fitifititis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει Rootbox, Jellybam και Pacman κατέληξα στην τελευταία. Στη rootbox λείπει το Paranoid Preferences που άπαξ και το συνηθίσεις δεν το αλλάζεις και στην Jellybam είχα συνέχεια προβλήματα. Η Pacman έχει όσα θέλω και είναι πολύ σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 sofos_5 από περιέργεια σε ποιά ROM και με ποιόν kernel είσαι; Pac man και Dorimanx Για την ακρίβεια, Rom: i9100_PAC_JB_4.2.2-v22.1.0_20130411-091725 Dorimanx : v9.14 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Pac man και Dorimanx Για την ακρίβεια, Rom: i9100_PAC_JB_4.2.2-v22.1.0_20130411-091725 Dorimanx : v9.14 Μια από τα ίδια και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Μια από τα ίδια και εγώ. Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά γιατί λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω να κάτσω να διαβάσω posts από εδώ και από το xda για να δω τι παίζει...:( Αυτή η pacman τι είναι; Σε Jellybean βασίζεται; Από xda την βρίσκω; Και κάτι ακόμα; Εγώ που είμαι τώρα με Pulse του Στράτου, για να βάλω αυτήν πρέπειο να κάνω τα 3 wipes και μετά να τη βάλω από recovery και γεια σας ή χρειάζεται και τίποτα άλλο;; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 παιδια καλησπερα το τηλ το εχω 3 μερες κ θελω να ρωτησω το δικο μου ειναι γερμανικο φοραει 4.1.2 εχει βγει επισημα 4.2.2? δεν εχω χρονο να διαβασω τοσες πολλες σελιδες....ευχαριστω! ωχ λαθος section για σ3 απευθυνεται η ερωτηση... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά γιατί λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω να κάτσω να διαβάσω posts από εδώ και από το xda για να δω τι παίζει...:( Αυτή η pacman τι είναι; Σε Jellybean βασίζεται; Από xda την βρίσκω; Και κάτι ακόμα; Εγώ που είμαι τώρα με Pulse του Στράτου, για να βάλω αυτήν πρέπειο να κάνω τα 3 wipes και μετά να τη βάλω από recovery και γεια σας ή χρειάζεται και τίποτα άλλο;; τα ειπες ολα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Pac man και Dorimanx Για την ακρίβεια, Rom: i9100_PAC_JB_4.2.2-v22.1.0_20130411-091725 Dorimanx : v9.14 Ερώτηση για τη συγκεκριμένη και γενικά για τις ROM των τελευταίων 3-4 μηνών που δεν είναι βασισμένες σε στοκ. Η ποιόητα των φωτογραφιών είναι αντάξια όσων έχουν τους στοκ drivers; Γιατί αν και από την πρώτη μέρα χρησιμοποιούσα CM ή κάποια AOKP based σχεδόν πάντα υπήρχε διαφορά στο μάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά γιατί λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω να κάτσω να διαβάσω posts από εδώ και από το xda για να δω τι παίζει...:( Αυτή η pacman τι είναι; Σε Jellybean βασίζεται; Από xda την βρίσκω; Και κάτι ακόμα; Εγώ που είμαι τώρα με Pulse του Στράτου, για να βάλω αυτήν πρέπει να κάνω τα 3 wipes και μετά να τη βάλω από recovery και γεια σας ή χρειάζεται και τίποτα άλλο;; Είναι jelly bean 4.2.2 βασίζεται σε CM 10.1 με επιλογές της AOKP(έχει πολλές επιλογές για να αλλάζεις λεπτομέρειες στο κινητό) και στοιχεία του Paranoid Android, όπως Pie(googlare το) και το Paranoid Preferencies που σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το dpi αλλά και το χρώμα του status bar για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά (ή και για όλες μαζί). Την κατεβάζεις εδώ και αυτό είναι το thread της στο xda. Την περνάς όπως είπες και αφού την περάσεις φλασάρεις και τα gaps που θα τα βρεις στο link του xda που σου παράθεσα πριν και τον dorimanx 9.14 προαιρετικά. EDIT: Πριν ή μετά το φλασάρισμα των gapps φλασάρεις και αυτό που είναι η λύση για το μόνο γνωστό πρόβλημα της ROM. Edited April 21, 2013 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Είναι jelly bean 4.2.2 βασίζεται σε CM 10.1 με επιλογές της AOKP(έχει πολλές επιλογές για να αλλάζεις λεπτομέρειες στο κινητό) και στοιχεία του Paranoid Android, όπως Pie(googlare το) και το Paranoid Preferencies που σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το dpi αλλά και το χρώμα του status bar για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά (ή και για όλες μαζί). Την κατεβάζεις εδώ και αυτό είναι το thread της στο xda. Την περνάς όπως είπες και αφού την περάσεις φλασάρεις και τα gaps που θα τα βρεις στο link του xda που σου παράθεσα πριν και τον dorimanx 9.14 προαιρετικά. EDIT: Πριν ή μετά το φλασάρισμα των gapps φλασάρεις και αυτό που είναι η λύση για το μόνο γνωστό πρόβλημα της ROM. Υπερευχαριστώ φίλος!!! Αύριο μετά την δουλειά την κατεβάζω και φλασάρω... :D:D Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Είναι jelly bean 4.2.2 βασίζεται σε CM 10.1 με επιλογές της AOKP(έχει πολλές επιλογές για να αλλάζεις λεπτομέρειες στο κινητό) και στοιχεία του Paranoid Android, όπως Pie(googlare το) και το Paranoid Preferencies που σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το dpi αλλά και το χρώμα του status bar για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά (ή και για όλες μαζί). Την κατεβάζεις εδώ και αυτό είναι το thread της στο xda. Την περνάς όπως είπες και αφού την περάσεις φλασάρεις και τα gaps που θα τα βρεις στο link του xda που σου παράθεσα πριν και τον dorimanx 9.14 προαιρετικά. EDIT: Πριν ή μετά το φλασάρισμα των gapps φλασάρεις και αυτό που είναι η λύση για το μόνο γνωστό πρόβλημα της ROM. Το tethering σουτ δουλεύει; Πως είναι με το bluetooth, laggarei όταν ακούς μουσική; το έχεις δοκιμάσει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Το tethering σουτ δουλεύει; Πως είναι με το bluetooth, laggarei όταν ακούς μουσική; το έχεις δοκιμάσει;; Το tethering δουλεύει και με το WiFi και με το USB. Bluetooth ακουστικά δεν έχω. Όταν ακούς μουσική με ακουστικά κανονικά λαγκάρει όπως και όλες οι custom ROM που έχω δοκιμάσει. Ακούς κανονικά όμως με το Poweramp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis13jap Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 πως μπορω να κανω ροοτ το galaxz s2 with machitons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Το tethering δουλεύει και με το WiFi και με το USB. Bluetooth ακουστικά δεν έχω. Όταν ακούς μουσική με ακουστικά κανονικά λαγκάρει όπως και όλες οι custom ROM που έχω δοκιμάσει. Ακούς κανονικά όμως με το Poweramp. Τι εννοείς λέγοντας ότι έχεις lag ακούγοντας μουσική με wired ακουστικά; Με Omega που είμαι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Τι εννοείς λέγοντας ότι έχεις lag ακούγοντας μουσική με wired ακουστικά; Με Omega που είμαι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Εγώ και με τη RB και με την Jellybam και με την Pacman που έχω βάλει είχα μικρές διακοπές στον ήχο στη μουσική. Με το Poweramp όμως διορθώνεται αυτό. Μόνο με μια έκδοση της Pacman έτυχε και δεν είχα και με άλλα players αλλά δεν ξέρω τι φταίει τελικά και προκαλεί αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Εγώ και με τη RB και με την Jellybam και με την Pacman που έχω βάλει είχα μικρές διακοπές στον ήχο στη μουσική. Με το Poweramp όμως διορθώνεται αυτό. Μόνο με μια έκδοση της Pacman έτυχε και δεν είχα και με άλλα players αλλά δεν ξέρω τι φταίει τελικά και προκαλεί αυτό το πρόβλημα. Σε official έχεις το ίδιο πρόβλημα; Το έχεις δοκιμάσει; Μήπως δεν είναι καθαρά θέμα λογισμικού. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 αλλαζεις σε windows..για αυτο το τηλ.τα παντα...πλακα κανω,δυστηχως δεν γνωριζω.το odin δεν τρεχει σε mac? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με την JellyBam v5.0.0;; Όπως είπε κι ο vrwmiaris βρίσκεται στην έκδοση 7.6. Προσωπικά είμαι στην 7.4 αφού δεν έχει νόημα να αναβαθμίζω συνέχεια, η rom αγγίζει την τελειότητα! Εδώ και πολύ καιρό η jellybam ΔΕΝ έχει προβλήματα, αλλά βγαίνουν ανανεώσεις κάθε βδομάδα με μικροβελτιώσεις. Γενικά η υποστήριξη είναι πολύ καλή παρόλο που δεν είναι στο xda. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Σε official έχεις το ίδιο πρόβλημα; Το έχεις δοκιμάσει; Μήπως δεν είναι καθαρά θέμα λογισμικού. Σε official δεν είχα θέμα. Το θέμα εμφανίστηκε την πρώτη μέρα που πέρασα custom ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Καλησπέρα .. Στην πακμαν πως βγαινει αυτο το πράγμα οταν σερνεις το δάχτυλο απο κατω προς τα πάνω στην οθόνη; Όπως τα quick keys στον browser? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Καλησπέρα .. Στην πακμαν πως βγαινει αυτο το πράγμα οταν σερνεις το δάχτυλο απο κατω προς τα πάνω στην οθόνη; Όπως τα quick keys στον browser? Αν έχουμε την ίδια έκδοση, Ρυθμίσεις - σύστημα - PIE settings, στη πρώτη επιλογή βάλε none. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Αν έχουμε την ίδια έκδοση, Ρυθμίσεις - σύστημα - PIE settings, στη πρώτη επιλογή βάλε none. Thanks a lot sir.. Ναι τώρα την εβαλα μαζι με dori 9.14 να δω τι παίζει. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Τελικα γνωριζει κανεις να μας πει αν θα βγει η επιημη jellybean ελληνικη και ποτε θα μας την δωσουν;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Τελικα γνωριζει κανεις να μας πει αν θα βγει η επιημη jellybean ελληνικη και ποτε θα μας την δωσουν;;;; Περιμένουμε χωρίς να έχει ανακοινωθεί τίποτα προς το παρόν. Δυστυχώς..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Περιμένουμε χωρίς να έχει ανακοινωθεί τίποτα προς το παρόν. Δυστυχώς..:) Μου αρέσει Μάκη που λες "δυστυχώς" με χαμόγελο :p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μου αρέσει Μάκη που λες "δυστυχώς" με χαμόγελο :p Αυτό μας έμεινε! Γιατί από λεφτά.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts