stabill Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Η αληθεια ειναι οτι τωρα μολις και γω την εβαλα και φαινεται να ειναι αρκετα λειτουργικη! Φυσικα εχω κρατησει ενα nandroid της cm 10.1 και μετα απο μερικες μερες να την κανω παλι για εκει σε περιπτωση που δεν μου κανει η Omega. Περιμεναμε μηνες πολλους για την v24 και επρεπε να την δοκιμασουμε. Η προηγουμενη Omega μου ειχε παρουσιασει προβληματακια στο wifi... Δεν ηταν ιδιαιτερα ισχυρο, συγκριτικα με την Nordic LSS και την εβγαλα αμεσα... Εχεις παρατηρησει κατι τετοιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Η προηγουμενη Omega μου ειχε παρουσιασει προβληματακια στο wifi... Δεν ηταν ιδιαιτερα ισχυρο, συγκριτικα με την Nordic LSS και την εβγαλα αμεσα... Εχεις παρατηρησει κατι τετοιο? Οχι, με καμια Omega δεν ειχα τετοιο προβλημα με το wifi. Ισως να υπηρχε κιολας και να μην το παρατηρησα, αλλα εφοσον περασε απαρατηρητο...Το μονο θεμα που ειχα με την προηγουμενη εκδοση, ηταν οτι τον τελευταιο καιρο ειχα κατι αναπαντεχα κολληματακια και reboot. Ας ελπισουμε οτι δεν θα τα συναντησω παλι αυτα, αλλα εαν ξανασμιξουν οι δρομοι μας, τοτε επαναφερω την cm και ειμαι κυριος. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Αν και μολις κατεβασα την νεα Omega, μαλλον με πεισατε...!!! δοκιμασε την αξιζει!:) ειναι ενας συνδυασμός cm10 θα ελεγα με στοκ ρομ....:lol::lol: την φορτώνω την φορτώνω με εφαρμογές και δεν λεει να λυγίσει...:).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 δοκιμασε την αξιζει!:) ειναι ενας συνδυασμός cm10 θα ελεγα με στοκ ρομ....:lol::lol: την φορτώνω την φορτώνω με εφαρμογές και δεν λεει να λυγίσει...:).... Με αυτο το θεματακι v3.0.3 IMPORTANT: This is an upgrade zip from 3.0.2 only. Messaging: Ability to send MMS again. You'll have to wipe messages (shows up as "Dialer Storage" in System>All Apps) again, sorry! You can back them up using something like SMS Backup and Restore or Titanium Backup's Messages backup feature, wipe messages and restore. ...υπαρχει καποιο προβλημα? Λειτουργουν ολα "ρολοι"? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ακόμα συνηθίζω στην CM 10.1. Ένα θεματάκι που έχω: Δημιουργώ φακέλους πάνω στην επιφάνεια games, utilities κλπ. Δεν μπορώ όμως να προσθέσω παραπάνω από 16 εικονίδια. Κάνω εγώ κάτι λάθος ή είναι έτσι φτιαγμένη? Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Οποιος έχει CM 10.1 ας δοκιμάσει Siyah kernel 11-07. Εγώ ειμαι με την CM10.1 build 11 από τον infected_ + Siyah 11-07 kernel , με cpu governor : ondemand και I/O : row. Ο απόλυτος συνδυασμός για επίδοση και μπαταρία :) Σα να έχω άλλο κινητό . Οποιοι ειστε πιο έμπειροι κατεβάστε από Playstore την εφαρμογή STweaks και έχετε πλήρη έλεγχο του Kernel και tweaks μαζί για πολλά πράγματα. Δεν δουλεύει με default kernel απο CM10.1. Δουλεύει με siyah και δεν ειμαι σίγουρος για dorimanx Edited July 11, 2013 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Οποιος έχει CM 10.1 ας δοκιμάσει Siyah kernel 11-07. Εγώ ειμαι με την CM10.1 build 11 + Siyah 11-07 kernel , με cpu governor : ondemand και I/O : row. Ο απόλυτος συνδυασμός για επίδοση και μπαταρία :) Σα να έχω άλλο κινητό . Οποιοι ειστε πιο έμπειροι κατεβάστε από Playstore την εφαρμογή STweaks και έχετε πλήρη έλεγχο του Kernel και tweaks μαζί για πολλά πράγματα. Δεν δουλεύει με default kernel απο CM10.1. Δουλεύει με siyah και δεν ειμαι σίγουρος για dorimanx Καιρο εχω να περασω siyah.. Για πεισε με, ωρες οθονη; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Πρέπει να το δουλέψω μέχρι να αδειάσει για να σου πω. πάντως καμοία σχέση με stock. Σχεδόν κάθε μέρα βγάζει build για την rom ο developer και όλο φλασάρω. Αυτό που θυμάμαι ειναι ότι χτες έπεσα για ύπνο στης 12 το βράδυ αφού το κινητό φόρτισε και όταν σηκώθηκα στης 9 το πρωί δεν έπεσε ούτε 1%. Μετά με κανά 20 λεπτο wifi και δύο κλήσεις 2λεπτες επεσα στο 97 ;) περαιτέρω μόλις σταματήσουν να βγάζουν νέα builds για την ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Με αυτο το θεματακι v3.0.3 IMPORTANT: This is an upgrade zip from 3.0.2 only. Messaging: Ability to send MMS again. You'll have to wipe messages (shows up as "Dialer Storage" in System>All Apps) again, sorry! You can back them up using something like SMS Backup and Restore or Titanium Backup's Messages backup feature, wipe messages and restore. ...υπαρχει καποιο προβλημα? Λειτουργουν ολα "ρολοι"? φιλε μου δεν εχω βαλει καρτα σιμ μεσα! δεν ξερω! αλλα ετσι και αλλιως εγω go sms ειχα μια ζωη!:) τεσπα αν υπαρξει προβλημα θα σε ενημερωσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 φιλε μου δεν εχω βαλει καρτα σιμ μεσα! δεν ξερω! αλλα ετσι και αλλιως εγω go sms ειχα μια ζωη!:) τεσπα αν υπαρξει προβλημα θα σε ενημερωσω.. Απ'oτι καταλαβα καποιο προβλημα του ειχε προκυψει στα mms και το ελυσε με το νεο release... Αυτο ομως αφορουσε την μαμησια εφαρμογη, ενω με το GoSMS δεν τρεχει τιποτα... καταλαβα καλα???:confused: (κι εγω GoSMS και ξερο ψωμι!) Οχι βεβαια οτι καιγομαι για mms, αλλα γιατι να μην τα εχω??? :p Για αυτο που λες με την καρτα sim, τι εννοεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καιρο εχω να περασω siyah.. Για πεισε με, ωρες οθονη; Μη το σκέφτεσαι καθόλου. Δοκίμασε και τα cpu governon και I/O που ανέφερα πιο πάνω και θα δεις διαφορα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Οκ φιλε. Θα περασω την τελευταία nightly γιατι εχω να φλασαρω απο προχτές :-P Και επειτα siyah. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Οκ φιλε. Θα περασω την τελευταία nightly γιατι εχω να φλασαρω απο προχτές :-P Και επειτα siyah. Αυτήν βάλε ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339377 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Και ένα link για τον kernel να ρίξω και εγώ μια ματιά παρακαλώ ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Απ'oτι καταλαβα καποιο προβλημα του ειχε προκυψει στα mms και το ελυσε με το νεο release... Αυτο ομως αφορουσε την μαμησια εφαρμογη, ενω με το GoSMS δεν τρεχει τιποτα... καταλαβα καλα???:confused: (κι εγω GoSMS και ξερο ψωμι!) Οχι βεβαια οτι καιγομαι για mms, αλλα γιατι να μην τα εχω??? :p Για αυτο που λες με την καρτα sim, τι εννοεις? το κινητο ειναι ενος φιλου και το τεσταρω...!:) εννοώ οτι δεν εβαλα καρτα σιμ μεσα για να δοκιμασω αν δουλευουν τα mms κτλ...:) θα σου πω αν θελεις αυριο αν υπαρχει καποιο προβλημα...!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 το κινητο ειναι ενος φιλου και το τεσταρω...!:) εννοώ οτι δεν εβαλα καρτα σιμ μεσα για να δοκιμασω αν δουλευουν τα mms κτλ...:) θα σου πω αν θελεις αυριο αν υπαρχει καποιο προβλημα...!:) Thanks, θα περιμενω...!!! Μετα τις διακοπες της επομενης εβδομαδας, θα αρχισω δοκιμες!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Αυτήν βάλε ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339377 Aυτην εχω ;) Οντως ενα λινκ για τον κερνελ, γιατι δεν βρισκω τιποτα Edited July 11, 2013 by PAPAKITOU Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Aυτην εχω ;) Οντως ενα λινκ για τον κερνελ, γιατι δεν βρισκω τιποτα Μαζί με τον kernel του Gustavo_s ...μαμάει!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2222843&highlight=gustavo+s Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Αα αυτον ναι.. Ακουστα τον είχα.. Λεω και εγω ποιον siyah αφου εχει σταματησει αυτος. Θα περασω τον 12-07 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Αυτός δεν είναι siyah, είναι ο cm τροποποιημένος. Πάω να δοκιμάσω και εγώ από περιέργεια γιατί η αλήθεια είναι πως πρώτον μου έλειψε το bln και δεύτερον τρώει αρκετή μπαταρία ο default cm kernel όταν λειτουργώ το τηλέφωνο.. Επίσης σχετικά με το σήμα.. το modem της Cosmote δυστυχώς δεν μου φαίνεται.. σόι που λένε. Με το xxls8 φαίνεται να έχω καλύτερη κάλυψη (Αν και αυτό το 25 Αρχ. που έχει στη κατάσταση σήματος δεν έχω ιδέα τί είναι). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Δώστε κανένα λινκ ρε παιδιά Για siyah γιατί στο site του δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Δώστε κανένα λινκ ρε παιδιά Για siyah γιατί στο site του δεν το βρίσκω Υπάρχει πιο πανω.. Αυτός δεν είναι siyah, είναι ο cm τροποποιημένος. Πάω να δοκιμάσω και εγώ από περιέργεια γιατί η αλήθεια είναι πως πρώτον μου έλειψε το bln και δεύτερον τρώει αρκετή μπαταρία ο default cm kernel όταν λειτουργώ το τηλέφωνο.. Επίσης σχετικά με το σήμα.. το modem της Cosmote δυστυχώς δεν μου φαίνεται.. σόι που λένε. Με το xxls8 φαίνεται να έχω καλύτερη κάλυψη (Αν και αυτό το 25 Αρχ. που έχει στη κατάσταση σήματος δεν έχω ιδέα τί είναι). Εχω βαρεθει να αλλαζω μοντεμ με την κ*λοεταιρεια πια... Δεν μπορουμε να κατασταλλαξουμε πουθενά Edited July 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εχω βαρεθει να αλλαζω μοντεμ με την κ*λοεταιρεια πια... Δεν μπορουμε να κατασταλλαξουμε πουθενά Πραγματικά αυτό έλεγα πριν καμία ώρα. Υπέθεσα πως με το δικό της θα ήταν καλύτερα και είχα -81dBm σχετικά σταθερά με 16 Αρχ (άγνωστο τί είναι αυτό). Με xxls8 έχω -61dBm με 22 Αρχ. Πρόβλημα στις κλήσεις δεν είχα ποτέ βέβαια και συνήθως είμαι σε 2g. Καλά, για να πω και την αλήθεια παραξενιές δικές μου είναι αυτές, δεν πιστεύω πως υπάρχει εμφανή διαφορά αλλά κουβέντα να γίνεται :-P Σχετικά με τον κερνελ του Gustavo, μου άρεσε, ευχαριστώ για την πρόταση! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Πραγματικά αυτό έλεγα πριν καμία ώρα. Υπέθεσα πως με το δικό της θα ήταν καλύτερα και είχα -81dBm σχετικά σταθερά με 16 Αρχ (άγνωστο τί είναι αυτό). Με xxls8 έχω -61dBm με 22 Αρχ. Πρόβλημα στις κλήσεις δεν είχα ποτέ βέβαια και συνήθως είμαι σε 2g. Καλά, για να πω και την αλήθεια παραξενιές δικές μου είναι αυτές, δεν πιστεύω πως υπάρχει εμφανή διαφορά αλλά κουβέντα να γίνεται :-P Σχετικά με τον κερνελ του Gustavo, μου άρεσε, ευχαριστώ για την πρόταση! Πιστόλι είναι ο κερνςλ.. Πυροβολαει.. Το bln δεν πινει μπαταρια ρε συ; Για προτεινε καμια ρύθμιση, γιατί ειμαι λιγο newb στα bln. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Πιστόλι είναι ο κερνςλ.. Πυροβολαει.. Το bln δεν πινει μπαταρια ρε συ; Για προτεινε καμια ρύθμιση, γιατί ειμαι λιγο newb στα bln. Καταναλώνει όταν αναβοσβήνει για κάποια ώρα που θα του θέσεις. Πέρασε το BLNWW ο dev το οποίο δεν προκαλεί Wakelock οπότε η κατανάλωση είναι ελάχιστη μιας και δεν ξυπνάει η cpu. Ενεργοποίησε αυτό μόνο. Όντως πολύ καλός εκ πρώτης όψεως ο κερνελ, καθαρός με μετρημένα πράγματα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts