Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα χθες πρωί την

CM13 και είναι υπέροχη στα όλα της!

Ίσως να φταίει που εδώ και 3 χρόνια είχα NeatROM, αλλά το απίστευτο του πράγματος παραμένει. Οτι δλδ ενα κινητακι 4ετίας βάλε μπορεί να τρέχει τελευταίας εσοδείας έκδοση android.

2 προβλήματα έχω μόνο. Δεν μπορώ να φλασάρω ούτε gapps, ουτε την τελευταία αναβαθμισμένη έκδοση της rom.

Με αυτό το recovery που έχει, δεν μπορώ να φλασάρω απολύτως τίποτα.

Υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά;

Πρέπει να κάνεις repartition πρώτα (I91001GB_3GB αυτό πχ), πριν κάνεις όμως φρόντισε να έχεις στην sd σου την cm που θες να φλασάρεις μαζί με τα gapps και το recovery-Lanchon-IsoRec-CM-6.0.5.1-20160112-i9100.zip. (Υπάρχει και η TWRP)

Με το που κάνεις repartition θα σβηστούν όλα απ την internal, αν δεν ξέρεις πως να κάνεις repartition υπάρχουν οδηγοί στο xda.

Φλασάρεις την ρομ, μετά τα gapps και στα καπάκια θα περάσεις το recovery που σου έγραψα από πάνω του lanchon. Κάνεις reboot και έτοιμος

Edited by UsualSuspect

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ αναφέρω ότι δυστυχώς δεν βλέπει ξαφνικά το κινητό μέσω καλωδίου. Πως να το περάσω; Δοκίμασα 2 διαφορετικά λαπτοπ.

Με wifi? :p

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Με wifi? :p

Οκ μέσω airdroid το βλέπω! :D Τι να το κάνω; κόλλησα με την recovery που έχει και δεν μπορώ να φλασαρω.

Θεωρώ ότι τα έχει παίξει η θύρα usb του κινητού, δυστυχώς.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Πλάκα πλάκα, λίγα είναι τα SII που δεν έχει χαλάσει η USB θύρα.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Πλάκα πλάκα, λίγα είναι τα SII που δεν έχει χαλάσει η USB θύρα.

Βρήκα κάτι στο eBay φθηνό μάλλον κάνει. Δεν το έψαξα ακόμα πολύ.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=131696521840&alt=web

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Πρέπει να δεις όμως και κάνα βίντεο με τη διαδικασία αντικατάστασής του, διότι για το home button για παράδειγμα, πρέπει να βγει το digitizer, οπότε κλάφτα.

Αυτά...

Πρέπει να δεις όμως και κάνα βίντεο με τη διαδικασία αντικατάστασής του, διότι για το home button για παράδειγμα, πρέπει να βγει το digitizer, οπότε κλάφτα.

Ναι, ξέρω. Είδα ένα βιντεακι αλλά άλλαζε όλη την πλακέτα. Αυτή είναι πιο ακριβή. Ακόμα στο ψάξιμο είμαι. Δεν έχω κάτι να χάσω, κάτι σαν πειραματόζωο το έχω τώρα.

Έτσι άλλαξα το πλαστικό πίσω στην κάμερα αν και δεν ήταν δύσκολο, τουλάχιστον τώρα βγάζει φωτογραφίες. Πριν είχε θάμπωσει από την πολύ χρήση κλπ.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ναι, ξέρω. Είδα ένα βιντεακι αλλά άλλαζε όλη την πλακέτα. Αυτή είναι πιο ακριβή. Ακόμα στο ψάξιμο είμαι. Δεν έχω κάτι να χάσω, κάτι σαν πειραματόζωο το έχω τώρα.

Έτσι άλλαξα το πλαστικό πίσω στην κάμερα αν και δεν ήταν δύσκολο, τουλάχιστον τώρα βγάζει φωτογραφίες. Πριν είχε θάμπωσει από την πολύ χρήση κλπ.

πες μου ότι ξέρεις να φτιάχνεις και καζανάκια και σε παντρεύομαι! :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

πες μου ότι ξέρεις να φτιάχνεις και καζανάκια και σε παντρεύομαι! :)

Χα χα όχι αυτό το αφήνω στον υδραυλικό!! :p

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Αυτό είναι το ανταλλακτικό και το άλλαξα 2 φορές μόνος μου μέσα σε ένα τέταρτο. Υπάρχει βίντεο στο YouTube που δείχνει μόνο την αλλαγή της θύρας.

Μεγάλη προσοχή στα πλαϊνά κουμπιά όπως θα σηκώνεις λίγο την πλακέτα.

Αυτό είναι το ανταλλακτικό και το άλλαξα 2 φορές μόνος μου μέσα σε ένα τέταρτο. Υπάρχει βίντεο στο YouTube που δείχνει μόνο την αλλαγή της θύρας.

Μεγάλη προσοχή στα πλαϊνά κουμπιά όπως θα σηκώνεις λίγο την πλακέτα.

Ναι αυτό με την usb θύρα το είδα. Προσπαθώ να καταλάβω πως το βγάζεις το παλιό και βάζεις το καινούργιο. Αλλά νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο να το δοκιμάσω.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Η θύρα για να βγει πιάνει με μια βίδα κάτω κάτω και με μια καλωδιοταινία. Επίσης έχει και λίγη κόλλα από την κάτω μεριά. Βέβαια περάσανε και 2 χρόνια από τότε που το έκανα, αλλά κάπως έτσι είναι. Επίσης δεν βγάζεις την μητρική, απλά την σηκώνεις λίγο.

Η θύρα για να βγει πιάνει με μια βίδα κάτω κάτω και με μια καλωδιοταινία. Επίσης έχει και λίγη κόλλα από την κάτω μεριά. Βέβαια περάσανε και 2 χρόνια από τότε που το έκανα, αλλά κάπως έτσι είναι. Επίσης δεν βγάζεις την μητρική, απλά την σηκώνεις λίγο.

Πήρα τελικά αυτή---> http://www.ebay.com/itm/161812406957?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

και όταν έρθει θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ για τις έξτρα πληροφορίες, σημαντικό τουλάχιστον να μην πηγαίνεις τελείως στα τυφλά. Όταν και αν τα καταφέρω, θα ενημερώσω:)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλησπερα ειχα στην ακρη το S2 και ειπα να του αναβαθμησω την cyanogen 12 που ειχα και αυτο πηγε και εβαλε την 13

που εχει το android 6 μεσα .

Τι γινεται τωρα εκει που ειχα ολες τις εφαρμογες στην καρτα μνημης τωρα δεν βλεπει καμια και επησης μου ζηταει αναβαθμηση στο google play servises.

Εσβησα την παλια εφαρμογη εβαλα στην sd0 το καινουργιο google play για να το περασω απο το recovery (μου το αλλαξε και αυτο) αλλα δεν με αφηνει καν να επιλεξω κατι μου λεει instalation aborted..

Λιγη βοηθεια please.

Καλησπερα ειχα στην ακρη το S2 και ειπα να του αναβαθμησω την cyanogen 12 που ειχα και αυτο πηγε και εβαλε την 13

που εχει το android 6 μεσα .

Τι γινεται τωρα εκει που ειχα ολες τις εφαρμογες στην καρτα μνημης τωρα δεν βλεπει καμια και επησης μου ζηταει αναβαθμηση στο google play servises.

Εσβησα την παλια εφαρμογη εβαλα στην sd0 το καινουργιο google play για να το περασω απο το recovery (μου το αλλαξε και αυτο) αλλα δεν με αφηνει καν να επιλεξω κατι μου λεει instalation aborted..

Λιγη βοηθεια please.

Κοίτα τα παραπάνω ποστς και τις τελευταίες 7-8 σελίδες. Ό,τι λες τις έχουμε εξηγήσει :lol:

Πάμε στα δικά μας, το αστέρι σας, Ο Βαλεντίνος σας ο Δράκος (γελάτε ελεύθερα) κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της Minimal OS με το Changelog

Από Revision 28 σε 34.

Εφαρμογή Security Fixes Γενάρη και Φλεβάρη.

Ολική αλλαγή της εξοικονόμησης ενέργειας.

Βελτίωση του Kernel, πλέον 0 freezes.

Αλλαγή τρόπος διαχείρισης Ram που όλο στη μπούκα ήταν.

Βελτίωση σήμα GPS.

Βελτίωση Wifi.

Διόρθωση Γραφικά bugs.

Διόρθωση του Ξυπνητηριού γιατί υπήρχαν στιγμές που δεν έκανε δόνηση( ναι μην γελάτε, με δονήσεις ξυπνάω )

Και κάτι καλό, στο kernel προστέθηκε το IsoRec.

Βελτίωση Ελληνικής μετάφρασης.

Προσθήκη CPU Voltages όπου πλέον μπορούμε να ρίξουμε τα ρεύματα.

Σαφώς βελτίωση Perfomance και μπαταρίας.

Δημιουργία με Toolchains SaberMod 4.8 + UBERTC 5.2.

Εδώ το Download όποιος θέλει... https://www.androidfilehost.com/?fid=24415232478676106

Μην στεναχωρέσετε τον Δρακουλίνο σας.. δεν μπορεί να βγάλει φωτιές πλέον γιατί η Νταένερυς τον ζόριζε στα γυρίσματα της Σεζον 6 :lol:

Αλέξανδρος...:cool:

Κοίτα τα παραπάνω ποστς και τις τελευταίες 7-8 σελίδες. Ό,τι λες τις έχουμε εξηγήσει :lol:

Πάμε στα δικά μας, το αστέρι σας, Ο Βαλεντίνος σας ο Δράκος (γελάτε ελεύθερα) κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της Minimal OS με το Changelog

Από Revision 28 σε 34.

Βελτίωση σήμα GPS.

Βελτίωση Wifi.

Διόρθωση Γραφικά bugs.

Διόρθωση του Ξυπνητηριού γιατί υπήρχαν στιγμές που δεν έκανε δόνηση( ναι μην γελάτε, με δονήσεις ξυπνάω )

Εδώ το Download όποιος θέλει... https://www.androidfilehost.com/?fid=24415232478676106

Μην στεναχωρέσετε τον Δρακουλίνο σας.. δεν μπορεί να βγάλει φωτιές πλέον γιατί η Νταένερυς τον ζόριζε στα γυρίσματα της Σεζον 6 :lol:

Καλημέρες! Την πέρασα στο παροπλισμένο μου S2 αν και με παίδεψε λίγο, ήθελε πολλά wipes και πολλά flashαρίσματα, αλλά τελικώς άνοιξε η συσκευή με τα open gapps pico που επέλεξα.

Αυτά...

• 3 weeks later...

παίδες καλημέρα

μπορουμε να το κανουμε αναλυτικα και στα ελληνικα παρακαλω μαζι με τι κατεβαζουμε και τι να προσεξουμε με το repartition για να μπορεσουμε να βαλουμε τα gapps στην 13αρα,την εβαλα να δουλεψει και τα σπαει!!!! Ευχαριστω γιατι οπως το διαβασα απο το xda με φοβησε λιγακι,ειμουν εκτος με τον γαλαξια για πανω απο 2 μηνες,σπασιμο οθονης(αναμονη 1 μηνα για να ερθει) και επι ευκαιρια αλλαξα και τα μπουτον(καλωδιοταινια) με το κεντρικο κουμπι,το χειροτερο ηταν πως μου στειλαν λαθος ι9105 και φυσικα δεν κουμπωνε η φυσα στην πριζα,αναμονη 1 μηνα ακομα για τη σωστη καλωδιοταινια και τα νευρα μου κροσια,ευτυχως μου εστειλαν την σωστη στο τελος.

Από Revision 28 σε 34.

Βελτίωση σήμα GPS.

Βελτίωση Wifi.

Διόρθωση Γραφικά bugs.

Τι android έχει; Είναι ροοτ; Το έχεις και στο xda; Να το ψάξω λιγάκι. Γιατί μόλις ξέμπλεξα από την καταραμένη cm13 και είχα μπλέξει με το recovery που δεν φλάσαρε τίποτα. Αν και τελικά αλλού ήταν το θέμα (usb θύρα - νεκρή!).

Καλημέρες! Την πέρασα στο παροπλισμένο μου S2 αν και με παίδεψε λίγο, ήθελε πολλά wipes και πολλά flashαρίσματα, αλλά τελικώς άνοιξε η συσκευή με τα open gapps pico που επέλεξα.

Τι εννοείς ότι την έβαλες και δεν μπορούσε να ανοίξει το κινητό;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Τι εννοείς ότι την έβαλες και δεν μπορούσε να ανοίξει το κινητό;

Μία χαρά άνοιγε το κινητό αλλά είχε θέμα το Google services. Αναφερόμουν στα gapps. Η rom του δράκου μας τα σπάει :)

Αυτά...

Μία χαρά άνοιγε το κινητό αλλά είχε θέμα το Google services. Αναφερόμουν στα gapps. Η rom του δράκου μας τα σπάει :)

Tην κατέβασα και θα την δοκιμάσω, έχεις λινκ για gapps pico που να ταιριάζουν;

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης, να αναφέρω ότι σήμερα ήρθε η usb θύρα και έκανα την αλλαγή. Μου πήρε 10 λεπτάκια και αυτό γιατί η μια βίδα είχε σφηνώσει! Παραθέτω φωτογραφία με πριν το αλλάξω, το ανταλλακτικό και το μετά. Τώρα δουλεύει μια χαρά, βλέπει το κινητό στο λαπτοπ καθώς και φορτίζει. Κόστος 1 ευρώ από ebay. Ο τολμών νικά και είπα να το κάνω σήμερα που είναι και η μέρα της γυναίκας:lol: Όλα τα μπορούμε και εμείς...:lol:

http://i63.tinypic.com/vjm79.jpg http://s28.postimg.org/7ujcpna7h/usbport.jpg

http://s8.postimg.org/b66c0c48l/meta.png

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης, να αναφέρω ότι σήμερα ήρθε η usb θύρα και έκανα την αλλαγή. Μου πήρε 10 λεπτάκια και αυτό γιατί η μια βίδα είχε σφηνώσει! Παραθέτω φωτογραφία με πριν το αλλάξω, το ανταλλακτικό και το μετά. Τώρα δουλεύει μια χαρά, βλέπει το κινητό στο λαπτοπ καθώς και φορτίζει. Κόστος 1 ευρώ από ebay. Ο τολμών νικά και είπα να το κάνω σήμερα που είναι και η μέρα της γυναίκας:lol: Όλα τα μπορούμε και εμείς...:lol:

http://i63.tinypic.com/vjm79.jpg http://s28.postimg.org/7ujcpna7h/usbport.jpg

http://s8.postimg.org/b66c0c48l/meta.png

1€!!! Και πριν 3 χρόνια το πρώτο το είχα αγοράσει σχεδόν 10€ :D

Τέλος καλό όλα καλά.

Από εδώ κατεβάζω: http://opengapps.org

Αυτά...

1€!!! Και πριν 3 χρόνια το πρώτο το είχα αγοράσει σχεδόν 10€ :D

Τέλος καλό όλα καλά.

1.28 ευρώ ακριβώς. Ναι τώρα όλα καλά. Το πιο σημαντικό τώρα μπορώ να περάσω ρομ και recovery από Odin.

Αργότερα σκεφτόμουν και αλλαγή οθόνης. Θα δείξει, καθαρά για τις γρατζουνιες είναι αλλιώς δεν έχω θέμα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)