argiris77 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Αρα ειναι χαρακτηριστικο στις Ics? Γιατι σε gb δεν ειχα αναλογο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Αρα ειναι χαρακτηριστικο στις Ics? Γιατι σε gb δεν ειχα αναλογο πρόβλημα όπως κατάλαβες, ναι, η ICS είναι φτιαγμένη έτσι ώστε όταν το κινητό είναι αδρανές να πέφτει σε sleep mode, ο σκοπός, προφανής. (οικονομία μπαταρίας) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 όπως κατάλαβες, ναι, η ICS είναι φτιαγμένη έτσι ώστε όταν το κινητό είναι αδρανές να πέφτει σε sleep mode, ο σκοπός, προφανής. (οικονομία μπαταρίας) έριξα μια ματιά στο internet, είναι γενικό φαινόμενο αυτό και συμβαίνει κυρίως στο gs2, σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο. Είναι λίγο σπάσιμο γενικά να υπάρχει αυτό το lag, μου φάνηκε παράξενο ερχόμενος και από desire που ήταν άμεσο στην ανταπόκριση στο ξεκλείδωμα (ακόμα και σε Ics που είχα περασμένη). πάντως το προγραμματάκι softlocker κάνει δουλειά αλλά θυσιάζεις λίγο μπαταρία...τσεκάρω σήμερα να δω πόσο θα μου φάει στην διάρκεια της μέρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Υπαρχει καποιο mod σε hydrogen ics 4.0.4 οπου να μπορεις να βαλεις live wallpaper στην οθονη που ξεκλειδωνεις??? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μια ερώτηση... Θέλω την rom που έχω στο κινητό μ μαζί με τον κερνελ τα αρχεία κτλπ να τον κάνω εξαγωγή σε αρχείο zip ώστε να μπορώ να την κάνω flash και από άλλο κινητό για να μη κάθομαι να τα ξαναπερνώ...Δε θέλω μ το back up-recovery.. Είχε ένα τρόπο με κάποιες εντολές στους xda αλλά δε μπορώ να τ βρω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Γνωρίζει κάποιος για kernel ή rom γενικότερα με μέγιστο support για USB OTG input? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ξέρει κανένας να μου πει γιατί κάθε τρεις και λίγο μου εμφανίζει το κινητό στην οθόνη "Μουσική διακοπή" και μου μπλοκάρει το τηλέφωνο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Παιδες καταφερα να έχω την sense 3/4 lockscreen στο sgs2.Σε λιγο θα φτιαξω εναν οδηγο για το πως το εκανα.οριστε και μια φωτο για του λογου το αληθες http://img560.imageshack.us/img560/329/dsc00836bz.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Ωραίος φιλε!! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Πολύ καλό!!Αναμένουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) Παρά πολύ ωραίο!Όταν με το καλό εμφανιστεί το S3 λέτε να εμφανιστεί το καινούργιο touchwiz με όλες τις καινούργιες λειτουργίες και στο S2?Μήπως κάνουν κανένα port στο Xda,γιατί μετά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για αναβάθμιση του γαλαξία μας! Edited May 17, 2012 by spyrosrotary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Παρά πολύ ωραίο!Όταν με το καλό εμφανιστεί το S3 λέτε να εμφανιστεί το καινούργιο touchwiz με όλες τις καινούργιες λειτουργίες και στο S2?Μήπως κάνουν κανένα port στο Xda,γιατί μετά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για αναβαθμίσει του γαλαξία μας! σιγουρα θα γινει port στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Ρε παιδιά έχω μια ρώτηση. Περνάω αρχεία ή ότι άλλο στην εξωτερική κάρτα που λεχω βάλει και ότι και να βάλω εμφανίζεται και στον φάκελο Android και στον Gameloft στην εσωτερική κάρτα. Δηλαδή φαίνεται ότι έχω όλα αυτά τα δεδομένα 3 φορές. Μία στην εξωτερική κάρτα (δηλαδή στην κανονική τους θέση) και άλλες 2 φορες στις παραπάνω θέσεις που έγραψα. Βέβαια δεν πιάνουν χώρο. Αλλά ξέρει κανείς τι παίζει? έχω Dynamic Rom με Abyss κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Εδω ειναι ο οδηγος για την sense lockscreen στο s2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1654024 ntfs mounter για GSII :) Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Τι δουλεια κανει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 παιδια SOS προσπαθησα να κανω root το τηλεφωνο και στην μεση της διαδικασιας εκει δλδ που εμφανιζεται η οθονη με το θαυμαστικο κολλησε το τηλ. και εμεινε εκει. προσπαθησα να το επαναφερω νε τον συνδυασμο με τα κουμπια με factory reset και οτι αλλο αλλα τιποτα το ανοιξα το εκλεισα και αυτο εκει στην οθονη με το θαυμαστικο. Αν ξερει κανεις τι συνεβη ας απαντησει παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Βγάλε τη μπαταρία ξανά άνοιξε το και περίμενε λίγη ώρα περισσότερο Λογικά θα ανοίξει.. Edited May 18, 2012 by filzazas Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 το εκανα και αυτο την εβγαλα για κανενα 20λεπτο. και να πω οτι εκανα την βλακεια να το κανω μισοφορτισμενο ενω μετα διαβασα οτι πρεπει να γινει με πληρως φορτισμενη μπαταρια το ρουτ. τι γινεται τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Μετά από 3 ρισετ γιατί κόλλαγε ο επεξεργαστής στο 1200 ανακάλυψα ότι φταίει το wifi όταν το ξέχνα Α ανοιχτό και επειδή όλες οι custom rom δεν μου αρέσουν ου θα βρω μια στοκ 2.3.5 να περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) το εκανα και αυτο την εβγαλα για κανενα 20λεπτο. και να πω οτι εκανα την βλακεια να το κανω μισοφορτισμενο ενω μετα διαβασα οτι πρεπει να γινει με πληρως φορτισμενη μπαταρια το ρουτ. τι γινεται τωρα; Μπες στη recovery και κανε wipe και μετα θα ανοίξει Volume Up + Home + Power buttons Edited May 18, 2012 by filzazas Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 μπααα! Και wipe factory reset αλλα τιποτα παλι. Αρχιζω να φοβαμαι οτι ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα φιλε filzaza Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 μπααα! Και wipe factory reset αλλα τιποτα παλι. Αρχιζω να φοβαμαι οτι ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα φιλε filzaza Ποιο θαυμαστικό εννοείς; Του download mode? Ή αυτό που είναι ανάμεσα σε ένα pc και ένα τηλέφωνο; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 στην αρχικη οθονη οταν ανοιγει το τηλεφωνο με το κιτρινο τριγωνακι με το θαυμαστικο και δεν ξεκολαει με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 στην αρχικη οθονη οταν ανοιγει το τηλεφωνο με το κιτρινο τριγωνακι με το θαυμαστικο και δεν ξεκολαει με τιποτα Α εννοείς το θαυμαστικό κάτω από το Galaxy S, που προφανώς δεν έχεις βγάλει γιατί άλλαξες kernel... έχεις κολλήσει σε bootloop. Μπες σε download mode με τα 3 κουμπιά (volume down + home + power) και ξαναφλάσαρε τον αρχικό κερνελ με Odin. Πώς προσπάθησες να το κάνεις root? Ποιο αρχείο χρησιμοποίησες, και ποια rom φοράς. Δώσε όλα τα στοιχεία Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts