μου πάρει και 3 λεπτά και να μην μπορω να βρω το σωστό σημείο που πρέπει να πατηθει... Υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα η οθόνη του δικού μου μονάχα η έτσι είναι; Το δικο μου δεν μου δημιουργει τετοια προβληματα που αναφερεις με την οθονη.Αν κανεις τοση ωρα που λες (μεχρι τρια λεπτα)να βρεις το σωστο σημειο που θα πατησεις,πιθανολογω οτι υπαρχει προβλημα!! Καμμια φορα υπαρχει και η πιθανοτητα καποια εφαρμογη/ες(μη νομιζεις οτι ολες δουλευουν σωστα) που εγκαταστησαμε να μη δουλευει σωστα και να μας δημιουργει γενικοτερο προβλημα. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Νομίζω ότι αυτο μου το κάνει απο την αρχή... Θα περιμένω λίγο να δω πως πάει... Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Μιλησα με αντιπροσωπο huawei στην Ελλαδα.. εχουν γραφεια στην Κηφισια.. το κακο ειναι οτι μιλανε μονο Αγγλικα.. και μιλαει και πολυ γρηγορα.. μου ειπε οτι θα γινει συντομα η αναβαθμιση.. και καλυτερα ειναι να το κανω απο το site της wind και οχι απο κινεζικο site huawei.. σε λιγο καιρο θα ανεβει και στο huawei.com ... για την εγγυηση δεν μου εδωσε καποια απαντηση σαφη μαλλον δεν ηξερε και ο ιδιος τι να μου πει.. οταν τον ρωτησα 2 φορες μου ειπε δεν "δε στο προτείνω.." .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Kανενας που να αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα με το ανυποφορο για 5-10 δευτερολεπτα lag του κινητου μετα απο ξεκλειδωμα(και κατα τη διαρκεια του ξεκλειδωματος)? Συμβαινει οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο για καποια ωρα(5 λεπτα ξερω γω). Επισης, απ'οτι καταλαβα επειδη με το κλειδωμα το κινητο μπαινει σε deep sleep, ειδα οτι απενεργοποιειται και το wifi αυτοματα και μολις το ξεκλειδωσεις ξανα-ανοιγει. Το θεμα ειναι οτι κατεβαζα εχθες κατι δεδομενα για ενα παιχνιδι που περασα και την ωρα του download εσβησε κανονικα η οθονη και μιση ωρα μετα εγω νομιζα πως θα ειχε τελειωσει αλλα η συνδεση ειχε διακοπει αφου το wifi εσβησε.Οποτε αναγκαστικα εβαλα την οθονη να σβηνει καθε 30λεπτα για να μπορεσω να κατεβασω το αρχειο.Ψαχνω να βρω καμια επιλογη τυπου "Wifi sleep" αλλα τζιφος.., *bump* sorry αλλα το εχω αγχος :O :baby: Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Μιλησα με αντιπροσωπο huawei στην Ελλαδα.. εχουν γραφεια στην Κηφισια.. το κακο ειναι οτι μιλανε μονο Αγγλικα.. και μιλαει και πολυ γρηγορα.. μου ειπε οτι θα γινει συντομα η αναβαθμιση.. και καλυτερα ειναι να το κανω απο το site της wind και οχι απο κινεζικο site huawei.. σε λιγο καιρο θα ανεβει και στο huawei.com ... για την εγγυηση δεν μου εδωσε καποια απαντηση σαφη μαλλον δεν ηξερε και ο ιδιος τι να μου πει.. οταν τον ρωτησα 2 φορες μου ειπε δεν "δε στο προτείνω.." .. Αρχές Δεκεμβρίου θα έρθει η αναβάθμιση. Τα γραφεία είναι στην Κηφισιάς στο Μαρούσι αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο όσον αφορά στο service, γιατί αυτό, το αναλαμβάνει η Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Επισης, απ'οτι καταλαβα επειδη με το κλειδωμα το κινητο μπαινει σε deep sleep, ειδα οτι απενεργοποιειται και το wifi αυτοματα και μολις το ξεκλειδωσεις ξανα-ανοιγει. Το θεμα ειναι οτι κατεβαζα εχθες κατι δεδομενα για ενα παιχνιδι που περασα και την ωρα του download εσβησε κανονικα η οθονη και μιση ωρα μετα εγω νομιζα πως θα ειχε τελειωσει αλλα η συνδεση ειχε διακοπει αφου το wifi εσβησε.Οποτε αναγκαστικα εβαλα την οθονη να σβηνει καθε 30λεπτα για να μπορεσω να κατεβασω το αρχειο.Ψαχνω να βρω καμια επιλογη τυπου "Wifi sleep" αλλα τζιφος.., ρυθμισεις ασυρματα και δικτυα ρυθμισεις wi fi πατησε το πληκτρο μενου(4 παυλες) συνθετα πολιτικη καταστασης αδρανειας επελεξε ποτε. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) Για οσους βαρεθηκαν το witget ρολοι-καιρου και θελουν να δοκιμασουν και καποιο αλλο,ενα πολυ καλο ειναι το Fancy Widgets Μπορειτε να το κατεβασετε απο δω: https://market.android.com/details?id=com.anddoes.fancywidgets&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRkb2VzLmZhbmN5d2lkZ2V0cyJd Η συγκεκριμενη εκδοση ειναι free αλλα εχει πολλες δυνατοτητες παραμετροποιησης στις ρυθμισεις της. Εχει συνολικα 8 μεγεθη witgets για την επιφανεια εργασιας και 5 θεματα καιρου-5 θεματα ρολοι και απειρες αλλες ρυθμισεις οπως ρυθμιση διαφανειας του witgets,της προγνωσης καιρου,αλλαγη χρωματος γραμματοσειρας κ.α! Δεν εχει αnimation αλλα ειναι πολυ καλη εφαρμογη.:) =========================================================================================================== Επισης οσοι ενδιαφερονται για το "Set Cpu" και το τι κανει,ρυθμισεις,ορολογιες κ.α και θελουν να το εγκαταστησουν(μονο rooted συσκευες)δειτε εδω:http://www.setcpu.com/ Και απο δω το κατεβαζετε:https://market.android.com/details?id=com.mhuang.overclocking&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5taHVhbmcub3ZlcmNsb2NraW5nIl0. Edited November 15, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 οντως πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) [uPDATED][TRANSLATED] 360 Launcher (combination of QQLauncher a.k.a MIUI & MXHome) :) Edited November 15, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 να το τσιμπήσω λέτε το κινητάκι? Το πρώτο μου Android είναι και είμαι λίγο στα χαμένα με τι έκδοση το πουλάνε πλέον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 να το τσιμπήσω λέτε το κινητάκι? Το πρώτο μου Android είναι και είμαι λίγο στα χαμένα δεν βλεπω κατι αλλο μεχρι 200€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 δεν βλεπω κατι αλλο μεχρι 200€ το LG μου πρότειναν και το Wildfire S το είδα απο κοντά και φάνηκε καλούτσικο.Λίγο πιο μικρό του κινέζου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Wildfire S λενε οτι εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και το κοιταζα αλλα με τετοια χαρακτηριστικα και οθονη εγω προτιμησα το μεγαλο και δεν το μετανοιωσα ουτε στιγμη,προς το παρον ε; αυριο μπορει να με ακουσεις να ουρλιαζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 [uPDATED][TRANSLATED] 360 Launcher (combination of QQLauncher a.k.a MIUI & MXHome) :) Αψογος!!! Πολυ καλος launcher Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 @kaloudis στο παρών θέμα γίνονται συζητήσεις μόνο για την εν λόγω συσκευή. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέου κινητού μπορείς να ανοίξεις θέμα στο παρακάτω forum: Επιλογή κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Αψογος!!! Πολυ καλος launcher μου αρεσει η επιλογη που εχει για κλεισιμο του launcher δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα εικονιδια,και τα chinese cities πολυ smooth παντως Edited November 16, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 μου αρεσει η επιλογη που εχει για κλεισιμο του launcher δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα εικονιδια,και τα chinese cities πολυ smooth παντως Εμενα μου αρεσουν τα εφε που εχει για να αλλαζει σελιδες και στην home screen και στον app drawer. Τα εικονιδια αλλαζουν αν αλλαξεις θεμα. Για ρολοϊ και καιρο εχω βαλει τα Beautiful Widgets, βρηκα και μερικα skins απο εδω και ειμαι οκ. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Τα εικονιδια αλλαζουν αν αλλαξεις θεμα. στο ενα μου ξυνιζει το θεμα,στο αλλο τα εικονιδια. και τα δυο μαζι δεν μπορω να τα εχω. κατεβασα και μερικα θεματα αλλα δεν εχω βρει το καταλληλο ακομα,γερασα κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλημερα, Εγινα κατοχος αυτης της υπεροχης συσκευης!!!! Ποιοα θηκη να παρω για να το προστατεψω ? Βρηκα αυτη αξιζει ή οχι http://www.ebay.com/itm/Silicone-Cover-Case-LCD-Screen-Protector-Huawei-U8800-IDEOS-X5-Pro-Black-/130600114539?pt=PDA_Accessories&hash=item1e685f996b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 καλημερα. ενημερωτικα θα ηθελα να πω πως, οταν οριζω ξυπνητηρι και μετα πατησω το power buton για απενεργοποιηση,κλεινει "κανονικα" το τηλεφωνο και μετα χτυπαει το ξυπνητηρι οπως του ειχα ορισει. βεβαια διαπιστωσα πως κατα την απενεργοποιηση το κινητο μπαινει σε λειτουργεια πτησης,γιατι μολις χτυπησει το ξυπνητηρι στην οθονη μου βγαζει 3 επιλογες¨, 1.απενεργοποιηση 2.απενεργοποιηση λειτουργειας πτησης 3.διατηρηση λειτουργειας πτησης. και κατι αλλο, αν ορισω ξυπνητηρι,απενεργοποιησω το τηλεφωνο, βγαλω την μπαταρια για μερικα δευτερα,την ξαναβαλω, η συσκευη θα ενεργοποιηθει την συγκεκριμενη ωρα που ειχα βαλει το ξυπνητηρι. εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο στη συσκευη του?? και ολα αυτα βεβαια με την 2.3.5 ρομ που εχω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts