Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια δοκίμασε κανείς την παρακάτω???

-Δ- AndyX ROM™ v4.1 - XXLP6 - Android ICS 4.0.3

Έχω δοκιμάσει κανα τεσσάρι ics αλλά όχι αυτήν.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειχα δοκιμασει την 3.1 καλη ηταν αλλα εχει fc ακομα. Η 4.0 που δοκιμασα χτες δεν ανοιγε καν το μαρκετ και την εβγαλα αμεσως. Τωρα κατεβαζω την 4.1. Για να δουμε τη θα λεει αν και ειναι δεν νομιζω να δουλευει σωστα και αυτη

Ειχα δοκιμασει την 3.1 καλη ηταν αλλα εχει fc ακομα. Η 4.0 που δοκιμασα χτες δεν ανοιγε καν το μαρκετ και την εβγαλα αμεσως. Τωρα κατεβαζω την 4.1. Για να δουμε τη θα λεει αν και ειναι δεν νομιζω να δουλευει σωστα και αυτη

Ενημερωσέ μας για τη ρομ αν θέλεις.

κατεβασε αυτο.εχω τους ntp server του crypted απο το xda και εχω κανει πολλες αλλαγες για να δουλευει καλα στην ελλαδα.θα βλεπετε περισσοτερους δορυφορυς και θα εχετε γρηγοροτερο κλειδωμα.φλασαρετε με cwm και μετα ανοιξτε το gps status ενω ειστε στο internet για να κατεβασει τα xtra data.καντε reboot και δοκιμαστε.λογικα θα κλειδωσει το πολυ μεσα σε 50 δευτερολεπτα ενω ειστε ΕΚΤΟΣ ιντερνετ.αν σας αρεσε καντε λογαριασμο σε αυτο που εχω στην υπογραφη μου.παρακαλω να προστεθει στο πρωτο post

Σήμερα μπόρεσα να δοκιμάσω τον παραπάνω τρόπο και δουλεύει, ευχαριστώ

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

εγω παντως με τη resurection 8.2 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.. δεν εχω δει πολλα forse closes, δουλευει κανονικα σε καθημερινη χρηση.. απροβληματιστα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παντως με τη resurection 8.2 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.. δεν εχω δει πολλα forse closes, δουλευει κανονικα σε καθημερινη χρηση.. απροβληματιστα...

Το ίδιο και εγώ με την 8.3. Πολύ αξιολογη δουλειά, ελάχιστα fc τα οποία δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα και όλα δουλεύουν ρολόι.. Είναι τόσο σταθερή για καθημερινή χρήση που δεν γυρνάω σε GB.. :)

Ελληνικα υποστηριζει;

νομιζω πως εχει στο site στο xda αρχειακι για multilanguage pack, αλλα δεν το εχω κοιταξει γιατι δεν εχω βαλει ποτε σε κανενα κινητο μου android ελληνικα.. ετσι ειχα συνηθησει απο εποχη magic, ετσι εχω μεινει..

αναφερομαι στα menu ετσι? μηνυματα, κανονικα γραφω ελληνικα (htc ime mod)

Το ίδιο και εγώ με την 8.3. Πολύ αξιολογη δουλειά, ελάχιστα fc τα οποία δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα και όλα δουλεύουν ρολόι.. Είναι τόσο σταθερή για καθημερινή χρήση που δεν γυρνάω σε GB.. :)

ερωτησεις:

1. καταφερες με καποιο προγραμμα να κανεις restore τις εφαρμογες σου απο προηγουμενες rom?

2. στα μηνυματα.. τι παιζει? ειναι ολα οκ? μου βγαζει σε καποια ονοματα 2η και 3 νηματα για την καθε επαφη. σε καποια οχι σε ολα! πχ. εχω το γιωργο που εχουμε στειλει 100 μηνυματα, και εχω 2 κουτακια μεσα στα μηνυματα με το ιδιο ονομα, και τα μισα ειναι στο 1 τα αλλα μισα στο αλλο, αλλα ανακατεμενα.. δεν εχει αποπανω το δικο μου, απο κατω το δικο του.. μπορει να ειναι 10 δικα μου στη σειρα και στο αλλο κουτακι τα 10 δικα του ολα μαζι.. αχταρμας! δεν ξερω αν ειναι γενικο προβλημα η φταει κατι σε εμενα!

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμ το φωνάζω και εγώ εδώ και καιρό ότι οι τελευταίες ICS είναι και για καθημερινή χρήση αλλά μερικοί δεν με πιστεύουν.:p

Αμ το φωνάζω και εγώ εδώ και καιρό ότι οι τελευταίες ICS είναι και για καθημερινή χρήση αλλά μερικοί δεν με πιστεύουν.:p

Φίλε μου δεν είναι θέμα πίστης.

Όταν τρώω στα καλά καθούμενα restart, ή force close χωρίς να έχω εγκαταστήσει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ε πως να το κάνουμε, δε την θεωρώ έτοιμη.

Αυτά είναι τα χοντρά θέματα, γιατί έχει και πολλά "ψιλά".

νομιζω πως εχει στο site στο xda αρχειακι για multilanguage pack, αλλα δεν το εχω κοιταξει γιατι δεν εχω βαλει ποτε σε κανενα κινητο μου android ελληνικα.. ετσι ειχα συνηθησει απο εποχη magic, ετσι εχω μεινει..

αναφερομαι στα menu ετσι? μηνυματα, κανονικα γραφω ελληνικα (htc ime mod)

ερωτησεις:

1. καταφερες με καποιο προγραμμα να κανεις restore τις εφαρμογες σου απο προηγουμενες rom?

2. στα μηνυματα.. τι παιζει? ειναι ολα οκ? μου βγαζει σε καποια ονοματα 2η και 3 νηματα για την καθε επαφη. σε καποια οχι σε ολα! πχ. εχω το γιωργο που εχουμε στειλει 100 μηνυματα, και εχω 2 κουτακια μεσα στα μηνυματα με το ιδιο ονομα, και τα μισα ειναι στο 1 τα αλλα μισα στο αλλο, αλλα ανακατεμενα.. δεν εχει αποπανω το δικο μου, απο κατω το δικο του.. μπορει να ειναι 10 δικα μου στη σειρα και στο αλλο κουτακι τα 10 δικα του ολα μαζι.. αχταρμας! δεν ξερω αν ειναι γενικο προβλημα η φταει κατι σε εμενα!

1. Με titanium έκανα όλες μου τις εφαρμογές επαναφορά αλλά μόνο τα apks (χωρίς τα δεδομένα τους δηλαδή...) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα..

2. Για μηνύματα χρησιμοποιώ το handcent (στο οποίο δεν βλέπω το πρόβλημα που αναφέρεις αλλά έτσι και αλλιώς δεν κρατάω back up μηνυμάτων...) απο πολύ παλιά οπότε δε ξέρω τι γίνεται με την stock εφαρμογή γιατί απενεργοποιώ και την ειδοποίηση της..Όλες μου οι επαφές είναι backed up στον google λογαριασμό μου και κάθε φορά που κάνω επαναφορά επανέρχονται όπως πρέπει..Μήπως έχεις κάνει επαναφορά απο sim ή κάπου αλλού και στις επαφές σου έχεις διπλοεγγραφές ονομάτων μόνο και μόνο επειδή έχουν και δέυτερα τηλέφωνα...?

hint : φλάσαρα το KP8 gps module απο CM9 και το κλείδωμα δορυφώρων χωρίς data στο ndrive είναι ακαριαίο ακόμα και απο cold start...δεν το έχω ξαναδεί ποτέ τόσο γρήγορα να κλειδώνει σε καμία άλλη GB rom γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια...:p στο προτείνω ανεπιφύλακτα...

ps Τα widgets/εφαρμογές youtube και gmail είναι φοβερά στο ICS...

Όταν τρώω στα καλά καθούμενα restart, ή force close χωρίς να έχω εγκαταστήσει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ε πως να το κάνουμε, δε την θεωρώ έτοιμη.

Restart μπορείς να έχεις ακόμα και σε official GB (software είναι εξάλλου, αυτό ισχύει παντού ανεξαιρέτως όταν μιλάμε για software) πόσω μάλλον σε custom που έχει βασιστεί σε beta leaked...!!

Σίγουρα είναι καρα-πειραματική αλλά μέχρι τώρα τα όποια fc μου έχουν τύχει λύθηκαν με ενα απλό ok στο μήνυμα που εμφανίστηκε για το process το οποίο σταμάτησε να δουλεύει σωστά..Προτείνω στους όχι πολύ προχωρημένους χρήστες να μείνουν στις rom (και μάλιστα στις ελληνικές που έχουν φτιάξει με πολύ προσωπική εργασία τα παιδία εδώ όπως pulse και omega) που έχουν, μιας και είναι πολύ σταθερές και απροβλημάτιστες ακόμα και για τον πιο απαιτητικό...οι υπόλοιποι που θέλουν να γευτούν το παγωτό μπορούν να δοκιμάσουν κατά τη γνώμη μου γιατί είναι αρκετά καλές μερικές που είναι βασισμένες σε LP6 (αρκεί να διαβάσουν την πρώτη σελίδα του εκάστοτε νήματος και να ακολουθήσουν τις οδηγίες. (Είναι μερικοί τραγικοί noobs στο XDA που κάνουν οτι τους κατέβει και μετά παραπονιούνται οτι δεν τους δουλεύει το χ,ψ ενώ υπάρχουν σαφείς οδηγίες για το τι να κάνουν και τι να περιμένουν...:p )...

Edited by giannisr

1. Με titanium έκανα όλες μου τις εφαρμογές επαναφορά αλλά μόνο τα apks (χωρίς τα δεδομένα τους δηλαδή...) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα..

2. Για μηνύματα χρησιμοποιώ το handcent (στο οποίο δεν βλέπω το πρόβλημα που αναφέρεις αλλά έτσι και αλλιώς δεν κρατάω back up μηνυμάτων...) απο πολύ παλιά οπότε δε ξέρω τι γίνεται με την stock εφαρμογή γιατί απενεργοποιώ και την ειδοποίηση της..Όλες μου οι επαφές είναι backed up στον google λογαριασμό μου και κάθε φορά που κάνω επαναφορά επανέρχονται όπως πρέπει..Μήπως έχεις κάνει επαναφορά απο sim ή κάπου αλλού και στις επαφές σου έχεις διπλοεγγραφές ονομάτων μόνο και μόνο επειδή έχουν και δέυτερα τηλέφωνα...?

hint : φλάσαρα το KP8 gps module απο CM9 και το κλείδωμα δορυφώρων χωρίς data στο ndrive είναι ακαριαίο ακόμα και απο cold start...δεν το έχω ξαναδεί ποτέ τόσο γρήγορα να κλειδώνει σε καμία άλλη GM rom γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια...:p στο προτείνω ανεπιφύλακτα...

ps Τα widgets/εφαρμογές youtube και gmail είναι φοβερά στο ICS...

Ναι βασικα, προσπαθησα να επαναφερω τις εφαρμογες και data αλλα.. εκανε πολλα προβληματα και επανεκινησεις. Τελικα, κατεβασα καποιες εφαρμογες αναγκαιες απο market και εκανα restore μονο data και δουλεψε. (1-1 φυσικα)

για μηνυματα και εγω το handcent χρησιμοποιω. δοκιμασα να κανω restore με (sms backup and restore, super backup, myBackup) και κανουν το ιδιο προβλημα.. εχω 8000 μηνυματα περιπου, τα οποια δεν θελω να τα χασω μιας και εχω καποια 2-2.5 χρονων παλια που τα χρειαζομαι.

απο google εκανα επαναφορα. θα δοκιμασω να σβησω ολες τις επαφες, και να κανω restore τα μηνυματα να δω σαν αρηθμους αν θα εχει 2πλα κουτακια να δω αν ειναι θεμα επαφων. (δεν το ειχα σκεφτει ομολογω!)

θα το δοκιμασω αυτο για το gps, αλλα απ οτι ειχα διαβασει σε καποια forum το nDrive δεν δουλευει με ics :!:

σου δουλευει?

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

κατεβασε αυτο.εχω τους ntp server του crypted απο το xda και εχω κανει πολλες αλλαγες για να δουλευει καλα στην ελλαδα.θα βλεπετε περισσοτερους δορυφορυς και θα εχετε γρηγοροτερο κλειδωμα.φλασαρετε με cwm και μετα ανοιξτε το gps status ενω ειστε στο internet για να κατεβασει τα xtra data.καντε reboot και δοκιμαστε.λογικα θα κλειδωσει το πολυ μεσα σε 50 δευτερολεπτα ενω ειστε ΕΚΤΟΣ ιντερνετ.αν σας αρεσε καντε λογαριασμο σε αυτο που εχω στην υπογραφη μου.παρακαλω να προστεθει στο πρωτο post

Καλησπερα μηπως μπορεις να δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες για την εγκατασταση μεσω cwm;;; ευχαριστω

Ναι βασικα, προσπαθησα να επαναφερω τις εφαρμογες και data αλλα.. εκανε πολλα προβληματα και επανεκινησεις. Τελικα, κατεβασα καποιες εφαρμογες αναγκαιες απο market και εκανα restore μονο data και δουλεψε. (1-1 φυσικα)

για μηνυματα και εγω το handcent χρησιμοποιω. δοκιμασα να κανω restore με (sms backup and restore, super backup, myBackup) και κανουν το ιδιο προβλημα.. εχω 8000 μηνυματα περιπου, τα οποια δεν θελω να τα χασω μιας και εχω καποια 2-2.5 χρονων παλια που τα χρειαζομαι.

απο google εκανα επαναφορα. θα δοκιμασω να σβησω ολες τις επαφες, και να κανω restore τα μηνυματα να δω σαν αρηθμους αν θα εχει 2πλα κουτακια να δω αν ειναι θεμα επαφων. (δεν το ειχα σκεφτει ομολογω!)

θα το δοκιμασω αυτο για το gps, αλλα απ οτι ειχα διαβασει σε καποια forum το nDrive δεν δουλευει με ics :!:

σου δουλευει?

Οχι απλά δουλεύει...!! Καμπάνα...!

Έχεις δοκιμάσει και τις τελευταίες εκδόσεις;

Γιατί όχι την cyanogen mod 9 . Εγώ που τη δοκιμάζω δεν έχω ούτε fcs ούτε τίποτα.. Νομίζω είναι πολύ καλή και σταθερή απο όλες τις απόψεις ..
Παύλος

Γιατί όχι την cyanogen mod 9 . Εγώ που τη δοκιμάζω δεν έχω ούτε fcs ούτε τίποτα.. Νομίζω είναι πολύ καλή και σταθερή απο όλες τις απόψεις ..

Σε αυτή με χαλάει πολύ τα video απο youtube που δεν τα δείχνει σωστά λόγω codecs...Κατά τα άλλα μόλις δώσει source η sammy τότε θα μπορέσουν να την κάνουν σωστή απο όλες τις απόψεις...

Εγω πολυ φοβάμαι οτι ακόμα και οι πρώτες επίσημες θα έχουν προβληματακια.

Ελπιζω να μην αργήσουν να φθάσουν το επίπεδο των τελευταίων Gingerbrad.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω πολυ φοβάμαι οτι ακόμα και οι πρώτες επίσημες θα έχουν προβληματακια.

Ελπιζω να μην αργήσουν να φθάσουν το επίπεδο των τελευταίων Gingerbrad.

Ίσως αλλά απότι φαίνεται οι ICS roms είναι γρηγορότερες,και με έναν καταπληκτικο browser.

Ξέρω ,ξέρω σας έχω ζαλίσει:p

Μολις εβαλα την resurection 8.4

1η φορα βαζω ics και δεν την εχω συνηθισει, γιατι μιλαμε για αλλο τηλεφωνο εντελως.

Μεχρι στιγμης με χαλαει το οτι ειναι μιση στα ελληνικα και μιση στα αγγλικα

Με την andyX 4.1 που την εχω απο χτες,προς το παρων μονο ενα fc ειχα. Την περασα κανοντας τα 4 wipes και αμεσως την ξαναπερασα με wipe cashe και dalvik γιατι δεν δουλευε αλλιως. Προς το παρων καλα παει.

Μολις εβαλα την resurection 8.4

1η φορα βαζω ics και δεν την εχω συνηθισει, γιατι μιλαμε για αλλο τηλεφωνο εντελως.

Μεχρι στιγμης με χαλαει το οτι ειναι μιση στα ελληνικα και μιση στα αγγλικα

Γι αυτο φταίει η resurection.H μαμά ρομ που είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1463956 είναι πλήρως ελληνική και πάει και σφαίρα.Έχει βέβαια το touch wiz μέσα που χαλάει την αίσθηση του Ice Cream αλλά της έχω πετάξει μέσα αυτόν τον launcher http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1389071 και έχω την πλήρη αίσθηση του ICS έχοντας και τα καλούδια της samsung όπως το widget του καιρού.

Ότι δεν μου αρέσει από το touch wiz το έχω παγώσει με το titanium.

Δοκιμάστε το συνδυασμό και δεν θα χάσετε.

Edited by nnik_1969

πριν 2 ώρες περασα τη ressurection 8.4 κι εγώ κι αν εξαιρεσεις οτι δεν μου δουλευαν δυο εφαρμογες μεχρι τωρα δεν εχω κανενα θεματακι και μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει λιγο...μια ερωτηση για οποιον εχει βαλει ics, απο 3g σε 2g πως αλλαζουμε; Οσο και αν εψαξα δεν το βρηκα...και μια εφαρμογη που ειχα πριν για γρηγορη εναλλαγη 3g/2g δεν δουλευει τωρα...

nnick_1969 τον nova launcher τον εχει κι αυτη αν θες...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Εχω ενα προβληματακι εχω την 2.3.4 stock θελω να περασω την XXLP6 για να δω πως ειναι αλλα οταν ξεκιναω το start στο odin μου βγαζει αυτο το μηνυμα, MD5 hash value is ivalid επειδη ειχα μια μικρη αποχη και εχω χασει μερικα επεισοδεια ας μου πει καποιος την λυση.

Μα το touchwiz δεν είναι μόνο ο launcher. Είναι το notification bar, το status bar, οι εφαρμογές των επαφών, κλήσεων, το ui του settings.apk κτλ.

Μακάρι να ήταν μόνο ο Launcher.

Έβαλα και cm9 που είανι pure ics χωρίς να χρειάζεται mod, και stock lp6. Καμία σχέση, μακράν ομορφότερο το pure android ics ui.

Τώρα βάζω resurrection, έχει βγάλει πράμα απο touchwiz, για να δούμε...

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)