macattack Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλημερα στην παρεα.εβαλα την 8 neatrom. δενε χει μεσα google play!!!!.που το βρισκουμε γιατι εβαλα 3 σε apk μορφη αλλα δεν μου τα ανοιγει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλημερα στην παρεα.εβαλα την 8 neatrom. δενε χει μεσα google play!!!!.που το βρισκουμε γιατι εβαλα 3 σε apk μορφη αλλα δεν μου τα ανοιγει:( Έβαλες την AOSP.... Πρέπει να φλασάρεις και τα GAPPS που δίνει ο developer Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) οκ νομιζω οτι τα βρηκα....επειδη βλεπω οτι παιζει με neat τι διαφορα εχει η aosp? η 6.4 ειναι πιο σταθερη? Edited October 14, 2014 by macattack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 οκ νομιζω οτι τα βρηκα....επειδη βλεπω οτι παιζει με neat τι διαφορα εχει η aosp? η 6.4 ειναι πιο σταθερη? Η 6x είναι μαγειρεμένη STOCK based με άψογο αποτέλεσμα (σταθερότατη) Η 8x είναι μαγειρεμένη SlimKAT με όλες τις παιδικές ασθένειες που συνεπάγονται... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Προβλημα....πως θα βγαλω το cwm της aosp να σεταρω παλι την 6.3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Προβλημα....πως θα βγαλω το cwm της aosp να σεταρω παλι την 6.3??? Φλάσαρε τον Philz (το αρχείο με το οποίο έκανες root) κάνε restart to recovery κάνε wipes φλάσαρε neat Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) ναι τωρα μια χαρα.Σε ευχαριστω πολυ....μου φαινεται δεν θα ξαναβαλω aosp... Edited October 15, 2014 by macattack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Κι ενώ όλοι μιλούν για το τέρας nexus 6, από πλευράς μεγέθους και χαρακτηριστικών, ας ασχοληθούμε κι εμείς με το δικό μας καμάρι.:p Μετά από κάποια reboots της Slimsaber KK, και την αδυναμία να παίξω κάποιο παιχνίδι, είπα να δοκιμάσω την CM11 M11. Ευχάριστη έκπληξη εδώ και μια εβδομάδα, δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάποιο πρόβλημα, ενώ με τη δική μου χρήση έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Αναφέρομαι σε στοκ kernel και στις δύο περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Απλα πανεμορφη , την εχω 3 ημερες http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/hiui-30-09-2014-t2892600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Απλα πανεμορφη , την εχω 3 ημερες http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/hiui-30-09-2014-t2892600 Έχω έναν έρωτα με τις MIUI - MIUI like ROMS πόσταρε εντυπώσεις κατά καιρούς για το πως σου συμπεριφέρεται! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σταφανε πιο θεμα χρησιμοποιεις;; και η miui ειναι εξισου ομορφη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Είστε iPhone ακηδες κατά βάθος έτσι; άκου miui... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Είστε iPhone ακηδες κατά βάθος έτσι; άκου miui... το 'πιασες γατούλη! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σταφανε πιο θεμα χρησιμοποιεις;; και η miui ειναι εξισου ομορφη :) Είναι το IdeaL theme, δωρεάν στο play store. Υπάρχει σε light, dark και mix έκδοση, για όλα τα γούστα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Απλα πανεμορφη , την εχω 3 ημερες http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/hiui-30-09-2014-t2892600 Πάρα πολύ όμορφη!! Όντας λίγο αδαής, η διαδικασία είναι να κάνεις πρώτα root το τηλέφωνο και μετά να περάσεις τα αρχεία αυτά στο τηλ και να τα κάνεις unzip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Πάρα πολύ όμορφη!! Όντας λίγο αδαής, η διαδικασία είναι να κάνεις πρώτα root το τηλέφωνο και μετά να περάσεις τα αρχεία αυτά στο τηλ και να τα κάνεις unzip? Πρέπει να έχεις root + custom recovery Στην συνέχεια κατεβάζεις τα zip της recovery + της rom που δίνει ο dev στο thread του, τα αποθηκεύεις στην sd σου και ακολουθείς τα βήματα που αναφέρει... ΥΓ. Δεν κάνεις τίποτα unzip Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Πάρα πολύ όμορφη!! Όντας λίγο αδαής, η διαδικασία είναι να κάνεις πρώτα root το τηλέφωνο και μετά να περάσεις τα αρχεία αυτά στο τηλ και να τα κάνεις unzip? δεν ειναι ομως multi :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 http://goo.gl/SzeTf0 Την έχω μία μέρα...Νομίζω είναι πολύ καλή με την μέτρια εμπειρία που έχω...Πριν είχα την Neatrom 6.3 με Apollo!Εγώ την συνιστώ πάντως! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ενα κακο νεο να σας μεταφερω,μαλλον η SLIM team δεν θα δωσει 5.0 στο κινητο μας.μαλλον... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ενα κακο νεο να σας μεταφερω,μαλλον η SLIM team δεν θα δωσει 5.0 στο κινητο μας.μαλλον... Βγήκε κάποια ανακοίνωση των συσκευών που θα υποστηρίξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ενα κακο νεο να σας μεταφερω,μαλλον η SLIM team δεν θα δωσει 5.0 στο κινητο μας.μαλλον... Θα την βρεις unofficial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Είχε κανένας στο παρελθόν με Neat Rom πρόβλημα με το Wi-Fi? Να μην ανοίγει δηλαδή? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Είχε κανένας στο παρελθόν με Neat Rom πρόβλημα με το Wi-Fi? Να μην ανοίγει δηλαδή? προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Είχε κανένας στο παρελθόν με Neat Rom πρόβλημα με το Wi-Fi? Να μην ανοίγει δηλαδή? Ποτέ με τις δύο Neat που έχω τρέξει! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Εάν φλασάρεις Ρομ με Odin φορμάρεται η εσωτερική κάρτα; Θέλω να καθαρίσω τελείως το κινητό Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts