DimitrisAndNiki Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Προσωπικά έχω δοκιμάσει είτε τον stock, είτε τον Dorimanx. Αλλά καταλήγω στον stock, διότι μου φαίνεται πιο σταθερός.. ;) CM 10.1 + stock kernel = ή απόλυτη ευχαρίστηση! ;) βέβαια με τρώει να του καρφώσω τον Dori αλλά "κρατιέμαι" για την ώρα μια που το μηχανάκι παίζει άψογα! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Μιας και λέτε για kernel ποιος υποστιρίζει ραδιοφωνο? (έχω aokp rom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 CM 10.1 + stock kernel = ή απόλυτη ευχαρίστηση! ;) βέβαια με τρώει να του καρφώσω τον Dori αλλά "κρατιέμαι" για την ώρα μια που το μηχανάκι παίζει άψογα! Θα σας ακουσω και θα δοκιμασω τον συνδυασμο μιας και cm εχω να βαλω σχεδον δυο χρονια απο το desire HD... απλα οι αλλες εχουν και καποια καλουδια (στις ρυθμισεις της εκαστοτε ρομ) Σημερα με dori παλι εχασε τις ρυθμισεις ηχων {εμφανιζει unkononw sound,(μηπως επειδη ο ηχος ειναι απο το ZEDGΕ?) και κανει ενα μπιπ μονο που σαφως και δεν το ακουω}. Επισης εγκαθιστω μια τροποποιημενη mms.apk που μου εστειλε καποιος εδω μεσα λινκ απο xda για 160 χαρακτηρες, δουλευει κανονικα και μετα απο μια δυο μερες παπαλα, παλι δεν στελνει...την ξαναπερναω και τα ιδια! Μιας και λέτε για kernel ποιος υποστιρίζει ραδιοφωνο? (έχω aokp rom) Ο Dori που εβαλα παντως παιζει ραδιο, με το spirit fm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Δοκίμασε αρχικά χωρίς Dorimanx.. Είναι πολύ καλός ο stock kernel. Όσο για το ράδιο, το Spirit FM είναι ότι χρειάζεσαι σε AOSP/AOKP rom, ανεξάρτητου kernel.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim72 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Να χαιρετίσω το myphone και το forum. Πολύ καιρό σας διαβάζω. Ζητώ τις συμβουλές σας πριν πάω στην αμφιλεγόμενη για service της επίσημης samsung hellas ... Έχω το samsung galaxy s ii 4.0.3. Το καλοκαίρι αγορασμένη η συσκευή μέχρι και τον Δεκέμβριο λειτουργούσε τέλεια. Από τότε μέχρι σήμερα κατά διαστήματα χάνει ξαφνικά το σήμα 3g όταν προσπαθείς να σερφάρεις αλλά ταυτοχρονα χάνει και το 2g ( Cosmote)σε περιοχές με μέτριο σήμα. Στην αρχή οι μπάρες του σήματος στο τηλέφωνο δείχνουν κανονικά, αλλά ούτε στο internet έχω πρόσβαση ούτε σε κλήσεις. Μετά σβήνουν και αυτές και εμφανίζεται το γνωστό "κενό" ως ένδειξη ότι δεν υπάρχει σήμα. Πηγαίνω στο μενού για να βρεί άλλα δίκτυα, αλλά με πετάει έξω, δεν μπορεί να κάνει αναζήτηση. Καμιά φορά μπορεί να συνέλθει από μόνο του μετά από λίγο. Αλλιώς κάνω επανεκκίνηση. 1. Το τηλέφωνο δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω ή βραχεί κλπ. 2.Αντικατέστησα την κάρτα Sim μήπως και ήταν η αιτία. 3.Έσβησα την μνήμη cashe του drowser. 4.Έλεγξα για ιούς με AVG. 5.Εφαρμογές κατέβαζα μόνο από google play. 6.Κατέβασα την εφαρμογή Signal repair και Network booster μήπως κάτι γίνει . 7. Ούτε η αλλαγή σε " disable fast dormancy " με βοήθησε. Ακόμη διάβασα ότι το πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με εργοστασιακό reset (δεν έχω κάνει μιά και περιμένω την αναμενόμενη αναβάθμιση...) . Θα ήθελα κάποιες συμβουλές απο την εμπειρία σας. Ευχαριστώ για το χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Να χαιρετίσω το myphone και το forum. Πολύ καιρό σας διαβάζω. Ζητώ τις συμβουλές σας πριν πάω στην αμφιλεγόμενη για service της επίσημης samsung hellas ... Έχω το samsung galaxy s ii 4.0.3. Το καλοκαίρι αγορασμένη η συσκευή μέχρι και τον Δεκέμβριο λειτουργούσε τέλεια. Από τότε μέχρι σήμερα κατά διαστήματα χάνει ξαφνικά το σήμα 3g όταν προσπαθείς να σερφάρεις αλλά ταυτοχρονα χάνει και το 2g ( Cosmote)σε περιοχές με μέτριο σήμα. Στην αρχή οι μπάρες του σήματος στο τηλέφωνο δείχνουν κανονικά, αλλά ούτε στο internet έχω πρόσβαση ούτε σε κλήσεις. Μετά σβήνουν και αυτές και εμφανίζεται το γνωστό "κενό" ως ένδειξη ότι δεν υπάρχει σήμα. Πηγαίνω στο μενού για να βρεί άλλα δίκτυα, αλλά με πετάει έξω, δεν μπορεί να κάνει αναζήτηση. Καμιά φορά μπορεί να συνέλθει από μόνο του μετά από λίγο. Αλλιώς κάνω επανεκκίνηση. 1. Το τηλέφωνο δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω ή βραχεί κλπ. 2.Αντικατέστησα την κάρτα Sim μήπως και ήταν η αιτία. 3.Έσβησα την μνήμη cashe του drowser. 4.Έλεγξα για ιούς με AVG. 5.Εφαρμογές κατέβαζα μόνο από google play. 6.Κατέβασα την εφαρμογή Signal repair και Network booster μήπως κάτι γίνει . 7. Ούτε η αλλαγή σε " disable fast dormancy " με βοήθησε. Ακόμη διάβασα ότι το πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με εργοστασιακό reset (δεν έχω κάνει μιά και περιμένω την αναμενόμενη αναβάθμιση...) . Θα ήθελα κάποιες συμβουλές απο την εμπειρία σας. Ευχαριστώ για το χρόνο. Αυτό μου το έκανε και εμένα το τριήμερο που πέρασε με την 4.1.2 Με την CM 10.1 δεν το έχω τεστάρει για να δω τι παίζει... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim72 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Αυτό μου το έκανε και εμένα το τριήμερο που πέρασε με την 4.1.2 Με την CM 10.1 δεν το έχω τεστάρει για να δω τι παίζει... CM 10.1 ; Τι εννοείς ; 4.2.2 ; Edited April 8, 2013 by jim72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 CM 10.1 ; Τι εννοείς ; 4.2.2 ; CyanogenMod 10.1 που είναι στην έκδοση 4.2.2. Δες την υπογραφή μου.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 CyanogenMod 10.1 που είναι στην έκδοση 4.2.2. Δες την υπογραφή μου.. ;) Εντελώς ενημερωτικά, όταν λες "stock kernel" εννοείς αυτόν που μπαίνει μαζί με την CM 10.1;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εντελώς ενημερωτικά, όταν λες "stock kernel" εννοείς αυτόν που μπαίνει μαζί με την CM 10.1;:p Ακριβώς.. Είναι και ο developer @codeworkx ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά με τον kernel ειδικά.. Δεν βρίσκω λόγο να πάω στον "βαρύ" dorimanx.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim72 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 CyanogenMod 10.1 που είναι στην έκδοση 4.2.2. Δες την υπογραφή μου.. ;) Ωραία λοιπόν. Όταν κάνεις αυτή την special αναβάθμιση θα περιμένω νέα σου για τα αποτελέσματα. Μια άλλη άποψη είναι ότι φταίει κάποια εφαρμογή που απεγκατεστάθηκε και άφησε ίχνη. Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμη για την επίσημη αναβάθμιση και μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Δύο ερωτήσεις δέχονται την έκδοση cm 10.1: δουλεύει κανονικά το Wi-Fi tethering και τι γίνεται όσον αφορά το θέμα του Bluetooth , έχει λαγκ σε a2dp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Δοκίμασε αρχικά χωρίς Dorimanx.. Είναι πολύ καλός ο stock kernel. Όσο για το ράδιο, το Spirit FM είναι ότι χρειάζεσαι σε AOSP/AOKP rom, ανεξάρτητου kernel.. ;) Παλιότερα με άλλον kernel είχε δουλέψει. Τώρα δεν ακούγεται ήχος καθόλου. Ξέρει κάποιος τις ρυθμίσεις μέσα στο spirit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παλιότερα με άλλον kernel είχε δουλέψει. Τώρα δεν ακούγεται ήχος καθόλου. Ξέρει κάποιος τις ρυθμίσεις μέσα στο spirit? Είσαι με τον stock kernel και δεν έχεις ήχο? Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Spirit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Είσαι με τον stock kernel και δεν έχεις ήχο? Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Spirit. μηπως δεν εχει συνδεσει τα ακουστικα ? λεω εγω μηπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 μηπως δεν εχει συνδεσει τα ακουστικα ? λεω εγω μηπως Τα ακουστικά λειτουργούν ως κεραία για το ράδιο. Ακόμη και χωρίς αυτά, θα έπρεπε τουλάχιστον να ακούει τον θόρυβο του αέρα, ανοίγοντας το ηχείο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Τα ακουστικά λειτουργούν ως κεραία για το ράδιο. Ακόμη και χωρίς αυτά, θα έπρεπε τουλάχιστον να ακούει τον θόρυβο του αέρα, ανοίγοντας το ηχείο.. μα χωρις ακουστικα τλχ σε μενα δεν ακους ουτε τον υποτιθεμενο αερα που λες . Γνωριζω οτι λειτουργουν σαν κεραια αλλα χωρις αυτα δεν ακους τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 μα χωρις ακουστικα τλχ σε μενα δεν ακους ουτε τον υποτιθεμενο αερα που λες . Γνωριζω οτι λειτουργουν σαν κεραια αλλα χωρις αυτα δεν ακους τπτ Εάν επιλέξεις να λειτουργεί το ηχείο και όχι τα ακουστικά, λογικά θα το ακούς.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εάν επιλέξεις να λειτουργεί το ηχείο και όχι τα ακουστικά, λογικά θα το ακούς.. ;) και το ηχειο λειτουργει αλλα παλι με ακουστικα καρφωμενα , αν τα βγαλεις παπαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ακριβώς.. Είναι και ο developer @codeworkx ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά με τον kernel ειδικά.. Δεν βρίσκω λόγο να πάω στον "βαρύ" dorimanx.. ;) O stock kernel υποστηριζει BLN? ειναι σημαντικο για μενα προσωπικα, γιαιτ το led ειδοποιησεων ειναι το μονο που μου ελειψε απο τα htc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 O stock kernel υποστηριζει BLN? ειναι σημαντικο για μενα προσωπικα, γιαιτ το led ειδοποιησεων ειναι το μονο που μου ελειψε απο τα htc! Όχι, πρέπει να περάσεις siyah/dorimanx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Όχι, πρέπει να περάσεις siyah/dorimanx. Εννοω τον στοκ κερνελ της Cyanogen που συζητουσαν τα παιδια παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εννοω τον στοκ κερνελ της Cyanogen που συζητουσαν τα παιδια παραπανω? Ισχύει το ίδιο και για αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Έχω την jellybam μου ήρθε ειδοποίηση πως βγήκε νεώτερη έκδοση.... πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση κ να έχω πάλι τα δεδομένα κ τις εφαρ;;;; Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Έχω την jellybam μου ήρθε ειδοποίηση πως βγήκε νεώτερη έκδοση.... πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση κ να έχω πάλι τα δεδομένα κ τις εφαρ;;;; Απο το site Installation steps: Download JellyBam for your device Place the downloaded zip in your internal SDCard Reboot the phone into recovery If it’s the first time you install JellyBam:Select wipe data / factory reset, Go into advanced tab and select wipe dalvik cache, Go into mount and storage tab and select format /system If you are updating your existing JellyBam build, skip the previous step Select install zip from sdcard and select the downloaded JellyBam build zip Flash it and reboot your device It will take from 2 to 10 minutes to run (only the first time) so, be patient! Enjoy JellyBam Δηλ απλα φλασαρε την χωρις να κανεις wipes! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts