Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σας,πριν 2 μερες και μετα απο τις οδηγιες ενος φιλου δοκιμασα να κανω root για 1η φορα στο samsung galaxy s2 ετσι ωστε να περασω καποια αλλη ρομ μετα για να το "βελτιωσω",(σημειωνω πως δεν εχω καμια σχεση με το αντικειμενο,απλα ακολουθησα τις οδηγιες καποιου που τελικα αποδειχτηκε λαθος).χρησιμοποιησα το odin και οταν πατησα start ενω ειχα συνδεσει το κινητο εμεινε σταθερα στην οθονη που γραφει samsung galaxy s2 και απο κατω το κιτρινο θαυμαστικο.δεν κανει κατι αλλο.αν καποιος μπορεσει να με βοηθησει να το επαναφερω θα του ημουν υποχρεος.ευχαριστω πολυ

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το odin το χρησιμοποιησα μονο στο κομματι που εβαζα ενα αρχειο (και συγκεκριμενα το GT-I9100_Kernel_Gingerbread-supercurio-3 (1).tar ) στην θεση PDA και μετα start

συγνωμη για την γενικοτητα της απαντησης,απλα δεν γνωριζα τι εκανα ωστε να ξερω να σου απαντησω

Θα σου πρότεινα να αναβαθμίσεις σε JB, αν έχεις ακόμα τη GB στη συσκευή σου. Στο θέμα των επίσημων firmware θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα το κάνεις.

Καλησπερα στην παλια μου παρεα! Χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη!

Θελω να περασω στη συσκευη του αδερφου μου καποια "καστομια", μια και η NeatRom που του εχω βαλει εδω και καιρο, δεν τον καλυπτει πλεον... Δυστυχως ομως, δεν παρακολουθω πλεον τις εξελιξεις στο GSII και δεν ξερω τι να επιλεξω...

Αρχικα σκεφτηκα τον συνδυασμο CM 4.2.2 RC / Dorimanx 9.39 που ειχα στον δικο μου Γαλαξια και θεωρουσα κορυφαιο μετα απο απειρες δοκιμες...

Υπαρχει κατι καλυτερο και εξισου σταθερο και smooth σε 4.3 ή ακομα και 4.4?

Ρωταω γιατι κακα τα ψεμματα, δεν θα εχω την δυνατοτητα δοκιμων και δεν θελω μετα να ακουω γκρινια...!!!

Ευχαριστω πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί να μην περιμένει;;;

[ATTACH]44160[/ATTACH]

Είμαι με Slimsaberkat από τον Δεκέμβριο

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

[ATTACH]44160[/ATTACH]

LOL το 120 το λες πολύ;

έπρεπε να κρατήσω screenshot με το uptime που έκανα με την CM 10.1.2 :lol:

Να μην περιμένει γιατί το S2 είναι ΠΑΛΙΟ και όλο και λιγότεροι developers + maintainers ασχολούνται μαζί του...

Το S2 ΠΟΤΕ δεν θα δει KK της προκοπής διστυχώς...

Αν θέλετε σταθερότητα, Cyanogen stable...

Αν θέλετε πολύ σταθερότητα, NeatROM 5.9

Αν θέλετε KK και σταθερότητα, αγοράστε ένα Nexus 5...

A, και που είσαι, στο Note 8 με μανίσια ROM αρουτάριστο, έχω uptime 2+ μήνες :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

[ATTACH]44160[/ATTACH]

Δεν χανω τιποτα να την δοκιμασω... ;)

Ερωτηση: χρειαζομαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ recovery που να ειναι compatible με την ΚΚ? Κατι τετοιο διαβασα στο xda... Ρωταω γιατι δεν θα ηθελα να κανω πολλες "αλλαγες" στην συσκευη, μια και δεν ειναι δικη μου...

LOL το 120 το λες πολύ;

Να μην περιμένει γιατί το S2 είναι ΠΑΛΙΟ και όλο και λιγότεροι developers + maintainers ασχολούνται μαζί του...

A, και που είσαι, στο Note 8 με μανίσια ROM αρουτάριστο, έχω uptime 2+ μήνες :rolleyes:

Την Neat την εχει τωρα (δεν θυμαμαι ποια version) αλλα μου παραπονιεται οτι "μπουκωνει" μερικες φορες... Οπως καταλαβαινεις δεν εχω εγω την συσκευη ωστε να παρακολουθω καθημερινα την "συμπεριφορα" της...

Πιθανον σε CM θα καταληξω, αλλα θα δω και την SlimSaber που λεει ο φιλος πιο πανω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

LOL το 120 το λες πολύ;

Όχι.

Δεν το λέω πολύ. Απλά για να δει ο φίλος μας ότι δουλεύει απροβλημάτιστα.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ερωτηση: χρειαζομαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ recovery που να ειναι compatible με την ΚΚ? Κατι τετοιο διαβασα στο xda... Ρωταω γιατι δεν θα ηθελα να κανω πολλες "αλλαγες" στην συσκευη, μια και δεν ειναι δικη μου...

Ω ναι! :-)

και μετά το στήσιμο της ROM θα έχεις και την εμεπιρία της TWRP :p

Ω ναι! :-)

και μετά το στήσιμο της ROM θα έχεις και την εμεπιρία της TWRP :p

Την εχω ηδη στο One! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα...Έχω μείνει στην 4.0.4 LQ6 με root εδώ και πολύ καιρό χωρίς να έχω προβλήματα και θα προχωρήσω σε αλλαγή!Τα προηγούμενα φλασαρίσματα τα έκανα όλα με odin και σε rom και σε cf-root...Τι να του πετάξω μέσα?GT-I9100
Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music:

Καλησπέρα...Έχω μείνει στην 4.0.4 LQ6 με root εδώ και πολύ καιρό χωρίς να έχω προβλήματα και θα προχωρήσω σε αλλαγή!Τα προηγούμενα φλασαρίσματα τα έκανα όλα με odin και σε rom και σε cf-root...Τι να του πετάξω μέσα?GT-I9100

Αν είσαι root φλάσαρε από recovery τη Ρομ που θέλεις.Κάνουμε πάντα όλα τα wipe και ότι άλλο γράφει ο developer στις οδηγίες. Προτείνω είτε Neatrom είτε JellySnap (βασισμένες σε stock 4.1.2 ).

Έρχεται η NeatROM 6.0!!!

:D

Αν είσαι root φλάσαρε από recovery τη Ρομ που θέλεις.Κάνουμε πάντα όλα τα wipe και ότι άλλο γράφει ο developer στις οδηγίες. Προτείνω είτε Neatrom είτε JellySnap (βασισμένες σε stock 4.1.2 ).

Είμαι root ναι...Ευχαριστώ φίλε!!!!!

Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music:

Δηλαδή με KitKat? Ω λα λα!

Δηλαδή με 4.1.2 :lol:

Καλησπέρα ,

μετά από κάποια κολλήματα λόγω μνήμης αποφάσισα να κάνω HardReset .

Με είχε κουράσει ότι όσο πέρναγε ο καιρός είτε γιατί τα προγράμματα μεγάλωσαν σε μέγεθος είτε γιατί είχε γεμίσει το κινητό με αηδίες έβγαζε μήνυμα περιορισμένης μνήμης όταν επιχειρούσε να εγκαταστείσει αναβάθμιση κάποιας εφαρμογής .

1. Πάτησα ταυτόχρονα το Volume + On/Off + homeKey ... ( αφού είχα κλείσει το τηλέφωνο και αφαιρέσει την κάρτα )

2. Με ρώτησε αν είμαι βέβαιος ( τρομάρα μου ) ... και απάντησα Ναι .

3 έβγαλε μία οθόνη που γράφει ...

επάνω δεξιά ...

ODIN MODE

PRODUCT NAME : GT-I9100

CUSTON BINARY DOWNLOAD : NO

CURRENT BINARY : SAMSUNG OFFICIAL

στο κέντρο έχει το σήμα του android

και γράφει κάτω από το σήμα

downloading ...

Do not turn off target !!

Είναι με ανοιχτή την οθόνη σε αυτή την φάση περίπου 15 λεπτά ...

τι κάνω ?

plz plz plz ... help me

Καλησπέρα ,

μετά από κάποια κολλήματα λόγω μνήμης αποφάσισα να κάνω HardReset .

Με είχε κουράσει ότι όσο πέρναγε ο καιρός είτε γιατί τα προγράμματα μεγάλωσαν σε μέγεθος είτε γιατί είχε γεμίσει το κινητό με αηδίες έβγαζε μήνυμα περιορισμένης μνήμης όταν επιχειρούσε να εγκαταστείσει αναβάθμιση κάποιας εφαρμογής .

1. Πάτησα ταυτόχρονα το Volume + On/Off + homeKey ... ( αφού είχα κλείσει το τηλέφωνο και αφαιρέσει την κάρτα )

2. Με ρώτησε αν είμαι βέβαιος ( τρομάρα μου ) ... και απάντησα Ναι .

3 έβγαλε μία οθόνη που γράφει ...

επάνω δεξιά ...

ODIN MODE

PRODUCT NAME : GT-I9100

CUSTON BINARY DOWNLOAD : NO

CURRENT BINARY : SAMSUNG OFFICIAL

στο κέντρο έχει το σήμα του android

και γράφει κάτω από το σήμα

downloading ...

Do not turn off target !!

Είναι με ανοιχτή την οθόνη σε αυτή την φάση περίπου 15 λεπτά ...

τι κάνω ?

plz plz plz ... help me

Α, μπήκες σε download mode. Ενώ εσύ θες το recovery menu το οποίο εμφανίζεται ως εξής:

1) Βγάλε μπαταρία να κλείσει το κινητό και ξανα βάλτην

2) Πάτα Home + Power (on/off) + UP volume key (όχι το κάτω, αλλά το επάνω)

3) Κάνε όλα τα wipes που εμφανίζονται

Πάρε τα πάντα backup πρώτα, ε;

ΥΓ Hard reset μπορείς να κάνεις και ΜΕΣΑ από το android στις ρυθμίσεις του.

Αυτά...

Σε ευχαριστώ ... Δούλεψε ... :clap:

να ρωτήσω , μίας και μπαίνω στην διαδικασία , αξίζει τον κόπο ( από πλευράς ταχύτητας και μπαταρίας ) να κάνω root με κάποια συγκεκριμένη ρομ ?

Σε ευχαριστώ ... Δούλεψε ... :clap:

να ρωτήσω , μίας και μπαίνω στην διαδικασία , αξίζει τον κόπο ( από πλευράς ταχύτητας και μπαταρίας ) να κάνω root με κάποια συγκεκριμένη ρομ ?

Κοίτα το θέμα custom rom είναι μεγάλο και εξαρτάται καθαρά και μόνο από εσένα και αν έχεις χρόνο να διαβάσεις/πειραματιστείς. Προσωπικά θεωρώ τραγικά τα apps που βάζει η Samsung μαζί με το κινητό μας, και αυτός είναι ο μεγαλύτερος λόγος που φοράω NeatROM μήνες τώρα. Ώρες σε πειραματισμούς, αλλά κατέληξα σε αυτή γιατί δίνει όσα καλούδια θες εσύ από τη μαμά samsung (κράτησα FM radio app, music player και clock application) και τα άλλα τα έστειλα. Το κινητό δεν κολλάει πουθενά και η μπαταρία του είναι κάπως καλύτερη από πριν (όχι μεγάλες διαφορές βέβαια).

Αυτά...

που θα την βρω μαζί με κάποιο οδηγό εγκατάστασης ( είμαι και άσχετος τρομάρα μου ) ...

Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 θα διαβάσεις για τις custom roms γενικά και εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-jb-xwms2-neatrom-lite-aroma-mods-t1569686 είναι η NeatROM που φοράω. Αλλά γενικά στο xda θα βρεις άπειρες να πειραματιστείς.

Αυτά...

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)