kogos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Κάπου σε αυτό το thread νομίζω είδα κάποιος είχε ανεβάσει ένα screenshot όπου κατα την διάρκεια της κλήσης είχε ένα κουμπί για καταγραφή της κλήσης εκεί που η stock έχει πληροφορίες κλήσης αν δεν κάνω λάθος. Αυτό γίνεται στην stock ή ήταν κάποια custom? Είναι mod για stock deodexed. Ψάξε google και θα το βρεις αμέσως. Αν έχεις όρεξη για decompile/compile το κάνεις και μόνος σου σε όλες τις sammy based όπως neat κ.α. Edited September 23, 2013 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 nova φίλε, nova! Το prime ειναι το θέμα όμως... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το prime ειναι το θέμα όμως... :shifty: Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ποιος είναι ο ιδανικός kernel για cm 10.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ τον dorimanx v9.39. Νομίζω ότι αυτός προτιμάται απ τους περισσότερους. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ποιος είναι ο ιδανικός kernel για cm 10.2; Εγώ χρησιμοποιώ τον dorimanx v9.39. Νομίζω ότι αυτός προτιμάται απ τους περισσότερους. Και ποιες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις στο stweaks; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Σαν μια πρωτη εικονα της cm 10.1, ενταξει, ωραια, πολυ γρηγορη κτλ, αλλα σε θεμα μπαταριας, ενταξει δεν ειναι και ουάου...ειδικα με 3G νομιζω πως ειναι χειροτερη απο την στοκ 4.1.2. Τελος, εχει ακομα καποια μικροπροβληματακια σε καποια πραγματα αλλα τιποτα φοβερο, π.χ. κλειδωνει λιγο πιο αργα το wifi απο την στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ τον dorimanx v9.39. Νομίζω ότι αυτός προτιμάται απ τους περισσότερους. Όχι έχεις μείνει πολύ πίσω, 9.41 ή το ν τελευταίο beta που έχω εγώ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Χα χα ε καλά δεν είμαι και τόσο πίσω! Η 9.39 ήταν πιο σταθερή απ την 9.40 γιαυτό και η προτίμηση στην πρώτη. Για την 9.41 με πιάνεις αδιάβαστο! Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) καλησπέρα σε όλους!!! νέος στο galaxy s II θα ήθελα την ταπεινή σας γνώμη για κάποια αξιόλογη custom rom.. και αν χρειάζεται να περάσω και κάποιον κερνελ.. όλα αυτά με την προϋπόθεση να κάνω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με αλλαγή roms... έχει δοκιμάσει κάποιος αυτήν εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2318592) ? ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Edited September 24, 2013 by adricla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλησπέρα σε όλους!!! νέος στο galaxy s II θα ήθελα την ταπεινή σας γνώμη για κάποια αξιόλογη custom rom.. και αν χρειάζεται να περάσω και κάποιον κερνελ.. όλα αυτά με την προϋπόθεση να κάνω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με αλλαγή roms... ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Το θεμα "αξιολογη rom" και kernel ειναι καθαρα υποκειμενικο... Για να φτασεις στο σημειο να μεινεις με καποια custom για καιρο, θα πρεπει ή να μην εχεις ορεξη πια για φλασαρισμα, ή να μην θεωρεις οτι εχεις να κερδισεις κατι παραπανω (αφου εχεις βαλει πρωτα καμμια 10αρια διαφορετικες roms!) Εγω θα σου προτεινα την CM 10.1 R.C. με kernel Dorimanx, καποιος αλλος την SlimBean (για 4.2.2) ή την NeatRom (Samsung-based για 4.1.2)... Ειναι αυτες που "παιζουν" περισσοτερο! Δοκιμασε και μονος σου, εχε τις εφαρμογες σου backed up με το Titanium για να τις επαναφερεις γρηγορα, εχε κι ενα nandroid backup απο αυτη που εχεις τωρα και σε "βολευει" και... βουρ στον πατσα!!! :lol: Και μια ερωτηση δικη μου: Αν και ειμαι ικανοποιημενος με την rom της υπογραφης μου, αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο να περασω την προσφατη stable... Δηλ. να προτιμησω την stable απο την R.C. Oυσιαστικα ζηταω την εμπειρια σας σε αυτο, οχι απαραιτητα το να την εχετε εγκαταστησει και να ξερετε αν αξιζει... Εχουν καποια - ας πουμε - καλυτερη "αποδοση" οι stable εκδοσεις απο τις R.C., ή ειναι πανω-κατω τα ιδια? Ευχαριστω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 ο κερνελ τι ακριβως αλλαζει και σε τι βοηθαει να το πω στο κινητο? Επισης, κι αυτος, μεσα απο ρεκοβερυ παιρνιεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 σε ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση σου.. Τώρα για την δική σου ερώτηση έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με custom και δεν μπορώ να σου απαντήσω... ξεκινάω test drive με τις ρομ και θα επιστρέψω για εντυπώσεις !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) ο κερνελ τι ακριβως αλλαζει και σε τι βοηθαει να το πω στο κινητο? Επισης, κι αυτος, μεσα απο ρεκοβερυ παιρνιεται? Ο kernel ειναι κώδικας ο οποίος επιτρέπει στο λειτουργικό σύστημα και τις επιμέρους εφαρμογές να αλληλεπιδρούν με το hardware του κινητού.... Oι developers ουσιαστικα προσπαθουν κανοντας τροποποιησεις να βελτιωσουν τις επιδοσεις της μπαταριας, ή της συσκευης γενικοτερα... Περνιεται απο recovery, οπως και οι roms (install zip from sd card), αφου βεβαια, εχει πρωτα εγκαταστησει την rom που θελεις... Edited September 24, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ειναι κώδικας ο οποίος επιτρέπει στο λειτουργικό σύστημα και τις επιμέρους εφαρμογές να αλληλεπιδρούν με το hardware του κινητού.... Περνιεται απο recovery, οπως και οι roms (install zip from sd card) Δεν το επιασα αυτο να σου πω...λιγο πιο καθαρα και απλα δεν γινεται? :p Με λιγα λογια, να βαλω κι εγω αυτον τον κερνελ που ολοι λενε οτι ειναι καλως dorimanx v9.41? Δηλαδη, απο τον κερνελ cm που εχω τωρα στο κινητο, περνοντας αυτον, τι να περιμενω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δεν το επιασα αυτο να σου πω...λιγο πιο καθαρα και απλα δεν γινεται? :p Με λιγα λογια, να βαλω κι εγω αυτον τον κερνελ που ολοι λενε οτι ειναι καλως dorimanx v9.41? Δηλαδη, απο τον κερνελ cm που εχω τωρα στο κινητο, περνοντας αυτον, τι να περιμενω? Ίσως καλύτερη μπαταρία & πολλά Tweaks! Όπως O.C BLN κλπ κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Δεν το επιασα αυτο να σου πω...λιγο πιο καθαρα και απλα δεν γινεται? :p Με λιγα λογια, να βαλω κι εγω αυτον τον κερνελ που ολοι λενε οτι ειναι καλως dorimanx v9.41? Δηλαδη, απο τον κερνελ cm που εχω τωρα στο κινητο, περνοντας αυτον, τι να περιμενω? Ο kernel ειναι κατι σαν το "μυαλο" που αποφασιζει τι θα γινει μεταξυ του hardware και του software της συσκευης (δανειζομαι την εκφραση απο καποιο site, δεν θυμαμαι ποιο...) Edit!!! Απο το myphone ειναι!!! Μπορεις να τον βαλεις, αυτο εκανα κι εγω αμεσως μετα την εγκατασταση της cm... Δεν ξερω ποσο "φανερα" θα ειναι αυτα που θα σου προσφερει συγκριτικα με τον kernel της cm, εγω εχω μεινει με αυτον τον συνδυασμο (οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου) εδω και καιρο, μια και ικανοποιημενος ειμαι, και δεν νομιζω να πετυχω τιποτα καλυτερο σε επιδοσεις... Η συσκευη ειναι γρηγορη, ισως γρηγοροτερη απο αλλες φορες, smooth και η μπαταρια κραταει... οσο μπορει να κρατησει!!! Μην περιμενεις και τιποτα θαυματα!!! Πιθανον να μην καταλαβεις και καμμια διαφορα, σιγουρα ομως δεν θα το κανεις και χειροτερα! Ασε που θα εχεις και διαφορα tweaks να κανεις, αν θελεις!!! Α! Κανε και wipe cache & wipe dalvik μετα την εγκατασταση!!! Και βεβαια ενα nandroid backup, ποτε δεν ξερεις...!!! Edited September 24, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ο kernel ειναι κατι σαν το "μυαλο" που αποφασιζει τι θα γινει μεταξυ του hardware και του software της συσκευης (δανειζομαι την εκφραση απο καποιο site, δεν θυμαμαι ποιο...) Μπορεις να τον βαλεις, αυτο εκανα κι εγω αμεσως μετα την εγκατασταση της cm... Δεν ξερω ποσο "φανερα" θα ειναι αυτα που θα σου προσφερει συγκριτικα με τον kernel της cm, εγω εχω μεινει με αυτον τον συνδυασμο (οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου) εδω και καιρο, μια και ικανοποιημενος ειμαι, και δεν νομιζω να πετυχω τιποτα καλυτερο σε επιδοσεις... Η συσκευη ειναι γρηγορη, ισως γρηγοροτερη απο αλλες φορες, smooth και η μπαταρια κραταει... οσο μπορει να κρατησει!!! Μην περιμενεις και τιποτα θαυματα!!! Πιθανον να μην καταλαβεις και καμμια διαφορα, σιγουρα ομως δεν θα το κανεις και χειροτερα! Ασε που θα εχεις και διαφορα tweaks να κανεις, αν θελεις!!! Α! Κανε και wipe cache & wipe dalvik μετα την εγκατασταση!!! Και βεβαια ενα nandroid backup, ποτε δεν ξερεις...!!! Μονο αυτα? δεν θελει factory reset και ολα τα αλλα μαζι πριν και μετα το περασμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μονο αυτα? δεν θελει factory reset και ολα τα αλλα μαζι πριν και μετα το περασμα? Δεν ειναι απαραιτητο, εγω δεν εκανα, αλλα οπως σου ειπα τον εβαλα αμεσως μετα την εγκατασταση της cm, οποτε ηταν "αδεια" η rom... Ετσι κι αλλιως θα εχεις οπωσδηποτε backup τις εφαρμογες σου με το Titanium, οποτε και να "στραβωσει" κατι και να χρειαστεις factory reset, θα μπορεις να τις επαναφερεις ανετα... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το θεμα "αξιολογη rom" και kernel ειναι καθαρα υποκειμενικο... Για να φτασεις στο σημειο να μεινεις με καποια custom για καιρο, θα πρεπει ή να μην εχεις ορεξη πια για φλασαρισμα, ή να μην θεωρεις οτι εχεις να κερδισεις κατι παραπανω (αφου εχεις βαλει πρωτα καμμια 10αρια διαφορετικες roms!) Εγω θα σου προτεινα την CM 10.1 R.C. με kernel Dorimanx, καποιος αλλος την SlimBean (για 4.2.2) ή την NeatRom (Samsung-based για 4.1.2)... Ειναι αυτες που "παιζουν" περισσοτερο! Δοκιμασε και μονος σου, εχε τις εφαρμογες σου backed up με το Titanium για να τις επαναφερεις γρηγορα, εχε κι ενα nandroid backup απο αυτη που εχεις τωρα και σε "βολευει" και... βουρ στον πατσα!!! :lol: Και μια ερωτηση δικη μου: Αν και ειμαι ικανοποιημενος με την rom της υπογραφης μου, αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο να περασω την προσφατη stable... Δηλ. να προτιμησω την stable απο την R.C. Oυσιαστικα ζηταω την εμπειρια σας σε αυτο, οχι απαραιτητα το να την εχετε εγκαταστησει και να ξερετε αν αξιζει... Εχουν καποια - ας πουμε - καλυτερη "αποδοση" οι stable εκδοσεις απο τις R.C., ή ειναι πανω-κατω τα ιδια? Ευχαριστω!!! μπορείς να μας δώσεις λινκ για την R.C και τον kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 μπορείς να μας δώσεις λινκ για την R.C και τον kernel? Εδω ειναι η release candidate version της CM http://www.get.cm/?device=i9100&type=RC , μπορεις ομως να επιλεξεις και την πιο προσφατη stable που βγηκε πηγαινοντας στην αναλογη επιλογη... Εδω ειναι το thread του kernel Dorimanx στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1617219 Εδω ειναι ολοκληρη η σελιδα της Cyanogen (4.2.2, οχι 4.3!!!) στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2036229 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 μπορείς να μας δώσεις λινκ για την R.C και τον kernel? CM. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2382579 Dori. http://dorimanx.shine.sk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εδω ειναι η release candidate version της CM http://www.get.cm/?device=i9100&type=RC , μπορεις ομως να επιλεξεις και την πιο προσφατη stable που βγηκε πηγαινοντας στην αναλογη επιλογη... Εδω ειναι το thread του kernel Dorimanx στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1617219 Εδω ειναι ολοκληρη η σελιδα της Cyanogen (4.2.2, οχι 4.3!!!) στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2036229 Τωρα που βγηκε η stable, πως την περναμε? πανω στην αλλη η παλι factory reset πριν και μετα κτλ θελει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Τωρα που βγηκε η stable, πως την περναμε? πανω στην αλλη η παλι factory reset πριν και μετα κτλ θελει? Να σου πω την αληθεια, δεν ξερω... Ενα update που εκανα πριν λιγες εβδομαδες απο nightly σε nightly, το εκανα μεσω της συσκευης Ο.Τ.Α. και δεν χρειαστηκε τιποτα, περα απο ενα restart... Πιθανον να ισχυει το ιδιο κι εδω... Το θεμα ειναι αν αξιζει η μεταβαση απο r.c. σε stable, οπως ρωτησα νωριτερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 άψογοι όλοι σας!!!! Σας Ευχαριστώ παίδες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts