Sofos_5 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Νομίζω αν περιμένεις λίγο ώστε να δουλέψει το preview και να φορτώσει τη γραμματοσειρά, μετά στη περνάει. Όντως όμορφη γραμματοσειρά, τελικά την κράτησα και εγώ! Edited July 27, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Έχει ελληνικούς χαρακτήρες; Ή μόνο λατινικούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Έχει ελληνικούς χαρακτήρες; Ή μόνο λατινικούς; Ναι, έχει. Όλες όσες πρότεινα πιο πάνω υποστηρίζουν και ελληνικούς χαρακτήρες. Κι εσείς αν ξέρετε καμιά καλή που υποστηρίζει ελληνικούς να την αναφέρετε. Κι αν κάποιος έχει χρόνο να δοκιμάσει κι άλλες να μας πει. Επίσης, με το που πατάτε Apply μην πατάτε κατευθείαν Reboot Now. Περιμένετε λίγο γιατί δεν προλαβαίνει να τις φορτώσει όλες στο φάκελο με τις fonts. Έχω πάθει μέχρι και bootloop γι' αυτό. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Ειμαι σε Optimus Rom Stock Based, τρομερη αυτονομια σε idle και αρκετα γρηγορο σε σχεση με αλλες stock based Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλησπερα!!ειμαι με cm 10.1 4.2.2 και dorinmax v9!εχω ενα θεμα με τα led!εχω δοκιμασει με το stweaks...ενω κανω τις ρυθμισεις που θελω και κανω το τεστ ολα δουλευουν τζαμι!αλλα οταν εχω αναπαντ η' μηνυμα...τιποτα! Δοκιμασα και με bln απο market αλλα εκει ουτε στο τεστ δεν δείχνουν να δουλεουν...καμια ιδεα για το τι μπορει να παιζει???ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Με ποιον Dorimanx εισαι ακριβώς? Βαλε τον kernel του gustavo Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ερωτηση... με stock based roms οταν περναω επαφες στο gmail και μετα αλλαξω ρομ, τις εμφανιζει κανονικοτατα.... με την cm, slim κλπ οταν περναω επαφες στο gmail και μετα φλασαρω αλλη ρομ δεν μου εμφανιζει την ΝΕΑ επαφη που εβαλα μου εχει μονο οσες ειχα απο παλια με stock based... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Με ποιον Dorimanx εισαι ακριβώς? Βαλε τον kernel του gustavo Dorinmax v9.32 Εχεις καποιο λινκ για τον καρνελ που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Slim Bean Weekly 7.8 Samsung Galaxy S II CM-10.2 Port progress 95% Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Slim Bean Weekly 7.8 Samsung Galaxy S II CM-10.2 Port progress 95% Άμα έγινε port στο Note θα γίνει και στo SII. Το θέμα είναι αν υπάρχουν under the hood βελτιώσεις που αφαιρέθηκαν και που φυσικά δεν αποτελούν known issues... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Άμα έγινε port στο Note θα γίνει και στo SII. Το θέμα είναι αν υπάρχουν under the hood βελτιώσεις που αφαιρέθηκαν και που φυσικά δεν αποτελούν known issues... Known issues για το S3: Known bugs: - some minor graphics glitches - hold home button = no recent apps - storage crash - messaging might crash Known issues για το Note: Known bugs: - some minor graphics glitches - hold home button = no recent apps - messaging might crash Λογικά θα υπάρχει κάποιο πιο σοβαρό θέμα στο port του S2 για να έχει "κολλήσει" στο 95% ενώ του Note το κυκλοφόρησε ήδη. Για να δούμε... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Χωρίς να βάζω το χέρι στη φωτιά, τον ίδιο exynos νομίζω έχουν και τα 2. Όσο για τα known bugs αναφέρονται σε features που δε λειτουργούν καθόλου και έχουν επίπτωση στη λειτουργικότητα του τηλεφώνου. Αν έχει γίνει revert κάποια βελτίωση που πχ. έδινε περισσότερο smoothness, δε νομίζω να ανήκει στα known bugs. Ας ελπίζουμε όμως ότι η 4.3 θα είναι πλήρης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπερα παιδια! Μολις εστησα την συσκευη μου με την τελευταια Cyanogen και εχω "λαλησει" ελαφρως!!! :lol::lol::lol: Εχω κολλησει στο θεμα των διαφημησεων, πως τις κοβω? Δεν εχει ετοιμη εφαρμογη? 'Η εγω κουραστηκα και κανουν πουλακια τα ματια μου??? :hypno::hypno::hypno::hypno: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπερα παιδια! Μολις εστησα την συσκευη μου με την τελευταια Cyanogen και εχω "λαλησει" ελαφρως!!! :lol::lol::lol: Εχω κολλησει στο θεμα των διαφημησεων, πως τις κοβω? Δεν εχει ετοιμη εφαρμογη? 'Η εγω κουραστηκα και κανουν πουλακια τα ματια μου??? :hypno::hypno::hypno::hypno: AdAway δουλεύω αυτό γιατί είναι free source Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 [ROM][GT-I9100][JB][4.3.0] CyanogenMod 10.2 unofficial builds για τους ανυπόμονους. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 AdAway δουλεύω αυτό γιατί είναι free source Σε ευχαριστω, αναρωτιομουν αν εχει "ετοιμο" μεσα και δεν το εβλεπα...! :lol: [ROM][GT-I9100][JB][4.3.0] CyanogenMod 10.2 unofficial builds για τους ανυπόμονους. Εεεεεεετσι, αρχιζει να γυριζει!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Φλασαρω 10.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Φλασαρω 10.2 Προσωπικά, πιστεύω πως δεν είναι ακόμα έτοιμη για καθημερινή χρήση. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να ακούσω σχόλια σου.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Δεν ανοιγει καν χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλησπερα!!εχω cm 10.1 με cm 3.086 karnel...εχω θεμα με led notifications! Δεν δουλευουν με τιποτα...εσας σας δουλευουν κανονικά? Μηπως δεν κανω κατι σωστα? Εχω δοκιμάσει και με stweaks και bln control... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Αν μιλάς για το kernel του gustavo φλασαρε την έκδοση 15/7 ενεργοποίησε και σεταρε το bln και μετα ξανά φλασαρε την 17/7 και θα δουλεύει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Αν μιλάς για το kernel του gustavo φλασαρε την έκδοση 15/7 ενεργοποίησε και σεταρε το bln και μετα ξανά φλασαρε την 17/7 και θα δουλεύει κανονικα. Εχεις καποιο λινκ για την εκδοση που λες γιατι στο xda βρισκω μονο την 17/7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Εχεις καποιο λινκ για την εκδοση που λες γιατι στο xda βρισκω μονο την 17/7... 12/7 αν σου κάνει, δουλεύει το BLN... http://db.tt/df0J3IfS Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 12/7 αν σου κάνει, δουλεύει το BLN... http://db.tt/df0J3IfS Ευχαριστώ φιλος!!και μετα να ξαναπερασω τον 17/7??θα δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Ναι μετα την 17/7 και θα εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts