stauros2653 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ποια KitKat έχουμε στο SII μας; Ευχαριστημένοι; Εγώ έχω Celeriter και τα πάει καλούτσικα. Τουλάχιστον χωρίς SOD's. χρονια πολλα σε ολους,και καλη χρονια.δοκιμασα την σλιμκατ,αλλα εχω την αποψη οτι η 4.1.2 ειναι πιο πρακτικη στην καθημερινοτητα.αποψη μου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 χρονια πολλα σε ολους,και καλη χρονια.δοκιμασα την σλιμκατ,αλλα εχω την αποψη οτι η 4.1.2 ειναι πιο πρακτικη στην καθημερινοτητα.αποψη μου. Χρόνια πολλά από μένα και καλή χρόνια να έχουμε με υγεία. Φίλος ο κόσμος πάει μπροστά, επίσης το νέο update με τις αναβαθμίσεις στο art το τηλέφωνο πετάει πραγματικά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Μετά από καμιά 100αριά φλασαρίσματα για 1η φορά το S2 με έβαλε κάτω. Από το απόγευμα παιδεύομαι να φλασάρω μία 4.4 ( έτσι για να δω κι εγώ σε τι φάση βρίσκονται ) και πραγματικά έκανα μια τρύπα στο νερό. Τι κατέβασα άλλες stock roms, τι CWM-kitkat, δεν δούλεψε τίποτα.. Ρε παίδες, Γνωρίζει κανένας τι παίζει με τις 4.4 Roms. Τόσο καιρό ακολουθώ πιστά την ίδια διαδικασία και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Stock-Rom-->CWM-root Kernel--> Custom Rom. Η αλήθεια είναι, ότι εδώ και κάνα 2μηνο είχα βολευτεί πάρα πολύ με την Omega, αλλά δε πίστευα ότι όταν θα γυρίσω στα φλασαρίσματα θα το χάσω. Έχει αλλάξει κάτι στη διαδικασία ? Γνωρίζει κάποιος ? Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Χρόνια πολλά από μένα και καλή χρόνια να έχουμε με υγεία. Φίλος ο κόσμος πάει μπροστά, επίσης το νέο update με τις αναβαθμίσεις στο art το τηλέφωνο πετάει πραγματικά Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας. Εννοείς τη beta 2; Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση; Τι ρυθμίσεις χρειάζονται για το art; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Μετά από καμιά 100αριά φλασαρίσματα για 1η φορά το S2 με έβαλε κάτω. Από το απόγευμα παιδεύομαι να φλασάρω μία 4.4 ( έτσι για να δω κι εγώ σε τι φάση βρίσκονται ) και πραγματικά έκανα μια τρύπα στο νερό. Τι κατέβασα άλλες stock roms, τι CWM-kitkat, δεν δούλεψε τίποτα.. Ρε παίδες, Γνωρίζει κανένας τι παίζει με τις 4.4 Roms. Τόσο καιρό ακολουθώ πιστά την ίδια διαδικασία και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Stock-Rom-->CWM-root Kernel--> Custom Rom. Η αλήθεια είναι, ότι εδώ και κάνα 2μηνο είχα βολευτεί πάρα πολύ με την Omega, αλλά δε πίστευα ότι όταν θα γυρίσω στα φλασαρίσματα θα το χάσω. Έχει αλλάξει κάτι στη διαδικασία ? Γνωρίζει κάποιος ? Κατεβάζεις πρώτα ένα cmw compatible kit Kat, μετά περνάς την ρομ Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας. Εννοείς τη beta 2; Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση; Τι ρυθμίσεις χρειάζονται για το art; Εδώ και ένα μήνα και βάλε δουλεύω 4.4.2 ,λείπουν κάποια features αλλά με το xposed τα έχω. Το art δεν θέλει κάτι απλά το επιλέγεις και κάνει βελτιστοποιηση εφαρμογών μια φορά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Μετά από καμιά 100αριά φλασαρίσματα για 1η φορά το S2 με έβαλε κάτω. Από το απόγευμα παιδεύομαι να φλασάρω μία 4.4 ( έτσι για να δω κι εγώ σε τι φάση βρίσκονται ) και πραγματικά έκανα μια τρύπα στο νερό. Τι κατέβασα άλλες stock roms, τι CWM-kitkat, δεν δούλεψε τίποτα.. Ρε παίδες, Γνωρίζει κανένας τι παίζει με τις 4.4 Roms. Τόσο καιρό ακολουθώ πιστά την ίδια διαδικασία και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Stock-Rom-->CWM-root Kernel--> Custom Rom. Η αλήθεια είναι, ότι εδώ και κάνα 2μηνο είχα βολευτεί πάρα πολύ με την Omega, αλλά δε πίστευα ότι όταν θα γυρίσω στα φλασαρίσματα θα το χάσω. Έχει αλλάξει κάτι στη διαδικασία ? Γνωρίζει κάποιος ? εαν μπεις στο XDA καθε ρομ 4.4.χ εχει λινκ για cmw ,πρωτα το φλασαρεις και αφου κανεις επανεκινηση μετα ξαναμπαινεις σε ρεκοβερυ και φλασαρεις ετσι εκανα δοκιμη εγω,προς το παρων οπως εγραψα πιο πανω γυρισα σε 4.1.2.θα περιμενω λιγο ακομα για να καταλαβω καλυτερα τις 4.4διαβαζοντας σχολια και εντυπωσεις απο τα παιδια που την εβαλαν. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ευχαριστώ Πολύ μάγκες ! Τελικά δεν ήταν κάτι τόσο δύσκολο. Απλά όταν έκανα install την cwm δεν έκανα boot σε recovery και δεν έμπαινε η καινούργια rom. Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Εγώ έχω βάλει τις τελευταίες ημέρες την 4.4.2 CM11 από το xda αλλά υπάρχουν προβληματάκια σταθερότητας ακόμα (κυρίως με τη μπαταρία έχω θέμα, την πρώτη μέρα ήταν τραγική τις επόμενες ημέρες έχει βελτιωθεί αρκετά). Ευτυχώς βγαίνουν σχεδόν κάθε δυο ημέρες νέα builds και σιγά σιγά τα προβλήματα δρομολογούνται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Μεχρι στιγμης με στοκ xwlsw eur χωρις ρουτ το κινητο δουλευει μια χαρα χωρις ν κλεινει κ μου κραταει κ περισσοτερο η μπαταρια κατα περιεργο τροπο... Εγώ έχω βάλει τις τελευταίες ημέρες την 4.4.2 CM11 από το xda αλλά υπάρχουν προβληματάκια σταθερότητας ακόμα (κυρίως με τη μπαταρία έχω θέμα, την πρώτη μέρα ήταν τραγική τις επόμενες ημέρες έχει βελτιωθεί αρκετά). Ευτυχώς βγαίνουν σχεδόν κάθε δυο ημέρες νέα builds και σιγά σιγά τα προβλήματα δρομολογούνται! Καποιο λινκ? Edited January 2, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk88 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Καποιο λινκ? Μάλλον σε αυτην αναφερεται ο φίλος... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535369 Κάτι λένε στα τελευταία πόστ για βελτίωση αυτονομιας. Αν ισχύει θα την δοκιμάσω. Μεχρι στιγμής ίσα που κρατιέμαι... :P Edited January 2, 2014 by thanosk88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Εδώ και ένα μήνα και βάλε δουλεύω 4.4.2 ,λείπουν κάποια features αλλά με το xposed τα έχω. Το art δεν θέλει κάτι απλά το επιλέγεις και κάνει βελτιστοποιηση εφαρμογών μια φορά Βλέπεις διαφορά με ενεργοποιημένο το art; Όσοι έχετε κάνει δοκιμές με πάνω από μια 4.4 ρομ, ποια θεωρείτε καλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μάλλον σε αυτην αναφερεται ο φίλος... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535369 Κάτι λένε στα τελευταία πόστ για βελτίωση αυτονομιας. Αν ισχύει θα την δοκιμάσω. Μεχρι στιγμής ίσα που κρατιέμαι... :P Ναι όντως σε αυτήν αναφέρομαι! Αν και αρχικά είχα βάλει αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2523604 δεν έβλεπα καθόλου νέα builds οπότε και την εγκατέλειψα. Επειδή αυτές τις ημέρες λόγω εορτών και άδειας έχω βγεί από τα νερά μου δε μπορώ να υπολογίσω αν η διάρκεια της μπαταρίας είναι καλύτερη ή όχι (σίγουρα πάντως το build 01/01/14 είχε αισθητά καλύτερη διάρκεια από τα προηγούμενα). Εκτίμησή μου αυτή τη στιγμή είναι ότι με την official 4.1.2 ελληνική είχα λίγο καλύτερη αυτονομία. Αλλά θα πω με σιγουριά σε μερικές ημέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) καλή χρονιά guyz, αυτή την εποχή είμαι σε stock based custom. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι η NeatRom ξαφνικά κολλάει, σε όλα, ότι και να κάνω, χρησιμοποιώντας ακόμα και Greenify. Μετά από 2 wipe η κατάσταση φτιάχνει αλλά για λίγο. Η biftor μου άρεσε πολύ όμως όταν κράταγα πατημένο το Home button δεν μου έβγαιναν τα recent apps. Αυτά τα νέα για stock based. Στην πρώτη ευκαιρία θέλω να δοκιμάσω Omni, παρακολουθώ το thread για σχετικά νέα και σας ευχαριστώ για τις εμπειρίες που μοιράζεστε. Edited January 3, 2014 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 καλή χρονιά guyz, αυτή την εποχή είμαι σε stock based custom. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι η NeatRom ξαφνικά κολλάει, σε όλα, ότι και να κάνω, χρησιμοποιώντας ακόμα και Greenify. Μετά από 2 wipe η κατάσταση φτιάχνει αλλά για λίγο. Η biftor μου άρεσε πολύ όμως όταν κράταγα πατημένο το Home button δεν μου έβγαιναν τα recent apps. Αυτά τα νέα για stock based. Στην πρώτη ευκαιρία θέλω να δοκιμάσω Omni, παρακολουθώ το thread για σχετικά νέα και σας ευχαριστώ για τις απόψεις που μοιράζεστε. Αν σε ενδιαφέρει custom stock based δοκίμασε και τη JellySnap. Η μπαταρία κρατάει 2 μέρες με λογική χρήση. Στο προηγούμενο ποστ μου έχω βάλει λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Καλή χρονιά παιδες. Κάτι άσχετο, έχει χρησιμοποιήσει κανείς το triangle away; Διαβάζω στο xda ότι υπάρχει κίνδυνος για brick. Επίσης υπάρχει περίπτωση να διαγράψει αρχεία; Έχω περάσει κι εγώ σε kitkat με την αγαπημένη μου Bam rom. Λείπουν αρκετά πράγματα τα οποία όμως επανέφερα με το xposed. Προβλήματα-κολλήματα δεν βλέπω να έχει. Από αυτονομία καμία σχέση με την τελευταία Bam rom βασισμένη στην 4.3.1 όπου είχα 5 ώρες οθόνη, ενώ τώρα παλεύω για τις 3. Edited January 4, 2014 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Θελω να βαλω cm10.1.3 στο κινητο και ειδα απο το σιτε της cyan οτι αν δεν αλλαξω πρωτα τον stock kernel υπαρχει πιθανοτητα για superbrick. Ποιον να περασω για να κανω την αλλαγη(λινκ)? επισης αφου βαλω την cm αφηνω τον κερνελ που εχει η υπαρχει κατι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Θελω να βαλω cm10.1.3 στο κινητο και ειδα απο το σιτε της cyan οτι αν δεν αλλαξω πρωτα τον stock kernel υπαρχει πιθανοτητα για superbrick. Ποιον να περασω για να κανω την αλλαγη(λινκ)? επισης αφου βαλω την cm αφηνω τον κερνελ που εχει η υπαρχει κατι καλυτερο? 1. Πέρνα αυτόν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1118693 2. Βάλε Dorimanx, τα πάει τέλεια με την 10.1.3 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Έχοντας καιρό να ασχοληθώ με δοκιμές custom ή official rom, θα ήθελα τη βοήθειά σας στην εύρεση της κατάλληλης. Πρώτο και κυριότερο αποτελεί η σταθερότητα και έλλειψη σοβαρών bugs. Δεύτερο, και εξίσου σημαντικό αποτελεί η αυτονομία. Θα χρησιμοποιώ για κάποιο διάστημα τη συσκευή, χωρίς τη δυνατότητα να φορτίζω όποτε θέλω, οπότε ζητώ όσο το δυνατόν περισσότερη αυτονομία, είτε αυτό έχει να κάνει με τη συσκευή στην αναμονή, είτε με ώρες που θα είναι ενεργή η οθόνη. Να τονίσω επίσης, πως δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν θα πρόκειται για παλιότερη έκδοση android, αρκεί να είναι 4.1+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Έχοντας καιρό να ασχοληθώ με δοκιμές custom ή official rom, θα ήθελα τη βοήθειά σας στην εύρεση της κατάλληλης. Πρώτο και κυριότερο αποτελεί η σταθερότητα και έλλειψη σοβαρών bugs. Δεύτερο, και εξίσου σημαντικό αποτελεί η αυτονομία. Θα χρησιμοποιώ για κάποιο διάστημα τη συσκευή, χωρίς τη δυνατότητα να φορτίζω όποτε θέλω, οπότε ζητώ όσο το δυνατόν περισσότερη αυτονομία, είτε αυτό έχει να κάνει με τη συσκευή στην αναμονή, είτε με ώρες που θα είναι ενεργή η οθόνη. Να τονίσω επίσης, πως δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν θα πρόκειται για παλιότερη έκδοση android, αρκεί να είναι 4.1+. Ρε παιδιά, όταν κάνω hangup μια κλήση απο το button στην οθόνη - ενώ την έχεις στο bluetooth, κάνει 5-6 δευτερόλεπτα να την κλείσει, ενώ χωρίς BT την κλεινει ακαριαία... Το έχει παρατηρήσει κανείς; Σήμερα απο το πρωί έχω λοιώσει να φλασάρω roms για να βρώ κάποια που δεν το κάνει (δοκίμασα 4.1.2, 4.2.2 και τώρα δοκιμάζω 4.4.2) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Και με την στοκ το κάνει, δεν τρέχει κάτι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Έχοντας καιρό να ασχοληθώ με δοκιμές custom ή official rom, θα ήθελα τη βοήθειά σας στην εύρεση της κατάλληλης. Πρώτο και κυριότερο αποτελεί η σταθερότητα και έλλειψη σοβαρών bugs. Δεύτερο, και εξίσου σημαντικό αποτελεί η αυτονομία. Θα χρησιμοποιώ για κάποιο διάστημα τη συσκευή, χωρίς τη δυνατότητα να φορτίζω όποτε θέλω, οπότε ζητώ όσο το δυνατόν περισσότερη αυτονομία, είτε αυτό έχει να κάνει με τη συσκευή στην αναμονή, είτε με ώρες που θα είναι ενεργή η οθόνη. Να τονίσω επίσης, πως δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν θα πρόκειται για παλιότερη έκδοση android, αρκεί να είναι 4.1+. Για custom 4.1.2 δοκίμασε τη JellySNAP 6.0. Εγώ αυτή έχω και είμαι ευχαριστημένος. Δε μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Η μπαταρία κρατάει δυο ημέρες με λογική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Και με την στοκ το κάνει, δεν τρέχει κάτι Να σαι καλά, μιλάμε φλάσαρα 4 roms και χαϊρι δεν είδα :) Τελικά επανέφερα το nandroid μου Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 5η μερα και ακομα το κινητο δουλευει αψογα χωρις να εχει κλεισει μονο του οπως εκανε. Ειμαι με xwlsw eur χωρις ρουτ κ η μπαταρια ειναι φοβερη απο οτι ηταν η xwms1 root. Πολυ φοβαμαι πως η xwms1 ειχε καποια μπαγκ κ μου το εκανε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 5η μερα και ακομα το κινητο δουλευει αψογα χωρις να εχει κλεισει μονο του οπως εκανε. Ειμαι με xwlsw eur χωρις ρουτ κ η μπαταρια ειναι φοβερη απο οτι ηταν η xwms1 root. Πολυ φοβαμαι πως η xwms1 ειχε καποια μπαγκ κ μου το εκανε αυτο. Δεν νομιζω να ηταν θεμα της ιδιας της ρομ. XWMS1 εχω κ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Μηπως ειχες πειραξει τιποτα kernel; Κ απο μπαταρια η XWMS1 μου βγαζει ανετα 2 24ωρα με 1ωρα ομιλιας, λιγο ιντερνετ και συνεχεια ανοιχτο το bluetooth... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Για custom 4.1.2 δοκίμασε τη JellySNAP 6.0. Εγώ αυτή έχω και είμαι ευχαριστημένος. Δε μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Η μπαταρία κρατάει δυο ημέρες με λογική χρήση. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, θα κάνω μια δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts