stabill Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εγω προσωπικα φιλε μου κανω wipes μετα φλασαριαμα κερνελ και ρομ και μετα ξανα wipes, αυτα... Φορτιζω μπαταρια και φλασαρω CM...!!! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Φορτιζω μπαταρια και φλασαρω CM...!!! ;) Οτι απορια εχεις γραψε μας... θα χαρουμε πιστευω να.σε βοηθησουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Θα με κανετε να παρω nandroid και να δοκιμασω....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Οτι απορια εχεις γραψε μας... θα χαρουμε πιστευω να.σε βοηθησουμε :) Θα δοκιμασω απλα με wipes και θα δω... Σας ευχαριστω πολυ ολους!!! (να υποθεσω οτι πρωτα φλασαρω rom και μετα kernel, ε? :p:p:p ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Θα δοκιμασω απλα με wipes και θα δω... Σας ευχαριστω πολυ ολους!!! (να υποθεσω οτι πρωτα φλασαρω rom και μετα kernel, ε? :p:p:p ) Ακριβως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εχεις δει καμια ασυμβατότητα εφαρμογής; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εχεις δει καμια ασυμβατότητα εφαρμογής; Τι ακριβως εννοεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Σωστά, πανω πανω εχει tabs... Εκει λεει το 3ο Cpu Tuning Awake ( βαζεις PegasusQ ) & το επομενο λεει Cpu Tuning Sleep ( βαζεις Sleepy ) Σε idle η παλιες CM δεν κραταγαν... ρουφαγαν αβερτα... αυτο σε Sleep κραταει ΠΟΛΥ... Σε κανονικη χρηση επισης κραταει αλλα αν πεζεις συνεχεια & εχεις ανοιχτη οθονη ολη την ωρα οποια ROM & να βαλεις θα σου τελειωσει σε 2 ωρες η μπαταρια :P Εγώ έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις σε slim 8 με Dorimanx 9.39. Για να δούμε πως θα πάει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Σε πρωτη φαση, απλα ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ... Αν συνεχισει οπως την βλεπω τωρα που εστησα την συσκευη και κυριως αν δεν ρουφαει την μπαταρια, θα ξαναλλαξω rom μαζι με κινητο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εγώ έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις σε slim 8 με Dorimanx 9.39. Για να δούμε πως θα πάει..... Μια χαρα.δουλευουν και με Slim... Σε πρωτη φαση, απλα ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ... Αν συνεχισει οπως την βλεπω τωρα που εστησα την συσκευη και κυριως αν δεν ρουφαει την μπαταρια, θα ξαναλλαξω rom μαζι με κινητο... Το πιο πιθανο φιλε μου :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Την εβαλα την cm 10.1.3 RC1, μια χαρα δε μπορω να πω, λιγο που εχω δει μπαινει καλα σε deep sleep με τις ρυθμισεις που εχουν ειπωθει παραπανω, αλλα τραβαει οσο χρησιμοποιω, πραγμα που δε γινεται σε τετοιο βαθμο πχ σε sammy-based. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ίσως να είναι χαζή η ερώτηση άλλα στην rc τα gapps τα έχει μέσα έτσι? Με τόσα που διαβάζω τις τελευταίες μέρες έχω ψηθεί και εγώ να την βάλω. Θα πάρω πρώτα ένα backup την cm που φορέσω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) Την εβαλα την cm 10.1.3 RC1, μια χαρα δε μπορω να πω, λιγο που εχω δει μπαινει καλα σε deep sleep με τις ρυθμισεις που εχουν ειπωθει παραπανω, αλλα τραβαει οσο χρησιμοποιω, πραγμα που δε γινεται σε τετοιο βαθμο πχ σε sammy-based. Οπως διαβασες πιο πανω δηλωνω εντυπωσιασμενος απο την ταχυτητα και ΜΑΛΛΟΝ απο την μπαταρια... Κατσε ομως να κανω τα testακια μου πρωτα!!! Αν "σκαλιζεις" την συσκευη συνεχεια και κυριως αν σερφαρεις με data, δεν εχεις πολλες ελπιδες, δεν θα μεινει μπαταρια ουτε για δειγμα... Δεν ειναι δυνατον ομως να το αφηνεις απειραχτο και να πεφτει η μπαταρια σαν τρελη... Οπως δηλαδη με την stock 4.1.2...!!! Αυτο δεν το δεχομαι με τιποτα και γι'αυτο το λογω φλασαρω τωρα τελευταια καθε "τρεις και λιγο" που λενε για να βρω κατι καλο ΚΥΡΙΩΣ απο θεμα μπαταριας... Θυσιαζοντας βεβαιως-βεβαιως καποια πραγματακια που αξιζουν (κατα την γνωμη μου) στις stock οπως η video-κληση, το dynamic contrast της οθονης και την (οποια) σταθεροτητα... Οχι βεβαια οτι ειχα ιδιαιτερα προβληματα με οσες εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης... Οσο για τον φιλο που ρωταει για τα gapps, οχι δεν τα εχει μεσα, τα κατεβαζεις και αυτα οπως την rom... Edited August 31, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Δεν ειναι δυνατον ομως να το αφηνεις απειραχτο και να πεφτει η μπαταρια σαν τρελη... Οπως δηλαδη με την stock 4.1.2...!!! Αυτο δεν το δεχομαι με τιποτα και γι'αυτο το λογω φλασαρω τωρα τελευταια καθε "τρεις και λιγο" που λενε για να βρω κατι καλο ΚΥΡΙΩΣ απο θεμα μπαταριας... Θυσιαζοντας βεβαιως-βεβαιως καποια πραγματακια που αξιζουν (κατα την γνωμη μου) στις stock οπως η video-κληση, το dynamic contrast της οθονης και την (οποια) σταθεροτητα... Οχι βεβαια οτι ειχα ιδιαιτερα προβληματα με οσες εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης. ειναι λιγο οφτοπικ, αλλα θα μιλησω για root και οχι για φουλ στοκ, αρα συγχωρεστε με.:p εφοσον σου λειπουν καποια χαρακτηριστικα των official, εχεις δοκιμασει καθαρη εγκατασταση της ελληνικης LSW με εξοικονομηση ενεργειας ενεργη, κανοντας root για να σβησεις τις αχρηστες εφαρμογες, και εχοντας το greenify; η αυτονομια, ειδικα σε idle ειναι πολυ ικανοποιητικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Την εβαλα την cm 10.1.3 RC1, μια χαρα δε μπορω να πω, λιγο που εχω δει μπαινει καλα σε deep sleep με τις ρυθμισεις που εχουν ειπωθει παραπανω, αλλα τραβαει οσο χρησιμοποιω, πραγμα που δε γινεται σε τετοιο βαθμο πχ σε sammy-based. ειναι λιγο οφτοπικ, αλλα θα μιλησω για root και οχι για φουλ στοκ, αρα συγχωρεστε με.:p εφοσον σου λειπουν καποια χαρακτηριστικα των official, εχεις δοκιμασει καθαρη εγκατασταση της ελληνικης LSW με εξοικονομηση ενεργειας ενεργη, κανοντας root για να σβησεις τις αχρηστες εφαρμογες, και εχοντας το greenify; η αυτονομια, ειδικα σε idle ειναι πολυ ικανοποιητικη. Οχι, η τελευταια stock που ειχα ηταν η LSS... Πιθανον και να εχεις δικιο, γενικα τα εκανα ολα αυτα που λες, αλλα και παλι θεωρω οτι μονο καποια custom θα εχει ικανοποιητικη μπαταρια... Θα δουμε! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Οχι, η τελευταια stock που ειχα ηταν η LSS... Πιθανον και να εχεις δικιο, γενικα τα εκανα ολα αυτα που λες, αλλα και παλι θεωρω οτι μονο καποια custom θα εχει ικανοποιητικη μπαταρια... Θα δουμε! ;) αν ερθει η στιγμη να αλλαξεις ξανα, παντως, δοκιμασε τη. το μονο που βαριεμαι στις official ειναι το θεμα της samsung, ενω στην CM για παραδειγμα εχεις πολλες επιλογες.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Πως παει με την RC γης CM παιδια;; Ειδα ευχαριατα σχολια, καλα βλεπω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Καλησπερα..τα gapps για την cm10.1.3 RC που θατα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) αν ερθει η στιγμη να αλλαξεις ξανα, παντως, δοκιμασε τη. το μονο που βαριεμαι στις official ειναι το θεμα της samsung, ενω στην CM για παραδειγμα εχεις πολλες επιλογες.:p Ειμαστε οντως off-topic, παντως με Nova launcher & Vivid icons θα εισαι μια χαρα οποια rom και να βαλεις!!! Πως παει με την RC γης CM παιδια;; Ειδα ευχαριατα σχολια, καλα βλεπω;; Ετσι φαινεται...! Κατσε να περασουν 2-3 ημερες να ειμαστε σιγουροι!!! EDIT: Ωωωωωωπα! Να κι ενα ψιλοασημαντο κολληματακι... Ο οδηγος συνδεσης - λεει - δεν ανταποκρινεται.... 'ντααααξ'....!!! Περασμενα-ξεχασμενα! Edited August 31, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Καλησπερα..τα gapps για την cm10.1.3 RC που θατα βρω? http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ειμαστε οντως off-topic, παντως με Nova launcher & Vivid icons θα εισαι μια χαρα οποια rom και να βαλεις!!! Ετσι φαινεται...! Κατσε να περασουν 2-3 ημερες να ειμαστε σιγουροι!!! EDIT: Ωωωωωωπα! Να κι ενα ψιλοασημαντο κολληματακι... Ο οδηγος συνδεσης - λεει - δεν ανταποκρινεται.... 'ντααααξ'....!!! Περασμενα-ξεχασμενα! Δεν ξερω πως και τι, εγω την εχω 4 μερες δεν εχω το παραμικρο θεμα... ειλικρινα, δεν εχω λογο να πω ψεμματα... δουλευει απλα ΑΨΟΓΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 4.3 είναι; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 4.3 είναι; Η RC ? Οχι, 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Μόλις πέρασα κι εγώ την CM10.1.3 RC1... Για να δούμε το πως θα τα πάει σε σχέση με την προηγούμενη nightly που είχα... Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Μόλις πέρασα κι εγώ την CM10.1.3 RC1... Για να δούμε το πως θα τα πάει σε σχέση με την προηγούμενη nightly που είχα... Πολύ καλυτερη απο Nightlie φιλε μου! Εγγυημενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts