Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σοβαρά; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, μου αρέσει περισσότερο το σταδιακό σβήσιμο της οθόνης. Έχεις το κλασικό fc μετά την αποστολή του πρώτου sms;

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σοβαρά; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, μου αρέσει περισσότερο το σταδιακό σβήσιμο της οθόνης. Έχεις το κλασικό fc μετά την αποστολή του πρώτου sms;

Για SMS χρησιμοποιώ το Chomp, και έτσι δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα...

Με το που γύρισα σπίτι πάντως μετά την δουλειά, την ξύλωσα, έκανα repartitioning και έβαλα πάλι την πιστή μου Neat...

Standard στις AOSP βρίσκω μερικά προβληματάκια, ασήμαντα μεν - με χαλάνε δε...

- Δευτερόλεπτα που έκανε να συνδεθεί το BT σε σχέση με την στιγμιαία σύνδεση της Neat

- 140" που έκανε να συνδεθεί το GPS σε σχέση με τα 16" της Neat

- Η τεράστια εικόνα του καλούντος κατά την κλήση... (πολύ παραμόρφωση)

- Το lag κατά το τέλος μιας κλήσης

- Ένα στιγμιαίο αναβόσβημα, πριν μπει στην lock screen κατά το άνοιγμα της οθόνης...

και διάφορα τέτοια χαζά...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Για SMS χρησιμοποιώ το Chomp, και έτσι δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα...

Με το που γύρισα σπίτι πάντως μετά την δουλειά, την ξύλωσα, έκανα repartitioning και έβαλα πάλι την πιστή μου Neat...

Standard στις AOSP βρίσκω μερικά προβληματάκια, ασήμαντα μεν - με χαλάνε δε...

1. Δευτερόλεπτα που έκανε να συνδεθεί το BT σε σχέση με την στιγμιαία σύνδεση της Neat

2. 140" που έκανε να συνδεθεί το GPS σε σχέση με τα 16" της Neat

3. Η τεράστια εικόνα του καλούντος κατά την κλήση... (πολύ παραμόρφωση)

4. Το lag κατά το τέλος μιας κλήσης

5. Ένα στιγμιαίο αναβόσβημα, πριν μπει στην lock screen κατά το άνοιγμα της οθόνης...

και διάφορα τέτοια χαζά...

1. Δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα και δεν ξέρω.

2. Εγκατάσταση καινούριας rom, προσπαθώντας να λοκάρει πρώτη φορά, λογικό. Τις επόμενες φορές θα κλείδωνε αστραπιαία, συν το ότι μέσω του faster gps το αλλάζεις σε Greece.

3. Αν έχεις συγχρονίσει εικόνες υψηλής ανάλυσης, εμφανίζονται μια χαρά.

4 και 5. Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να με έχει ενοχλήσει κάτι τέτοιο, ίσως να μην το είχα προσέξει. Αν έβαλες Apolo kernel, ετοιμάζει update που διορθώνει το χρόνο που "ξυπνάει" η συσκευή πατώντας κάποιο πλήκτρο, ή όταν δέχεσαι κλήση.

Προσωπικά περιμένω τη νέα snapshot.:D

1. Δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα και δεν ξέρω.

2. Εγκατάσταση καινούριας rom, προσπαθώντας να λοκάρει πρώτη φορά, λογικό. Τις επόμενες φορές θα κλείδωνε αστραπιαία, συν το ότι μέσω του faster gps το αλλάζεις σε Greece.

3. Αν έχεις συγχρονίσει εικόνες υψηλής ανάλυσης, εμφανίζονται μια χαρά.

4 και 5. Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να με έχει ενοχλήσει κάτι τέτοιο, ίσως να μην το είχα προσέξει. Αν έβαλες Apolo kernel, ετοιμάζει update που διορθώνει το χρόνο που "ξυπνάει" η συσκευή πατώντας κάποιο πλήκτρο, ή όταν δέχεσαι κλήση.

Προσωπικά περιμένω τη νέα snapshot.:D

2. Αν δουλεύεις την ΥΠΕΡΤΑΤΗ εφαρμογή Gps Status, δεν δίνεις ελαφρυντικά σε τέτοιους χρόνους, καθώς κατεβάζει τα δεδομένα των δορυφόρων και λοκάρει αστραπιαία ;)

3. Έχω συγχρονίσει "καλά" μεγέθη... Ντάξ Android μην θες και High definition, έλεος!

4+5. Είμαι τελειομανής.. Αυτό με έχει κάψει πολλές φορές στη ζωή μου... :lol:

Κοίταξε, το S2 μου είναι έρωτας... Και η Neat μου κάθεται τόοοοοοσο όμορφα!

Είναι καθαρά προσωπική άποψη, και δεν θέλω να περάσω την γνώμη μου ή τις παραξενιές μου...

Αν δεις καμιά εκατοστή σελίδες πίσω, ήμουν υπέρμαχος των AOSP στο S2 καθώς και σε προηγούμενες συσκευές μου...

Ίσως πλεον κουράστηκα απο τα καθημερινά σεταρίσματα και τα ατέλειωτα googleαρίσματα προς επίλυση προβλημάτων των nightlies.

Καλημέρα!

Πλέον η CM11 δεν κάνει εκείνο το ωραίο κλείσιμο της οθόνης που είναι σαν τηλεόραση;

Νομίζω πως υπάρχει αυτή η επιλογή, χωρίς να είμαι σίγουρος. Για ψάξε λίγο καλύτερα στις ρυθμίσεις.

Τελικά ποια έβαλες; Την τελευταία nightly;

Αυτή η επιλογή που λέτε νομίζω πως είναι στις Ρυθμίσεις>Συσκευή>Προβολή>Σύνθ. Ρυθμ.>Εφέ Απενεργοποίησης Οθόνης και από τις τρεις επιλογές που έχει αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι η Δέσμη Ηλεκτρονίων γιατί όντως το κλείσιμο σε αυτή την επιλογή είναι σαν κλείσιμο τηλεόρασης. :)

Και μιας και λέτε για μπαταρίες..

Εντάξει το κινητό απλά καθόταν απλά το ποσταρω γιατί πριν έστω κ χωρίς χρήση δεν έβγαζα όχι 24ωρο, ούτε καν τη μέρα και σκεφτόμουν να πάρω άλλη μπαταρία.

Η συσκευή με την CM έχει αναστηθεί! Τέλος!

Συμφωνώ και εγώ ότι έχω δει τρελή διαφορά με την μπαταρία...Αφού πολλές φορές από συνήθεια παίρνω τον φορτιστή για να τον συνδέσω στο κινητό αλλά η μπαταρία είναι ακόμα γεμάτη! :blink:

Υ.Γ.: Έχω περάσει την 4.4.4 cm11 snapshot.

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

2. Αν δουλεύεις την ΥΠΕΡΤΑΤΗ εφαρμογή Gps Status, δεν δίνεις ελαφρυντικά σε τέτοιους χρόνους, καθώς κατεβάζει τα δεδομένα των δορυφόρων και λοκάρει αστραπιαία ;)

3. Έχω συγχρονίσει "καλά" μεγέθη... Ντάξ Android μην θες και High definition, έλεος!

4+5. Είμαι τελειομανής.. Αυτό με έχει κάψει πολλές φορές στη ζωή μου... :lol:

Κοίταξε, το S2 μου είναι έρωτας... Και η Neat μου κάθεται τόοοοοοσο όμορφα!

Είναι καθαρά προσωπική άποψη, και δεν θέλω να περάσω την γνώμη μου ή τις παραξενιές μου...

Αν δεις καμιά εκατοστή σελίδες πίσω, ήμουν υπέρμαχος των AOSP στο S2 καθώς και σε προηγούμενες συσκευές μου...

Ίσως πλεον κουράστηκα απο τα καθημερινά σεταρίσματα και τα ατέλειωτα googleαρίσματα προς επίλυση προβλημάτων των nightlies.

Καλημέρα!

Δεν έχει να κάνει με παραξενιές. Συζήτηση κάνουμε κι ο καθένας λέει τη γνώμη του και τις εμπειρίες του.

Πιστεύω, πάντως, πως απλά δεν έδωσες το χρόνο που χρειάζεται η οποιαδήποτε rom να στρώσει.

4 και 5. Νομίζω με αλλαγή governor θα τα είχες λύσει.

3. Σε ρώτησα γιατί παλιότερα υπήρχε θέμα από την πλευρά της google και συγχρόνιζε τις φωτο πιξελιασμένες. Ακόμα υπάρχει εν μέρει, και πρέπει να πατήσεις σε κάθε επαφή ξεχωριστά την πρώτη φορά για να συγχρονίσει τις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση.

2. Με κλειστά δεδομένα και wifi, σε ανοιχτό χώρο, του πήρε 5sec.

2. Με κλειστά δεδομένα και wifi, σε ανοιχτό χώρο, του πήρε 5sec.

Ωραίος! :up: :clap:

Ωραίος! :up: :clap:

Μήπως ξέρεις πως απενεργοποιώ να μου λέει συνέχει ότι υπάρχει update της neatrom? έχω 6.3 και μου βγαίνει ενημέρωση για 6.4? εκτός αν η 6.4 αξίζει περισσότερο....

Μήπως ξέρεις πως απενεργοποιώ να μου λέει συνέχει ότι υπάρχει update της neatrom? έχω 6.3 και μου βγαίνει ενημέρωση για 6.4? εκτός αν η 6.4 αξίζει περισσότερο....

Είναι στις ρυθμίσεις του Neat Update. Έχει να επιλέξεις κάθε πότε να ψάχνει για αυτόματο Update.

Αυτά...

New Aroma installer

Battery Icons Fixes Thanks to @Many40

Wifi Icons Fixes

Updated Dropbox v2.4.3.12

Updated Google Drive v2.0.222.51

Updated Google Play Newsstand v3.2.1

Updated Maps v8.2.0

Updated Gmail v4.9 (1271612)

Updated Google Search v3.6.14.1337016

Updated TalkBack v3.5.1

Updated Hangouts v2.1.317 (1328022-30)

Updated Google Text-to-speech Engine v3.1.3.1162895

Updated YouTube v5.9.0.13

Updated ChatON v3.5.701

Updated Samsung Push Service v1.2.9.1

Updated Apps moved to data partition for easy uninstall and for more free System Space

New Tweaks

More Optimized

Rebuilt all permissions

Rebuilt all symlinks

Completely rebuilt framework for better performance

Init.d Tweaks

Multiple other Tweaks

Other minor changes and fixes

Πήγαινε στις ρυθμίσεις. πάνω πάνω έχει NeatRom updates, απενεργοποίησε τον έλεγχο...

( εγώ στην 5.9 φριζάρω το updates :p )

Δεν νομίζω ότι δίνει κάτι παραπάνω η 6.4, άσε που πρέπει να κάνεις repartition πριν την βάλεις (γιατί ο dev έχει αλλάξει το path storage των εφαρμογών)...

...Βέβαια το repartition μονο κακό δεν είναι (μιλάω εκ πείρας) αρα αν δεν βαριέσαι και αν χρησιμοποιείς titanium μπορείς να την δοκιμάσεις, για να σου φύγουν τυχόν απορίες...

Καλημέρα!

Είπα να δοκιμάσω (για όσο καιρό αντέξω μακρυά από τη Neat) την CM (M12) μιας που -πράγματι- το crash στα SMS γίνεται μόνο την πρώτη φορά που στέλνεις. Είδωμεν. Πάντως για unstable είναι εκπληκτική!
Αυτά...

Μπορείς να δοκιμάσεις και την τελευταία nightly, όπου έχει διορθωθεί το συγκεκριμένο bug.

Πλέον, διορθώνεται οριστικά και το μεγαλύτερο bug που είχε η συσκευή μας. Ήδη ο Apolo έβγαλε beta έκδοση του kernel του με ενσωματωμένο το τελικό fix που αφορά προβλήματα με την αναπαραγωγή μουσικής, την sd, υψηλές θερμοκρασίες, κλπ.. Σε συνδυασμό με PegasusQ/Row ή NeoX/Row η συσκευή πάει σφαίρα.:D

Μπορείς να δοκιμάσεις και την τελευταία nightly, όπου έχει διορθωθεί το συγκεκριμένο bug.

Πλέον, διορθώνεται οριστικά και το μεγαλύτερο bug που είχε η συσκευή μας. Ήδη ο Apolo έβγαλε beta έκδοση του kernel του με ενσωματωμένο το τελικό fix που αφορά προβλήματα με την αναπαραγωγή μουσικής, την sd, υψηλές θερμοκρασίες, κλπ.. Σε συνδυασμό με PegasusQ/Row ή NeoX/Row η συσκευή πάει σφαίρα.:D

μιλας για kitkat ετσι?

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

μιλας για kitkat ετσι?

Ναι για την τελευταία (nightly) της cyanogen μιλάει ο φίλος.

Αυτά...

Ναι για την τελευταία (nightly) της cyanogen μιλάει ο φίλος.

την περασα γιατι ειχα neatrom 5.9 και με ειχε εκνευρισει αρκετα για καποιο λογο, δε μου τα κανε παλιοτερα αυτα. Εβαλα και apolo 7.1, κυλαει ωραια μεχρι τωρα. Αντε να δουμε

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Τι έγινε ρε παληκάρια, ακόμα εδώ;

Σε κανέναν δεν έφερε ο Αη Βασίλης κινητούλι για να πάει αλλου; :lol: :rolleyes:

Τι έγινε ρε παληκάρια, ακόμα εδώ;

Σε κανέναν δεν έφερε ο Αη Βασίλης κινητούλι για να πάει αλλου; :lol: :rolleyes:

Εδώ εδώ! Χρόνια πολλά!!

Αυτά...

Εδώ φυσικά. Χρόνια Πολλά σε όλους!!

Παρεμπιπτόντως, είδα το nexus 6 από κοντά. Πριν βγει ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα ήταν το επόμενο μου κινητό. Αλλά πλέον, αν αποκλείσουμε εντελώς το οικονομικό κομμάτι, υπερβολικά μεγάλο και κάπως αδιάφορο σχεδιαστικά.

Εδώ εδώ! Χρόνια πολλά!!

Εδώ φυσικά. Χρόνια Πολλά σε όλους!!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά αδέρφια

Χρόνια πολλά παιδάκια!

Χρόνια πολλά και από μένα. Το gps σε σας έχει καλή ακρίβεια ? Εννοώ ότι δεν έχω πρόβλημα στην ταχύτητα κλειδώματος αλλά στην τραγική ακρίβεια. Συνήθως είναι πάνω από τα 15 μέτρα με αποτέλεσμα να με δείχνει άλλα άντ άλλων στο δρόμο εν κινήσει. Το ίδιο έχω σε όποια ρομ κι αν δοκιμασα, stock based ή aosp. Είναι hardware πρόβλημα ή είναι τόσο σάπιο το GPS στο s2?

Τι εννοείς; Αν δεν έχεις το περίεργο chipset βάζεις kernel που ενεργοποιεί το trim.

Απο όσο ξέρω trim έχει το android απο 4.3 και μετά. Εγώ είμαι με Neat (4.1.2).

Χρόνια πολλά και από μένα. Το gps σε σας έχει καλή ακρίβεια ? Εννοώ ότι δεν έχω πρόβλημα στην ταχύτητα κλειδώματος αλλά στην τραγική ακρίβεια. Συνήθως είναι πάνω από τα 15 μέτρα με αποτέλεσμα να με δείχνει άλλα άντ άλλων στο δρόμο εν κινήσει. Το ίδιο έχω σε όποια ρομ κι αν δοκιμασα, stock based ή aosp. Είναι hardware πρόβλημα ή είναι τόσο σάπιο το GPS στο s2?

Μια χαρά είναι το GPS. Δοκίμασε σε εντελώς ανοιχτό μέρος. Αν δεν πιάνει καλά ούτε εκεί ίσως έχει πρόβλημα hardware.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)