Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Έχω βάλει neatrom lite και δεν βλεπω τρομερές αλλαγές σε μπαταρία που το θεωρώ σημαντικό. Ποια άλλη rom αξίζει προσοχής?ας είναι και από τις τελευταίες kit kat αλλά να μην έχει προβλήματα, να είναι πλήρως λειτουργική! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Για κάθε rom λέει ο καθένας ότι θέλει για το θέμα της μπαταρίας...

Τα πάντα έχουν να κάνουν με την διαχείριση των εφαρμογών που κάνεις και με τον kernel

πάγωσε το bloatware, βάλε greenify, 2G όταν δεν χρειάζεσαι 3G, όχι άσκοπο wifi + data

και λίγο UV στον kernel δεν θα βλάψει...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια!

ΈΧω την cm10.1.3 dorimanx 9.43. Όταν συνδέω το handsfree καλώδιο, δεν υπάρχει ήχος από το μεγάφωνο όταν με παίρνουν τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μην το ακούω (ακούγεται από τα ακουστικά...).

Είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα/ρύθμιση?

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

και λίγο UV στον kernel δεν θα βλάψει...

μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το ''UV στον kernel'' ??

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το ''UV στον kernel'' ??

undervolt. γίνεται με custom kernel

Γεια σας παιδια!

ΈΧω την cm10.1.3 dorimanx 9.43. Όταν συνδέω το handsfree καλώδιο, δεν υπάρχει ήχος από το μεγάφωνο όταν με παίρνουν τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μην το ακούω (ακούγεται από τα ακουστικά...).

Είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα/ρύθμιση?

Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα την την CM11 και δεν έχω καταφέρει να βρω λύση...

Σε μια ερώτηση που έκανα στο xda στο θέμα της ROM μου έλαβα απάντηση ότι έτσι ήταν στην cyanogen και έτσι θα συνεχίσει...!

Παιδιά μια γνωστή μ έχει το κινητό και με έχει πρήξει να της το αναβαθμίσω.

Τι προτείνετε για stable battery friendly και smooth custom Rom?

Παιδιά μια γνωστή μ έχει το κινητό και με έχει πρήξει να της το αναβαθμίσω.

Τι προτείνετε για stable battery friendly και smooth custom Rom?

Αφού είναι θηλυκό, βάλτε Slim Kat.... ;)

Εντάξει το έκανα και αυτό:

1. Full wipes + flashing ROM ενώ περπατούσα επιστρέφοντας απο την δουλειά... :wacko:

2. Kernel restore + wipes + nandroid restore στην βόλτα με τον σκυλάκο μου :confused:

anyways, @Βρωμιάρης : Τι rom + kernel φοράς τώρα καρντάσι, ψάχνω απεγνωσμένα για σταθερή KK (ακόμα με την SK του fusion είσαι; )

Με το ART πώς τα πάει γενικά; Τις προάλλες διάβαζα για αυτό, είναι ακόμα σε experimental στάδιο κλπ, κολλάω να το βάλω (αν το βρω βέβαια στο μενού του CM11 :ninja: )

Με το ART πώς τα πάει γενικά; Τις προάλλες διάβαζα για αυτό, είναι ακόμα σε experimental στάδιο κλπ, κολλάω να το βάλω (αν το βρω βέβαια στο μενού του CM11 :ninja: )

Στο developer options είναι, κάτω κάτω

βάλτο και αν δεν σου κάτσει καλά, επαναφέρεις σε dalvik

Ναι ρε εγώ το δουλεύω, απλά δεν παίζει το RR3, παίζω angry birds go μόνο και το xposed δεν δουλεύει ακόμη. Το asphalt παίζει με αρτ ;το έχει δοκιμάσει κανείς;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ναι, τα developer options έψαχνα, αλλά δεν τα βρίσκω.. :blink:

Τα άλλαξαν θέση;

Πήγαινε σχετικά με το τηλέφωνο

κάτω κάτω είναι το build number

πάτα πάνω του καμμιά 10αριά φορές

και θα εμφανιστεί!

Ωραίος....

Βασικά, το μόνο πιθανό "sideffect" είναι να μην δουλεύουν κάποιες εφαρμογές (νομίζω κάπου είχε πάρει το μάτι μου και μια σχετική λίστα);

Ή μπορεί να αυξηθούν τα random reboots ή να πάθει και σοβαρότερη ζημιά εκεί που δεν το περιμένω;

Ωραίος....

Βασικά, το μόνο πιθανό "sideffect" είναι να μην δουλεύουν κάποιες εφαρμογές (νομίζω κάπου είχε πάρει το μάτι μου και μια σχετική λίστα);

Ή μπορεί να αυξηθούν τα random reboots ή να πάθει και σοβαρότερη ζημιά εκεί που δεν το περιμένω;

Κοίτα, οι "ατασταλιες" σε μια νέα ROM είναι αναμενόμενες...

απο εκει και πέρα το να μην σου τρέχουν 1-2 εφαρμογές... τα πάντα είναι θέμα χρόνου μέχρι να το διορθώσουν οι developers...

Το πρόβλημα που έβγαλε σε μένα είναι το ότι κολλούσε το poweramp, μετά απο κάποια ώρα παιξίματος, και ήθελε restart

έτσι ξαναγύρισα στην παλιά καλή μου 4.2.2 μέχρι να διορθωθεί το bug (το οποίο το έχουν πολλές 4.4.2 rom απο ότι διάβασα σήμερα)

Να ρωτήσω κάτι:

Όντας άσχετος, στο δικό μου S2 έχω το τελευταίο επίσημο ROM (4.1.2) από τη Samsung.

Επειδή πρόκειται να πάρω ένα μεταχειρισμένο και για τη γυναίκα μου, αυτή που το πουλάει έχει μέσα το 4.3.

Δηλ. τα πμ μας είναι:

ΕΓΩ: Υποθέτω είναι Ελληνικό. Τι firmware (android) φοράει;

ΠΩΛΗΤΡΙΑ: Ελληνικο ναι. Τρεχει 4.3 λογισμικο s4

ΕΓΩ: Επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά, μπορεί να πάρει το κανονικό του S2?

ΠΩΛΗΤΡΙΑ: Κανονικο του s2 ειναι. Ειναι εκδοση ιδια με αυτη του s4. Μπορει να παρει παλι το αυθεντικο αλλα αυτο ειναι πολυ καλυτερο.

Είναι όπως τα λέεί?

Να ρωτήσω κάτι:

Όντας άσχετος, στο δικό μου S2 έχω το τελευταίο επίσημο ROM (4.1.2) από τη Samsung.

Επειδή πρόκειται να πάρω ένα μεταχειρισμένο και για τη γυναίκα μου, αυτή που το πουλάει έχει μέσα το 4.3.

Δηλ. τα πμ μας είναι:

ΕΓΩ: Υποθέτω είναι Ελληνικό. Τι firmware (android) φοράει;

ΠΩΛΗΤΡΙΑ: Ελληνικο ναι. Τρεχει 4.3 λογισμικο s4

ΕΓΩ: Επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά, μπορεί να πάρει το κανονικό του S2?

ΠΩΛΗΤΡΙΑ: Κανονικο του s2 ειναι. Ειναι εκδοση ιδια με αυτη του s4. Μπορει να παρει παλι το αυθεντικο αλλα αυτο ειναι πολυ καλυτερο.

Είναι όπως τα λέεί?

Δεν υπάρχει επίσημο 4,3 για το S2. Επίσης αποκλείεται να φοράει την ROM του S4. Δεν γίνεται. Αν φοράει την 4.3 φοράει κάποια ανεπίσημη...

Η δεν ξέρει τι λέει ή λέει εσκεμένα μπαρούφες. Το τρέχων λογισμικό που φοράει ακυρώνει την εγγυηση αν βρισκεται ακόμα μεσα σε αυτην η συσκευη.

Αν ειναι γνησιο το S2 και όχι κλώνος μπορείς να επιστερέψεις στην τελευταία επίσημη ελληνική που είναι η 4.1.2

Ευχαριστώ πολύ!

Πως επιστρέφω στην τελευταία επίσημη?

Και πώς μπορώ να διαπιστώσω αν είναι γνήσιο???

Κοίτα, οι "ατασταλιες" σε μια νέα ROM είναι αναμενόμενες...

απο εκει και πέρα το να μην σου τρέχουν 1-2 εφαρμογές... τα πάντα είναι θέμα χρόνου μέχρι να το διορθώσουν οι developers...

Το πρόβλημα που έβγαλε σε μένα είναι το ότι κολλούσε το poweramp, μετά απο κάποια ώρα παιξίματος, και ήθελε restart

έτσι ξαναγύρισα στην παλιά καλή μου 4.2.2 μέχρι να διορθωθεί το bug (το οποίο έχουν πολλές 4.4.2 rom απο ότι διάβασα σήμερα)

Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με το ttpod φίλος ούτε εκείνα τα κολλήματα που έκανε ο ήχος με το μπλου τουθ. Είναι bug του poweramp δεν δουλεύει καλά στην 4.4

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

To πήρα το κινητό και μου φαίνεται γνήσιο. Το ROM που φοράει μοιάζει πολύ με το επίσημο αλλά δεν ξέρω.

Πήρα και επισυνάπτω screenshots από το legal information του δικού μου (αριστερά) και αυτού που πήρα τώρα για τη γυναίκα μου (δεξιά).

Ωραίο είναι (φαίνεται καλύτερο από το δικό μου), αλλά καταλαβαίνω ότι δεν είναι το επίσημο αλλά stock based. Τι λέτε γι' αυτό;;;

Και μερικά links σχετικά με την NeatROM Lite v.5.5:

http://galaxys2root.com/galaxy-s2-roms/neatrom-lite-for-galaxy-s2-gt-i9100/

http://downloadandroidrom.com/file/GalaxyS2/roms/Neat/XXMS1_NeatROM_Lite_v4.4.zip

https://www.google.gr/search?q=NeatROM+Lite+v.5.5&oq=NeatROM+Lite+v.5.5&aqs=chrome..69i57.12565j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

Edited by MessengerOfGood

To πήρα το κινητό και μου φαίνεται γνήσιο. Το ROM που φοράει μοιάζει πολύ με το επίσημο αλλά δεν ξέρω.

Πήρα και επισυνάπτω screenshots από το legal information του δικού μου (αριστερά) και αυτού που πήρα τώρα για τη γυναίκα μου (δεξιά).

Ωραίο είναι (φαίνεται καλύτερο από το δικό μου), αλλά είναι το επίσημο;

Ότι να ναι σου λεγε.

Γνήσιο πάντως είναι με custom rom καινούργια.

Λέω να την αφήσω την NeatROM v5.5. Έτσι κι' αλλιώς δεν έχω απόδειξη αγοράς για την εγγύηση (μου είπε ότι αγοράστηκε 11/2011, υποθετω ότι η εγγύηση είναι 1 ή 2 χρόνια).

Τα προγράμματα της Samsung (π.χ. KIES) συνεργάζονται με αυτή τη ROM;

Μακάρι να είχα χρόνο και γνωσεις να ψάξω άλλες ROM αλλά φοβάμαι μη κάνω καμιά πατάτα...

Λέω να την αφήσω την NeatROM v5.5. Έτσι κι' αλλιώς δεν έχω απόδειξη αγοράς για την εγγύηση (μου είπε ότι αγοράστηκε 11/2011, υποθετω ότι η εγγύηση είναι 1 ή 2 χρόνια).

Τα προγράμματα της Samsung (π.χ. KIES) συνεργάζονται με αυτή τη ROM;

Μακάρι να είχα χρόνο και γνωσεις να ψάξω άλλες ROM αλλά φοβάμαι μη κάνω καμιά πατάτα...

Τα προγράμματα της Samsung (π.χ. KIES) συνεργάζονται με αυτή τη ROM; Ναί

Μακάρι να είχα χρόνο και γνωσεις να ψάξω άλλες ROM αλλά φοβάμαι μη κάνω καμιά πατάτα... Εμείς είμαστε εδώ βρε! :) Άντε να βάλεις μια Cyanogen να βρείς την υγειά σου! ;)

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)