akilleas Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Με τις kitkat μου τρωει σκλωμα ο media scanner και δεν καθισα να ασχωληθω και παρα πολυ με το πως θα το λυσω. Βαλε τον v64 απο dorimanx, κανενα απολυτως κολλημα. http://dorimanx.ataliba.eti.br/ Το έχουν και άλλοι. Εγώ 2 μήνες τώρα κανένα πρόβλημα. Ο fusionjack , της Slimsaber, πάντως μιλάει για corrupted αρχεία στην κάρτα sd. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Κατι πιο κοντα σε custom υπαρχει; Πχ μου την σπαει που η slimkat δεν εχει τις συντομευσεις στην μπαρα ειδοποιησεων Edit: Σε stock ηθελα να πω Edited February 27, 2014 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Κατι πιο κοντα σε custom υπαρχει; Πχ μου την σπαει που η slimkat δεν εχει τις συντομευσεις στην μπαρα ειδοποιησεων Ποιές συντομεύσεις εννοείς; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Με wifi, gps κλπ. Τις βρηκα αλλα πρεπει να πατησεις πανω δεξια να στις εμφανισει και δεν τις εχει με scroll, απλα με εικονιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Το έχουν και άλλοι. Εγώ 2 μήνες τώρα κανένα πρόβλημα. Ο fusionjack , της Slimsaber, πάντως μιλάει για corrupted αρχεία στην κάρτα sd. Εψαξα καποιου φακελους, δοκιμασα να αφερεσω καποιους αλλα τιποτα. Βαρεθηκα τα πειραματα και γυρισα σε slimbean μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Με wifi, gps κλπ. Τις βρηκα αλλα πρεπει να πατησεις πανω δεξια να στις εμφανισει και δεν τις εχει με scroll, απλα με εικονιδια Έτσι είναι πλέον σε aosp Roms από τη 4.2+, κάποιες σου δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσεις toggles βέβαια και στη βασική πρώτη notification screen, ψάξε στις έξτρα ρυθμίσεις της Rom μήπως γίνεται. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Κατι πιο κοντα σε custom υπαρχει; Πχ μου την σπαει που η slimkat δεν εχει τις συντομευσεις στην μπαρα ειδοποιησεων Κατέβαζε τη μπάρα ειδοποιήσεων με δύο δάχτυλα, ή επέλεξε όταν κατεβάζεις τη μπάρα από τη δεξιά πλευρά, να σου δείχνει τις συντομεύσεις. Θα το βρεις σαν επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις. Είμαι με στοκ ρομ και δε μπορώ να σου πω που ακριβώς είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Κατέβαζε τη μπάρα ειδοποιήσεων με δύο δάχτυλα, ή επέλεξε όταν κατεβάζεις τη μπάρα από τη δεξιά πλευρά, να σου δείχνει τις συντομεύσεις. Θα το βρεις σαν επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις. Είμαι με στοκ ρομ και δε μπορώ να σου πω που ακριβώς είναι. Quick pulldown λέγεται και είναι στις ρυθμίσεις Notifications and QS. Αυτό με 2 δάχτυλα δεν πρέπει να γίνεται σε όλες τις Rom. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Quick pulldown λέγεται και είναι στις ρυθμίσεις Notifications and QS. Αυτό με 2 δάχτυλα δεν πρέπει να γίνεται σε όλες τις Rom. Ακριβώς.:) Αυτό με τα δύο δάχτυλα νομίζω είναι χαρακτηριστικό του android από την 4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Quick pulldown λέγεται και είναι στις ρυθμίσεις Notifications and QS. Αυτό με 2 δάχτυλα δεν πρέπει να γίνεται σε όλες τις Rom. btw αυτό με το "δεξιά πλευρά ρυθμίσεις, αριστερή πλευρά ειδοποιήσεις" στην CM με action launcher λειτουργεί by default Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σωστο παιδια. Μια χαρα !!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Σε στοκ ρομ, απλά με root, μπορώ να βάλω γραμματοσειρά συστήματος κάποια που έχω κατεβάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Σε στοκ ρομ, απλά με root, μπορώ να βάλω γραμματοσειρά συστήματος κάποια που έχω κατεβάσει; Βέβαια. . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Βέβαια. . Και που την τοποθετούμε ακριβώς; Έβαλα το .ttf αρχείο στο system/fonts, αλλά στις ρυθμίσεις στην επιλογή γραμματοσειράς δεν εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Και που την τοποθετούμε ακριβώς; Έβαλα το .ttf αρχείο στο system/fonts, αλλά στις ρυθμίσεις στην επιλογή γραμματοσειράς δεν εμφανίζεται. Reboot έκανες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Reboot έκανες; Ναι, κανονικά, αλλά βγάζει μόνο τις 3 4 που έχει προεγκατεστημένες η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Και που την τοποθετούμε ακριβώς; Έβαλα το .ttf αρχείο στο system/fonts, αλλά στις ρυθμίσεις στην επιλογή γραμματοσειράς δεν εμφανίζεται. Εγώ χρησιμοποιώ το Font installer Root και μου δουλεύει απροβλημάτιστα. Ακόμη και στην custom Rom KK που έχω. Πιο απλό Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το Font installer Root και μου δουλεύει απροβλημάτιστα. Ακόμη και στην custom Rom KK που έχω. Πιο απλό Τελικά βρήκα σαν .apk τη γραμματοσειρά, και την «είδε» αμέσως. Την επόμενη φορά, θα δοκιμάσω με το font installer.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Πως φτιαχνετε το θεμα που χω με CM 11 στα SMS και εχω πολυ περιορισμενους χαρακτηρες να γραψω? Μονο με greeklish εχω τους 140-160 χαρακτηρες δεν θυμαμαι ακριβως. Με ελληνικα ομως ειναι πολυ λιγοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πως φτιαχνετε το θεμα που χω με CM 11 στα SMS και εχω πολυ περιορισμενους χαρακτηρες να γραψω? Μονο με greeklish εχω τους 140-160 χαρακτηρες δεν θυμαμαι ακριβως. Με ελληνικα ομως ειναι πολυ λιγοι. πήγαινε στις ρυθμίσεις του sms client και όρισε να κάνει strip τους unicode χαρακτήρες Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια καλημερα.εδω κ λιγες μερες μου βγαζει ενα μηνυμα στο σ2 οτι η μνημη ειναι σχεδον πληρης.εσβησα καποιες εφαρμογες,φωτος κ βιντεος,αλλα το μηνυμα ξαναβγαινει.τι μπορω να κανω γι αυτο?σημειωτεον δεν ειμαι ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια καλημερα.εδω κ λιγες μερες μου βγαζει ενα μηνυμα στο σ2 οτι η μνημη ειναι σχεδον πληρης.εσβησα καποιες εφαρμογες,φωτος κ βιντεος,αλλα το μηνυμα ξαναβγαινει.τι μπορω να κανω γι αυτο?σημειωτεον δεν ειμαι ρουτ. Στο συγκεκριμένο thread που γράφεις... ΟΛΟΙ θα σου πούνε ΓΙΝΕ root και θα λύσεις το πρόβλημα σου (καθώς και πολλά άλλα) :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Στο συγκεκριμένο thread που γράφεις... ΟΛΟΙ θα σου πούνε ΓΙΝΕ root και θα λύσεις το πρόβλημα σου (καθώς και πολλά άλλα) :lol: Ναι να γινω,αλλα επειδη ειμαι εντελως ασχετος κ επειδη δεν μπορω να πειραματιζομαι,θα ηθελα μια εστω προσωρινη λυση,αν υπαρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ναι να γινω,αλλα επειδη ειμαι εντελως ασχετος κ επειδη δεν μπορω να πειραματιζομαι,θα ηθελα μια εστω προσωρινη λυση,αν υπαρχει... προσωρινη δεν νομίζω, ή θα γίνεις root και θα μεταφέρεις εφαρμογές στην SD ή θα βρείς το "μαγικό" Pit αρχείο και θα το φλασάρεις μέσω Odin για να μεγαλώσεις το partition της συσκευής σου και για τα 2 ψάξε στο xda-developers και φυσικά ΔΙΑΒΑΣΕ ότι γράφει ο developer πριν κάνεις οτιδήποτε! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 προσωρινη δεν νομίζω, ή θα γίνεις root και θα μεταφέρεις εφαρμογές στην SD ή θα βρείς το "μαγικό" Pit αρχείο και θα το φλασάρεις μέσω Odin για να μεγαλώσεις το partition της συσκευής σου και για τα 2 ψάξε στο xda-developers και φυσικά ΔΙΑΒΑΣΕ ότι γράφει ο developer πριν κάνεις οτιδήποτε! Μηπως ξερεις που οφειλεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts