skoulikomirmigot Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Βγηκε με ημερομηνια 10.2 μια εκδοση snapshot cm 11 και μια nightly με ιδια ημερομηνια. Τι να προτιμησω να βαλω και πια η διαφορα?? Αν βαλω την snapshot θα μπορω μετα να συνεχισω να βαζω nightly εκδοσεις ή θα θελει καμια καθαρη εγκατασταση απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σήμερα ενώ κανονικά ήταν η συσκευή ανοιχτή πήγα να δω αν έχω κάποια ειδοποίηση και είδα ότι είχε κλείσει Cm 10.1.3 έχω Έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο; Παίζει ρόλο το modem; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σήμερα ενώ κανονικά ήταν η συσκευή ανοιχτή πήγα να δω αν έχω κάποια ειδοποίηση και είδα ότι είχε κλείσει Cm 10.1.3 έχω Έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο; Παίζει ρόλο το modem; Να υποθέσω ότι κάποια εφαρμογή σου ήπιε την μπαταρία, γιατί δεν έχω δει SOD στην CM τόσο καιρό... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Να υποθέσω ότι κάποια εφαρμογή σου ήπιε την μπαταρία, γιατί δεν έχω δει SOD στην CM τόσο καιρό... Όχι το άνοιξα και δεν είδα τίποτα τέτοιο. Δεν ξέρω τι έγινε θα κάνω λίγο υπομονή να δω τι μπορεί να είναι. Άλλαξα μετά από αυτό και το modem. Απο xxms2 έβαλα xxms3. Θα ενημερώσω αν είναι καλύτερο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Όχι το άνοιξα και δεν είδα τίποτα τέτοιο. Δεν ξέρω τι έγινε θα κάνω λίγο υπομονή να δω τι μπορεί να είναι. Άλλαξα μετά από αυτό και το modem. Απο xxms2 έβαλα xxms3. Θα ενημερώσω αν είναι καλύτερο. Άλλη μια υπόθεση, σήμερα (σε μένα) έγιναν uodate τα google play services Γενικά όταν αυτό το ρημάδι γίνεται update αρχίζει και πίνει μπαταρία σαν τρελό... Ευτυχώς το είδα στην δουλειά και του έριξα ένα restart και έστρωσε... λέω, μήπως σου συνέβη κάτι τέτοιο... και απλά δεν το πρόλαβες. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Άλλη μια υπόθεση, σήμερα (σε μένα) έγιναν uodate τα google play services Γενικά όταν αυτό το ρημάδι γίνεται update αρχίζει και πίνει μπαταρία σαν τρελό... Ευτυχώς το είδα στην δουλειά και του έριξα ένα restart και έστρωσε... λέω, μήπως σου συνέβη κάτι τέτοιο... και απλά δεν το πρόλαβες. Η μπαταρία δεν άλλαξε ποσοστό. Η συσκευή απλά έκλεισε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω μπαταρία για το S2. Έχει κάποιος εμπειρία? Να πάρω την αυθεντική ή να παω σε noname σε μεγαλύτερη χωρητικότητα? Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Έχω πάρει μία στα 2800mAh extreme energy και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Με πολύ χρήση του κινητου μου φτανει γυρω στις 30/35 ωρες!! Σε stand by φτανει τις 4/5 Μερες!!!Το μόνο αρνητικο ειναι οτι μεγαλώνει λιγο το κινητο σε ογκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Από που; δώσε λινκ αν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Καλημερα,ειχα την 4.1.2 Τον οκτωβριο φλασαρα την cm 10.1.3. Ολα καλα,μεχρι που πριν απο μια εβδομαδα,σταματησε ο ''παροχος θεματων''. Αποφασισα λοιπον να φλασαρω την cm11. Εκανα τα απαριτητα wipes,ομως μου βγαζει error(δεν μπορω να καταλαβω γιατι) και δεν μπορω να την φλασαρω. Ελα ομως που το τελευταιο backup που ειχα ηταν τις 4.1.2,στο οποιο για καποιο λογο καποιες εφαρμογες μου λενε οτι ειμαι ρουτ και καποιες αλλες οχι. Επανεφερα λοιπον την 4.1.2 και τωρα αν εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη να με καθοδηγησει στο πως να βαλω την cm11. Υποχρεος...!!!!!! Πα..ρια μάντολες restore εκανα ....bootloop στο bootanimation.....help.. Exω philz touch 5 cwm base version 6.0.3.2 Edited February 12, 2014 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλημερα,ειχα την 4.1.2 Τον οκτωβριο φλασαρα την cm 10.1.3. Ολα καλα,μεχρι που πριν απο μια εβδομαδα,σταματησε ο ''παροχος θεματων''. Αποφασισα λοιπον να φλασαρω την cm11. Εκανα τα απαριτητα wipes,ομως μου βγαζει error(δεν μπορω να καταλαβω γιατι) και δεν μπορω να την φλασαρω. Ελα ομως που το τελευταιο backup που ειχα ηταν τις 4.1.2,στο οποιο για καποιο λογο καποιες εφαρμογες μου λενε οτι ειμαι ρουτ και καποιες αλλες οχι. Επανεφερα λοιπον την 4.1.2 και τωρα αν εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη να με καθοδηγησει στο πως να βαλω την cm11. Υποχρεος...!!!!!! Πα..ρια μάντολες restore εκανα ....bootloop στο bootanimation.....help.. Exω philz touch 5 cwm base version 6.0.3.2 Πρέπει να φλασάρεις recovery συμβατή με την kit kat και μετά 1. να κάνεις reboot to recovery 2. flash rom + gapps Το bootloop συνήθως διορθώνεται με wipe cache + dalvik απο recovery Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποια ειναι; [ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4] Unofficial CyanogenMod 11.0 nightlies αυτη κατεβασα ακολουθησα τις οδηγιες απο το xda και εβαλα την recovery που λεει,αλλα τιποτα Edited February 12, 2014 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποια ειναι; [ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4] Unofficial CyanogenMod 11.0 nightlies αυτη κατεβασα ακολουθησα τις οδηγιες απο το xda και εβαλα την recovery που λεει,αλλα τιποτα Πας εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2634693 στο installation έχει link για να κατεβάσεις τον kernel του Gustavo_s ( http://d-h.st/users/gustavo_s/?fld_id=28727#files ) αφού φλασάρεις τον κέρνελ κάνε μετά REBOOT TO RECOVERY και φλάσαρε την rom + gapps αντίστοιχο κέρνελ προτείνει ο κάθε μάγειρας kit kat rom στα installation comments του Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Πας εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2634693 στο installation έχει link για να κατεβάσεις τον kernel του Gustavo_s ( http://d-h.st/users/gustavo_s/?fld_id=28727#files ) αφού φλασάρεις τον κέρνελ κάνε μετά REBOOT TO RECOVERY και φλάσαρε την rom + gapps αντίστοιχο κέρνελ προτείνει ο κάθε μάγειρας kit kat rom στα installation comments του Τα κανω ακριβως ετσι και το αποτελεσμα το ιδιο...εβαλα τον κερνελ στην εξωτερικη καρτα,τον εκανα install,μετα πηγα στο advanced,εκανα reboot reconery,μετα παω στην sd ,βρισκω την cm παταω οκ,αλλα μου βγαζει error... Αν καταλαβα καλα,μετα την εγκατασταση του καινουργιου recovery,δεν θα πρεπει να εχω του Philz,σωστα;;; Eμ ελα που εγω τον εχω.....ενω μου λεει οτι τοθ gustavo το kernel εγκατασταθηκε σωστα.....Τι κανω λαθος το κερατο μου... Σε ευχαριστω πολυ!!!! Edited February 12, 2014 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Τα κανω ακριβως ετσι και το αποτελεσμα το ιδιο...εβαλα τον κερνελ στην εξωτερικη καρτα,τον εκανα install,μετα πηγα στο advanced,εκανα reboot reconery,μετα παω στην sd ,βρισκω την cm παταω οκ,αλλα μου βγαζει error... Αν καταλαβα καλα,μετα την εγκατασταση του καινουργιου recovery,δεν θα πρεπει να εχω του Philz,σωστα;;; Eμ ελα που εγω τον εχω.....ενω μου λεει οτι τοθ gustavo το kernel εγκατασταθηκε σωστα.....Τι κανω λαθος το κερατο μου... Σε ευχαριστω πολυ!!!! Αν σου βγάζει error #7 φταίει ότι πάει να εγκαταστήσει την rom με μη συμβατό κέρνελ δοκίμασε να φλασάρεις πρώτα το kernel wipe script του hawkerpaul και μετά τον kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100554 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) ναι ,αυτο το error βγαζει...δοκιμαζω ξανα..Thanks τιποτα ,εκανα και το gs2 kernelwipescript,και το nuke,αλλα παλι ερρορ status 7....το πεταω απο τον 4ο το κινητο\ Edited February 12, 2014 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 ναι ,αυτο το error βγαζει...δοκιμαζω ξανα..Thanks τιποτα ,εκανα και το gs2 kernelwipescript,και το nuke,αλλα παλι ερρορ status 7....το πεταω απο τον 4ο το κινητο\ Άνοιξε το zip που δε μπορείς να εγκαταστήσεις. Πήγαινε στο φάκελλο META_INF > COM > GOOGLE > ANDROID . Θα βρεις ένα μικρό αρχείο με το όνομα updater-script. Κάντο εδώ επισύναψη, ή ανέβασε το σε κανένα dropbox και δώσε μου το link να του ρίξω μια ματιά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Είτε έχεις κατεβάσει λάθος έκδοση Cm (άλλη συσκευή) είτε χρειάζεσαι νεότερο recovery (πχ 6.0.4.4) για να φλασάρεις.. Αν δεν έχεις ενημερώσει ήδη το Στράτο δοκίμασε και με νεότερη έκδοση recovery. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μήπως το αρχείο που κατέβασες είναι corrupted; Τσέκαρε το checksum ή απλά ξανακατέβασέ την. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ή δεν έχει recovery 6.0.4.4 και πάνω, ή υπάρχει πρόβλημα με το updater-script. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλησπέρα !πέρασα με επιτυχία την cm11 και θα ήθελα να ρωτησω αν γίνεται να αφαιρεσω την[ATTACH]41193[/ATTACH] μπάρα του google ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Καλησπέρα !πέρασα με επιτυχία την cm11 και θα ήθελα να ρωτησω αν γίνεται να αφαιρεσω την[ATTACH]41193[/ATTACH] μπάρα του google ... Άλλαξε launcher. Μια καλή περίπτωση είναι ο Nova. Edited February 12, 2014 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Έχω πάρει μία στα 2800mAh extreme energy και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Με πολύ χρήση του κινητου μου φτανει γυρω στις 30/35 ωρες!! Σε stand by φτανει τις 4/5 Μερες!!!Το μόνο αρνητικο ειναι οτι μεγαλώνει λιγο το κινητο σε ογκο... πόσο μεγαλώνει? επειδή έχω θήκη που το πιάνει όλο φαντάζομαι με την μπαταρία δεν θα χωράει... Επίσης, υπάρχει κάπου ένδειξη που να δείχνει σε τι περίπου κατάσταση είναι η μπαταρία μου? Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) @dinos1982 Όχι δεν θα χωραει.όχι δεν υπάρχει τετοια ενδειξη,τουλάχιστον απο οσο γνωρίζω. Απλα να ξερεις οτι οι μπαταριες ειναι λαχειο.μπορει να παρεις δυο ίδιες και η μια να ειναι καλύτερη και η αλλη χειροτερη. Επισης η μπαταρια ειναι ενας ζωντανος οργανιμος τον σεβομαστε και κανουμε σωστους κυκλους φορτισης.Την φορτιζουμε οταν φτασει στο 10-12 % και Μια φορα στο δεκαπενθημερο την αφηνουμε να παει στο ΜΗΔΕΝ και μετα την φορτίζουμε. @mefistofelis Απο ιταλια την ειχα παρει πριν 1.5 χρονο. Ψαξτο στο διαδικτυο με το ονομα που την περιγραφω και θα σου βγαλει διαφορα σημεία πώλησης. γυρω στα 10€ την ειχα παρει αν θυμαμαι καλα... Edited February 12, 2014 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Ναι,οντως χρειαζεται νεο recovery.Στο xda λεει για το 6.0.4.4 (του Gustavo). Aυτο και κατεβασα απο το λινκ,το φλασαρα,μου ειπε οκ ολα εγιναν και οταν παω να βαλω την cm μου βγαζει ερρορ 7. Τελος παντων ξαναεκανα format,nuke κλπ, και περασα την xllsw την 4.1.2 εκανα και το ρουτ ξανα (Philz),και το ξαναεστησα απο την αρχη.Τελος καλο όλα καλα... Αποριες....αφου εκανα απο recovery φορματ,wipes κλπ,παρολα αυτα τιποτα απο τα αρχεια(μουσικη,φωτογραφιες,εικονιδια )δεν πειραχτηκε...γιατι; Eπισης το τιτανιουμ εχει νοημα μονο οταν κατι δεν παει καλα σε μια εφαρμογη μαλλον,γιατι σε εμενα αυτα που ειχα bacup ηταν με την cm 10.2,opote ηταν αχρηστα στην 4.1.2. Σωστα;; Παντως ευχαριστω πολυ οσους ασχοληθηκαν μαζι μου,επιβεβαιωνοντας οτι το φορουμ αυτο που μας φιλοξενει αλλα και τα μέλη του ειναι απαιχτα και δεν δυσανασχετουν πολυ!!!!!!! Edited February 13, 2014 by kermitlabross sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts