Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραιος ρε φιλε.... το εφτιαξα και αυτο... τωρα... ολα καλα φαινονται.... σχετικα ελαφρυ.... πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας.... απλα μου φαινεται σαν να κολλαει στην εναλλαγη παραθυρων.... η να ειναι ιδεα μου?

Επισης στο Device, Advanced, Radio, HSDPA HSUPA εχω ενεργοποιημενο, σωστο ειναι ?? Θελω οσο πιο γρηγορο ιντερνετ γινεται, mobile internet μιλαω παντα

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισης στο Device, Advanced, Radio, HSDPA HSUPA εχω ενεργοποιημενο, σωστο ειναι ?? Θελω οσο πιο γρηγορο ιντερνετ γινεται, mobile internet μιλαω παντα

Μια χαρά είναι. :cool:

Επίσης θα σε παρακαλέσω όταν θες να προσθέσεις κάτι, να τροποποιείς το μήνυμα σου και όχι να κάνεις καινούριο.

Τώρα στο έφτιαξα εγώ :)

Ωραιος ρε φιλε.... το εφτιαξα και αυτο... τωρα... ολα καλα φαινονται.... σχετικα ελαφρυ.... πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας.... απλα μου φαινεται σαν να κολλαει στην εναλλαγη παραθυρων.... η να ειναι ιδεα μου?

Βάλε ένα γρήγορο launcher για να δεις αν φταίει η ROM ή όχι (βλέπε Nova)

Για ότι άλλο θες στείλε κανένα PM γιατί το thread σε λίγο θα γίνει προσωπικό σου :O :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ρε παιδιά έχω μια jelly bam πρως το παρών. πως γίνετε να το υπερχρωνισω πανω απο το 1.2; στο youtube βλέπω τα παλικάρια το δουλεύουν στο 1.5. Ξέρει κάποιος πως γίνετε; η μήπως κ για αυτό δεν με αφήνει η Ρομ;

Όλα τα προγράμματα κλειδωνουν στο 1.2 :mad:

Galaxy SII

Έβαλα Dorimanx Kernel χθές και όταν κάνω OC min 1,4ghz max 1.5ghz για παράδειγμα το κρατάει 10 λεπτά και μετά βάζει μόνο του min 200mhz max 1200mhz... ξερει κανείς γιατί ? Έχω CM 10.1 με kernel dorimanx....

Έβαλα Dorimanx Kernel χθές και όταν κάνω OC min 1,4ghz max 1.5ghz για παράδειγμα το κρατάει 10 λεπτά και μετά βάζει μόνο του min 200mhz max 1200mhz... ξερει κανείς γιατί ? Έχω CM 10.1 με kernel dorimanx....

Ναι, μην το κάνεις μην το κλαις το τηλέφωνο

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Τι εννοεις?

Με τόσο υψηλό mix + max θα σου πίνει την μπαταρία σαν προτοκαλάδα...

Με τόσο υψηλό mix + max θα σου πίνει την μπαταρία σαν προτοκαλάδα...

Μήπως βράσει κιόλας δεν ξέρω :-)

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Στο forum του site "δείξτε τη homescreen/lockscreen σας" υπάρχουν φοβερές ιδέες για το πώς μπορεί κανείς εμφανισιακά τουλάχιστον να βελτιώσει τις οθόνες του κινητού του! Με ελάχιστο κόπο και γνώση περί αυτών, σας επισυνάπτω τη δική μου. Αν είναι άσχετο το θέμα, συγχωρείστε με. Απλά αφορά το θρυλικό μας πλέον SGS2.

http://s23.postimg.org/h8fmlnbej/s2wallp3.jpg

Βέβαια, στην οθόνη του κινητού φαίνεται πολύ πιο ωραία απ' ό,τι στο screenshot που έβγαλα!

Edited by camerakias

Παίδες έβαλα την αβαταρ. Απλα δεν υπάρχει.

Απο θέμα εμφάνιση είχε πληθώρα θεμάτων απο θέμα μπαταρίας σχετικα καλα κ δείχνει να είναι πολύ σταθερη . αξίζει να την δοκιμάσετε!!!

Galaxy SII

Παιδια βοηθεια.... δεν εχω σημα αφου φλασαρα dorimanx kernel 9.29 την τελευταια, τι παιζει?

Απο οτι εχω διαβασει στο xda, οι τελευταιοι dorimanx εχουν καποια θεματακια γενικοτερα και πολλα bugs.

Αν θελεις dorimanx kernel, η βαλε τον 8.29 που βγηκε μερικες ωρες πριν η βαλε καποιον αλλον.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τα ιδια.... συνεχιζει να μην εχει σημα.. βοηθεια παιδια

Εχω αλλαξει ποσους κερνελ αλλα ματαια

Έκανα Wipe Factory & τα λοιπα, πέρασα πάλι CM 10.1 οπως ήμουν αλλά ξανά τίποτα... Δεν έχει σήμα για κανένα λόγο... τι να κάνω ?

Edited by DjTony

Έκανα Wipe Factory & τα λοιπα, πέρασα πάλι CM 10.1 οπως ήμουν αλλά ξανά τίποτα... Δεν έχει σήμα για κανένα λόγο... τι να κάνω ?

Δεν έχει σχέση ο κερνελ με το σήμα.

Δες την έκδοση βασικού φάσματος.

Μήπως σου εμφανίζει τίποτα "άγνωστο";

Όπως σωστά σου είπε ο Στράτος δεν έχει σχέση ο kernel με το σήμα.

Δοκίμασε το εξής..

απενεργοποιησε το sim pin, εάν φοράς cm πέρνα τη τελευταία έκδοση, πέρνα τον kernel που θες (8.x για stock, 9.x για cm based), άνοιξε τη συσκευή και αφού συνέλθει λίγο τρέξε τις παρακάτω εντολές με ένα terminal emulator app στη συσκευή σου, επανεκκίνηση και ενεργοποίησε το sim pin.

(Φαντάζομαι εάν χρησιμοποιείς cm το tile οθόνη κλειδώματος, το έχεις ενεργοποιημένο έτσι?!)

su

chmod 755 /efs/nv_data.bin

chown radio.radio /efs/nv_data.bin

reboot

Έχει τις ίδιες οδηγίες στο thread της Cm.

Επίσης πάρε ένα nandroid backup πριν φλασαρεις κάτι, το έχω πει άπειρες φορές εδώ μέσα!

Ο κερνελ όπως λέει και ο Στράτος δεν ευθύνεται για το σήμα. Πάτα *#06# στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου σου και δες αν το imei της συσκευής υπάρχει ή αν στο βγάζει κενό..

Και όπως λέει και ο σοφός.. Nandroid backup πάντα! Αφού έχεις όρεξη να πειραματιζεσαι καντο εκ του ασφαλούς τουλάχιστον..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο κερνελ όπως λέει και ο Στράτος δεν ευθύνεται για το σήμα. Πάτα *#06# στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου σου και δες αν το imei της συσκευής υπάρχει ή αν στο βγάζει κενό..

Και όπως λέει και ο σοφός.. Nandroid backup πάντα! Αφού έχεις όρεξη να πειραματιζεσαι καντο εκ του ασφαλούς τουλάχιστον..

Ξερει κανεις καποιο script για full wipe...? (φοραω XWLSS NEE 4.1.2) Eκανα επαναφορα 2-3 φορες και ξαναπερασα την ROM αλλες τοσες. Απο τα πολλα φλασαρισματα μαλλον(2 χρονια )το preload και system ειναι κολλημενο στα 500ΜΒ περιπου, συστημα ntfs 391MB και δεν καθαριζεται με τιποτα. Μολις παω να βαλω εφαρμογη με το titanium στην εσωτερικη sd μου λεει μη επαρκης αποθηκευτικος χωρος. Τα wipe, επαναφορα, και απο recocery, και CWM τα εχω κανει καμια 30 φορες συν ο'τι ετρεξα 2 ζιπακια για data και dalvik cache. Το μενου του Siyah εκει που λεει mount and storage εχει επιλογη format system αν το πατησω δεν θα τα διαγραψει ολα..? H πως θα κανουμε full wipe με καποιο script...!!! H με root explorer ποια αρχεια να διαγραψω..?Bρηκα αυτο:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100558. Aλλα εκει που λεει σε download mode με odin φλασαρεις μια ROM full τι εννοει δεν καταλαβα με ενα αρχειο, η μια ROM που εχει πολλα αρχεια,προς το παρον δεν εχω κανει κατι περιμενω την γνωμη και καποιου αλλου να με κατατοπισει τη να κανω.!! Τα ετρεξα τα script και απο το μενου του siyah αλλα τιποτα, καμια λυση πως θα κανουμε full καθαρισμο...?

Edited by manoliskikis4

Παιδια αν εγκαταστησουμε εναν launcher ή theme ή lock screen στο κινητο μας μετα πως μπορουμε να του επαναφερουμε το αρχικο ΧΩΡΙΣ να απεγκαταστησουμε οτι ειχαμε εγκαταστησει?

Επισης αν εγκαταστησουμε ενα οποιοδηποτε launcher ή theme ή lock screen υπαρχει περιπτωση να παθει καμια ζημεια το κινητο? ή να χασουμε τις διαταξεις που ειχαμε κανει με τον αρχικο launcher κ.τ.λ.

Τελος τι διαφορα εχει το theme απο το launcher?

Ξερει κανεις καποιο script για full wipe...?

Πάρε να έχεις :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100558

Παιδια αν εγκαταστησουμε εναν launcher ή theme ή lock screen στο κινητο μας μετα πως μπορουμε να του επαναφερουμε το αρχικο ΧΩΡΙΣ να απεγκαταστησουμε οτι ειχαμε εγκαταστησει?

Επισης αν εγκαταστησουμε ενα οποιοδηποτε launcher ή theme ή lock screen υπαρχει περιπτωση να παθει καμια ζημεια το κινητο? ή να χασουμε τις διαταξεις που ειχαμε κανει με τον αρχικο launcher κ.τ.λ.

Τελος τι διαφορα εχει το theme απο το launcher?

- launcher: Απλα για να γυρίσεις σε κάποιον άλλο πρέπει να κάνεις clear defaults - δεν χάνεις τίποτα

- theme (icon) : Πακετάκι με icons που το κάνεις εγκατάσταση, ο εκάστοτε launcher (αν υποστηρίζει themes - βλέπε nova) σου επιτρέπει να μεταβαίνεις σε αυτο που θές

- Custom lock screen : (Widgetlocker για παράδειγμα; ) Μπορείς να μεταβαίνεις απο lockscreen σε stock με απλή ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του custom

Σε καμμιά περίπτωση δεν χάνεις δεδομένα, ρυθμίσεις κτλ κτλ και φυσικά ΔΕΝ παθαίνει ζημιά η συσκευή

Accuweather

Allshare

Android Live Wallpapers

Ap Mobile

Bluetooth Test

Buddies Now

ChocoUKor

com.orange.authentication.simcard

com.sec.android.app.lcdtest

days

Digital Clock

Dual Clock

Email 1.0

Email 3.0.0.1

Factory Test

Game Hub

Google Search 1.1.2

Helv Neue S

Home Screen Tips

Kobo 2.6.422

Live Wallpaper Picker

Maps 5.4.0

Various Live Wallpapers

Music 1.1.1

Music Hub

News and Weather

Samsung Account

Samsung Apps

Self Test Mode

Setup Wizard

SNS 1.5

SNS Disclaimer

SNSAccountFB

SNSAccountLi

SNSAccountMS

SNSAccountTW

Social Hub 2.0

Social Hub 7.52

Software Update

Sound Player 1.0

Suggests 1.0

Swype

TWlauncher 2.3.3

VPN Services

Wi-Fi Sharing

Wi-Fi Sharing Manager

Wlan Test

Yahoo Finance

Zinio Reader

Έχω παγώσει αυτά με το Titanium ( όσα είχε επειδη η CM 10.1 δεν είχε πολλά απο μόνη της.. )

Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ? Με το titanium ή με κανένα άλλο καλό προγραμματάκι για να ελαφρύνει & άλλο η συσκευή και να κρατάει παραπάνω η μπαταρία ?

Έχω κάνει & το Facebook Freeze με το Greenify!

Πάρε να έχεις :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100558

- launcher: Απλα για να γυρίσεις σε κάποιον άλλο πρέπει να κάνεις clear defaults - δεν χάνεις τίποτα

- theme (icon) : Πακετάκι με icons που το κάνεις εγκατάσταση, ο εκάστοτε launcher (αν υποστηρίζει themes - βλέπε nova) σου επιτρέπει να μεταβαίνεις σε αυτο που θές

- Custom lock screen : (Widgetlocker για παράδειγμα; ) Μπορείς να μεταβαίνεις απο lockscreen σε stock με απλή ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του custom

Σε καμμιά περίπτωση δεν χάνεις δεδομένα, ρυθμίσεις κτλ κτλ και φυσικά ΔΕΝ παθαίνει ζημιά η συσκευή

DimitrisandNiki Αυτο το εχω βρει και γω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100558. Aν κανω μεσα απο το μενου του siyah εκει που λεει mount and storage format system δεν ειναι το ιδιο και μετα να φλασαρω με odin η θα γινει καμια πατατα..? Tα ετρεξα αλλα τζιφος.!!

Edit: Το εκανα, και τα τρια script ετρεξα, αλλα τιποτα παλι, το ιδιο, preload, system, efs, ntfs, oλα μαζι γυρω στα 500ΜΒ Δεν καθαριζει το system, μηπως στην jelly bean ειναι κλειδωμενο και πρεπει να περασω καμια αλλη rom, Jinger 2.3.5, η καμια 4.0.4 Πρεπει να γινει γιατι μολις γινομαι root, δεν μπορω με το titanium να μεταφερω καμια εφαρμογη στην sd Πρωτη φορα συμβαινει αυτο εχω περασει δεκαδες roms. Καμια ιδεα κανεις...πως θα καθαρισουμε system, preload, efs, ntfs...?

Edited by manoliskikis4

Δυνατότητα για 160 Ελληνικούς χαρακτήρες στα sms με CM10.1 υπάρχει χωρίς 3rd party εφαρμογή;
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)