m7ixalis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παιδιά φλάσαρα την parandroid cm10 και έχει κολήσει στο αρχικό animation του γαλαχυ με το μεγάλο s. ξέρω πως πρέπει να περιμένω λίγο αλλα νομίζω πως 10 λεπτά ήταν αρκετά.τί κάνω τώρα; Προσπάθησε να μπεις σε recovery mode και γύρισε στο backup που εχεις κρατήσει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Προσπάθησε να μπεις σε recovery mode και γύρισε στο backup που εχεις κρατήσει . Βασικά δεν ανοίγει...... :cry: όταν το έκλεινα έκανε restart.μετά δοκίμασα να βγάλω την μπαταρία και μετά δεν άνοιγε.παίζει να brickάρε; Edited August 13, 2012 by billraven Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Βασικά δεν ανοίγει...... :cry: όταν το έκλεινα έκανε restart.μετά δοκίμασα να βγάλω την μπαταρία και μετά δεν άνοιγε.παίζει να brickάρε; Δεν μπαίνει σε download mode δεν κανει τίποτα ούτε κρατώντας πατημένο για αρκετα δευτερόλεπτα το power button δεν...... ?? Βρες ενα jig και δοκιμασε . Σίγουρα ειχες αρκετή μπαταριά οταν περνούσες την ρομ ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Δεν μπαίνει σε download mode δεν κανει τίποτα ούτε κρατώντας πατημένο για αρκετα δευτερόλεπτα το power button δεν...... ?? Βρες ενα jig και δοκιμασε . Σίγουρα ειχες αρκετή μπαταριά οταν περνούσες την ρομ ? Η μπαταρία ήταν στο 100%. Το έβαλα στην φόρτιση και τώρα δίχνει την οθόνη που φορτίζει αλλά είναι σαν να ανοιγοκλείνει η οθόνη δλδ δίχνει το εικονίδιο της μπαταρίας κάνει σαν να κλείνει και μετα ξανά βγαίνει το εικονίδιο. μένει για λίγα δεύτερα και μετά ξανα πάλι το ίδιο. αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γτ έγινε αυτό. έκανα wipe factory reset κτλπ flashαρα απο κάρτα μνήμης και μετά μου έβγαλε το logo του siyah και στην συνέχεια το animation της samsung με το μεγάλο s. αλλα έμεινε εκεί για κανα 20 λεπτο μέχρι να το κλείσω πρώτη φορα.και δεν έκλεισε αλλα έκανε reboot. jig που θα βρώ; Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Η μπαταρία ήταν στο 100%. Το έβαλα στην φόρτιση και τώρα δίχνει την οθόνη που φορτίζει αλλά είναι σαν να ανοιγοκλείνει η οθόνη δλδ δίχνει το εικονίδιο της μπαταρίας κάνει σαν να κλείνει και μετα ξανά βγαίνει το εικονίδιο. μένει για λίγα δεύτερα και μετά ξανα πάλι το ίδιο. αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γτ έγινε αυτό. έκανα wipe factory reset κτλπ flashαρα απο κάρτα μνήμης και μετά μου έβγαλε το logo του siyah και στην συνέχεια το animation της samsung με το μεγάλο s. αλλα έμεινε εκεί για κανα 20 λεπτο μέχρι να το κλείσω πρώτη φορα.και δεν έκλεισε αλλα έκανε reboot. jig που θα βρώ; Αν δεν έχει κάποιος γνωστός σου παράγγειλε ενα http://www.ebay.com/itm/USB-Jig-Download-Mode-Samsung-Galaxy-S2-S-II-SII-/270803719271 Βρε συ κουμπάρε μου σίγουρα δεν μπορείς να το βάλεις σε recovery ή download mode ? To τηλέφωνο οπως το περιγράφεις δεν είναι τελείως νεκρό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Αν δεν έχει κάποιος γνωστός σου παράγγειλε ενα http://www.ebay.com/itm/USB-Jig-Download-Mode-Samsung-Galaxy-S2-S-II-SII-/270803719271 Βρε συ κουμπάρε μου σίγουρα δεν μπορείς να το βάλεις σε recovery ή download mode ? To τηλέφωνο οπως το περιγράφεις δεν είναι τελείως νεκρό . Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι να έχει ξελιγώσει την μπαταρία και να μην κάνει βήμα το μηχανάκι. Αλλα όταν το βάζω στην πρίζα είναι αυτο που σου λέω. Δεν φορτίζει. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Λέω να το αφήσω στην πρίζα και να περιμένω. Αν παρω την μπαταρία απο ένα galaxy ενός φίλου παίζει να δουλέψει; ok με έναν μπακαλίστικο τρόπο το ξεκόλλησα αλλα το πρόβλημα παραμένει ίδιο.με έχει στην οθόνη του animation και δεν λέει να bootάρει για κανέναν λόγο. Edited August 13, 2012 by billraven Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι να έχει ξελιγώσει την μπαταρία και να μην κάνει βήμα το μηχανάκι. Αλλα όταν το βάζω στην πρίζα είναι αυτο που σου λέω. Δεν φορτίζει. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Λέω να το αφήσω στην πρίζα και να περιμένω. Αν παρω την μπαταρία απο ένα galaxy ενός φίλου παίζει να δουλέψει; ok με έναν μπακαλίστικο τρόπο το ξεκόλλησα αλλα το πρόβλημα παραμένει ίδιο.με έχει στην οθόνη του animation και δεν λέει να bootάρει για κανέναν λόγο. Προσπάθησε να μπεις σε recovery mode και κάνε τα wipe cache & dalvik. Σιγουρέψου ότι έχεις full μπαταρία. Αν δεν έχεις μπαταρία δεν πρόκειται να σου ανοίξει, το έχω πάθει κι εγώ. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Μετά άνοιξε το τηλέφωνο να δεις τι κάνει. Πες από που είσαι για να σε βοηθήσει κάποιος με usb jig. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Προσπάθησε να μπεις σε recovery mode και κάνε τα wipe cache & dalvik. Σιγουρέψου ότι έχεις full μπαταρία. Αν δεν έχεις μπαταρία δεν πρόκειται να σου ανοίξει, το έχω πάθει κι εγώ. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Μετά άνοιξε το τηλέφωνο να δεις τι κάνει. Πες από που είσαι για να σε βοηθήσει κάποιος με usb jig. Απο Σέρρες είμαι. Ξέρεις τί; Νομίζω πως πρέπει να έχει να κάνει κάτι με την κάρτα μνήμης.Αγόρασα μία kingston 16g class 10. Εκεί έβαλα τα αρχεία απο την rom.Αλλα και πρίν την αγοράσω αν ήθελα να βάλω μέσα μια κάρτα αργούσε πολύ να ανοίξει. Σαν να νέκρωνε. Μετά απο αρκετή ώρα άνοιγε βέβαια. Λες να είναι θέμα κάρτας; Το είχε κανένας άλλος αυτο το θέμα; Και το λεω γτ τώρα το έκλεισα, βάζω την sd πάω να το ανοίξω σε recovery και δεν έκανε πάλι τίποτα. Το βάζω στην πρίζα και ξανά τίποτα. Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Καλησπέρα Παιδιά, θα πάω το Galaxy στο service και θα του περάσω μία stock rom. Το κινητό το χω πάρει απ το Amazon.de ( το Γερμανικό ) Ποιά έκδοση μου προτείνεται να βάλω ? Μία Γερμανική ( π.χ T-Mobile ) ή την ελληνική ( π.χ. Cosmote ) . Δεν θυμάμαι και με ποια είχε έρθει το κινητό Edited August 13, 2012 by Darth_kospo Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Απο Σέρρες είμαι. Ξέρεις τί; Νομίζω πως πρέπει να έχει να κάνει κάτι με την κάρτα μνήμης.Αγόρασα μία kingston 16g class 10. Εκεί έβαλα τα αρχεία απο την rom.