camerakias Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Παιδιά επειδή το messeging app της Samsung απότι έχω καταλάβει, δεν γίνεται να στείλει ελληνικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες και επειδή μ'αρέσει πολύ περισσότερο από το Hancent, βρήκα αυτή τη σελίδα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 Έχουν πάρει το mmm.apk από διάφορες εκδόσεις Android και του έχουν δώσει τη δυνατότητα να στέλνει SMS με 160 χαρακτήρες και σε άλλες γλώσσες εκτός των αγγλικών. Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει και να μας πει εάν δουλεύει; Εγώ δεν ξέρω πώς να το κάνω και δεν είμαι root καθώς δεν έχω ακόμη κάρτα SD Μα αν πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, στην εισαγωγή λειτουργίας και βάλεις αλφάβητο gsm, στέλνεις 160 χαρακτήρες αλλά μόνιμα κεφαλαία. Νομίζω είναι καλό συμβιβασμός. Αν μιλάμε πάντα για το προεγκατεστημένο πρόγραμμα μηνυμάτων που έχει το κινητό. Edited February 22, 2013 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μα αν πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, στην εισαγωγή λειτουργίας και βάλεις αλφάβητο gsm, στέλνεις 160 χαρακτήρες αλλά μόνιμα κεφαλαία. Νομίζω είναι καλό συμβιβασμός. Αν μιλάμε πάντα για το προεγκατεστημένο πρόγραμμα μηνυμάτων που έχει το κινητό. Μπορείς όμως έτσι να χρησιμοποιείς τα suggestions των πληκτρολογίων, ή το Swype; Γιατί αυτά βγάζουν τις λέξεις με τόνους και δεν ξέρω εάν θα στέλνεται κανονικά το γράμμα αν είναι τονισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μα αν πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, στην εισαγωγή λειτουργίας και βάλεις αλφάβητο gsm, στέλνεις 160 χαρακτήρες αλλά μόνιμα κεφαλαία. Νομίζω είναι καλό συμβιβασμός. Αν μιλάμε πάντα για το προεγκατεστημένο πρόγραμμα μηνυμάτων που έχει το κινητό. Ναι αλλα αν θες να γραψεις ενα μεγαλο μηνυμα με την gsm μεθοδο, πριν το στειλεις, θα σε ειδοποιησει πως το μηνυμα δε θα σταλει σωστα. Αν συνεχισεις θα το στειλει με ερωτηματικα η αν αλλαξεις μεθοδο εισαγωγης, θα στο στειλει με 2 η 3 μηνυματα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ναι αλλα αν θες να γραψεις ενα μεγαλο μηνυμα με την gsm μεθοδο, πριν το στειλεις, θα σε ειδοποιησει πως το μηνυμα δε θα σταλει σωστα. Αν συνεχισεις θα το στειλει με ερωτηματικα η αν αλλαξεις μεθοδο εισαγωγης, θα στο στειλει με 2 η 3 μηνυματα. Δεν έχει να κάνει με τη μετατροπή σε mms αυτό έτσι? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Δεν έχει να κάνει με τη μετατροπή σε mms αυτό έτσι? Μιλαω για απλα γραπτα μηνυματα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδιά μπορεί κάποιος που είναι root na τσεκάρει αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 Έχουν τροποποιήσει το στοκ πρόγραμμα για sms του android για να στέλνει καλά τα ελληνικά sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδιά μπορεί κάποιος που είναι root na τσεκάρει αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 Έχουν τροποποιήσει το στοκ πρόγραμμα για sms του android για να στέλνει καλά τα ελληνικά sms. δηλαδη τι να τσεκαρουμε?εφοσον δεν εισαι τι σε ενδιαφερει? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 δηλαδη τι να τσεκαρουμε?