nikaki71 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 καλησπέρα έχω ένα galaxy s2 με official rom 4.0.3 και δεν συνδέεται με το wifi , ξερεται αν υπάρχει κανένα γενικό πρόβλημα και αν ναι υπάρχει κάποια λύση ευχαριστώ. Δοκιμασε να συνδεθεις σε ελευθερο δικτυο εκτος σπιτιου κ αν κ εκει εχεις θεμα μαλλον πας για την γνωστη αλλαγη πλακετας που το παθαινουν συχνα τα s2.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Καλησπερα παιδες! Ποιος αλλος τροπος υπαρχει, εκτος απο το titanium backup σε root κινητο, να απεγκαταστησεις εφαρμογες του συστηματος? Με το root explorer ας πουμε αν παω στη διαδρομη system/app και διαγραψω τα apk των εφαρμογων που δε θελω, γινεται? Και αν υπαρχουν φυσικα και αλλοι τροποι. Ναι γινεται με το τροπο που ειπες κ με καποιο προγραμμα οπως sdmaid μπορεις να διαγραψεις κ το cache τους αφου τις διαγραψεις με root explorer. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) δοκίμασα σε ελεύθερο και δεν παίζει, το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά την μετάβαση από GB στην 4.0.3 , υπάρχει θέμα με το wifi στο παγωτό ;;; είναι φίλου το κινητό και δεν παρακολουθώ τα θέματα του sgs2 γιαυτό και οι πολλές ερωτήσεις Edited July 21, 2012 by SUNSEKER λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 δοκίμασα σε ελεύθερο και δεν παίζει, το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά την μετάβαση από GB στην 4.0.3 , υπάρχει θέμα με το wifi στο παγωτό ;;; είναι φίλου το κινητό και δεν παρακολουθώ τα θέματα του sgs2 γιαυτό και οι πολλές ερωτήσεις Η stock rom έχει κάποια θεματάκια με το wifi.. Τσέκαρε ΕΔΩ μήπως κάποιο από αυτά σε βοηθήσει.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Όσοι χρησιμοποιείτε resurrection remix 2.6 δεν εχετε θεμα με το autobrightness ; Επίσης για ποιο λόγο τα soft keys είναι συνεχώς σε λειτουργία όσο είναι ανοιχτή η οθόνη ; Εdit : Τα έλυσα και τα δυο θέματα. Αν τύχει να έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ας μου στείλει να του πω πως . Edited July 22, 2012 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Όσοι χρησιμοποιείτε resurrection remix 2.6 δεν εχετε θεμα με το autobrightness ; Επίσης για ποιο λόγο τα soft keys είναι συνεχώς σε λειτουργία όσο είναι ανοιχτή η οθόνη ; Εdit : Τα έλυσα και τα δυο θέματα. Αν τύχει να έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ας μου στείλει να του πω πως . Βρηκες τροπο να αναβουν τα soft keys οπως στη samsung για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Βρηκες τροπο να αναβουν τα soft keys οπως στη samsung για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα? Ναι ! Αν έχεις siyah kernel έχει κατάλληλη ρύθμιση στο extweaks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 υπαρχει ενας νεος kernel αυτος εδω.ειναι μια τροποποιημενη εκδοση του siyah.υποστηριζει κανονικα extweaks και επιλεγεις αν θες cwm recovery η twrp μεσα απο το extweaks.προς το παρον με την twrp δεν υποστηριζεται εγκατασταση δευτερης ρομ ενω με την cwm υπαρχει ενα bug που δεν επιτρεπει εγκατασταση δευτερης ρομ το οποιο θα λυθει με νεα εκδοση σημερα η αυριο.το καλο ειναι οτι υποστηριζει B2G(FIREFOX OS),JELLY BEAN,CM9/AOKP ROMS,STOCK SAMSUNG ROM,SENSE ROMS.Αν και ειναι νωρις να βγαλω συμπερασματα για την μπαταρια,σε 15' browsing και φωτεινοτητα 70% και εχω κανει overclock στα 1300 χωρις undervolt εχασε μονο 2%.καποιοι αλλοι λενε οτι με τα παντα ανοιχτα ολο το βραδυ εχασε 1%.θα ποσταρω αποτελεσματα μπαταριας κατα το βραδακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 υπαρχει ενας νεος kernel αυτος εδω.ειναι μια τροποποιημενη εκδοση του siyah.υποστηριζει κανονικα extweaks και επιλεγεις αν θες cwm recovery η twrp μεσα απο το extweaks.προς το παρον με την twrp δεν υποστηριζεται εγκατασταση δευτερης ρομ ενω με την cwm υπαρχει ενα bug που δεν επιτρεπει εγκατασταση δευτερης ρομ το οποιο θα λυθει με νεα εκδοση σημερα η αυριο.το καλο ειναι οτι υποστηριζει B2G(FIREFOX OS),JELLY BEAN,CM9/AOKP ROMS,STOCK SAMSUNG ROM,SENSE ROMS.Αν και ειναι νωρις να βγαλω συμπερασματα για την μπαταρια,σε 15' browsing και φωτεινοτητα 70% και εχω κανει overclock στα 1300 χωρις undervolt εχασε μονο 2%.καποιοι αλλοι λενε οτι με τα παντα ανοιχτα ολο το βραδυ εχασε 1%.θα ποσταρω αποτελεσματα μπαταριας κατα το βραδακι Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται.. Περιμένουμε νέα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Νομιζω οτι αρχικα ηταν για το s plus.. ενδιαφέρον Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Όσοι χρησιμοποιείτε bln πως γίνεται να το κάνω να δουλέψει με τις missed calls ή με οποιαδήποτε εφαρμογή θέλω εγώ; Προς το παρόν δουλεύει για κάποιο λόγο μόνο με τα sms notifications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 υπάρχει τρόπος να απεγκαταστήσει κανείς το u.i. της samsung και να μείνει το default ics; χωρίς να βάλω launchers και themes εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παιδες εχει καταφερει κανεις σας με gosms pro, να δεχεται τα μηνυματα μονο σε αυτο και οχι και την εργοστασιακη εφαρμογη? Απο την εργοστασιακη εφαρμογη, εχω ξετικαρει τις ειδοποιησεις και απο το gosms εχω τικαρει καποια ρυθμιση ωστε να μην ερχονται σε αλλη εφαρμογη μηνυματα, αλλα το θεμα παραμενει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Δοκιμασε να κανεις freeze την μαμα εφαρμογη Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Σε resurrection σας δουλευει κανονικα το google maps ; Μου βρίσκει το στίγμα μου αλλά δεν μου φορτώνει τους χάρτες ή φορτώνει ένα μικρό μέρος από αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Σε resurrection σας δουλευει κανονικα το google maps ; Μου βρίσκει το στίγμα μου αλλά δεν μου φορτώνει τους χάρτες ή φορτώνει ένα μικρό μέρος από αυτούς. κανένα πρόβλημα όλους τους φορτώνει με 2.6 και τώρα με 2.6.1 και siyah kernel αλλού είναι το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ποιο μόντεμ χρησιμοποιείτε σε cosmote; Γιατί βλέπω έχω κάποια θέματα με το stock της resurrection. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 εχει φλασαρει κανεις αυτο το μοντεμ i9100m250s modified modem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ποιο μόντεμ χρησιμοποιείτε σε cosmote; Γιατί βλέπω έχω κάποια θέματα με το stock της resurrection. Τι θεματα εχεις φιλε? Για να δω αν τα εχω κι εγω Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 http://www.sammobile.com/2012/07/20/galaxy-s-iii-will-get-android-4-1-soon-samsung-test-android-4-1-for-galaxy-s-ii/ Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 http://www.sammobile.com/2012/07/20/galaxy-s-iii-will-get-android-4-1-soon-samsung-test-android-4-1-for-galaxy-s-ii/ Μακάρι.. αν και αν δεν το πάρουμε official, θα το πάρουμε custom..!! Αν νομίζει ο Billy Jean ότι θα μας ξεφύγει είναι γελασμένος.. http://www.sherv.net/cm/emo/dancing/moonwalker.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπέρα, Μετά από πάρα πολύ καιρό με την Omega black Blue ICS v15 σκέφτομαι να πάω σε ΑΟΚΡ Resurrection Remix Final ICS v2.6.1. Τι πρέπει να προσέξω; Είναι καλύτερη ROM; Πώς να πάρω backup? Κάτι που δεν θα είναι συμβατό με την Omega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παιδες, με ποια εφαρμογη μπορουμε να διορθωσουμε το θεμα της χαμηλης εντασης στον ηχο κλησης στα πρωτα δευτερολεπτα? Εννοω οταν χτυπαει τα πρωτα δευτερολεπτα ειναι χαμηλη και μετα αυξανεται και απο οσο ξερω το fixακι δε δουλευει στην ics. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Έχουν βγεί σε beta δύο rom jelly bean (cyanogenmod10), δοκίμασα την μία, λειτουργούν σχεδόν όλα, εκτός από το hwcomposer που είναι και καλά το λάδι που κάνει το galaxy butterrrrrrrrrr!!:):) εντυπώσεις..λίγο πιο γρήγορη από την Ics, smooth προς το παρόν δεν κατάλαβα να είναι καλύτερά απο ics, κάποια νέα χαρακτηριστικά στο ui, γενικά όχι τίποτα τρελά πράγματα αξίζει κάποιος να δοκιμάσει ακόμα και τώρα σε Beta για να δει τι σημαίνει jb, εις αναμονή για μια stable έκδοση, δεν νομίζω να αργήσουν να βγούν και aosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Αυριο μαλλον θα ειναι ετοιμη και η ParanoidAndroid JB βασισμενη σε Cm10!! Αντε κ καλα στησιματα παλι.. Αν κ με χαλαει η ελλειψη flash player στη jb για να ειμαι ειλικρινής. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts