nikosm147 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Εχω modem XXLP6 ξερει κανεις αν υποστηριζεται απο το region μας...? μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλυτερο modem εχω TurkbeyRomv32+Siyah 2.6.11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Με την andyX 4.1 που την εχω απο χτες,προς το παρων μονο ενα fc ειχα. Την περασα κανοντας τα 4 wipes και αμεσως την ξαναπερασα με wipe cashe και dalvik γιατι δεν δουλευε αλλιως. Προς το παρων καλα παει. φιλε μου το gps σου δουλευει?ειναι το μονο που δεν δουλευει!κατα τα αλλα φανταστικη ρομ!Modem εχεις το lp6 το μαμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm147 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ειναι η LP6 που εχει πανω η TurkbeyRomv32 ....ποιο ειναι το καλυτερο modem για ελλαδα αυτη τη στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καλημέρα σε όλους Παιδιά μια βοήθεια δεν βρίσκω το αρχείο με το παλίο cwm για να κάνω διαγραφή τον counter με jik. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καλημέρα σε όλους Παιδιά μια βοήθεια δεν βρίσκω το αρχείο με το παλίο cwm για να κάνω διαγραφή τον counter με jik. Ευχαριστώ Το έχω εδώ http://www.multiupload.com/3FJRNJLQ9R Δοκίμασε μερικά links γιατί δε δουλεύουν όλα μετά τα τελευταία γεγονότα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ειναι η LP6 που εχει πανω η TurkbeyRomv32 ....ποιο ειναι το καλυτερο modem για ελλαδα αυτη τη στιγμη? σε ποια εταιρια κινητης εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 φιλε μου το gps σου δουλευει?ειναι το μονο που δεν δουλευει!κατα τα αλλα φανταστικη ρομ!Modem εχεις το lp6 το μαμα? Φλάσαρε αυτό και θα είσαι οκ με το gps : http://www.4shared.com/zip/vcwogmaX/system-cm-9-SGS2-GPS_KP8-signe.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Προσπαθω να μπω ιντερνετ μεσω wifi hotspot απο το κινητο της γυναικας μου που εχει dataplan..μοιραζει και βλεπω το δικτυο, συνδεομαι κανονικα μου βγαζει το εικονιδιο αλλα μολις οαω πχ να ανοιξω ενα site δεν εχω ιντερνετ...γιατι ρε παιδια?? Edit: Οκ το βρηκα πρεοει να ενεργοποιεις και το 3G ενω νομιζα οτι γινεται αυτοματα... Sent from my GS2 with Tapatalk Edited February 2, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm147 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 σε ποια εταιρια κινητης εισαι? WIND εχω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Μα το touchwiz δεν είναι μόνο ο launcher. Είναι το notification bar, το status bar, οι εφαρμογές των επαφών, κλήσεων, το ui του settings.apk κτλ. Μακάρι να ήταν μόνο ο Launcher. Έβαλα και cm9 που είανι pure ics χωρίς να χρειάζεται mod, και stock lp6. Καμία σχέση, μακράν ομορφότερο το pure android ics ui. Τώρα βάζω resurrection, έχει βγάλει πράμα απο touchwiz, για να δούμε... Ελληνικα εχει η pure ics ή ειναι σαν την resurrection; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm147 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Λεω να δοκιμασω μια 4.0.3 πια λετε να βαλω AndyX η Ressurection αν υπαρχει και καποια αλλη που να ειναι πιο stable και smooth πειτε μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Λεω να δοκιμασω μια 4.0.3 πια λετε να βαλω AndyX η Ressurection αν υπαρχει και καποια αλλη που να ειναι πιο stable και smooth πειτε μου!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1463956 Μετά θα προσθέσεις και αυτόν τον launcher (trebuchet) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410674 κανένα FC. Δεν παίζει το ραδιόφωνο και οι επαφές δεν ταξινομούνται με το ελληνικό αλφάβητο. Θέλει καθαρή εγκατάσταση (απο titanium όλα ΟΚ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm147 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1463956 Μετά θα προσθέσεις και αυτόν τον launcher (trebuchet) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410674 κανένα FC. Δεν παίζει το ραδιόφωνο και οι επαφές δεν ταξινομούνται με το ελληνικό αλφάβητο. Θέλει καθαρή εγκατάσταση (απο titanium όλα ΟΚ) Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις σε τι ειναι καλυτερη αυτη απο τις αλλες 2? Ελληνικα εχει?...ειμαι καινουριος σε ολα αυτα με τις rom και ρωταω πολλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Ελληνικα εχει η pure ics ή ειναι σαν την resurrection; Δε ξέρω. Αλλά επειδή είναι ics theme, υποθέτω ότι σε όσα έχει τροποποιήσεις, να μην έχει ελληνικά. Έχω μπερδευτεί με τον τρόπο για να είναι οι επαφές, το τηλέφωνο κάτι οι ρυθμίσεις σαν το καθαρό Android ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Δε ξέρω. Αλλά επειδή είναι ics theme, υποθέτω ότι σε όσα έχει τροποποιήσεις, να μην έχει ελληνικά. Έχω μπερδευτεί με τον τρόπο για να είναι οι επαφές, το τηλέφωνο κάτι οι ρυθμίσεις σαν το καθαρό Android ics. και εγω ετσι νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Θα ρωτήσω, δε γίνεται, έχω περιέργεια, γιατί όπως και να το κάνουμε, άλλο aosp, και άλλο touchwiz αλλά με θέμα πάνω. Πχ στην ice remix, έχει επαφές απο aosp. Αλλά μου είπε οτι δεν είναι το apk απο τις aosp roms. Άρα είναι τροποποιημένο, δικό του, λεπτομέρειες δε μου είπε, απλά μου επιβεβαίωσε οτι δε γίνεται άμεση μεταφορά και αντικατάσταση των apks. Για την εφαρμογή phone, έχει 2 μέσα. Αυτή που φαίνεται είναι ίδια με την aosp. Αλλά αν κλείσεις την άλλη, με titanium, πληκτρολογείς αριθμό ή πατάς μια επαφή, και δε καλεί. Έτσι γίνεται όταν βάζεις και exdialer, δεν αντικαθίσταται πλήρως. Πληροφοριακά κυρίως θέλω να μάθω, αλλά και για σταθερότητα. Γιατί όπως έγραψα και πιο πριν, η ice remix στις επαφές, μόλις έσβηνες κάθε επαφή, κολλούσε. ΝΟμίζω στη παρούσα φάση, οι stock 4.0.3, είναι πολύ πιο σταθερές. Με έναν nova launcher ή trebuchet καλύπτεις μερικά πράγματα αλλά όχι όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Καινούρια ICS stock .Όσοι πιστοί...... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1463956 EDIT Η οποία απότι φαίνεται δεν έχει κανένα θέμα. Edited February 4, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 πριν 2 ώρες περασα τη ressurection 8.4 κι εγώ κι αν εξαιρεσεις οτι δεν μου δουλευαν δυο εφαρμογες μεχρι τωρα δεν εχω κανενα θεματακι και μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει λιγο...μια ερωτηση για οποιον εχει βαλει ics, απο 3g σε 2g πως αλλαζουμε; Οσο και αν εψαξα δεν το βρηκα...και μια εφαρμογη που ειχα πριν για γρηγορη εναλλαγη 3g/2g δεν δουλευει τωρα... nnick_1969 τον nova launcher τον εχει κι αυτη αν θες... Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22159499&postcount=4616 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Καινούρια ICS stock .Όσοι πιστοί...... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1463956 EDIT Η οποία απότι φαίνεται δεν έχει κανένα θέμα. Έχει δύο σοβαρά θέματα που όμως λύνονται. 1ο: Δεν βλέπει τα APNs. Λύση είναι να τα περάσεις χειροκίνητα. 2ο: δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη. Λύνεται με φλασάρισμα kernel από την LP6. Επίσης δεν υποστηρίζει ελληνική ταξινόμηση στις επαφές. Το ραδιόφωνο πλέον δουλεύει. Και λύθηκε και ένα πρόβλημα που είχε με το deep sleep όταν είχες Exchange sync στο mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Λιγο ασχετο αλλα.. Εχει κανενας κανενα πακετο με ηχους? Για lock/unlock, new mail κτλ? Ειπα να κανω καμια χαζοαλλαγη!! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Λιγο ασχετο αλλα.. Εχει κανενας κανενα πακετο με ηχους? Για lock/unlock, new mail κτλ? Ειπα να κανω καμια χαζοαλλαγη!! Βάλε το zedge από το μαρκετ και θα βρεις άπειρους... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Έχει δύο σοβαρά θέματα που όμως λύνονται. 1ο: Δεν βλέπει τα APNs. Λύση είναι να τα περάσεις χειροκίνητα. 2ο: δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη. Λύνεται με φλασάρισμα kernel από την LP6. Επίσης δεν υποστηρίζει ελληνική ταξινόμηση στις επαφές. Το ραδιόφωνο πλέον δουλεύει. Και λύθηκε και ένα πρόβλημα που είχε με το deep sleep όταν είχες Exchange sync στο mail. Το 2ο λόγω πληθώρας μνήμης δεν είναι σημαντικο.Λύνεται απλούστερα με προσωρινό unmount της sd. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Έβγαλα τη στοκ και έιμαι τώρα σε αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1469313 η οποία έχει σαν βάση τη νέα ρομ που διέρευσε. Αυτή είδε τα ΑPN μόνη της και το μόνο θέμα που έχει είναι με την εγκατάσταση εφαρμογών στην sd το οποίο είδαμε πως λύνεται παραπάνω . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Έβγαλα τη στοκ και έιμαι τώρα σε αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1469313 η οποία έχει σαν βάση τη νέα ρομ που διέρευσε. Αυτή είδε τα ΑPN μόνη της και το μόνο θέμα που έχει είναι με την εγκατάσταση εφαρμογών στην sd το οποίο είδαμε πως λύνεται παραπάνω . Υπάρχει κάποια ics που να χρησιμοποιεί το Swype; Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Υπάρχει κάποια ics που να χρησιμοποιεί το Swype; Sent from Galaxy Η συγκεκριμένη έχει swype αλλά και να μην έχει τη βάζεις από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102 με κανονική εγκατάσταση του apk. Edited February 5, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts