Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους.Μόλις πέρασα cm-11 SNAPSHOT (4.4.4) αλλά παρατηρώ ότι μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ (ACR-Ηχογράφηση κλήσεων) δεν υποστηρίζεται;Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια;

ΥΓ:Sorry αν έχει γραφτεί σε άλλο thread κάτι αντίστοιχο ή κάποιο άλλο προηγούμενο post.Ευχαριστώ.

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Γεια σας παίδες! Έχω εγκαταστήσει μια ρομ μέσω odin 4.1.2 XWLSW και όταν το ανάβω μου βγάζει ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό και γενικά έχω πολλά προβλήματα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βάλω μια άλλη ρομ σε Galaxy s2. Αν μπορεί να μου παράθεση ένα λινκ που να αρμόζει στο κινητό μου να μπορέσω να κατεβάσω την ανάλογη ρομ. Ευχαριστώ εκ το προτέρων. Edited by vaggelissss

Γεια σας παίδες! Έχω εγκαταστήσει μια ρομ μέσω odin 4.1.2 XWLSW και όταν το ανάβω μου βγάζει ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό και γενικά έχω πολλά προβλήματα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βάλω μια άλλη ρομ σε Galaxy s2. Αν μπορεί να μου παράθεση ένα λινκ που να αρμόζει στο κινητό μου να μπορέσω να κατεβάσω την ανάλογη ρομ. Ευχαριστώ εκ το προτέρων.

Πάρε να χεις! :)

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives

Προτείνω την rom της υπογραφής μου.

Για το πως θα το κάνεις, διάβασε τις οδηγίες που δίνει ο εκάστοτε developer

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Γεια σας παίδες! Έχω εγκαταστήσει μια ρομ μέσω odin 4.1.2 XWLSW και όταν το ανάβω μου βγάζει ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό και γενικά έχω πολλά προβλήματα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βάλω μια άλλη ρομ σε Galaxy s2. Αν μπορεί να μου παράθεση ένα λινκ που να αρμόζει στο κινητό μου να μπορέσω να κατεβάσω την ανάλογη ρομ. Ευχαριστώ εκ το προτέρων.

Εγώ έβαλα πρόσφατα την cm-11-20141115-SNAPSHOT-M12-i9100 4.4.4 KIT KAT και πάει σφαίρα το κινητό...Την προτείνω ανεπιφύλακτα!Στο παρακάτω link μέσο youtube έχει αναλυτικές οδηγίες:

Το ότι σου βγάζει το τρίγωνο πάει να πει ότι με την rom που έβαλες rootαρες το κινητό και αυτό δεν είναι κάποιο πρόβλημα...Τώρα το ότι έχει γενικά προβλήματα η rom που έβαλες αυτό μπορεί να είναι κάτι άλλο(π.χ λάθος setarisma).Anyway ROMs μπορείς να βρεις πάρα πολλές στο διαδίκτυο για αυτό δοκιμάζεις και βάζεις την ποιο σταθερή στο τέλος... :)

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Πήρα άλλη συσκευή ε! Με χάνετε ψαρούκλες...

Λέγε ρε, μη μας κρατάς σε αγωνία!!!!

Εγώ έβαλα πρόσφατα την cm-11-20141115-SNAPSHOT-M12-i9100 4.4.4 KIT KAT και πάει σφαίρα το κινητό...Την προτείνω ανεπιφύλακτα!Στο παρακάτω link μέσο youtube έχει αναλυτικές οδηγίες:

Αν έχεις φορεσει omni τωρα τελευταια, πως θα την σύγκρινες μαζι της? Η μπαταρία σε σχεση με την Neat?

Επίσης μια αλλη ερωτηση σχετικα με τη Neat. Ποια εκδοση προτιμαται απο την τελευταια, γιατι βλεπω μια δυσαρεσκεια προς αυτην και η αληθεια ειναι οταν την φορουσα κι εγω ετρωγα αρκετα σκαλωματα.

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Αν έχεις φορεσει omni τωρα τελευταια, πως θα την σύγκρινες μαζι της? Η μπαταρία σε σχεση με την Neat?

Επίσης μια αλλη ερωτηση σχετικα με τη Neat. Ποια εκδοση προτιμαται απο την τελευταια, γιατι βλεπω μια δυσαρεσκεια προς αυτην και η αληθεια ειναι οταν την φορουσα κι εγω ετρωγα αρκετα σκαλωματα.

Δοκίμασε την neat lite 5.9

Αυτά...

Δοκίμασε την neat lite 5.9

Σωστός ο προλαλήσαντας! ;)

Τι πήρες; κι εγώ την έκανα για nexus 5.

Ναι ρε φίλε σε είδα, με το καλό να το χαρείς , πήρα g2 λόγω της μπαταρίας

Λέγε ρε, μη μας κρατάς σε αγωνία!!!!

G2 , ένα φτηνό vfm ώσπου να βγουν οι 64 bit

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Με γειά! :)

Καλοδούλευτο, και με το μαλακό οι μοντιές! ;) :X

Με γειά! :)

Καλοδούλευτο, και με το μαλακό οι μοντιές! ;) :X

Μερσι, άντε με το καλό να φεύγετε και εσείς για αλλού

Κι εγώ για g2 σκέφτομαι!! Δεν αξίζει για φετινή ναυαρχίδα πιστεύω, του χρόνου θα έρθουν πολύ δυνατές συσκευές!

Είσαι ευχαριστημένος με το lg;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Κι εγώ για g2 σκέφτομαι!! Δεν αξίζει για φετινή ναυαρχίδα πιστεύω, του χρόνου θα έρθουν πολύ δυνατές συσκευές!

Είσαι ευχαριστημένος με το lg;

Ναι ρε φίλε, κροτίδα είναι.σκοπός είναι να παίρνουμε τούμπανο ναυαρχίδα σε προσιτή τιμή, έτσι το σκέφτηκα

Ναι ρε φίλε, κροτίδα είναι.σκοπός είναι να παίρνουμε τούμπανο ναυαρχίδα σε προσιτή τιμή, έτσι το σκέφτηκα

Έτσι ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ (είμαι αναμεςα σε g2 και n5) και είμαι σίγουρος ότι μόνο κερδισμένοι μπορεί να είμαστε ως καταναλωτές. Κάτι άλλο, πως σου φαίνεται το overall performance ;

έχει κάποιο λαγκ όπως τα Samsung;

Ηρακλής!

Άμα είχε το Ν5 μεγαλύτερη μπαταρία θα το έπαιρνα, έχω βαρεθεί να κοιτάω τι ποσοστό έχω και αν θα με βγάλει την μέρα, μια χαρά είναι σε λέω

Άμα είχε το Ν5 μεγαλύτερη μπαταρία θα το έπαιρνα, έχω βαρεθεί να κοιτάω τι ποσοστό έχω και αν θα με βγάλει την μέρα, μια χαρά είναι σε λέω

Οκ σε ευχαριστώ φίλε, άντε να το χαρείς.

Σορυ για το off topic.

Ηρακλής!

Καλημέρα φίλε!Δεν έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση...Πάντως μια βδομάδα που έχω την CM11-SNAPSHOT-4.4.4 όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας πάει μια χαρά και γενικά στο θέμα λειτουργικότητας το κινητό συμπεριφέρεται άψογα χωρίς το παραμικρό κόλλημα.:)

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Σωστός ο προλαλήσαντας! ;)

Μαλιστα, και μετα την neat ποια ειναι η επομενη στην λιστα απο μερια σταθεροτητας και μπαταριας?

(ρωταω γιατι εχω χασει λιγο το παιχνιδι με τις roms :p )

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Μαλιστα, και μετα την neat ποια ειναι η επομενη στην λιστα απο μερια σταθεροτητας και μπαταριας?

Μεταξύ μας, δεν υπάρχει κάτι standard..

Ότι κάτσει στην συσκευή σου είναι, και ανάλογα με τις ανάγκες σου...

Αν συνομωτήσει το σύμπαν, τα πάντα θα καταρεύσουν (όπως συνέβη σε μένα μέσα στο Σ/Κ)

Παίζει ρόλο η σωστή εγκατάσταση με τα σωστά wipes, οι σωστές ρυθμίσεις του συστήματος, οι εφαρμογές/διεργασίες που τρέχουν απο πίσω...

Μπες στο xda, διάβαζε κριτικές και φλάσαρε ότι σε φωτίσει ο Θεός... :O

Για εμένα προσωπικά, η SlimSaber Reborn 4.3.1, και ακολουθούν CM11 M, και SlimSaber 4.4.4

Πήρα άλλη συσκευή ε! Με χάνετε ψαρούκλες...

Κι'εγω λεω να αλλαξω.......μπαταρια.....το τηλεφωνο εξακολουθει να ειναι αστερι.

Κι'εγω λεω να αλλαξω.......μπαταρια.....το τηλεφωνο εξακολουθει να ειναι αστερι.

πλάκα πλάκα και εγώ θα ήθελα μια... έτσι όπως έχουμε καταντήσει (οικονομικά) ή για μπαταρία ή για ...lumia είμαστε :confused:

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)