Αλλα και πρίν την αγοράσω αν ήθελα να βάλω μέσα μια κάρτα αργούσε πολύ να ανοίξει. Σαν να νέκρωνε. Μετά απο αρκετή ώρα άνοιγε βέβαια. Λες να είναι θέμα κάρτας; Το είχε κανένας άλλος αυτο το θέμα; Και το λεω γτ τώρα το έκλεισα, βάζω την sd πάω να το ανοίξω σε recovery και δεν έκανε πάλι τίποτα. Το βάζω στην πρίζα και ξανά τίποτα. Άστο να φορτίσει καλά και ξανά προσπάθησε να μπεις σε download mode και μετά βάλε την rom από odin. Σίγουρα είσαι root έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Άστο να φορτίσει καλά και ξανά προσπάθησε να μπεις σε download mode και μετά βάλε την rom από odin. Σίγουρα είσαι root έτσι; Εννοείται πως είμαι root.Απλά τώρα δεν νιώθει στην φόρτιση. Θα με τρελάνει.... Άκυρο. το έκανα να φορτίζει ξανά. και μόλις φορτίσει την περνάω την ίδια μέσω odin αυτη την φορά έτσι; Παίζει ρόλο που είχα ics και πήγα να βάλω την έκδοση jb της ρομ; Παιδιά όλα οκ. Το πάλεψα και το διόρθωσα!! Η ρομ είναι απίστευτα γρήγορη. Με τον καιρό θα δώ μπαταρία και επιδώσεις. Edited August 13, 2012 by billraven Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Κανένας δεν το γνωρίζει ? Cosmote πάντως δεν παίζει να είναι . Δεν μπορείς με το imei της συσκευής σου να πάρεις ενα τηλέφωνο στην samsung να σου πουν για ποια χώρα προοριζόταν ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παιδιά θέλω μια rom να βάλω που να έχει βίντεο κλήση. Έχω την cm9 που είναι καλή και σταθερή αλλά πιστεύω είναι ένα από τα ελαττώματα της. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παιδιά θέλω μια rom να βάλω που να έχει βίντεο κλήση. Έχω την cm9 που είναι καλή και σταθερή αλλά πιστεύω είναι ένα από τα ελαττώματα της. Τι προτείνετε; Οπότε πας για στοκ ρομ, επομένως μια 2.3.6 πχ η jw8 θα είναι ότι πρέπει :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Οπότε πας για στοκ ρομ, επομένως μια 2.3.6 πχ η jw8 θα είναι ότι πρέπει :) Στοκ είχα την 2.3.6 μετά έβαλα check rom. Τώρα φοράω 4.0.4 να κάνω downgrade; Λέω να μείνω σε 4.xx τουλάχιστον. Η paranoidandroid jb έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Στοκ είχα την 2.3.6 μετά έβαλα check rom. Τώρα φοράω 4.0.4 να κάνω downgrade; Λέω να μείνω σε 4.xx τουλάχιστον. Η paranoidandroid jb έχει; Βιντεοκληση θα έχεις μονο στις στοκ ρομ οπότε η επιλογή είναι δίκη σου ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Για καλυτερη μπαταρια θα μου προτεινατε speedmode η phenomenal kernel? Φοραω τον phenomenal 5.5, αλλα εχω την εντυπωση πως δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τον μανισιο. Επισης αυτοι οι δυο μπορουν να θεωρηθουν συμβατοι με την μανισια ICS 4.0.3 LP7? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Στοκ είχα την 2.3.6 μετά έβαλα check rom. Τώρα φοράω 4.0.4 να κάνω downgrade; Λέω να μείνω σε 4.xx τουλάχιστον. Η paranoidandroid jb έχει; Μονο με 4.0.3 custom ics roms βασισμενες σε samsung roms η stock. H pa ειναι jb βασισμενη σε cm10, ολες οι cm δυστυχώς δεν προσφερουν βιντεοκληση μεσω παροχου.. Μονο μεσω internet (skype κτλ). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μονο με 4.0.3 custom ics roms βασισμενες σε samsung roms η stock. H pa ειναι jb βασισμενη σε cm10, ολες οι cm δυστυχώς δεν προσφερουν βιντεοκληση μεσω παροχου.. Μονο μεσω internet (skype κτλ). Και αν ο άλλος που θέλουμε να πάρουμε τηλέφωνο δεν έχει smartphone και επομένως δεν έχει και Skype τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Και αν ο άλλος που θέλουμε να πάρουμε τηλέφωνο δεν έχει smartphone και επομένως δεν έχει και Skype τι κάνουμε; Αναγκαστικα οπως προειπα.. ειτε custom που ειναι βασισμενη σε stock ειτε stock με root jkay κτλ.. Διαλεγεις και παιρνεις.. (επισης μπορεις να βαλεις σαν 2η ρομ μια στοκ ωστε μια στο τοσο αν θες βιντεοκληση να μπαινεις σε αυτην) Εγω αποφασισα να μην δωσω σημασια μιας και βιντεοκλησεις μεσω παροχου ζητημα να εχω κανει 3,4 φορες απ'οσο με θυμαμαι να εχω κινητο (αν κ οφειλω να ομολογησω με κατι κινητα σαν το δικο μας, αξιζει!) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Παιδιά καλημέρα.. Διαβάζω αυτές τις μέρες για το sgii και έχω μπερδευτεί λίγο. Έρχεται αύριο το αδερφάκι μου από ΣΑΛΟΝΙΚΑ και θέλω να του περάσω μια ice με καλή μπαταρία να είναι σταθερή κτλ. Έχετε να μου προτείνεται κάτι; Είδα επίσης οτι βγήκε η 4.0.4 αλλά έχετε και εσείς το θέμα του κερνελ που μπορεί να μπρικαρει το κινητό ομολογώ ότι με σόκαρε λίγο αυτό.νόμιζα ότι αυτά τα θέματα τα είχαμε μόνο στο note:( Υπάρχει εδώ κάτι που πρέπει να προσέξω; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα.. Διαβάζω αυτές τις μέρες για το sgii και έχω μπερδευτεί λίγο. Έρχεται αύριο το αδερφάκι μου από ΣΑΛΟΝΙΚΑ και θέλω να του περάσω μια ice με καλή μπαταρία να είναι σταθερή κτλ. Έχετε να μου προτείνεται κάτι; Είδα επίσης οτι βγήκε η 4.0.4 αλλά έχετε και εσείς το θέμα του κερνελ που μπορεί να μπρικαρει το κινητό ομολογώ ότι με σόκαρε λίγο αυτό.νόμιζα ότι αυτά τα θέματα τα είχαμε μόνο στο note:( Υπάρχει εδώ κάτι που πρέπει να προσέξω; Sent from my note rootbox, ressurection remix τις εγκαθιστάς όπως όλες, επειδή τις έχω χρησιμοποιήσει και τις δύο (τώρα ειμαι με την πρώτη) με όλους τους kernel δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. νομίζω πρόβλημα υπήρχε με rom samsung base 4.0.4 στην αρχή, αυτές που σου προτείνω είναι ΑΟΚP Edited August 14, 2012 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 rootbox, ressurection remix τις εγκαθιστάς όπως όλες, επειδή τις έχω χρησιμοποιήσει και τις δύο (τώρα ειμαι με την πρώτη) με όλους τους kernel δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. νομίζω πρόβλημα υπήρχε με rom samsung base 4.0.4 στην αρχή, αυτές που σου προτείνω είναι ΑΟΚP Σε ευχαριστώ για την απάντηση Η ressurection είναι βασισμένη πάνω σε 4.0.3? Σου είναι εύκολο να μου δώσεις link ? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 rootbox, ressurection remix τις εγκαθιστάς όπως όλες, επειδή τις έχω χρησιμοποιήσει και τις δύο (τώρα ειμαι με την πρώτη) με όλους τους kernel δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. νομίζω πρόβλημα υπήρχε με rom samsung base 4.0.4 στην αρχή, αυτές που σου προτείνω είναι ΑΟΚP Rootbox και εγω πλεον. Μια χαρα.. Με siyah Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση Η ressurection είναι βασισμένη πάνω σε 4.0.3? Σου είναι εύκολο να μου δώσεις link ? Sent from my note http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1696419 ICS 4.0.4 http://foonode.net/file/XAeG ICS 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts