Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κανειs ενημερωση λογισμικου λογικα θα σου κατεβασει ενα update που θα εχει και το ποσοστο τηs μπαταριαs, και καποιεs

αλλεs μικροαλλαγεs στο μενου και το τηλ/νο.Μπορει να σου βελτιωσει και το back key.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν κανειs ενημερωση λογισμικου λογικα θα σου κατεβασει ενα update που θα εχει και το ποσοστο τηs μπαταριαs, και καποιεs

αλλεs μικροαλλαγεs στο μενου και το τηλ/νο.Μπορει να σου βελτιωσει και το back key.

Μπαίνω επιλογές/πληροφορίες για το τηλέφωνο/ ενημερωση λογισμικού αλλά δεν μου βγάζει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Να το συνδέσω στο kies? Edited by ionskotis

Η miui είναι ακριβώς η ίδια στην πραγματικότητα με την Omega 15... Αν είναι να εγκαταλείψεις την 4.0.3 τότε καλύτερα να πας προς Resurrection 2.6 όπου σε συνδυασμό με Siyah 3.3.3d το τηλέφωνο είναι πραγματικά όνειρο!

Παιδια αυτεs οι ROMs η custom εχουνε ελληνικα..?

η καμια αλλη για ICS που να εχει..?

Μπαίνω επιλογές/πληροφορίες για το τηλέφωνο/ ενημερωση λογισμικού αλλά δεν μου βγάζει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Να το συνδέσω στο kies?

Σύνδεσε το και αν υπάρχει κάποιο καινουργιο update θα στην βγαλει .

Samsung galaxy s21+

Eγω που εχω vodafone.Μου το εστειλε πριν λιγεs μερεs,και εκανε καποιεs βελτιωσειs γενικα στο τηλ/νο.

Δεν κανειs καποιο λαθοs,μαλλον δεν θα ειναι ετοιμο ακομα για cosmote,λογικα θα στο στειλουνε και σ΄εσενα.

Πάντως το πρόβλημα του back key το είχατε και εσεις κάποια στιγμή και βελτιώθηκε ή εικάζετε ότι θα βελτιωθεί? Συγνώμη για την εμμονή αλλά όπως είπα μηπως χρειαστεί να μου το αλλάξουν. Επίσης να συμπεράνω ότι το ποσοστό της μπαταρίας στην μπάρα είναι κοινό σέ όλες τις stock rom (μετα από update) ή μήπως αυτή της cosmote δεν το προβλέπει? Και πάλι ευχαριστώ.

Πάντως το πρόβλημα του back key το είχατε και εσεις κάποια στιγμή και βελτιώθηκε ή εικάζετε ότι θα βελτιωθεί? Συγνώμη για την εμμονή αλλά όπως είπα μηπως χρειαστεί να μου το αλλάξουν. Επίσης να συμπεράνω ότι το ποσοστό της μπαταρίας στην μπάρα είναι κοινό σέ όλες τις stock rom (μετα από update) ή μήπως αυτή της cosmote δεν το προβλέπει? Και πάλι ευχαριστώ.

Το εικονιδιο της μπαταριας ειναι το ιδιο σε ολες τις stock rom. Αν γινεις rooted εχει απειρες επιλογες εικονιδιων κ θεματων γενικα. Απλα η εκδοση της cosmote που εχεις εχει διαφορες εξτρα σαβουρες της cosmote κ ειναι μαλλον βασισμενη σε πιο παλια εκδοση ics. Προσωπικα σου προτεινω να τη βγαλεις κ να περασεις μια αλλη επισημη γιατι ενημερωμενη εκδοση απ'τη cosmote δυσκολα να βγει..

Οσον αφορα το back κουμπι οχι δεν εχει αναφερθει κ καλο θα ηταν να το επιστρεψεις, δεν ειναι κατι που διορθωνεται με software απο τη στιγμη που το αριστερο κουμπι αφης δουλευει κανονικα.

Το εικονιδιο της μπαταριας ειναι το ιδιο σε ολες τις stock rom. Αν γινεις rooted εχει απειρες επιλογες εικονιδιων κ θεματων γενικα. Απλα η εκδοση της cosmote που εχεις εχει διαφορες εξτρα σαβουρες της cosmote κ ειναι μαλλον βασισμενη σε πιο παλια εκδοση ics. Προσωπικα σου προτεινω να τη βγαλεις κ να περασεις μια αλλη επισημη γιατι ενημερωμενη εκδοση απ'τη cosmote δυσκολα να βγει..

Όσον αφορα το back κουμπι οχι δεν εχει αναφερθει κ καλο θα ηταν να το επιστρεψεις, δεν ειναι κατι που διορθωνεται με software απο τη στιγμη που το αριστερο κουμπι αφης δουλευει κανονικα.

Έχεις να μου προτείνεις κάποια; Να βάλω κάποια με CSC EUR ή COS; Και κάπου διάβασα ότι το τηλέφωνο έχει μετρητή φλασαρίσματος αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα. Πειράζει την εγγύηση αυτό; Είναι βλέπεις ολοκαίνουργιο ακόμα. Σήμερα θα το πάω πίσω και θα δώ τι θα γίνει. Ευχαριστώ.

Έχεις να μου προτείνεις κάποια; Να βάλω κάποια με CSC EUR ή COS; Και κάπου διάβασα ότι το τηλέφωνο έχει μετρητή φλασαρίσματος αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα. Πειράζει την εγγύηση αυτό; Είναι βλέπεις ολοκαίνουργιο ακόμα. Σήμερα θα το πάω πίσω και θα δώ τι θα γίνει. Ευχαριστώ.

Δεν γνωριζω να σου προτεινω καποια γιατι εχω καιρο να περασω επισημη οποτε δεν γνωριζω τι παιζει αυτη τη περιοδο.

Υπαρχει μετρητης κ μπορεις να δεις κ μονος σου μπαινοντας σε Download mode (vol down+home+power button) αλλα δεν ανεβαινει αν φλασαρεις επισημη ρομ η μεσω recovery.

Επισης μπορεις να τον μηδενισεις κ μονος σου οποτε μην σε ανησυχει αυτο, θεμα με την εγγυηση δεν θα αντιμετωπισεις γενικα.

Δεν γνωριζω να σου προτεινω καποια γιατι εχω καιρο να περασω επισημη οποτε δεν γνωριζω τι παιζει αυτη τη περιοδο.

Υπαρχει μετρητης κ μπορεις να δεις κ μονος σου μπαινοντας σε Download mode (vol down+home+power button) αλλα δεν ανεβαινει αν φλασαρεις επισημη ρομ η μεσω recovery.

Επισης μπορεις να τον μηδενισεις κ μονος σου οποτε μην σε ανησυχει αυτο, θεμα με την εγγυηση δεν θα αντιμετωπισεις γενικα.

Σ' ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια. Πήρα στο πλαίσιο και μου είπαν ότι το αλλάζουν σε οποιοδήποτε κατάστημα και έτσι γλιτώνω και το σέρβις. Κρίμα μόνο γιατί το wifi του σκότωνε, έπιανε και τα χόρτα που φυτρώνουν. Το GPS του όμως είναι για κλάματα. Τέλος πάντων, μόλις μου το αλλάξουν θα ξεκινήσω να του βάλω πρώτα μια επίσημη ελληνική και μετά εδώ είστε για τα περαιτέρω.

Σ' ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια. Πήρα στο πλαίσιο και μου είπαν ότι το αλλάζουν σε οποιοδήποτε κατάστημα και έτσι γλιτώνω και το σέρβις. Κρίμα μόνο γιατί το wifi του σκότωνε, έπιανε και τα χόρτα που φυτρώνουν. Το GPS του όμως είναι για κλάματα. Τέλος πάντων, μόλις μου το αλλάξουν θα ξεκινήσω να του βάλω πρώτα μια επίσημη ελληνική και μετά εδώ είστε για τα περαιτέρω.

Σχετικα με το gps ακομα κ αν καθυστερει πολυ, αν το ρουταρεις με τις σωστες ρυθμισεις θα σου κλειδωνει σε λιγοτερο απο 10δευτερολεπτα (χωρις ιντερνετ) . Η αν χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα gps οπως navigon κτλ.

Γενικως με τις σωστες ρυθμισεις ολα μπορουν να δουλεψουν ρολοι.

Και η miui αλλά και η resurrection έχουν ελληνικά...

Με ICS ειμαι,vodafone.Kανουνε αυτεs για ICS..?

Μια απο τιs δυο θα βαλω,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα.!!Να κανω τα wipes και reset,πριν και μετα..? Με CWM να την περασω..?

Edited by Superuser

Με ICS ειμαι,vodafone.Kανουνε αυτεs για ICS..?

Μια απο τιs δυο θα βαλω,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα.!!Να κανω τα wipes και reset,πριν και μετα..? Με CWM να την περασω..?

εγω εχω δοκιμασει παρα πολλες και ειχα καταληξει σε resurrection remix v2.6 και paranoidandroid v1.6a ... τελικα με διαφορα καλυτερη ειναι η paranoid...

δοκιμασε την και θα με θυμηθεις.....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070

εγω εχω δοκιμασει παρα πολλες και ειχα καταληξει σε resurrection remix v2.6 και paranoidandroid v1.6a ... τελικα με διαφορα καλυτερη ειναι η paranoid...

Οντως??

Εχω resurrection ..να την δοκιμάσω με dualboot?

1+7 Pro

Είμαι σε Omega v15 4.0.3 .. Σκεφτόμουν να πάω σε AOKP.. Θα με κάνεις να πάω σε paranoidandroid v1.6a.. Αξίζει??

Είμαι σε Omega v15 4.0.3 .. Σκεφτόμουν να πάω σε AOKP.. Θα με κάνεις να πάω σε paranoidandroid v1.6a.. Αξίζει??

Απο αυτη που φορας αξιζει πολυ ναι!

1+7 Pro

Ζημια η paranoid..

Ασύλληπτη παραμετροποιηση στο θεμα του dpi. Θελει ωρα μεχρι να βρεις τι σου αρεσει κτλ αλλα αφου στησεις το κινητο δεν θα μπορεσεις να γυρισεις ξανα στα μεγαλα μεγεθη των original rom. Ειδικα κατι επαφες/ημερολογιο κτλ σε tablet ui ειναι αλλη φαση.

Εγω εχω μεινει με 1.4 ομως δεν γνωριζω τι παιζει με 1.6.

Πριν κανετε το βημα ομως να τη δοκιμασετε ριξτε μια ματια στα μειονεκτηματα της Cm9 στην οποια ειναι βασισμενη γιατι οσοι ηρθαν απο samsung based roms ξυνισαν στην αρχη.

Εγώ που δεν έχω βάλει άλλη rom να δοκιμάσω σαν πρώτη την parandroid; Ψάχνω πολύ καιρό την κατάλληλη και δεν έχω καταλήξει ακόμα... Σαν προαιρετική ανάγκη θέλω η συσκευή να είναι όσο γίνετε πιο γρήγορη.

Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL

OBEY THE LAW

and repeat after me

I AM FREE

Εγώ που δεν έχω βάλει άλλη rom να δοκιμάσω σαν πρώτη την parandroid; Ψάχνω πολύ καιρό την κατάλληλη και δεν έχω καταλήξει ακόμα... Σαν προαιρετική ανάγκη θέλω η συσκευή να είναι όσο γίνετε πιο γρήγορη.

όπως λέει ο φίλος από πάνω θέλει παραμετροποίηση, ξεκίνα με τις απλές aosp rom και πηγαίνεις και στην paranoid μετά

Αν κανω root με την stock rom που εχω, δεν μετράει το counter ώστε να χρειαστώ jig, ετσι ;

Όταν κάνεις με τροποποιημένο Kernel(CFRoot) θα μέτρηση ο counter ..

Samsung galaxy s21+

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Είμαι ακόμα ανάμεσα βέβαια σε MIUI (εμφανιση) και σε Resurrection (απόδοση) και δεν ξέρω ποια να δοκιμάσω τελικά ! Η MIUI έχει τα θέματα με την κάμερα που δεν δουλευει κλπ όπως η cm 9 ;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Είμαι ακόμα ανάμεσα βέβαια σε MIUI (εμφανιση) και σε Resurrection (απόδοση) και δεν ξέρω ποια να δοκιμάσω τελικά ! Η MIUI έχει τα θέματα με την κάμερα που δεν δουλευει κλπ όπως η cm 9 ;

Η καμερα πλεον δουλευει κανονικα. Δεν μπορεις ομως να κανεις βιντεοκλησεις μεσω παροχου (μεσω skype κτλ γινεται).

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)