εφοσον δεν εισαι τι σε ενδιαφερει? Να δείτε εάν λειτουργεί όπως υποτίθεται. Θα γίνω root, απλά δεν είμαι τώρα. Στ κάτω κάτω, εάν είναι μια λύση στο πρόβλημα με τα SMS, του αξίζει μια θέση σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Να δείτε εάν λειτουργεί όπως υποτίθεται. Θα γίνω root, απλά δεν είμαι τώρα. Στ κάτω κάτω, εάν είναι μια λύση στο πρόβλημα με τα SMS, του αξίζει μια θέση σε αυτό το θέμα. οποια καστομ και να βαλεις το εχει,και δουλευει αυτο το ιδιο να σε φυγει η απορια Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefters Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μαστορια εχουμε αλλου θεμα με την Cyanogenmod για το κινητο μας ?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μαστορια εχουμε αλλου θεμα με την Cyanogenmod για το κινητο μας ?.. Δηλαδή;;;;;; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 οποια καστομ και να βαλεις το εχει,και δουλευει αυτο το ιδιο να σε φυγει η απορια εισαι σιγουρος οτι δουλευει σε ολες τις custom αυτο?γιατι εγω που ειμαι σε omega(η οποια ναι μεν βασιζεται πανω σε επισημη αλλα ειναι custom) αν γυρισω το πληκτρολογιο σε unicode στελνει μνμ με 70 χαρακτηρες αν παλι το εχω gsm γραφει κεφαλαια για να παει κανονικα το μνμ αν μπουν μικρα μου βγαζει μνμ οτι μπορει να παει κατεστραμενο κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 εισαι σιγουρος οτι δουλευει σε ολες τις custom αυτο?γιατι εγω που ειμαι σε omega(η οποια ναι μεν βασιζεται πανω σε επισημη αλλα ειναι custom) αν γυρισω το πληκτρολογιο σε unicode στελνει μνμ με 70 χαρακτηρες αν παλι το εχω gsm γραφει κεφαλαια για να παει κανονικα το μνμ αν μπουν μικρα μου βγαζει μνμ οτι μπορει να παει κατεστραμενο κτλ... Η αλλαγη gsm σε unicode απο που γινεται; δεν μπορω να το εντοπισω.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Η αλλαγη gsm σε unicode απο που γινεται; δεν μπορω να το εντοπισω.... μπαινεις στα μνμ πατας το αριστερο πληκτρο - ρυθμισεις - εισαγωγη λειτουργιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μαστορια εχουμε αλλου θεμα με την Cyanogenmod για το κινητο μας ?.. Official Cyanogen, απλά κάνε κλικ στην υπογραφή μου.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 καλησπερα παιδια, εχει παρατηρησει κανεις αλλος, οτι στην omega 4.1.2 το widget καιρου της accuweather δε κανει αυτοματα updates? αν και το εχω ρυθμισει καθε 1ωρα, μονο αν κανω κλικ επανω του στο update θα κανει ενημερωση. αυτοματα, δεν. επισης, στο ξεκλειδωμα του κινητου (μοτιβο στην οθονη εχω), πολλές φορες μπαινει αυτοματως στο google, ή samsung account κτλ/// αντι να εμφανιζει την κεντρικη οθονη. κανεις ιδεα? η cyanogenmod λετε να λειτουργει καλυτερα της omega? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 καλησπερα παιδια, εχει παρατηρησει κανεις αλλος, οτι στην omega 4.1.2 το widget καιρου της accuweather δε κανει αυτοματα updates? αν και το εχω ρυθμισει καθε 1ωρα, μονο αν κανω κλικ επανω του στο update θα κανει ενημερωση. αυτοματα, δεν. επισης, στο ξεκλειδωμα του κινητου (μοτιβο στην οθονη εχω), πολλές φορες μπαινει αυτοματως στο google, ή samsung account κτλ/// αντι να εμφανιζει την κεντρικη οθονη. κανεις ιδεα? η cyanogenmod λετε να λειτουργει καλυτερα της omega? Υπήρχε θέμα με το widget επειδή δεν ήταν αυτούσιο, ήταν μοντ στην ομεγα και στις άλλες.Στην επίσημη δεν ξέρω αν δουλεύει κανονικά.cm και αυτό το συγκεκριμένο δεν παίζει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Υπήρχε θέμα με το widget επειδή δεν ήταν αυτούσιο, ήταν μοντ στην ομεγα και στις άλλες.Στην επίσημη δεν ξέρω αν δουλεύει κανονικά.cm και αυτό το συγκεκριμένο δεν παίζει στην επισημη δουλευε κανονικα, το χρησιμοποιησα κανα 2 μερες. κανενα εναλλακτικο widget καιρου που να μπορουμε να κανουμε προσθηκη στην αρχικη οθονη κ να φαινεται σε μικρογραφια εχει να προτεινει κανενας? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Ρε παιδιά θέλω μια βοήθεια: Μου έδωσε ένας φίλος το δικό του Galaxy να του βάλω custom Rom (την Pulse συγκεκριμένα) και δε μπορώ να το ρουτάρω για να αρχίσω γιατί στον αριθμό κατασκευής έχει Gingerbread.BOKG2 και στο XDA στο κλασικό αντίστοιχο post του chainfire δε μπορώ να βρω πουθενά μα πουθενά το αντίστοιχο ζιπάκι. Έχει κάποιος γνώση τι να κάνω;;; Λάθος δικό μου τελικά, από τη στιγμή που έχει Gingerbread πρέπει να του κάνω root διαφορετικό και όχι cfroot... Edited February 23, 2013 by dimitrisdsg7 Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλησπερα παιδια.Σημερα μου συναιβει κατι και ειπα να το αναφερω.Ειχα omega v.19 και σημερα εκατσα και περασα την v.20.Την εβαλα με factory resset και ολα καλα.Αρχισα να ξαναστηνω το κινητο και στο 5% της μπαταριας χανεται το σημα και το κινητο κλεινει.Το εβαλα να φορτισει και οταν φορτισε,ανοιξε και κολλαγε στην αρχη(πριν το σημα της Omega) και αναγκαστηκα να του κανω ξανα full wipe και τωρα ανοιξε.Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τωρα οταν ανοιξε δεν ειχε το ρομποτακι της omega αλλα το κλασικο bootanimation της samsung.Μου ειχε ξανασυμβει και στην v.19 μια φορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Λέτε να γίνεται να ανάβουν τα φώτα των πλήκτρων όταν έρχεται μήνυμα, αφού δεν έχει notification led; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Λέτε να γίνεται να ανάβουν τα φώτα των πλήκτρων όταν έρχεται μήνυμα, αφού δεν έχει notification led; Και βεβαια γινεται. Απλα πρεπει να του περασεις τον siyah kernel και απο το STweaks που θα εγκατασταθει με το περασμα του kernel στο μενου σου, εκει ενεργοποιησεις το bln. Edited February 24, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Και βεβαια γινεται. Απλα πρεπει να του περασεις τον siyah kernel και απο εκει να ενεργοποιησεις το bln. Α ωραία θα το ψάξω κι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Α ωραία θα το ψάξω κι άλλο. Το NoLED σε χαλάει; :O Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παιδιά καλημέρα. Ερώτηση: Σε Gingerbread stock μπορώ να βάλω Cfroot (για να περάσω μετά custom rom που θέλω) ή πρέπει να το αναβαθμίσω μέσω kies σε icecream και μετά; Γιατί έκανα root το κινητό τώρα με άλλο τρόπο αλλά στη recovery που μπαίνω μετά (για να αρχίσω να περνάω τα ζιπάκια) δεν βλέπω πουθενά την εντολή install zip from sdcard αλλά μόνο apply update from scard... Κάνω κάποι λάθος ή πρέπει να περάσω icecram όπως είπα και μετά cfroot; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts