Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δυστυχως ουτε με (διαφορες εκδοσεις) odin καταφερα τιποτα αφου προσπαθω να φλασαρω kernel ή recovery αλλα κολλαει στο nand write. Ποιο kernel προτεινεται(link)?

Στο sammobile βλεπω οτι θελει εγγραφη για να κατεβασεις και ακομα δεν προχωρησα. Να δοκιμασω? Απο custom 4.4.4 που ημουν μπορω να παω πισω σε στοκ 4.1.2?

Υπαρχει σωτηρια?

Ηδη κρυφοκοιταω τις αγγελιες για αγορα...

Edited by Gringo
Smile...

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχως ουτε με (διαφορες εκδοσεις) odin καταφερα τιποτα αφου προσπαθω να φλασαρω kernel ή recovery αλλα κολλαει στο nand write. Ποιο kernel προτεινεται(link)?

Στο sammobile βλεπω οτι θελει εγγραφη για να κατεβασεις και ακομα δεν προχωρησα. Να δοκιμασω? Απο custom 4.4.4 που ημουν μπορω να παω πισω σε στοκ 4.1.2?

Υπαρχει σωτηρια?

Γράψου στο Sam και κατέβασε την 4.1.2 EUR

Φλάσαρε την για να το ξεμπρικάρεις...

Γράψε νέα...

Καλημέρα!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Υπαρχει σωτηρια?

Να κάνω και τον συνήγορο του Διαβόλου, το fail στο Nand Write δεν είναι καθόλου καλό σημάδι....

Μακάρι να στρώσει με στοκ και Οντίν.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Να κάνω και τον συνήγορο του Διαβόλου, το fail στο Nand Write δεν είναι καθόλου καλό σημάδι....

Μακάρι να στρώσει με στοκ και Οντίν.

Αυτό το fail το βγάζουν ορισμένες συσκευές, όταν πας να φλασάρεις roms με διαφορετικό CSC απο το μανίσιο τους...

Το έχω δει πολλές φορές (ιδίως σε Κινέζικα S2) και το έχω γράψει εδώ μέσα άλλες τόσες! :rolleyes:

Originally Posted by GreekDragon

There will be material design at every single samsung apps and system apps(camera, calculator etc).. also in settings the menu will be so 99% AS Lollipop style.. i think in August will release the theme.

Δράκε καλημέρα!

Θα μπορούσες (αν έχεις τις γνώσεις πάντα) να μετατρέψεις και τις ρυθμίσεις σε tabbed, όπως είναι στα νεότερα Galaxy?

Edited by DimitrisAndNiki

Δράκε καλημέρα!

Θα μπορούσες (αν έχεις τις γνώσεις πάντα) να μετατρέψεις και τις ρυθμίσεις σε tabbed, όπως είναι στα νεότερα Galaxy?

Εχω το τροπο να το κανω, λιγο μπλελαλιδη. μιλησα με τον δημιουργο της wizzedkat ωστε να το κανω σαν theme ο τυπος αρνειται να του παρω εστω ενα κομματι της δουλειας του και να του δωσω τα credtis γιατι λεει οτι με Ελληνες δεν κανει δουλεια.:mad: Επειδή δεν κάθομαι να μυξοκλαίω για τέτοιους τύπους.. θα το κάνω με το τρόπο μου..

Edited by GreekDragon
Αλέξανδρος...:cool:

Εχω το τροπο να το κανω, λιγο μπλελαλιδη. μιλησα με τον δημιουργο της wizzedkat ωστε να το κανω σαν theme ο τυπος αρνειται να του παρω εστω ενα κομματι της δουλειας του και να του δωσω τα credtis γιατι λεει οτι με Ελληνες δεν κανει δουλεια.:mad: Επειδή δεν κάθομαι να μυξοκλαίω για τέτοιους τύπους.. θα το κάνω με το τρόπο μου..

Καλά, σιγά μην σκάσεις για τον λακαμά! Στην τελική αυτός ο ξεφτίλας βασίζεται σε Neat, για να κάνει ότι κάνει... :mad:

Μην τρελαίνεσαι αδερφέ, άλλωστε αργά ή γρήγορα όλοι θα αλλάξουμε συσκευές, το S2 είναι πολύ ξεπερασμένο, όσο και να το αγαπάμε... ;) :rolleyes:

Καλά, σιγά μην σκάσεις για τον λακαμά! Στην τελική αυτός ο ξεφτίλας βασίζεται σε Neat, για να κάνει ότι κάνει... :mad:

Μην τρελαίνεσαι αδερφέ, άλλωστε αργά ή γρήγορα όλοι θα αλλάξουμε συσκευές, το S2 είναι πολύ ξεπερασμένο, όσο και να το αγαπάμε... ;) :rolleyes:

Θα το φτιάξω αυτό. Σκέψου του 2011 κινητό να έχει Lollipop και άλλες τόσες Roms. Πήρε official Cm12.1 ενώ είχε κολλήσει σε CM11. Βρες μου τέτοια συσκευή να έχει ακόμα Support.

Υπαρχει σωτηρια?

Φίλε, δοκίμασε σε άλλη USB του υπολογιστή σου... Ίσως και να καταφέρεις.

Αυτά...

Θα το φτιάξω αυτό. Σκέψου του 2011 κινητό να έχει Lollipop και άλλες τόσες Roms. Πήρε official Cm12.1 ενώ είχε κολλήσει σε CM11. Βρες μου τέτοια συσκευή να έχει ακόμα Support.

Αδερφέ, το S2 ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ, είναι ΣΥΣΚΕΥΑΡΑ αλλά δεν παύει να είναι ΠΑΛΙΟ...

Τι να την κάνω την LP και την KK όταν είναι μαγειρεμένες με όλα όσα συνεπάγεται αυτό...

Το lag δεν το γλυτώνουμε δε πα να πάρει και Android M... 2 πυρηνάκια και 1 γίγα ράμ δεν είναι πλέον ικανά να το πουσάρουν, ιδίως την στιγμή που τα Google Services βαραίνουν έκδοση με την έκδοση...

Στην τελική να στο θέσω αλλοιώς...

ΔΕΝ με ενδιαφέρει support και το modding πια - για να τρέχει με αξιοπρέπεια η συσκευή μου...

Πάνε αυτά... μαζί με τις συσκευές του '13, που σερνότανε...

Πάει και η ασυμβατότητα, τα κολλήματα και οι "λόξυγγες" της κάθε custom rom

Πλεον τα νέα μοντέλα δεν έχουν ανάγκη καν το greenify... :) πετάνε αδερφέ!

Φιλικά πάντα,

Καλό μεσημέρι!

Σε συνεχεια του προηγουμενου μηνυματος μου

εχω δοκιμασει τα παντα, διαφορετικες usd θυρες, διαφορετικα usb καλωδια, διαφορετικες εκδοσεις odin, 2-3 kernel, 2-3 rom απο sammobile, 1 pit file.

Το αποτελεσμα ειναι ή να κολλαει ως συνυθως στο nand write ή να τερματιζει με fail.

Με τοσες δεκαδες δοκιμες που εχω κανει απορω ακομα πως μπαινει σε download mode.

Να το βαψω μπλε και να το ριξω στη θαλασσα?

Smile...

Σε συνεχεια του προηγουμενου μηνυματος μου

εχω δοκιμασει τα παντα, διαφορετικες usd θυρες, διαφορετικα usb καλωδια, διαφορετικες εκδοσεις odin, 2-3 kernel, 2-3 rom απο sammobile, 1 pit file.

Το αποτελεσμα ειναι ή να κολλαει ως συνυθως στο nand write ή να τερματιζει με fail.

Με τοσες δεκαδες δοκιμες που εχω κανει απορω ακομα πως μπαινει σε download mode.

Να το βαψω μπλε και να το ριξω στη θαλασσα?

Τι λες να δοκιιμασεις ενα αλλο PIT? λέω εγώ τώρα...

Δοκιμασα και 2-3 pit, το μονο που βλεπω για αρκετα λεπτα ειναι το παρακατω. Ποση ωρα να περιμενει κανεις? Εχω χασει και την υπομονη μου...

<ID:0/025> Added!!

<ID:0/025> Odin v.3 engine (ID:25)..

<ID:0/025> File analysis..

<ID:0/025> SetupConnection..

<ID:0/025> Initialzation..

<ID:0/025> Set PIT file..

<ID:0/025> DO NOT TURN OFF TARGET!!

Smile...

Δοκιμασα και 2-3 pit, το μονο που βλεπω για αρκετα λεπτα ειναι το παρακατω. Ποση ωρα να περιμενει κανεις? Εχω χασει και την υπομονη μου...

<ID:0/025> Added!!

<ID:0/025> Odin v.3 engine (ID:25)..

<ID:0/025> File analysis..

<ID:0/025> SetupConnection..

<ID:0/025> Initialzation..

<ID:0/025> Set PIT file..

<ID:0/025> DO NOT TURN OFF TARGET!!

Διεγραψε τους ντραιβερς της συσκευης και συνδεσε την στο Kies να κανει εκει εγκατσταση μονο του. μετα ξαναδοκιμασε το.

Απο που το είχες αγοράσει;

Από ελληνικό ιντερνετικο κατάστημα. Ήταν όμως με γερμανική ρομ της t-mobile. Φυσικά δοκίμασα και την αντίστοιχη στοκ από το sammobile με τα ίδια αποτελέσματα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι συνεχίζει και μπαίνει σε download mode. Διάβασα ότι τα pit files είναι η τελευταίο λύση γιατί αν κάτι πάει στραβά μπορεί το τηλέφωνο να μην ανοίξει καθόλου. Κι όμως έχω φορτώσει 5-6 pit, η διαδικασία στο Odin δεν ολοκληρώνεται, όμως το κινητό δεν μπρικαρει τελείως.

Θα προσπαθήσω και σε άλλο pc μήπως γίνει κάνα θαύμα.

Smile...

Πάντως με το startup, δεν μπόρεσα το έβγαλα. Μου αργούσε το κινητό πάρα πολύ. Προτιμώ να αδρανοποιώ τις εφαρμογές. Έτσι κι αλλιώς έχω εξτρά μπαταρία γι ανα μην σκάω.

Αναρωτιέμαι, υπάρχει όντως άνθρωπος που με lollipop στο S2 μας. να είναι ευχαριστημένος;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Πάντως με το startup, δεν μπόρεσα το έβγαλα. Μου αργούσε το κινητό πάρα πολύ. Προτιμώ να αδρανοποιώ τις εφαρμογές. Έτσι κι αλλιώς έχω εξτρά μπαταρία γι ανα μην σκάω.

Αναρωτιέμαι, υπάρχει όντως άνθρωπος που με lollipop στο S2 μας. να είναι ευχαριστημένος;

Ολες οι Lollipop ειναι προωρες με καθολου προοπτικες. Περιμενουμε απο CM μπας και φτιαξουν τα θεματα και να δωσουν την ''συνταγη'' για να μπουν οι διορθωσεις σε KitKat αλλά και σε Lollipop. Οπως ελεγε ο μητσος'' δεν προκειται να βγουν σταθερες εφοσον δεν κυκλοφορησει το source η Samsung'

Ολες οι Lollipop ειναι προωρες με καθολου προοπτικες. Περιμενουμε απο CM μπας και φτιαξουν τα θεματα και να δωσουν την ''συνταγη'' για να μπουν οι διορθωσεις σε KitKat αλλά και σε Lollipop. Οπως ελεγε ο μητσος'' δεν προκειται να βγουν σταθερες εφοσον δεν κυκλοφορησει το source η Samsung'

Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει, οι 4.4 μια χαρά είναι

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει, οι 4.4 μια χαρά είναι

τις 2 τρομάρες ξέχασες... :rolleyes:

Πλάκα κάνεις... :confused:

Μα το startup το μόνο που κάνει είναι να κόβει εφαρμογές απο την εκκίνηση της συσκευής... :O

Δεν γίνεται να σου αργεί, δεν τρέχει στο background, επιλέγεις τις εφαρμογές που θες, πατάς "Back" και τέλος... :cool:

----------------------------------------------------------------------

:!: Ερώτηση Κρίσεως: :!:

Τι κάρτα μνήμης φοράτε στην συσκευή;

Έχει κανείς 32αρα HC (Kingston ή Sandisk) για να πει γνώμη;

Βασικά την θέλω για MP3 / FLAC / MP4 αρχεία

----------------------------------------------------------------------

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την αδικαιολόγητη μορφοποίηση κειμένου.

Edited by truckman

Για την kingston την εχει η γυναικα μου στο s2 plus και ειναι αψογη...η μονη διαφορα με την δικη μου την σαμσουνγκ ειναι οτι ανοιγει αργοτερα με διαφορα 3 δευτερολεπτων.

μια 16αρα kingston εχω κάτι χρόνια και με έχει αφήσει ασπροπρόσωπο

Σωστα ειναι πολυ αξιοπιστες...αλλα ας το κοψουμε για τις καρτες γιατι θα παισει κραξιμο απο τους admin καθ'οτι υπαρχει αναλογο τοπικ.

Τεστ με μπαταρια 3500MAh σκοπος να το αδιασω την μπαταρια. Viber. Wifi. Facebook. Και κλησεις.. Μεσω viber μιλουσα με κατι παιδια απο αμερικα 2 ωρες!!!!!

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)