Nitrous Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλημερα με ψησατε και χτες το βραδυ εκατσα και περασα CyanogenMod CM-10.1.3-RC1 Kernel: DorimanX v9.39v8 Beta ολα πολυ καλα αλλα ενα με ενοχλει μπορω να βγαλω τη google search μπαρα απο τις επιφανειες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ρε παιδια, γιατι η ραμ μου στην 412 jb πιανει ακομα και 700mb χωρις σχεδον τιποτα ανοιχτα? Πρεπει να εχει πολυ κακη διαχειριση ραμ η lsw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Καλημερα με ψησατε και χτες το βραδυ εκατσα και περασα CyanogenMod CM-10.1.3-RC1 Kernel: DorimanX v9.39v8 Beta ολα πολυ καλα αλλα ενα με ενοχλει μπορω να βγαλω τη google search μπαρα απο τις επιφανειες??? Στις ρυθμίσεις - launcher θα βρεις λογικά κάτι σαν "μόνιμη μπάρα αναζήτησης", κάτι τέτοιο τέλος πάντων, απενεργοποιησε το. Δεν είμαι σε cm αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να στα γράψω όπως ακριβώς είναι αλλά στη nightly που ήμουν πριν λίγο καιρό κάπως έτσι ήταν αν θυμάμαι καλά.. ίσως όμως αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει στον trebuchet της cyanogen και τη θυμάμαι από τον nova που του μοιάζει και που εγκατέστησα στη cyanogen σχεδόν αμέσως μετά το πρώτο στήσιμο. :) Edited September 3, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εγω αλλαξοπιστησα και γυρισα σε neatrom :-D Δοκίμασε και την Superlite που έχει βγει... Εγώ αυτή έχω βάλει και πάει σφαίρα μαζί με Apollo εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δοκίμασε και την Superlite που έχει βγει... Εγώ αυτή έχω βάλει και πάει σφαίρα μαζί με Apollo εννοείται. Ωχ ναι.. Την ειχα κατεβασει προχτές με σκοπο να την περασω αλλα ξεχαστηκα και περασα την lite.. Αλλη φορα τωρα.. Το εστησα. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλημερα με ψησατε και χτες το βραδυ εκατσα και περασα CyanogenMod CM-10.1.3-RC1 Kernel: DorimanX v9.39v8 Beta ολα πολυ καλα αλλα ενα με ενοχλει μπορω να βγαλω τη google search μπαρα απο τις επιφανειες??? είμαστε ...ψήστες! :lol: Η μπάρα έχει να κάνει με τον launcher που χρησιμοποιείς Ο Nova για παράδειγμα επιτρέπει την αφαίρεση της μπάρας αναζήτησης... @DjTony : Σήμερα θα φλασάρω Levono!!! :p Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Μπορεί να σας φανεί παράξενο σε εσάς αλλά εμένα το κινητό με slim 8 και Dorimanx 9.39 λαγκάρει πάρα πολύ. Να αλλάξω λέτε καμιά ρύθμιση με το stweaks; Τι λέτε εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Μπορεί να σας φανεί παράξενο σε εσάς αλλά εμένα το κινητό με slim 8 και Dorimanx 9.39 λαγκάρει πάρα πολύ. Να αλλάξω λέτε καμιά ρύθμιση με το stweaks; Τι λέτε εσείς; Τι governors εχεις; Εχεις πολλες εφαρμογές; Μέσο όρο ποσο ελεύθερη ραμ έχεις; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 είμαστε ...ψήστες! :lol: Η μπάρα έχει να κάνει με τον launcher που χρησιμοποιείς Ο Nova για παράδειγμα επιτρέπει την αφαίρεση της μπάρας αναζήτησης... @DjTony : Σήμερα θα φλασάρω Levono!!! :p Link? Αφου ξερεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Link? Αφου ξερεις!! Lenovo S720 είναι συσκευή βρε, όχι rom... Οι συγκεκριμένες συσκευές φοράνε miui, άρα φλάσαρε miui :happy: :p :p :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Lenovo S720 είναι συσκευή βρε, όχι rom... Οι συγκεκριμένες συσκευές φοράνε miui, άρα φλάσαρε miui :happy: :p :p :) AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Τσαμπα ο κοπος να φλασαρω! Ειδα Screens & δε μ'αρεσει καθολου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλημέρα παιδιά! Χαθήκαμε ε; Άρχισα να ασχολούμαι με άλλα πράματα, σταμάτησα να μπαίνω XDA και το S2 το χρησιμοποιώ πλέον κυρίως για κλήσεις. Βλέπω μόνο εδώ το forum του SGS2 λίγο και διαβάζω τα νέα του Android μια φορά τη βδομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι άλλωστε μιας και από τότε που έβαλα το τελευταίο 4.2.2 Slim build του fusionjack + Dorimanx 9.39 έχω βρει την υγειά μου. Θα περιμένω μέχρι να βγει ένας εξίσου stable 4.3 συνδυασμός (κατά προτίμηση Slim). Οπότε αν κυκλοφορήσει τίποτα συνταρακτικό στείλτε κάνα pm :lol: Απ' ό,τι βλέπω έχει πάρει φωτιά το thread τελευταία μάλλον λόγω CM 10.1.3 RC1. Πώς και αποφάσισαν ο codeworkx και ο xplodwild να βγάλουν RC για τη συσκευή μας; Αν θυμάμαι καλά, o codeworkx "έβριζε" όποιον ρωτούσε γιατί δεν βγαίνει stable ή RC CM για το S2 και μου φάνηκε πολύ παράξενο. 7 μέρες και 5 ώρες uptime. Δεν είναι κάποιο κατόρθωμα μιας και δεν το ζόριζα για να κάνει κάνα reboot αλλά έχω να δω τέτοιο uptime πολύ καιρό. :p Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Η omega λεει απο μερια μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Η omega λεει απο μερια μπαταριας? Έχω ακουσει ΝΑΙ, αλλα οταν την ειχα βαλει ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Τι governors εχεις; Εχεις πολλες εφαρμογές; Μέσο όρο ποσο ελεύθερη ραμ έχεις; Καταρχήν έχω την slim την full όχι την Light με PegasusQ και 723 MB περίπου ελεύθερο χώρο και περίπου στις 90 εφαρμογές - παιχνίδια και 4 navigation. Εκτός κι αν έχω κάνει καμία βλακεία με το greenify και μου αργεί από εκεί. Edited September 3, 2013 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ρε παιδια εγω σε οσες ρομ εχω δοκιμασει το greenify δεν μου καθεται καλα. Και εχω την αισθηση οτι μου καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια σε αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 είμαστε ...ψήστες! :lol: Η μπάρα έχει να κάνει με τον launcher που χρησιμοποιείς Ο Nova για παράδειγμα επιτρέπει την αφαίρεση της μπάρας αναζήτησης... μια χαρα το βρηκα... υπαρχει κανα κολπα για να εμφανιζονται οταν με καλουν οι επαφες σε ολη την οθονη οπως ηταν στην omega??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ρε παιδια εγω σε οσες ρομ εχω δοκιμασει το greenify δεν μου καθεται καλα. Και εχω την αισθηση οτι μου καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια σε αναμονη. Βάλε το wakelock detector να ξέρεις τι σου γίνεται μια χαρα το βρηκα... υπαρχει κανα κολπα για να εμφανιζονται οταν με καλουν οι επαφες σε ολη την οθονη οπως ηταν στην omega??? Κόλπο όχι, όσο πιο μεγάλη και με καλυτερη ανάλυση φώτο επαφής βάλεις τόσο καλύτερα θα φανεί στην οθόνη σου... Απο κει και πέρα για εντελώς full screen υπάρχουν εφαρμογές... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Βγήκε 9.40 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 έχει δοκιμάσει κανείς σας την Roshnaie-ROM ??? stock based 4.1.2. όποια άποψη θα ήταν χρήσιμη. ΥΓ. μα kitkat??? :confused: Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εχει κανεις δοκιμασει την CM 10.2 δηλ. jb4.3, η κάποια άλλη jb4.3 και αν ναι τι λέει απο μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Μια ερώτηση: Η update-cm-7.1.0-GalaxyS2-signed.zip είναι η 2.3.6 Η cm-7.2.0-galaxys2.zip = 2.3.7 (thanks to stabill :) ) Κανένας δοκιμασμένος (τι σας λέω τώρα) kernel με BLN για τις παραπάνω roms υπάρχει; Edited September 4, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Μια ερώτηση: Η update-cm-7.1.0-GalaxyS2-signed.zip είναι η 2.3.6 Η cm-7.2.0-galaxys2.zip ποιά έκδοση Android είναι; Για το update, βρηκα αυτο το βιντεο, ισως σε βοηθησει... http://www.youtube.com/watch?v=6M5Ivd7wMIs Για την 7.2.0 βρηκα αυτο http://www.androidegis.com/how-to/install-cyanogenmod-7-2-0-rc1-on-your-samsung-galaxy-s2-gt-i9100-how-to/ και ομολογω οτι μπερδευτηκα λιγακι!!!! :p Για ριξε μια ματια κι εσυ!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Αν επετρεπε greenify & Nova Launcher η 2.3.6 θα την εβαζα με κλειστα ματια... παει κομματια μιλαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Αν επετρεπε greenify & Nova Launcher η 2.3.6 θα την εβαζα με κλειστα ματια... παει κομματια μιλαμε Δεν σου φαινεται "πρωτογονη"? (οσο για launcher, ταιριαζει τελεια ο Go στην 2.3.x σε αντιθεση με τις μεταγενεστερες, αλλα ας μεινουμε on-topic... :p ) Edited September 4, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts