Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια δωστε ακομα μια βοηθεια..εχω το s2 με το στοκ πολωνικο firmware xxms7

Σε αυτο το firmware πιο ζιπακι κατεβαζω για να ρουταρω συμφωνα με τον οδηγο που εχει στην αρχικη σελιδα?εχω μπερδευτει :wacko:

πιστεύω πως αν κατεβάσεις τον τελευταίο, τον φλασάρεις και μπείς στην recovery den θα έχεις θέμα για να φλασάρεις κάστομ ρομ μια που θα "πετάξεις" το πολωνικό...

Για οποιοδήποτε σκάλωμα υπάρχει και ο φίλος μας ο Οντίν! Τι σκας; :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα την XWMS3 Neatrom v6.3 και πρώτες εντυπώσεις θετικές. Ακόμα είναι βέβαια πολύ νωρίς. Μερικές αποριούλες..

1) Πώς βλέπω ποιον κερνελ φοράω? Philz διάλεξα κατά την εγκατάσταση, απλά να το τσεκάρω. Μου δείχνει: 3.0.31 - 1497824 dpi@DELL133 #3 SMP PREEMPT Mon Dec 23 22:00:54 KST 2013 ...

2) α. Στην CM10.1.3 είχα καταλήξει σε μόντεμ ms2 και όχι ms4 (έχω την εντύπωση ότι είχα καλύτερο σήμα). Τι πιστεύετε? Έχει νοημα να κρατήσω το ms4 ως πιο καινούριο ή όχι?

β. Αν θέλω να δοκιμάσω το ms2 φλασάρω το αρχείο που είχα για την cm10.1.3 ή απαγορεύεται λόγω stock - nonstock based (δεν ξέρω πώς ακριβώς να το πω). Αν είναι διαφορετικό, μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ?

3) camera: α. Υπάρχει συντόμευση για screenshot?

β. Μπορώ κάπως να βάλω να τραβάει φωτογραφία με το κουμπί στο πλάι power? (στην cm υπήρχε επιλογή...)

4) α. Καμιά εφαρμογή 'απαραίτητη' ?

β. Widget καιρού - ημερολόγιο - ξυπνητήρι ?

Αυτά τα λίγα...

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

Έβαλα την XWMS3 Neatrom v6.3 και πρώτες εντυπώσεις θετικές. Ακόμα είναι βέβαια πολύ νωρίς. Μερικές αποριούλες..

1) Πώς βλέπω ποιον κερνελ φοράω? Philz διάλεξα κατά την εγκατάσταση, απλά να το τσεκάρω. Μου δείχνει: 3.0.31 - 1497824 dpi@DELL133 #3 SMP PREEMPT Mon Dec 23 22:00:54 KST 2013 ...

2) α. Στην CM10.1.3 είχα καταλήξει σε μόντεμ ms2 και όχι ms4 (έχω την εντύπωση ότι είχα καλύτερο σήμα). Τι πιστεύετε? Έχει νοημα να κρατήσω το ms4 ως πιο καινούριο ή όχι?

β. Αν θέλω να δοκιμάσω το ms2 φλασάρω το αρχείο που είχα για την cm10.1.3 ή απαγορεύεται λόγω stock - nonstock based (δεν ξέρω πώς ακριβώς να το πω). Αν είναι διαφορετικό, μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ?

3) camera: α. Υπάρχει συντόμευση για screenshot?

β. Μπορώ κάπως να βάλω να τραβάει φωτογραφία με το κουμπί στο πλάι power? (στην cm υπήρχε επιλογή...)

4) α. Καμιά εφαρμογή 'απαραίτητη' ?

β. Widget καιρού - ημερολόγιο - ξυπνητήρι ?

Αυτά τα λίγα...

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!

1. system - about device - kernel version

2. Μην βάλεις το modem της CM θα brickάρεις το κινητό...

3. a. system - display - κάτω κάτω - take screenshot

b. για τον λόγο αυτό έβαλα το Camera Zoom FX

4. a. Αυτό είναι σχετικό, κάτι που είναι απαραίτητο για μένα δεν είναι για σένα...

b. weather - calendar - alarm clock

2. Μην βάλεις το modem της CM θα brickάρεις το κινητό...

Έχεις κάποιο λινκ? ή απλά πες μου για τι να ψάξω...

a. system - display - κάτω κάτω - take screenshot

αυτό απλά σου βάζει συντόμευση στο μενού του power button? δεν υπάρχει κάτι όπως πχ. home + power ?

Edited by dinos1982

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

αυτό απλά σου βάζει συντόμευση στο μενού του power button? δεν υπάρχει κάτι όπως πχ. home + power ?

Ακριβώς, Home + Power :)

Αυτά...

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε τρώει... Μια χαρά είναι το Modem του

1. Στα addons της Neat εχει modems

2. Μπορείς να δεις και εδώ: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/general/ref-samsung-modem-ril-cwm-installers-t1881304

3. και εδώ: http://androidforums.com/galaxy-s2-international-all-things-root/489457-latest-i9100-modems.html

Στις τελευταίες σελίδες είναι τα πιο πρόσφατα!

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε τρώει... Μια χαρά είναι το Modem του

1. Στα addons της Neat εχει modems

2. Μπορείς να δεις και εδώ: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/general/ref-samsung-modem-ril-cwm-installers-t1881304

3. και εδώ: http://androidforums.com/galaxy-s2-international-all-things-root/489457-latest-i9100-modems.html

Στις τελευταίες σελίδες είναι τα πιο πρόσφατα!

Με 'τρώει' διότι στο παρελθόν είχα δοκιμάσει το ms4 και το ms2 και είχα παρατηρήσει αρκετά καλύτερη κάλυψη με το ms2. Μπορεί να είναι κ ιδέα μου, απλά για παράδειγμα στο μέρος που δουλεύω δεν μπορώ να μιλήσω στο κινητό λόγω μηδαμινού σήματος ενώ γύρω μου κάποιοι μπορούν. Οπότε δεν χάνω κάτι να κάνω μια δοκιμή με άλλο μόντεμ...

Με 'τρώει' διότι στο παρελθόν είχα δοκιμάσει το ms4 και το ms2 και είχα παρατηρήσει αρκετά καλύτερη κάλυψη με το ms2. Μπορεί να είναι κ ιδέα μου, απλά για παράδειγμα στο μέρος που δουλεύω δεν μπορώ να μιλήσω στο κινητό λόγω μηδαμινού σήματος ενώ γύρω μου κάποιοι μπορούν. Οπότε δεν χάνω κάτι να κάνω μια δοκιμή με άλλο μόντεμ...

Ποιά εταιρία έχεις; (ή δεν έχει σημασία; )

Διότι αν αλλάζει το modem θα με ενδιέφερε διότι μέσα στο σπίτι μου δεν έχω σήμα... Βέβαια ποτέ δεν είχα σήμα. Αλλά αν φτιάξει; ποτέ δεν ξέρεις.

Αυτά...

Εκανσ αναβάθμιση απο cyanogenmod installer. Υπάρχει περιπτωση να μου βγάλει την αναβάθμιση σε 4.4 αυτόματα με το system update; ρωταω επειδή έχει βγει καιρό η Ρομ. Θέλω να γλυτωσω την διαδικασία να το κάνω μονός και ηταν Πόλυ ευκολο με τον installer.

Ποιά εταιρία έχεις; (ή δεν έχει σημασία; )

Διότι αν αλλάζει το modem θα με ενδιέφερε διότι μέσα στο σπίτι μου δεν έχω σήμα... Βέβαια ποτέ δεν είχα σήμα. Αλλά αν φτιάξει; ποτέ δεν ξέρεις.

vodafone έχω. είναι απίθανο να δεις μεγάλη διαφορά. Εμένα προηγουμένως, η μεγαλύτερη διαφορά (μεταξύ αρκετών μόντεμ) ήταν ότι σε κάποια το σήμα χανόταν χωρίς λόγο είτε μέσα στο σπίτι είτε στην οδήγηση είτε καθώς μιλούσα... Πάντως μια δοκιμή δεν νομίζω ότι κάνει κακό...

vodafone έχω. είναι απίθανο να δεις μεγάλη διαφορά. Εμένα προηγουμένως, η μεγαλύτερη διαφορά (μεταξύ αρκετών μόντεμ) ήταν ότι σε κάποια το σήμα χανόταν χωρίς λόγο είτε μέσα στο σπίτι είτε στην οδήγηση είτε καθώς μιλούσα... Πάντως μια δοκιμή δεν νομίζω ότι κάνει κακό...

Τελικά τα βρήκες τα μοντέμια της Neat?

Εκανσ αναβάθμιση απο cyanogenmod installer. Υπάρχει περιπτωση να μου βγάλει την αναβάθμιση σε 4.4 αυτόματα με το system update; ρωταω επειδή έχει βγει καιρό η Ρομ. Θέλω να γλυτωσω την διαδικασία να το κάνω μονός και ηταν Πόλυ ευκολο με τον installer.

Πολύ εύκολο με τον installer αλλά

1. δεν ξέρεις τι κάνει

2. Δεν μπορείς να παίξεις (να φλασάρεις mods κτλ)

3. Δεν αποκτάς την εμπειρία να λύσεις κάποιο πρόβλημα που θα σου παρουσιαστεί

4. Δεν αποκτάς την εμπειρία να φλασάρεις άλλες (πιθανώς καλύτερες ROMS ή νεότερες εκδόσεις)

περαστικά...

Edited by DimitrisAndNiki

Τώρα δηλαδή δεν μπορω να βάλω αλλη Ρομ πανω;

Μπορείς, απλά θα πρέπει να την περάσεις χειροκίνητα...

Εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε! ;)

Γεια σας και πάλι,

Δυο μέρες με Philz kernel, γενικά έχω πρόβλημα με μπαταρία. Δεν ξέρω αν φταίει ο κέρνελ, η ρομ ή καποιο app. Έχω greenify αρκετά apps (αυτα που έιχα και με cm) και για να είμαι ειλικρινής περίμενα καλύτερη μπαταρία... Υπάρχει περίπτωση να μην έχει 'στρώσει' ακόμα?

Κάτι άσχετο. Επειδή ήδη μου λείπει το BLN (λέτε να είναι ιδέα μου?) να βάλω apolo kernel (ή καποιον άλλο) ή δεν αξίζει λέτε?

* στα wakelocks έχω android system 1m47s (x220) (alarm manager το μεγαλύτερο) ως το νούμερο 1 - 2h18m awake 17% (standby)

Γεια σας και πάλι,

Δυο μέρες με Philz kernel, γενικά έχω πρόβλημα με μπαταρία. Δεν ξέρω αν φταίει ο κέρνελ, η ρομ ή καποιο app. Έχω greenify αρκετά apps (αυτα που έιχα και με cm) και για να είμαι ειλικρινής περίμενα καλύτερη μπαταρία... Υπάρχει περίπτωση να μην έχει 'στρώσει' ακόμα?

Κάτι άσχετο. Επειδή ήδη μου λείπει το BLN (λέτε να είναι ιδέα μου?) να βάλω apolo kernel (ή καποιον άλλο) ή δεν αξίζει λέτε?

* στα wakelocks έχω android system 1m47s (x220) (alarm manager το μεγαλύτερο) ως το νούμερο 1 - 2h18m awake 17% (standby)

Φυσικά και να βάλεις apolo

Το BLN το ενεργοποιείς με την εφαρμογή Apolo απο το Play Store

Φυσικά και να βάλεις apolo

Το BLN το ενεργοποιείς με την εφαρμογή Apolo απο το Play Store

Αυτή εννοείς? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pedestre.confapolo

Κάποιο λινκ για τον απολο κερνελ? Η μπορώ κάπως από το μενού να τον ενεργοποιήσω? (εννοώ όπως όταν κάνεις εγκατάσταση την ρομ που σου δίνει επιλογή)

Το μόνο που κάνω είναι να τον φλασάρω? δεν χρειάζεται να ξαναπεράσω neatrom ε?

Edited by dinos1982

Αυτή εννοείς? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pedestre.confapolo

Κάποιο λινκ για τον απολο κερνελ? Η μπορώ κάπως από το μενού να τον ενεργοποιήσω? (εννοώ όπως όταν κάνεις εγκατάσταση την ρομ που σου δίνει επιλογή)

Το μόνο που κάνω είναι να τον φλασάρω? δεν χρειάζεται να ξαναπεράσω neatrom ε?

ναι αυτόν εννοώ

κανονικά πρέπει να φλασάρεις το kernelwipe script και στην συνέχεια τον kernel

Edited by DimitrisAndNiki

Υπάρχει τρόπος να συνεργαστεί το handcent sms με το BLN;

Όταν ήμουν με stock είχα το Noled αλλά και αυτό είχε το ίδιο πρόβλημα. Το Handcent "κλέβει" το notification απο το σύστημα και δεν το βλέπουν οι άλλες εφαρμογές.

Υπάρχει τρόπος να συνεργαστεί το handcent sms με το BLN;

Όταν ήμουν με stock είχα το Noled αλλά και αυτό είχε το ίδιο πρόβλημα. Το Handcent "κλέβει" το notification απο το σύστημα και δεν το βλέπουν οι άλλες εφαρμογές.

Αν το hancent έχει option για led blink τότε 100%

Έχω πολύ καιρό να το δουλέψω που πλεον δεν μπορώ να σου πω τις κατάλληλες ρυθμίσεις, πάντως σίγουρα θα πρέπει να ΜΗΝ ξυπνάει την συσκευή και ΙΣΩΣ να παίξεις με το χρώμα του led...

Υπάρχουν τόσο καλύτερες εφαρμογές απο το hancent πλεον...

Καλημέρα!

Καλησπερα σου γραφω επειδη απο τι βλεπω εσυ εισαι αυτος που μας δινεις τα φωτα σου εδω μεσα! Θελησα να βάλω neat rom εβαλα την 4.1.2 αλλα οταν προσπαθω να βαλω νεοτερη εκδοση μου βγαζει σφαλμα κατα την εγκατασταση. ακολουθω τα βηματα οπως ακριβως λενε οι σελιδες στο ιντερνετ.

και βασικα πως κλεινω το τηλεφωνο??!!! με τον παραδοσιακο τροπο δεν γινεται!!!

Edited by steman10

Καλησπερα σου γραφω επειδη απο τι βλεπω εσυ εισαι αυτος που μας δινεις τα φωτα σου εδω μεσα! Θελησα να βάλω neat rom εβαλα την 4.1.2 αλλα οταν προσπαθω να βαλω νεοτερη εκδοση μου βγαζει σφαλμα κατα την εγκατασταση. ακολουθω τα βηματα οπως ακριβως λενε οι σελιδες στο ιντερνετ.

Δεν υπάρχει νεότερη απο την 4.1.2 (6.3) εκτός και αν εννοείς AOSP (kit kat)

Για kit kat λοιπόν πρέπει πρώτα να φλασάρεις έναν συγκεκριμένο kernel (που συνήθως δίνουν οι devs στο 1ο ποστ της ρομ) να κάνεις restart τον κέρνελ και να φλασάρεις την kit kat της αρεσκείας σου

Η συσκευή απο ότι ξέρω κλείνει πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο power :p αν δεν κλείνει έτσι τι να πω... (βγάζεις την μπαταρία; )

Πρέπει να επιλέξεις κ να χτίσεις το μενού που θα εμφανίζεται πατώντας το power button. Αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις και πιο συγκεκριμένα από το μενού Display, τέρμα κάτω.

Το παρατεταμένο πάτημα του power button προκαλεί επανεκκίνηση.

Αυτά...

ευχαριστω και τους δυο!!! Τι λετε ρε παιδια να αφησω την neatrom 4.1.2 η να βάλω κάποια άλλη...? Για αρχη καλη μου φαινεται! Είναι κάποια kitkat που να αξιζει?!

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)