Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά επειδή το messeging app της Samsung απότι έχω καταλάβει, δεν γίνεται να στείλει ελληνικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες και επειδή μ'αρέσει πολύ περισσότερο από το Hancent, βρήκα αυτή τη σελίδα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989

Έχουν πάρει το mmm.apk από διάφορες εκδόσεις Android και του έχουν δώσει τη δυνατότητα να στέλνει SMS με 160 χαρακτήρες και σε άλλες γλώσσες εκτός των αγγλικών. Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει και να μας πει εάν δουλεύει; Εγώ δεν ξέρω πώς να το κάνω και δεν είμαι root καθώς δεν έχω ακόμη κάρτα SD

Μα αν πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, στην εισαγωγή λειτουργίας και βάλεις αλφάβητο gsm, στέλνεις 160 χαρακτήρες αλλά μόνιμα κεφαλαία. Νομίζω είναι καλό συμβιβασμός. Αν μιλάμε πάντα για το προεγκατεστημένο πρόγραμμα μηνυμάτων που έχει το κινητό.

Edited by camerakias

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα αν πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, στην εισαγωγή λειτουργίας και βάλεις αλφάβητο gsm, στέλνεις 160 χαρακτήρες αλλά μόνιμα κεφαλαία. Νομίζω είναι καλό συμβιβασμός. Αν μιλάμε πάντα για το προεγκατεστημένο πρόγραμμα μηνυμάτων που έχει το κινητό.

Μπορείς όμως έτσι να χρησιμοποιείς τα suggestions των πληκτρολογίων, ή το Swype; Γιατί αυτά βγάζουν τις λέξεις με τόνους και δεν ξέρω εάν θα στέλνεται κανονικά το γράμμα αν είναι τονισμένο.

Ναι αλλα αν θες να γραψεις ενα μεγαλο μηνυμα με την gsm μεθοδο, πριν το στειλεις, θα σε ειδοποιησει πως το μηνυμα

δε θα σταλει σωστα. Αν συνεχισεις θα το στειλει με ερωτηματικα η αν αλλαξεις μεθοδο εισαγωγης, θα στο στειλει με

2 η 3 μηνυματα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ναι αλλα αν θες να γραψεις ενα μεγαλο μηνυμα με την gsm μεθοδο, πριν το στειλεις, θα σε ειδοποιησει πως το μηνυμα

δε θα σταλει σωστα. Αν συνεχισεις θα το στειλει με ερωτηματικα η αν αλλαξεις μεθοδο εισαγωγης, θα στο στειλει με

2 η 3 μηνυματα.

Δεν έχει να κάνει με τη μετατροπή σε mms αυτό έτσι?

Δεν έχει να κάνει με τη μετατροπή σε mms αυτό έτσι?

Μιλαω για απλα γραπτα μηνυματα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδιά μπορεί κάποιος που είναι root na τσεκάρει αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989

Έχουν τροποποιήσει το στοκ πρόγραμμα για sms του android για να στέλνει καλά τα ελληνικά sms.

Παιδιά μπορεί κάποιος που είναι root na τσεκάρει αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989

Έχουν τροποποιήσει το στοκ πρόγραμμα για sms του android για να στέλνει καλά τα ελληνικά sms.

δηλαδη τι να τσεκαρουμε?εφοσον δεν εισαι τι σε ενδιαφερει?

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

δηλαδη τι να τσεκαρουμε?εφοσον δεν εισαι τι σε ενδιαφερει?

Να δείτε εάν λειτουργεί όπως υποτίθεται. Θα γίνω root, απλά δεν είμαι τώρα. Στ κάτω κάτω, εάν είναι μια λύση στο πρόβλημα με τα SMS, του αξίζει μια θέση σε αυτό το θέμα.

Να δείτε εάν λειτουργεί όπως υποτίθεται. Θα γίνω root, απλά δεν είμαι τώρα. Στ κάτω κάτω, εάν είναι μια λύση στο πρόβλημα με τα SMS, του αξίζει μια θέση σε αυτό το θέμα.

οποια καστομ και να βαλεις το εχει,και δουλευει αυτο το ιδιο να σε φυγει η απορια

Μαστορια εχουμε αλλου θεμα με την Cyanogenmod για το κινητο μας ?..

Δηλαδή;;;;;;

οποια καστομ και να βαλεις το εχει,και δουλευει αυτο το ιδιο να σε φυγει η απορια

εισαι σιγουρος οτι δουλευει σε ολες τις custom αυτο?γιατι εγω που ειμαι σε omega(η οποια ναι μεν βασιζεται πανω σε επισημη αλλα ειναι custom) αν γυρισω το πληκτρολογιο σε unicode στελνει μνμ με 70 χαρακτηρες αν παλι το εχω gsm γραφει κεφαλαια για να παει κανονικα το μνμ αν μπουν μικρα μου βγαζει μνμ οτι μπορει να παει κατεστραμενο κτλ...

εισαι σιγουρος οτι δουλευει σε ολες τις custom αυτο?γιατι εγω που ειμαι σε omega(η οποια ναι μεν βασιζεται πανω σε επισημη αλλα ειναι custom) αν γυρισω το πληκτρολογιο σε unicode στελνει μνμ με 70 χαρακτηρες αν παλι το εχω gsm γραφει κεφαλαια για να παει κανονικα το μνμ αν μπουν μικρα μου βγαζει μνμ οτι μπορει να παει κατεστραμενο κτλ...

Η αλλαγη gsm σε unicode απο που γινεται; δεν μπορω να το εντοπισω....

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T

Η αλλαγη gsm σε unicode απο που γινεται; δεν μπορω να το εντοπισω....

μπαινεις στα μνμ πατας το αριστερο πληκτρο - ρυθμισεις - εισαγωγη λειτουργιας

Μαστορια εχουμε αλλου θεμα με την Cyanogenmod για το κινητο μας ?..

Official Cyanogen, απλά κάνε κλικ στην υπογραφή μου.. ;)

καλησπερα παιδια,

εχει παρατηρησει κανεις αλλος, οτι στην omega 4.1.2 το widget καιρου της accuweather δε κανει αυτοματα updates? αν και το εχω ρυθμισει καθε 1ωρα, μονο αν κανω κλικ επανω του στο update θα κανει ενημερωση. αυτοματα, δεν.

επισης, στο ξεκλειδωμα του κινητου (μοτιβο στην οθονη εχω), πολλές φορες μπαινει αυτοματως στο google, ή samsung account κτλ/// αντι να εμφανιζει την κεντρικη οθονη.

κανεις ιδεα?

η cyanogenmod λετε να λειτουργει καλυτερα της omega?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

καλησπερα παιδια,

εχει παρατηρησει κανεις αλλος, οτι στην omega 4.1.2 το widget καιρου της accuweather δε κανει αυτοματα updates? αν και το εχω ρυθμισει καθε 1ωρα, μονο αν κανω κλικ επανω του στο update θα κανει ενημερωση. αυτοματα, δεν.

επισης, στο ξεκλειδωμα του κινητου (μοτιβο στην οθονη εχω), πολλές φορες μπαινει αυτοματως στο google, ή samsung account κτλ/// αντι να εμφανιζει την κεντρικη οθονη.

κανεις ιδεα?

η cyanogenmod λετε να λειτουργει καλυτερα της omega?

Υπήρχε θέμα με το widget επειδή δεν ήταν αυτούσιο, ήταν μοντ στην ομεγα και στις άλλες.Στην επίσημη δεν ξέρω αν δουλεύει κανονικά.cm και αυτό το συγκεκριμένο δεν παίζει

Υπήρχε θέμα με το widget επειδή δεν ήταν αυτούσιο, ήταν μοντ στην ομεγα και στις άλλες.Στην επίσημη δεν ξέρω αν δουλεύει κανονικά.cm και αυτό το συγκεκριμένο δεν παίζει

στην επισημη δουλευε κανονικα, το χρησιμοποιησα κανα 2 μερες. κανενα εναλλακτικο widget καιρου που να μπορουμε να κανουμε προσθηκη στην αρχικη οθονη κ να φαινεται σε μικρογραφια εχει να προτεινει κανενας?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Ρε παιδιά θέλω μια βοήθεια: Μου έδωσε ένας φίλος το δικό του Galaxy να του βάλω custom Rom (την Pulse συγκεκριμένα) και δε μπορώ να το ρουτάρω για να αρχίσω γιατί στον αριθμό κατασκευής έχει Gingerbread.BOKG2 και στο XDA στο κλασικό αντίστοιχο post του chainfire δε μπορώ να βρω πουθενά μα πουθενά το αντίστοιχο ζιπάκι. Έχει κάποιος γνώση τι να κάνω;;;

Λάθος δικό μου τελικά, από τη στιγμή που έχει Gingerbread πρέπει να του κάνω root διαφορετικό και όχι cfroot...

Edited by dimitrisdsg7

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Καλησπερα παιδια.Σημερα μου συναιβει κατι και ειπα να το αναφερω.Ειχα omega v.19 και σημερα εκατσα και περασα την v.20.Την εβαλα με factory resset και ολα καλα.Αρχισα να ξαναστηνω το κινητο και στο 5% της μπαταριας χανεται το σημα και το κινητο κλεινει.Το εβαλα να φορτισει και οταν φορτισε,ανοιξε και κολλαγε στην αρχη(πριν το σημα της Omega) και αναγκαστηκα να του κανω ξανα full wipe και τωρα ανοιξε.Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τωρα οταν ανοιξε δεν ειχε το ρομποτακι της omega αλλα το κλασικο bootanimation της samsung.Μου ειχε ξανασυμβει και στην v.19 μια φορα...

Λέτε να γίνεται να ανάβουν τα φώτα των πλήκτρων όταν έρχεται μήνυμα, αφού δεν έχει notification led;

Λέτε να γίνεται να ανάβουν τα φώτα των πλήκτρων όταν έρχεται μήνυμα, αφού δεν έχει notification led;

Και βεβαια γινεται.

Απλα πρεπει να του περασεις τον siyah kernel και απο το STweaks που θα εγκατασταθει με το περασμα του kernel στο μενου σου, εκει ενεργοποιησεις το bln.

Edited by baiosss

Και βεβαια γινεται.

Απλα πρεπει να του περασεις τον siyah kernel και απο εκει να ενεργοποιησεις το bln.

Α ωραία θα το ψάξω κι άλλο.

Α ωραία θα το ψάξω κι άλλο.

Το NoLED σε χαλάει; :O

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παιδιά καλημέρα. Ερώτηση: Σε Gingerbread stock μπορώ να βάλω Cfroot (για να περάσω μετά custom rom που θέλω) ή πρέπει να το αναβαθμίσω μέσω kies σε icecream και μετά; Γιατί έκανα root το κινητό τώρα με άλλο τρόπο αλλά στη recovery που μπαίνω μετά (για να αρχίσω να περνάω τα ζιπάκια) δεν βλέπω πουθενά την εντολή install zip from sdcard αλλά μόνο apply update from scard... Κάνω κάποι λάθος ή πρέπει να περάσω icecram όπως είπα και μετά cfroot;

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)