DimitrisAndNiki Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 ουτε σε download... εβγαλα την μπαταρια και θα ξαναδοκιμασω σε 5-10 λπετα Θα μπεί... :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Οντως λίγο δύσκολο να μην είχε download mode ο πρωην και να είχε custom rom. Μόλις επανερθεις ψαξε αν υπάρχει τροπος να δεις μήπως είχε κανει repartition και είχε αλλάξει μέσω pit τις μαμισιες γιατί αν ναι πρεπει να φλασαρεις με το αρχικό pit και μετα να περάσεις την ρομ Άντε χρόνια πολλά σε ολους και καλη ανάσταση στο κινητό του Σάββα :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 οκ ευχαριστω...τωρα θα το αφησω και αυριο παλι βλεπουμε...καλη Ανασταση! Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 [ROM][5.0.2][12-04-2015] SlimSaber [uNOFFICIAL SlimLP] στα σκαρια. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-slimsaber-t3079949 Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) [ROM][5.0.2][12-04-2015] SlimSaber [uNOFFICIAL SlimLP] στα σκαρια. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-slimsaber-t3079949 Ενδιαφερον, αλλα εχω καταλαβει - μιλωντας με αλλους φιλους στο thread - οτι δεν αξιζουν τον κοπο πλεον τετοιου ειδους αναβαθμησεις μια και δεν λειτουργουν ολα σωστα...:( Δυο Galaxy γνωριζω οτι δουλευουν σωστα, χωρις προβληματα/κρασαρισματα κλπ. Το ενα εχει CM με 4.2.2 και το αλλο Slim με Android 4.3... :worry: Kαι εννοειται οτι δεν θελω να βαλω Samsung-based rom, αφενος γιατι ειναι Samsung και αφετερου γιατι ειναι παλια!!! Edited April 13, 2015 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Βάλε CM11 official ή μη. Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με κρασαρίσματα, fc ή κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Να προτείνω και ένα δικό μου setup για όποιον θέλει lollipop αίσθηση αλλά χωρίς πειράματα με τις 5.x.x roms ακόμα. CM11 Linaro/Sabermod Optimised Gustavo Kernel with trim (TWRP recovery) OneL+ Theme Lagfix Τελευταία επίσημα PA Gapps για KitKat (προτείνονται τα pico gapps για το ελάχιστο δυνατόν bloat) Synapse Φλασάρουμε ρομ, κέρνελ, gapps, εγκαθιστούμε το theme και έχουμε πλήρως αίσθηση (και καλύτερη κατ' εμέ) της Lollipop. Επίσης εγκαθιστούμε και το lagfix για να αξιοποίησουμε το trim που προσφέρει ο kernel, μέσα από το οποίο (το lagfix) μαρκάρουμε system, data και cache και δίνουμε run. Δεν υπάρχει φόβος brick ή οτιδήποτε άλλο, αν κάποιοι έχουν ενδοιασμό, διότι οι διορθώσεις του Lanchon καλύπτουν πλέον οποιαδήποτε συσκευή. Τέλος, εγκαθιστούμε και το synapse, μέσω του οποίου κοντρολάρουμε τις ρυθμίσεις του kernel (BLN, overclock, undervolt κλπ). Το παραπάνω setup λειτουργεί επί μέρες απροβλημάτιστα σε μένα χωρίς κόλλημα, sod ή οτιδήποτε. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Να προτείνω και ένα δικό μου setup για όποιον θέλει lollipop αίσθηση αλλά χωρίς πειράματα με τις 5.x.x roms ακόμα. CM11 Linaro/Sabermod Optimised Gustavo Kernel with trim (TWRP recovery) OneL+ Theme Lagfix Τελευταία επίσημα PA Gapps για KitKat (προτείνονται τα pico gapps για το ελάχιστο δυνατόν bloat) Synapse Φλασάρουμε ρομ, κέρνελ, gapps, εγκαθιστούμε το theme και έχουμε πλήρως αίσθηση (και καλύτερη κατ' εμέ) της Lollipop. Επίσης εγκαθιστούμε και το lagfix για να αξιοποίησουμε το trim που προσφέρει ο kernel, μέσα από το οποίο (το lagfix) μαρκάρουμε system, data και cache και δίνουμε run. Δεν υπάρχει φόβος brick ή οτιδήποτε άλλο, αν κάποιοι έχουν ενδοιασμό, διότι οι διορθώσεις του Lanchon καλύπτουν πλέον οποιαδήποτε συσκευή. Τέλος, εγκαθιστούμε και το synapse, μέσω του οποίου κοντρολάρουμε τις ρυθμίσεις του kernel (BLN, overclock, undervolt κλπ). Το παραπάνω setup λειτουργεί επί μέρες απροβλημάτιστα σε μένα χωρίς κόλλημα, sod ή οτιδήποτε. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. :) Σωραίος! Τα δοκιμάζω ήδη :) Επίσης, έβαλα κόφτη και στην CPU στα 1200MHz από τα 1400 Edited April 13, 2015 by mclound Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Δοκιμάστε και τα IdeaL themes. https://play.google.com/store/apps/developer?id=Jahir+Fiquitiva @coreyhalkis η μπαταρία με gustavo πώς πάει; Έχεις περίπου στατιστικά σύμφωνα με τη χρήση σου, πόσες ώρες αντέχει και πόση ώρα με ενεργή οθόνη; Έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις στον kernel, ή στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία μου είναι σάπια καθότι είναι δεύτερο χέρι το τηλέφωνο και θα την αλλάξω σύντομα. Ακόμα κι έτσι όμως, έχω άνετα 2ωρο Sot, οπότε υπολογιζω γύρω στο τρίωρο με καινούρια. Στον κερνελ έχω 1.4ghz το CPU με governor NeoX, scheduler Row με buffer στα 2048. Τώρα όσο αντέχει καθενός το τηλέφωνο βάζει τα ρεύματα τα οποία έχω κατεβάσει περίπου -50mv σε κάθε σκαλοπάτι του CPU. Στην GPU έχω το τελευταίο step στα 400mhz στα 1200mv όμως. Ενεργό το KSM, απενεργοποιημένο logcat, dmesg και ipv6. Τα υπόλοιπα σε οθόνη και ήχο κατά βούληση του καθενός. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Thank you. Με την πρώτη ευκαιρία θα στήσω κι εγώ τον gustavo, να δω πως θα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αν κάποιος έχει δυο λεπτα χρονο ας μου κανει μια χάρη, να εγκαταστησει απο playstore το ble checker στην παραπανω προτεινόμενη σύνθεσηκαι να μου πει αν υυποστηρίζεται!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κοπο :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Μου λέει BLE Supported. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 @coreyhalkis ενεργοποιώντας το trim μέσω terminal, δίνεις εντολή και για το preload, που δεν έχει το lagfix. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει περισσότερο σε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ωπα... όλοι το γυρίσατε σε ΚΚ τελικά; Στέφανε; οεο; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ωπα... όλοι το γυρίσατε σε ΚΚ τελικά; Στέφανε; οεο; Εγώ δεν τους λάδωσα πάντως, μόνοι του πείστηκαν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ωπα... όλοι το γυρίσατε σε ΚΚ τελικά; Στέφανε; οεο; Και εγώ την έκανα. Και αφού είναι super stable και καταναλώνει ίδια μπαταρία, θα μείνω στη λύση του φίλου @coreyhalkis εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6072677#post6072677 Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εγώ δεν τους λάδωσα πάντως, μόνοι του πείστηκαν. :p Και εγώ την έκανα. Και αφού είναι super stable και καταναλώνει ίδια μπαταρία, θα μείνω στη λύση του φίλου @coreyhalkis εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6072677#post6072677 ρε φιλαράκια, να την κουμπώσω δηλαδή; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 @coreyhalkis ενεργοποιώντας το trim μέσω terminal, δίνεις εντολή και για το preload, που δεν έχει το lagfix. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει περισσότερο σε κάτι. Ναι όντως δε κάνει στο preload, αλλά έτσι κι αλλιώς καμία AOSP based rom δε το χρησιμοποιεί. Πάντως εκτός του lagfix, υπάρχει και το recovery-based flashable zip του Lanchon, το οποίο φλασάρουμε και τριμάρουμε από recovery, αφού φυσικά έχουμε κάνει mount τα σχετικά partition. Ένα plus σε αυτήν τη λύση είναι ότι τριμάρεται και η internal και η external sd. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 ρε φιλαράκια, να την κουμπώσω δηλαδή; Κράτα nandroid και κούμπωνε.:p Πριν την ξηλώσεις όμως με την πρώτη πιθανή στραβή, ρώτα μήπως έχουμε καμιά λύση.;) Ναι όντως δε κάνει στο preload, αλλά έτσι κι αλλιώς καμία AOSP based rom δε το χρησιμοποιεί. Πάντως εκτός του lagfix, υπάρχει και το recovery-based flashable zip του Lanchon, το οποίο φλασάρουμε και τριμάρουμε από recovery, αφού φυσικά έχουμε κάνει mount τα σχετικά partition. Ένα plus σε αυτήν τη λύση είναι ότι τριμάρεται και η internal και η external sd. :) Αυτό δεν το ήξερα. Οπότε, flash rom, gapps, kernel, και χωρίς να τρέξεις τίποτα μέσω terminal ή lag fix, κάνεις flash και το συγκεκριμένο αρχειάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Να παω Slimsaber 4.4.4 την τελευταια εκδοση η οχι; Η να παω του coreyhalki το setup? Me ενδιαφερουν...μπαταρια..perfomance. Edited April 14, 2015 by GreekDragon Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Να παω Slimsaber 4.4.4 την τελευταια εκδοση η οχι; Η να παω του coreyhalki το setup? Me ενδιαφερουν...μπαταρια..perfomance. Κατά την ταπεινή μου άποψη, μπαταρία καλή και γρήγορο performance δεν συνδράμουν. Κάπου στην μέση βρίσκεται το ιδανικό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Κατά την ταπεινή μου άποψη, μπαταρία καλή και γρήγορο performance δεν συνδράμουν. Κάπου στην μέση βρίσκεται το ιδανικό. Toυλάχιστον μπαταρία και να είναι σταθερή. Δεν θέλω τα θέματα της κάμερας και τέτοια. Edited April 14, 2015 by GreekDragon Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αυτό δεν το ήξερα. Οπότε, flash rom, gapps, kernel, και χωρίς να τρέξεις τίποτα μέσω terminal ή lag fix, κάνεις flash και το συγκεκριμένο αρχειάκι; Νομίζω καλύτερα να γίνει ένα πρώτο boot με τη rom φρεσκοστημένη με gapps και kernel και μόλις τελειώσει το πρώτο setup (username, gmail κλπ), τότε στο καπάκι reboot σε recovery, mount τα σχετικά partitions και επιτόπου φλασάρισμα το εν λόγω σκριπτάκι. Τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω χωρίς κανένα προβλήμα έως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Νομίζω καλύτερα να γίνει ένα πρώτο boot με τη rom φρεσκοστημένη με gapps και kernel και μόλις τελειώσει το πρώτο setup (username, gmail κλπ), τότε στο καπάκι reboot σε recovery, mount τα σχετικά partitions και επιτόπου φλασάρισμα το εν λόγω σκριπτάκι. Τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω χωρίς κανένα προβλήμα έως τώρα. Και στη συνέχεια μπορούμε να ελέγξουμε κάπως πως όντως έχει ενεργοποιηθεί το trim; Τα partition που κάνουμε mount είναι system, cache, data, sdcard0, sdcard1, και preload για να μην μείνει παραπονεμένο; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts