Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω σε 5,9 νιτρομ γιατί δεν εχω πουθενα στις ρυθμίσεις την επιλογή για neatrom update? :worry:

Στην 5.9 δεν ήταν στις ρυθμίσεις, αλλά σαν εφαρμογή στο συρτάρι εφαρμογών. Για κοίταξε εκεί.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην 5.9 δεν ήταν στις ρυθμίσεις, αλλά σαν εφαρμογή στο συρτάρι εφαρμογών. Για κοίταξε εκεί.

Δυστυχώς δεν υοπάρχει τίποτα...:X

Μάλλον θα περιμένω λίγο γιατί βαριεμαι να φλασαρω συνέχεια και όταν περάσω μια νέα έεκδοση της ΡΟΜ θα εχω και το εν λόγω μενου ελπίζω

:tease:

Παιδιά, βγήκε καινούργια Neat, η 6.4! Τη δοκίμασε κανένας ως τώρα;

Αν έβαζε την υποστήριξη tabbed settings θα την φλάσαρα χθες! αλλά δεν λέει κάτι σπουδαίο σαν update ιδίως για όσους επιλέγουν την extra lite έκδοση...

Την κατεβάζω μεν, αλλά δεν ψήνομαι...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Αδελφέ που ακριβώς είναι γιατί δεν το βρίσκω

Μετά από αναβάθμιση το έκανε και σε μένα. Εγκατέστησα το Google Talkback και το έβαλα σε OFF αλλά και πάλι τπτ. Οπότε ΔΕΝ είναι το talkback το θέμα. Ανακάλυψα πως εάν απενεργοποιήσεις (από το ίδιο μενού - Accessibility) το Airdroid Notification mirror τότε στρώνει το θέμα. Άρα (λογικά) έχεις βάλει, όπως κι εγώ, το Airdroid.

Αυτά...

Μετά από αναβάθμιση το έκανε και σε μένα. Εγκατέστησα το Google Talkback και το έβαλα σε OFF αλλά και πάλι τπτ. Οπότε ΔΕΝ είναι το talkback το θέμα. Ανακάλυψα πως εάν απενεργοποιήσεις (από το ίδιο μενού - Accessibility) το Airdroid Notification mirror τότε στρώνει το θέμα. Άρα (λογικά) έχεις βάλει, όπως κι εγώ, το Airdroid.

Επίσης τι ίδιο συμβαίνει και εάν είναι εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο το greenify, το πάθαμε στο S2 της γυναίκας ενώ στο S3 δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα..

Αν έβαζε την υποστήριξη tabbed settings θα την φλάσαρα χθες! αλλά δεν λέει κάτι σπουδαίο σαν update ιδίως για όσους επιλέγουν την extra lite έκδοση...

Την κατεβάζω μεν, αλλά δεν ψήνομαι...

Τι wipes χρειάζεται;

Τι wipes χρειάζεται;

Θα έλεγα: Στησε philz, κανε wipes (to install a new rom) και στην συνέχεια κάρφωσε την neat :)

εγώ έτσι κάνω πάντα...

Θα έλεγα: Στησε philz, κανε wipes (to install a new rom) και στην συνέχεια κάρφωσε την neat :)

εγώ έτσι κάνω πάντα...

Πωπω ολόκληρη ιστορία... Δεν έχω καμία διάθεση να ξαναστήνω ρομ... Μια χαρά είμαι με την 6.3....

Πωπω ολόκληρη ιστορία... Δεν έχω καμία διάθεση να ξαναστήνω ρομ... Μια χαρά είμαι με την 6.3....

χεχεχε... ασε να περάσουν μερικές μέρες να βγούν τα καλούδια και τα bugs στην φόρα...

Δεν έχει και τόσο δραματικές αλλαγές στην τελική...

Δυστυχώς δεν υοπάρχει τίποτα...:X

Μάλλον θα περιμένω λίγο γιατί βαριεμαι να φλασαρω συνέχεια και όταν περάσω μια νέα έεκδοση της ΡΟΜ θα εχω και το εν λόγω μενου ελπίζω

Μάλλον θα φταίει πουέχω aosp rom :X και διαπιστώνω ότι από την 5,9 εχουν παει σε ένα μηνα+ στην εκδοση 7,4. Τι στο καλό μια ανα εβδομάδα βγάζει ο mr neat? :p

Μάλλον θα φταίει πουέχω aosp rom :X και διαπιστώνω ότι από την 5,9 εχουν παει σε ένα μηνα+ στην εκδοση 7,4. Τι στο καλό μια ανα εβδομάδα βγάζει ο mr neat? :p

6.4...

H 6.3 έχει πάνω απο μήνα που βγήκε..

6.0-6.3 είχανε ραγδαίες βελτιώσεις και βγαίναμε ανα 2-3 μέρες :)

6.4...

H 6.3 έχει πάνω απο μήνα που βγήκε..

6.0-6.3 είχανε ραγδαίες βελτιώσεις και βγαίναμε ανα 2-3 μέρες :)

Δημήτριε επειδή έχω την AOSP έχει βγει ήδη η 7,4 εκεί και εγώ προ διμήνου είχα βάλει την 5,9!!!!!!

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49255583&postcount=5

Δημήτριε επειδή έχω την AOSP έχει βγει ήδη η 7,4 εκεί και εγώ προ διμήνου είχα βάλει την 5,9!!!!!!

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49255583&postcount=5

Αυτή η neatrom δεν εξαρτάται τόσο από τον Sale (dev της neatrom). Είναι ανεπίσημη έκδοση της Slimkat, άρα ακολουθεί τις εξελίξεις, σύμφωνα με την επίσημη Slimkat

Βρωμιάρη μάλλον φεύγω πριν απο σένα...

Έπεσε στα χέρια μου ένα S4 Active και λέω να αποχωριστώ το θρυλικό S2 :X

Βρωμιάρη μάλλον φεύγω πριν απο σένα...

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το γράφεις Εσύ αυτό, άκου S4

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το γράφεις Εσύ αυτό, άκου S4

Τα έχω δίπλα δίπλα και προσπαθώ να το πάρω απόφαση... Μάλλον θα πρέπει να προχωρήσω όπως έλεγες πάντα και εσύ καρντάση... Το βρήκα εκατό ευρώ από κολλητό που άλλαξε συσκευή, χαζό δεν είναι να μην το τσιμπήσω?

Τα έχω δίπλα δίπλα και προσπαθώ να το πάρω απόφαση... Μάλλον θα πρέπει να προχωρήσω όπως έλεγες πάντα και εσύ καρντάση... Το βρήκα εκατό ευρώ από κολλητό που άλλαξε συσκευή, χαζό δεν είναι να μην το τσιμπήσω?

Χαζό δεν ξέρω Εάν είναι, Εγώ δεν θα το έπαιρνα, τσάμπα ναι :-)

Αν είναι σε καλή κατάσταση να το πάρεις χωρίς πολλά πολλά.. είναι δυνατή συσκευή συν τα προτερήματα του Active πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τέτοια τιμή.

Τα υπόλοιπα είναι νά'χαμε να λέγαμε.

Μην περιμένεις όμως την ίδια ποικιλία σε custom Roms κλπ όπως με το S2.. xPosed framework is your friend.

Και κάπου εδώ βέβαια να βάλουμε και ένα stop στο off topic. :)

Edited by Sofos_5

Από Sammy σε...Sammy; Και το Nexus;:p

Σε αυτά τα λεφτά, προφανώς και το παίρνεις. Καλορίζικο.:D

Γειά σας παιδιά!

Καταρχήν λατρεύω το Galaxy S2 δύο χρόνια που το έχω τώρα (ή 3?.. δεν θυμάμαι.. ) :)

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.. Έχω την Stock Jelly Bean ROM απο την Samsung (την τελευταία) και ενώ είμαι ευχαριστημένος, πλέον δεν έχω χώρο να εγκαταστήσω άλλη εφαρμογή.. Υπάρχει κάποια ROM που να είναι ΙΔΙΑ με την Stock (μιας και την έχω συνηθίσει) που όμως ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒLOATWARE? Να έχουν αφαιρεθεί δηλαδή όλα τα άχρηστα applications της Samsung.

Διάβασα πως αυτό ίσως και να γίνεται με το Titanium Backup?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Καλησπέρα στην παρέα! Με την τελευταία Neat έχω πολλά κρασαρισματα στο UI. Το παθαίνει και κάποιος άλλος; είμαι με Nova prime επίσης, αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό...
Αυτά...

Γειά σας παιδιά!

Καταρχήν λατρεύω το Galaxy S2 δύο χρόνια που το έχω τώρα (ή 3?.. δεν θυμάμαι.. ) :)

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.. Έχω την Stock Jelly Bean ROM απο την Samsung (την τελευταία) και ενώ είμαι ευχαριστημένος, πλέον δεν έχω χώρο να εγκαταστήσω άλλη εφαρμογή.. Υπάρχει κάποια ROM που να είναι ΙΔΙΑ με την Stock (μιας και την έχω συνηθίσει) που όμως ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒLOATWARE? Να έχουν αφαιρεθεί δηλαδή όλα τα άχρηστα applications της Samsung.

Διάβασα πως αυτό ίσως και να γίνεται με το Titanium Backup?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Γίνεται με το Titanium Backup.

Για άλλες stock based Roms κοίτα Neat & Omega

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Καλησπέρα στην παρέα! Με την τελευταία Neat έχω πολλά κρασαρισματα στο UI. Το παθαίνει και κάποιος άλλος; είμαι με Nova prime επίσης, αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό...

Αδερφέ πιστεύω ότι η τελευταία Neat είναι σκέτη απογοήτευση...

θα έλεγα να επιστρέψεις στην 6.3...

Αδερφέ πιστεύω ότι η τελευταία Neat είναι σκέτη απογοήτευση...

θα έλεγα να επιστρέψεις στην 6.3...

Αμάρτησε ς η όχι ακόμη;

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)