dimirass Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Στην προσπάθεια να καθαρίσω το s2 και να περάσω νέα custom rom (πριν ειχε την neat rom) πέρασα μια official 4.1.2 αλλά κατέληξα σε bootloop στο σήμα της Samsung και αυτό συνέβη και με άλλες official 4.1.2. Σημειωτέον ότι το home button δεν λειτουργεί, έτσι μπαίνω μόνο στο download Mode με το τηλέφωνο στην φόρτιση, (αλήθεια υπάρχει τρόπος να μπεις στο recovery εφόσον υπάρχει, με συνδυασμό πλήκτρων όταν δεν λειτουργεί το home button?). Μπορεί κάποιος να μου συστήσει μια official rom να την περάσω με odin και να ξεκολλήσω από το bootloop? Ευχαριστώ για την βοήθεια και καλή χρονιά σε όλους Edited January 1, 2016 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Στην προσπάθεια να καθαρίσω το s2 και να περάσω νέα custom rom (πριν ειχε την neat rom) πέρασα μια official 4.1.2 αλλά κατέληξα σε bootloop στο σήμα της Samsung και αυτό συνέβη και με άλλες official 4.1.2. Σημειωτέον ότι το home button δεν λειτουργεί, έτσι μπαίνω μόνο στο download Mode με το τηλέφωνο στην φόρτιση, (αλήθεια υπάρχει τρόπος να μπεις στο recovery εφόσον υπάρχει, με συνδυασμό πλήκτρων όταν δεν λειτουργεί το home button?). Μπορεί κάποιος να μου συστήσει μια official rom να την περάσω με odin και να ξεκολλήσω από το bootloop? Ευχαριστώ για την βοήθεια και καλή χρονιά σε όλους No answer no cry! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 No answer no cry! Κάθεσαι και ποστάρεις την ίδια ερώτηση σε 2 threads χωρίς να σκεφτείς ότι είναι ενοχλητικό... Αν όντως είχες πρόβλημα θα έψαχνες στον Θείο Γούγλη "Official Samsung Firmware" και θα σε έστελνε πακέτο στο Sammobile απ όπου θα κατέβαζες την πολυπόθητη stock rom σου... Τέσπα, το hint το πήρες, καλή επιτυχία με την αναγέννηση του S2 σου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Φυσικά δεν ειχα στοχο να σε ενοχλήσω, αλλά να βρω μια απάντηση/βοήθεια τεσπα, όλες οι ρομ που δοκίμασα είναι κατεβασμενες από sammobile-έχω αρκετή εμπειρία στο φλασαρισμα - απλά είχα καιρό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο τηλ. και φαίνεται ότι μάλλον φταίει ο bootloader η η ρομ ίσως να θέλει την ics version. Νάσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Φυσικά δεν ειχα στοχο να σε ενοχλήσω, αλλά να βρω μια απάντηση/βοήθεια τεσπα, όλες οι ρομ που δοκίμασα είναι κατεβασμενες από sammobile-έχω αρκετή εμπειρία στο φλασαρισμα - απλά είχα καιρό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο τηλ. και φαίνεται ότι μάλλον φταίει ο bootloader η η ρομ ίσως να θέλει την ics version. Νάσαι καλά! Αυτή είναι η τελευταία Ελληνική για το S2: I9100XWLSW_I9100XXMS3_I9100OXXLSB_HOME.tar.md5 μην ασχολείσαι με ICS... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Αυτή είναι η τελευταία Ελληνική για το S2: I9100XWLSW_I9100XXMS3_I9100OXXLSB_HOME.tar.md5 μην ασχολείσαι με ICS... Έχω δοκίμασει και ελληνικές official -δεν θυμάμαι για την συγκεκριμένη - χωρίς αποτέλεσμα. Θα ξαναδοκιμάσω ελπίζοντας σε καλύτερη τύχη, Νάσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Αυτή είναι η τελευταία Ελληνική για το S2: I9100XWLSW_I9100XXMS3_I9100OXXLSB_HOME.tar.md5 μην ασχολείσαι με ICS... No joy, δυστυχώς...το bootloop παραμενει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 No joy, δυστυχώς...το bootloop παραμενει... χωρίς τα 3 μαγικά πλήκτρα για να μπεις στο recovery δεν κάνεις δουλειά... Ουσιαστικά το πρόβλημα σου θέλει clear cache + dalvik Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 No joy, δυστυχώς...το bootloop παραμενει... Αν δοκιμάσεις με usb jig να μπεις σε download και μετά (λέω μήπως και) το συνδέσεις με PC και με adb δώσεις εντολή clear cash. Το μάγεψα πολύ; Δεν ξέρω αν μπορείς βέβαια από adb να δώσεις τέτοια εντολή, αλλά το google ίσως βοηθήσει :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αν δοκιμάσεις με usb jig να μπεις σε download και μετά (λέω μήπως και) το συνδέσεις με PC και με adb δώσεις εντολή clear cash. Το μάγεψα πολύ; Δεν ξέρω αν μπορείς βέβαια από adb να δώσεις τέτοια εντολή, αλλά το google ίσως βοηθήσει :) Κάτι έχω βρει με χρήση εντολών μέσω adb, οποτε θα δοκιμάσω με αυτό το τρόπο και βλέπουμε, σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ειμαι ο DimitrisAndNiki στο λογαριασμο του Ελληνοδρακου...χιχιχι... :P Καλημέρα! Εσύ γιατί δε μας ενημερώνεις εδώ πως έβγαλες έκδοση; ε; παρτάκια! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημέρα! Εσύ γιατί δε μας ενημερώνεις εδώ πως έβγαλες έκδοση; ε; παρτάκια! Τις βγάζει και τις κρατάει για τον εαυτό του! :lol: :lol: :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Την πέρασα χθες και το GPS κλείδωσε σε 5 δευτερόλεπτα, μέσα στο σπίτι. Τι να πω! Εκπληκτικό! Με βλέπω να μένω σε αυτή τη ROM, ειδικά και μετά την παραλαβή της νέας συσκευής :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Την πέρασα χθες και το GPS κλείδωσε σε 5 δευτερόλεπτα, μέσα στο σπίτι. Τι να πω! Εκπληκτικό! Με βλέπω να μένω σε αυτή τη ROM, ειδικά και μετά την παραλαβή της νέας συσκευής :) Νέας συσκευής; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Νέας συσκευής; Πήρα στις 30/12 από Vickmall το Redmi Note 2. Μόλις σήμερις ενημερώθηκε το tracking number σε "2016-01-07 20:42 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING" οπότε καταλαβαίνω πως ακόμη δεν έχει φύγει από Σινγκαπούρη... Αναμονή λοιπόν :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Πήρα στις 30/12 από Vickmall το Redmi Note 2. Μόλις σήμερις ενημερώθηκε το tracking number σε "2016-01-07 20:42 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING" οπότε καταλαβαίνω πως ακόμη δεν έχει φύγει από Σινγκαπούρη... Αναμονή λοιπόν :) Εγώ παρήγγειλα το mi band 1s προχθές (το βρήκα σε κάλη τιμούλα) και το περιμέεεεεεενω... Υπομονή σε κανένα μήνα θα τα έχουμε :lol: Τελικά κατάφερες και το έδιωξες το lumia? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Η official 5.1.1 nightly έχει γίνει τούμπανη. Ούτε freeze 3-4 μέρες που την έχω βάλει, ούτε θέμα με την μπαταρία. Όποιος θέλει την βάζει και ηρεμεί ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Η official 5.1.1 nightly έχει γίνει τούμπανη. Ούτε freeze 3-4 μέρες που την έχω βάλει, ούτε θέμα με την μπαταρία. Όποιος θέλει την βάζει και ηρεμεί ! Φοράω την τελευταία minimal του GreekDragon και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Μέχρι και το GPS παίζει. Στο Here maps με ακολουθεί κιόλας, ενώ πρώτα απλώς έβρισκε στίγμα και πάγωνε εκεί. Το S2 δε θα πεθάνει ποτέ! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Το S2 δε θα πεθάνει ποτέ! Γκουχ γκούχ.... Δυο μήνες με το S6 και δεν θέλω να το πιάσω στα χέρια μου το S2... :rolleyes: :O Κάτσε να δεις τι θα γίνει όταν σου έρθει το καινούργιο εργαλείο! :p Anywayz το S2 είναι τέλειο για... 2η συσκευή ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Τι εγινε δημητρης ξεκινησες το σκαλισμα στο ς6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Τι εγινε δημητρης ξεκινησες το σκαλισμα στο ς6? σκάλισμα = φλασάρισμα; Οχι, δεν το πειράζω, πετάει απο μόνο του ;) 80 μέρες uptime και δεν έχει δώσει το παραμικρό lag και τέλος του μήνα έρχεται η Μ που λένε ότι είναι εξαιρετική... Είμαστε off-topic by the way... :cry: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 καλησπέρα παιδιά, αν και έχω αλλάξει συσκευή το κιν συνεχίζει να υπάρχει και επειδή το έχω δώσει στην κοπέλα μου θα ήθελα να μου πείτε πια rom αυτή τη στιγμή είναι αξιόπιστη, επειδή με την stock rom έχει πολλά θέματα και κολλήματα. αυά που ζητάω από τη rom είναι να είναι σταθερή και να κάνει καλεί διαχείριση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 καλησπέρα παιδιά, αν και έχω αλλάξει συσκευή το κιν συνεχίζει να υπάρχει και επειδή το έχω δώσει στην κοπέλα μου θα ήθελα να μου πείτε πια rom αυτή τη στιγμή είναι αξιόπιστη, επειδή με την stock rom έχει πολλά θέματα και κολλήματα. αυά που ζητάω από τη rom είναι να είναι σταθερή και να κάνει καλεί διαχείριση της μπαταρίας. Δοκίμασε τη Neat ROM αλλά θα πρότεινα να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων πρώτα (την cache τουλάχιστον) και θα στρώσει. Επίσης, κράτα backup αν θες μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις και διέγραψέ τα. Πριν από τις εκκαθαρίσεις κρατάμε backup, ε. Το νου σου. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 αν είναι εύκολο και ένα Link με τη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 αν είναι εύκολο και ένα Link με τη rom http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-neatrom-lite-extralite-themed-aroma-t1569686 Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts