Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγάλε το εφέ κυμάτων από την lockscreen και απενεργοποίησε το S-voice.

Υπάρχει εφέ κυμάτων στη lockscreen;:blink:

Κι αυτό το S-voice τι κάνει και που βρίσκεται;:O

Οκ το πιασα...!:)

Να υποθεσω οτι το ενα ειναι για να το περασεις με recovery και το αλλο με odin?

Έτσι..:)

Edited by makis206

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και κατι τελευταιο.σε ποιο πεδιο στο odin θα βαλω το philz cwm?

pda

phone

csc ???

και κατι τελευταιο.σε ποιο πεδιο στο odin θα βαλω το philz cwm?

pda

phone

csc ???

Κατά 99% στο PDA αλλά επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος καλύτερα να περιμένεις λίγο. Γιατί δεν κατεβάζεις το zip κατευθείαν απ'τη συσκευή σου να το εγκαταστήσεις πιο εύκολα; Μπαίνεις recovery και θα βρεις το αρχείο στον φάκελο Downloads της external sd, σε δύο λεπτά έχεις ξεμπερδέψει χωρίς καν να συνδέσεις το κινητό στο pc..;)

Κατά 99% στο PDA αλλά επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος καλύτερα να περιμένεις λίγο. Γιατί δεν κατεβάζεις το zip κατευθείαν απ'τη συσκευή σου να το εγκαταστήσεις πιο εύκολα; Μπαίνεις recovery και θα βρεις το αρχείο στον φάκελο Downloads της external sd, σε δύο λεπτά έχεις ξεμπερδέψει χωρίς καν να συνδέσεις το κινητό στο pc..;)

δεν αντεξα να περιμενω και το εβαλα στο pda.εγινε το περασμα.μου εβγαλρ το τριγωνακι αλλα οταν κατεβασα το titanium μου γραφει οτι δεν ειμαι root.καποια μ@@@ια εχω κανει ε?

Απολογούμαι γιατί δε τα πήρε τελικά το S2 (ζήλια... :D)

Δες αν μπορείς να απενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις το διπλό πάτημα του home για να ανοίξει η φωνητική αναζήτηση.

δεν αντεξα να περιμενω και το εβαλα στο pda.εγινε το περασμα.μου εβγαλρ το τριγωνακι αλλα οταν κατεβασα το titanium μου γραφει οτι δεν ειμαι root.καποια μ@@@ια εχω κανει ε?

Πωπω, τι να έγινε τώρα εδώ.. κατεβάζοντας το zip και περνώντας το από recovery δεν πετάει ούτε τριγωνάκι αλλά ούτε "γράφει" και ο counter! Περίμενε λίγο να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει..:)

Απολογούμαι γιατί δε τα πήρε τελικά το S2 (ζήλια... :D)

Δες αν μπορείς να απενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις το διπλό πάτημα του home για να ανοίξει η φωνητική αναζήτηση.

Ρεμάλι..:lol:

Έψαξα λίγο αλλά δεν το βρήκα Στράτο, θα το ξαναδώ μήπως και..

Πωπω, τι να έγινε τώρα εδώ.. κατεβάζοντας το zip και περνώντας το από recovery δεν πετάει ούτε τριγωνάκι αλλά ούτε "γράφει" και ο counter! Περίμενε λίγο να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει..:)

Ρεμάλι..:lol:

Έψαξα λίγο αλλά δεν το βρήκα Στράτο, θα το ξαναδώ μήπως και..

Ολα καλα τελικα μεσω recovery.απλα μου εμεινε το τριγωνακι.

Ολα καλα τελικα μεσω recovery.απλα μου εμεινε το τριγωνακι.

Με το triangle away (στο xda το βρίσκεις δωρεάν γιατί το Play θέλει πληρωμή) το διορθώνεις κι αυτό εύκολα υποθέτω.. στην Omega V18 που βασιζόταν στην leaked 4.1.2 μου δούλεψε κανονικά εμένα. Λογικά θα δουλέψει και εδώ..:shifty:

Με το triangle away (στο xda το βρίσκεις δωρεάν γιατί το Play θέλει πληρωμή) το διορθώνεις κι αυτό εύκολα υποθέτω.. στην Omega V18 που βασιζόταν στην leaked 4.1.2 μου δούλεψε κανονικά εμένα. Λογικά θα δουλέψει και εδώ..:shifty:

Ολα καλα! Ετοιμος, στημενος.rootαρισμενος και χωρις τριγωνακι!!!! Ευχαρηστω για τις βοηθειες!

Να επανερθω σε ενα παλιο θεμα?

Εβαλα το noled, το ρυθμισα σωστα και παρολα αυτα μου ρουφαγε την μπαταρια.

Ειμαι με την omega v18, δεν ειχα πολλες εφαρμογες περασμενες γτ ακομα δοκιμαζω ρομ.

Χαρακτηριστικα μολις το περασα, με πληρως φορτισμενη μπαταρια εφαγε 35% απο την μπαταρια μεσα σε ενα 8ωρο που ημουν στην δουλεια και δεν αγγιξα το κιν. γενικα το δοκιμασα 4-5 μερες και η μπατ κραταγε 1 μερα και αν το κουραζα αρκετα τοτε κραταγε λιγοτερο.

Μολις εβγαλα το noled η μπαταρια με την ιδια χρηση κραταει σχεδον 2 μερες (1.5 στην χειροτερη αν παιξω πολυ) ειμαι στη τριτη φορτιση τωρα και παλι 2 μερες κρατησε.

Συμπερασμα: το noled τρωει αρκετη μπαταρια και ειναι θεμα του καθενος να ζυγισει τα θετικα με τα αρνητικα του.

Σκεφτομαι να δοκιμασω και καποιον kernel με BLN αλλα δεν ξερω ποιον.

Να ρωτησω και κατι ασχετο?

Μπορω να αλλαξω την γλωσσα μεσα στην μπαρα των επαφων? δηλ να την κανω αγγλικη γιατι ετσι ειναι οι επαφες μου(για να συγχρονιζονται με το φβ) και ας ειναι το τηλ στα ελληνικα?

Και κατι αλλο. γτ η ποιοτητα των φωτο των επαφων ειναι τοσο χαλια αφου τις παιρνει απο το φβ και οχι απο το google?

Edited by dimitris_86

Παιδιά να ρωτήσω τη γνώμη σας για τη φωτεινότητα της οθόνης? Σε ποιό σημείο την έχετε? Γιατί εγώ το χω περίπου στη μέση. Είναι πολύ καλά για εσωτερικό χώρο. Έξω όμως βλέπω αρκετά αχνά. Αν το βάλω στο αυτόματο, έξω είναι καλά, και μέσα σα να θαμπώνει! Εσείς? Ευχαριστώ!

Παιδιά να ρωτήσω τη γνώμη σας για τη φωτεινότητα της οθόνης? Σε ποιό σημείο την έχετε? Γιατί εγώ το χω περίπου στη μέση. Είναι πολύ καλά για εσωτερικό χώρο. Έξω όμως βλέπω αρκετά αχνά. Αν το βάλω στο αυτόματο, έξω είναι καλά, και μέσα σα να θαμπώνει! Εσείς? Ευχαριστώ!

Εγώ πάντα στο αυτόματο την έχω και δεν έχω πρόβλημα. Αλλά είναι και τι βολεύει τον καθένα.

Εγώ πάντα στο αυτόματο την έχω και δεν έχω πρόβλημα. Αλλά είναι και τι βολεύει τον καθένα.

Ναι, μάλλον τελικά στο αυτόματο θα το βάλω κι εγώ.

μετα το not signed εχασε την καρτα sd την εξωτερικη και 4 φακελους

για root ουτε κουβεντα

απαραδεκτο το update.

το τηλ εγινε φοβερά αργο

Vita Brevis

παιδια να ρωτησω κατι????

Αν περασουμε το root του Philz θα μπορουμε να βαλουμε και το nandroid αλλα και το Titanium σωστα??

Μπορω με το Τιτανιουμ να επαναφερω το τελευταιο backup που ειχα κρατησει απο την 4,0,4 στην νεα ROM ???? ή θα γινουν ολα σαλατα??????

για root ουτε κουβεντα

απαραδεκτο το update.

το τηλ εγινε φοβερά αργο

Έλα ρε...Ελπίζω κάτι να έγινε και να συνέλθει το τηλ. σου. Δηλαδή όσοι έχουμε 4.0.3. και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα χτύπα ξύλο να μην κάνουμε την αναβάθμιση?

δεν ξερω ισως δεν κανω εγω κατι σωστά- παντως ενω πέρασε η η cwm του Philz τιποτα άλλο δεν εγινε, το τηλ δεν γινεται root ουτε για αστειο,

δεν ξέρω ειλικρινά τι να κάνω, προσπαθω με κάποιο τρόπο να ανοιξω το titanium, να επαναφερω τα παντα, ενώ το έχω κάνει root μου γράφει οτι δεν εινα root

δν βγαζω ακρη ειλιρκινα

Vita Brevis

για root ουτε κουβεντα

απαραδεκτο το update.

το τηλ εγινε φοβερά αργο

Πολυ μ'αρεσουν κατι τετοια μηνυματα...

Δηλαδη κανω λαθος στο φλασαρισμα και κραζω την rom αντι να ψαχτω που εκανα λαθος. Δηλαδη ειμαι απαραδεκτος!

Edited by Gringo
Smile...

δεν ξερω ισως δεν κανω εγω κατι σωστά- παντως ενω πέρασε η η cwm του Philz τιποτα άλλο δεν εγινε, το τηλ δεν γινεται root ουτε για αστειο,

δεν ξέρω ειλικρινά τι να κάνω, προσπαθω με κάποιο τρόπο να ανοιξω το titanium, να επαναφερω τα παντα, ενώ το έχω κάνει root μου γράφει οτι δεν εινα root

δν βγαζω ακρη ειλιρκινα

Εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις ξανά καθαρή την ρομ και μετά να αποθηκεύσεις αυτό στην κάρτα μνήμης και να το περάσεις μέσω recovery. Αυτό έκανα εγώ και φαντάζομαι όλοι και μας δουλεύει μια χαρά και το root και όλα.

Ξέχασα να αναφέρω να κάνεις και τα wipe πριν και μετά την εγκατάσταση.

Edited by tsomby

τσομπυ αυτο εβαλα μπροστα τη στιγμη που μου το γραψες, το αρχείο που μου δίνεις το εγκατέστησε κανονικά (σαν cwm απλά δεν κάνει ροοτ το τηλ) - ξανακατεβαζω την στοκ ρομ να δουμε τι θα γινει (μην ειχα καμια διακοπή) και ξαναδοκιμάζω

απο πριν κάνω παλι wipe σχεδόν όλα....

θα σας πω αποτελέσματα

γρινγκο αδελφέ, και μένα μ αρέσουν τα μηνύματά μου, είναι σαν...ποιήματα πολλές φορές- να σαι καλα για το κοπλιμαν....

edit: τσιμπησα μαλλον το λαθος, χρησιμοποίησα ενα odin 1.85 που έχω ενώ εχει βγει νεο

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

ξαναπέρασα την στοκ ρομ 4.1.2 μου μπρικαρε... ευτυχως ειχα το τζιγκακι μαζι μου...

για να ξαναδοκιμάσω

υγ πρωτη φορα μου συμβαινει- και ετρεξα να δω και αν εχω insane- δεν εχω τέτοια, δεν μπορω να καταλάβω ακόμα τι φταίει- την ξαναπερνάω

υγ 2 ρε συ γκρινγκο, ειλικρινά, εχεις ΄΄ορεξη για παιχνίδι με τις λέξεις τώρα έτσι? get a life αδελφέ

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)