dinos1982 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Σωστός ο προλαλήσαντας! ;) Γιατί λέτε neat 5.9 και όχι 6.3 ή 6.4 που είναι νομίζω η τελευταία? Ρωτάω γιατί εδώ και 3 μήνες έχω την 6.4 και διάβαζα ότι έχει περισσότερα προβλήματα από 6.3. Σε μένα δεν βλέπω μεγάλη διαφορά. Δεν έχει κολλήσει ποτέ, απλά ίσως πηγαίνει κάπως αργά μετά από wake (δεν ξέρω αν έχω επηρεαστεί ή όντως πάει αργά...) Απο εμπειρία τι λέτε? Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Γιατί λέτε neat 5.9 και όχι 6.3 ή 6.4 που είναι νομίζω η τελευταία? Ρωτάω γιατί εδώ και 3 μήνες έχω την 6.4 και διάβαζα ότι έχει περισσότερα προβλήματα από 6.3. Σε μένα δεν βλέπω μεγάλη διαφορά. Δεν έχει κολλήσει ποτέ, απλά ίσως πηγαίνει κάπως αργά μετά από wake (δεν ξέρω αν έχω επηρεαστεί ή όντως πάει αργά...) Απο εμπειρία τι λέτε? Η 6.4 έχει διάφορες μοντιές (στα partitions) που προσωπικά θέλω να αποφύγω Η 6.3 έχει ενσωματωμένα τα NetRom Updates και ένα ακόμα (δεν θυμάμαι ποιό) στο system menu (και δεν μπορώ να τα παγώσω) Anywayz, καλύτερες οι 5.9 & 6.3... Δεν θα το γυρνούσα ποτέ σε 6.4 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Παιδιά για την Slimrom τι άποψη έχετε; Θέλω να περάσω μια ελαφριά ρομ σε ένα S2 που το μοναδικό που θα τρέχει είναι whatsapp. Ούτε μειλ ούτε τπτ, με ενδιαφέρει κύριος η αυτονομία. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Παιδιά για την Slimrom τι άποψη έχετε; Θέλω να περάσω μια ελαφριά ρομ σε ένα S2 που το μοναδικό που θα τρέχει είναι whatsapp. Ούτε μειλ ούτε τπτ, με ενδιαφέρει κύριος η αυτονομία. Πέρασε τη SlimBean 4.3.1 Reborn. Ελαφριά, γρήγορη και με καλή αυτονομία, ή τη NeatRom που είναι βασισμένη στη στοκ 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 πλάκα πλάκα και εγώ θα ήθελα μια... έτσι όπως έχουμε καταντήσει (οικονομικά) ή για μπαταρία ή για ...lumia είμαστε :confused: Για μπαταρια ειμαστε, και ανεξαρτητως (οικονομικων),...εαν δεν ειμαστε υπερκαταναλωτες δεν βλεπω τον λογο να αλλαξουμε....αν παρατηρησες ολα τα συγχρονα μοντελα ενω υπερεχουν απο το s2, ΟΛΑ τους εχουν κατι λιγοτερο απο μας ...πχ αλλα δεν παιρνουν sd, αλλα καταναλωνουν περισσοτερη μπαταρια, αλλα δεν εχουν ραδιο,αλλα δεν σου επιτρεπουν ουτε ροοτ να κανεις χωρις να χαθει η εγγυηση.....κλπ,κλπ,κλπ........S2...λεμε!!!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Η 6.4 έχει διάφορες μοντιές (στα partitions) που προσωπικά θέλω να αποφύγω Η 6.3 έχει ενσωματωμένα τα NetRom Updates και ένα ακόμα (δεν θυμάμαι ποιό) στο system menu (και δεν μπορώ να τα παγώσω) Anywayz, καλύτερες οι 5.9 & 6.3... Δεν θα το γυρνούσα ποτέ σε 6.4 Για να πάω τώρα σε 6.3 ή 5.9, πρέπει να 'βγάλω' πρώτα την 6.4 ή απλώς κάνω wipe και την περνάω? Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Για να πάω τώρα σε 6.3 ή 5.9, πρέπει να 'βγάλω' πρώτα την 6.4 ή απλώς κάνω wipe και την περνάω? Τι να βγάλεις; :confused: Κάνεις τα προβλέπόμενα wipes που λέει ο dev και την φλασάρεις... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Τι να βγάλεις; :confused: Κάνεις τα προβλέπόμενα wipes που λέει ο dev και την φλασάρεις... εννοώ επειδή πας πίσω αντί μπροστά, δλδ δεν κανεις updgrage, μήπως χρειάζεται κάτι διαφορετικό... οπότε όχι, απλά την περνάω όπως θα έκανα με την οποιαδήποτε ρομ Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 εννοώ επειδή πας πίσω αντί μπροστά, δλδ δεν κανεις updgrage, μήπως χρειάζεται κάτι διαφορετικό... οπότε όχι, απλά την περνάω όπως θα έκανα με την οποιαδήποτε ρομ Ακριβώς έτσι! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 εννοώ επειδή πας πίσω αντί μπροστά, δλδ δεν κανεις updgrage, μήπως χρειάζεται κάτι διαφορετικό... οπότε όχι, απλά την περνάω όπως θα έκανα με την οποιαδήποτε ρομ Είναι η ΙΔΙΑ rom της Samsung... Απλά ο dev κάνει (κατά την γνώμη του) βελτιώσεις... ΔΕΝ είναι downgrade μην φοβάσαι... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Σε θέματα αυτονομιας πως ειναι η slimsaber reborn σε σχεση με την neat 5.9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Έχει βγει καινούριο επίσημο firmware απ'ότι διαβάζω στο xda, οπότε ίσως ο Sale ασχοληθεί για λίγο ακόμα με το S2, για τη NeatRom 6.5 Τάσο δεν είχα ποτέ τη NeatRom 5.9, πάντως η Reborn έχει αρκετά καλή αυτονομία, ειδικά αν μπλοκάρεις το RILJ wakelock, και κάποια από τα Google services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Έχει βγει καινούριο επίσημο firmware απ'ότι διαβάζω στο xda, οπότε ίσως ο Sale ασχοληθεί για λίγο ακόμα με το S2, για τη NeatRom 6.5 Τάσο δεν είχα ποτέ τη NeatRom 5.9, πάντως η Reborn έχει αρκετά καλή αυτονομία, ειδικά αν μπλοκάρεις το RILJ wakelock, και κάποια από τα Google services. Που το ειδες? Αυτα τα "updates" εχουν αλλαγες? Ποια ειναι η λογικη τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Υπαρχουν αξιολογες συσκευες με λιγα χρηματα πλεον,εχει παλιωσει το τηλεφωνο μας οσο και να μην το πιστευουμε,γι αυτο και πηρα αλλη συσκευη Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Υπαρχουν αξιολογες συσκευες με λιγα χρηματα πλεον,εχει παλιωσει το τηλεφωνο μας οσο και να μην το πιστευουμε,γι αυτο και πηρα αλλη συσκευη Να σου πω φίλτατε Βρωμιάρη (τόσα χρόνια και ακόμα δεν ξέρουμε το όνομα σου :lol: ) για να ανοίγει μια βαριά εφαρμογή 4" πιο γρήγορα, δεν σκάω 280άρια... * θα έπερνα εύκολα το z3 compact, αλλά αφού το S2 με καλύπτει απόλυτα, δεν... * έκανα τέστ τότε που είχα το active (τα έβαλα δίπλα δίπλά), και στην κυριολεξία 3 εφαρμογές "έδειχναν την υπεροχή στην ταχύτητα" με διαφορά 4" Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλα αν νομιζεις οτι το εγραψα βαση ,αποδοσης και μονο παω πασο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Που το ειδες? Αυτα τα "updates" εχουν αλλαγες? Ποια ειναι η λογικη τους? Το ανέφερε κάποιος στο thread της NeatRom στο xda. Δεν μπήκα στον κόπο να το ψάξω, αλλά διάβασα ότι έχει μεγαλύτερο αριθμό changelog, σε σχέση με αυτό που ξέραμε, άρα πρόκειται για νεότερο firmware. Μικροαλλαγές θα έχει, που στο μέσο χρήστη δεν νομίζω να γίνονται αντιληπτές. Σχετικά με τις νέες συσκευές και τη σύγκρισή τους με το S2, αυτό που θα ήθελα πιο πολύ απ'όλα είναι η αυτονομία τους. Edited December 11, 2014 by stefan_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εγώ έβαλα πρόσφατα την cm-11-20141115-SNAPSHOT-M12-i9100 4.4.4 KIT KAT και πάει σφαίρα το κινητό...Την προτείνω ανεπιφύλακτα!Στο παρακάτω link μέσο youtube έχει αναλυτικές οδηγίες: Το ότι σου βγάζει το τρίγωνο πάει να πει ότι με την rom που έβαλες rootαρες το κινητό και αυτό δεν είναι κάποιο πρόβλημα...Τώρα το ότι έχει γενικά προβλήματα η rom που έβαλες αυτό μπορεί να είναι κάτι άλλο(π.χ λάθος setarisma).Anyway ROMs μπορείς να βρεις πάρα πολλές στο διαδίκτυο για αυτό δοκιμάζεις και βάζεις την ποιο σταθερή στο τέλος... :) Ψηθηκα να την περάσω και εγώ μιας και και εχω CM στο 1+1 και είμαι ευχαριστημένος αλλά και για να πάρει λίγο τα πάνω του το S2. Είδα οτι στην CM έχουν βγάλει εφαρμογή για τα Windows, που σου κάνει αυτή το φλασαρισμα. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι αξιόπιστη; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Υπαρχουν αξιολογες συσκευες με λιγα χρηματα πλεον,εχει παλιωσει το τηλεφωνο μας οσο και να μην το πιστευουμε,γι αυτο και πηρα αλλη συσκευη Εγω παλι πιστευω οτι η αλλαγη πρεπει να γινεται μονον οταν μενουμε αισθητα πισω σε ολα τα σημεια μαζι, και οχι θυσιαζοντας καποια, για να ειμαστε απλως στην αγορα......πρεπει η νεα συσκευη samsung που θα αποκτησουμε να μας καλυπτει πρωτα απ'ολα χρηστικα.......αληθεια ποσα οκταπυρηνα κομπιουτερ υπαρχουν σημερα σε σπιτια και επιχειρησεις;;;;τι ποσοστο;; υγ. vrwmiaris...ειναι η αποψη μου για το ποτε πρεπει να γινεται η αλλαγη και ουδολως εχει να κανει με την αλλαγη που εκανες...σου ευχομαι καλοδουλευτο και να το χαρεις περισσοτερο απο το παλιο.και να μπαινεις και εδω να μας βοηθας....και παλι ΜΕΓΙΑ. Edited December 12, 2014 by deltaplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλα αν νομιζεις οτι το εγραψα βαση ,αποδοσης και μονο παω πασο Βρε το γιατί το κάνει ο καθένας είναι καθαρά προσωπικό, δεν το συζητάμε... Δεν νομίζω τίποτα, καθαρά προσωπική άποψη ήταν η παραπάνω. :happy: Enjoy your new phone dude! :D Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ψηθηκα να την περάσω και εγώ μιας και και εχω CM στο 1+1 και είμαι ευχαριστημένος αλλά και για να πάρει λίγο τα πάνω του το S2. Είδα οτι στην CM έχουν βγάλει εφαρμογή για τα Windows, που σου κάνει αυτή το φλασαρισμα. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι αξιόπιστη; Τελικά έκανα την εγκατάσταση μέσω της desktop εφαρμογής της CM. Όλα καλά, έγιναν όλα αυτόματα, ΑΛΛΑ.... δεν έχω 4.4.4 αλλά την 4.3.1 :lol: Ας όψεται λόγω της ευκολίας της όλης διαδικασίας, ίσως έρθει με κάποιο update. Πάντως το κινητάκι ξανάνιωσε όπως και να ΄χει!!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Τελικά έκανα την εγκατάσταση μέσω της desktop εφαρμογής της CM. Όλα καλά, έγιναν όλα αυτόματα, ΑΛΛΑ.... δεν έχω 4.4.4 αλλά την 4.3.1 :lol: Ας όψεται λόγω της ευκολίας της όλης διαδικασίας, ίσως έρθει με κάποιο update. Πάντως το κινητάκι ξανάνιωσε όπως και να ΄χει!!! Καλορίζικη. Πάντως, και το να φλασάρεις μόνος σου είναι 5 λεπτά υπόθεση στο S2. Μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες, να βγει η CM11 M13 και να την βάλεις με τη βοήθειά μας αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλορίζικη. Πάντως, και το να φλασάρεις μόνος σου είναι 5 λεπτά υπόθεση στο S2. Μπορείς να περιμένεις λίγες μέρες, να βγει η CM11 M13 και να την βάλεις με τη βοήθειά μας αν θες. Ευχαριστώ αδερφέ, θα περιμένω λίγο μήπως βγουν κ τίποτα bugs μιας και θα είναι φρέσκια, και μετά το προχωράμε, να 'σαι καλά! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ευχαριστώ αδερφέ, θα περιμένω λίγο μήπως βγουν κ τίποτα bugs μιας και θα είναι φρέσκια, και μετά το προχωράμε, να 'σαι καλά! Τι ευχαριστείς, σιγά. Ό,τι θελήσεις, εδώ είμαστε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μόλις έσκασε κ το incremental update σε 4.4.4 :) Αγαπάμε CM!!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts