Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλεξ την δοκίμασα.

Καλη αλλα δεν την εμπιστευομαι για καθημερινή χρήση.

Χρειαζεται οπωσδήποτε εντελως καθαρο στήσιμο. Ούτε καν τα δεδομένα των εφαρμογών με titanium δεν πρέπει να ριξεις γιατι παρουσιάζονται restarts και παγωματα.

Αν δε, κανεις το λάθος και ριξεις ρυθμίσεις συστήματος όπως bookmarks, πάντα με το titanium, γίνεται χαμός. Θέλησα να περάσω μόνο τα bookmarks και μετα δεν ξεκιναγε ο browser. Κολλάνε και έκανε restart για να επανέλθει η συσκευη.

Άρα το μόνο που μπορείς να ριξεις ειναι οι εφαρμογές χωρις τα δεδομένα τους.

Κατα τα αλλα το καθαρο ICS δείχνει πιο γρήγορο. Βέβαια δεν έψαξα να δω μήπως έχει μαγειρεμενο kernel.

Θέλει να ασχοληθείς πολυ και βαριέμαι. Έχω στήσει την συσκευη μου τρομερα και εκτός αυτου φοβάμαι μην φάει κανά κόλλημα έν ώρα εργασίας.

Πιστεύω οτι δεν πρόκειται πριν το Πάσχα να έχουμε κάποια πολυ καλη official εκδοση.

Το ίδιο έπαθα και εγώ με το Τιτάνιουμ ;) στην ICS για αυτό restore μόνο τις εφαρμογές .Το πρόβλημα με τη μη ύπαρξη ελληνικού πληκτρολογίου το έλυσα εγκαθιστώντας αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102 ως κανονικό apk και έχω και swype;)

Έχω την ICS περίπου τρεις ημέρες και μπορώ να πω ότι έχει μικρά bugs αλλά δουλέυει καλά στο 99 % .

Και να τονίσω πάλι τον εξαιρετικό browser αλλά και απίθανη μπαταρία που δεν το είχα αναφέρει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα που γραφω αλλα εχω καποιο προβλημα με το που παω να τραβηξω καποιο βιντεο η φωτογραφια την ωρα που παει να την αποθηκευση λεει αποτυχια εγγραφης.....Ξερετε μηπως γιατι γινεται αυτο.....???

Δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα που γραφω αλλα εχω καποιο προβλημα με το που παω να τραβηξω καποιο βιντεο η φωτογραφια την ωρα που παει να την αποθηκευση λεει αποτυχια εγγραφης.....Ξερετε μηπως γιατι γινεται αυτο.....???

Αυτό στο κάνει με την stock εφαρμογή υποθέτω, εε; Αν ναι για δοκίμασε και με κάποια από το market.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κανε εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης κ ξαναδοκιμασε η δοκιμασε καποια αλλη εφαρμογη απ'το market. Αν θες τη stock πες μου να σου στειλω πχ τη δικη μου που δουλευει. Αλλα ποια rom φορας?

Επισης κατι που ηθελα να ρωτησω... Καθε φορα που κανω καποια αλλαγη στο gallery δεν μου την αναγνωριζει, δηλαδη δεν κανει refresh ουτε σε φακελους τιποτα κ πρεπει να κανω ειτε restart, ειτε να διαγραψω thumbnails κτλ, μπορω καπως αλλιως να το αναγκασω να ψαξει για αλλαγες αρχειων?

Καλημέρα σε όλους.

Παιδία έχω ένα πρόβλημα με την ICS όποια version και να εγκαταστήσω δεν μου αναγνωρίζει την sim δηλ δεν δέχομαι αλλά ούτε μπορώ να κάνω κλήσεις από το κιν, και όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις και να κάνω αναζήτηση δικτύων δεν κάνει τίποτε. Καμία λύση.

Ευχαριστώ.

Επισης κατι που ηθελα να ρωτησω... Καθε φορα που κανω καποια αλλαγη στο gallery δεν μου την αναγνωριζει, δηλαδη δεν κανει refresh ουτε σε φακελους τιποτα κ πρεπει να κανω ειτε restart, ειτε να διαγραψω thumbnails κτλ, μπορω καπως αλλιως να το αναγκασω να ψαξει για αλλαγες αρχειων?

απο τις ρυθμισεις κανε unmount sd card, και μετα mount. θα κανει scaning media filles και θα στα βρει..

Καλημέρα σε όλους.

Παιδία έχω ένα πρόβλημα με την ICS όποια version και να εγκαταστήσω δεν μου αναγνωρίζει την sim δηλ δεν δέχομαι αλλά ούτε μπορώ να κάνω κλήσεις από το κιν, και όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις και να κάνω αναζήτηση δικτύων δεν κάνει τίποτε. Καμία λύση.

Ευχαριστώ.

Μηπως μπαινει σε airplane mode?

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα μαγκες με μοντεμ καταλήξατε καπου;

Ειμαι με βονταφον και Ki4 και λεω μηπως εχει βγει κατι καλυτερο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παιδια ειμαι με την stock εφαρμογη της καμερας....Εκανα και εκαθαριση δεδομενων αλλα τιποτα.....Ειμαι με την pulse.... Ποια αλλη εφαρμογη να βαλω aftermarket....;;; lg camera....;;;

Παιδια ειμαι με την stock εφαρμογη της καμερας....Εκανα και εκαθαριση δεδομενων αλλα τιποτα.....Ειμαι με την pulse.... Ποια αλλη εφαρμογη να βαλω aftermarket....;;; lg camera....;;;

Που έχεις την εφαρμογή να κάνει αποθήκευση; Στο τηλέφωνο ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης;

Έχεις κάρτα μνήμης; Έχεις διαθέσιμο χώρο στην εσωτερική ή στην εξωτερική κάρτα;

Πες μας κάτι παραπάνω :)

απο τις ρυθμισεις κανε unmount sd card, και μετα mount. θα κανει scaning media filles και θα στα βρει..

Μηπως μπαινει σε airplane mode?

Όχι γιατί ούτε κωδικό τις sim μου ζητάει.

Όχι γιατί ούτε κωδικό τις sim μου ζητάει.

Δικτυο βλεπει κανονικα? Κανεις κλησεις κτλ?

@Emperor4her αν κ κανει scan τρωει σκαλωμα κ δεν κανει update το gallery.. Τσπ, ευχαριστω, μικρο το κακο ;-)

Edited by Sofos_5

Aν κ κανει scan τρωει σκαλωμα κ δεν κανει update το gallery.. Τσπ, ευχαριστω, μικρο το κακο ;-)

Λοιπον νομιζω οτι αυτο δεν ειναι μονο δικο σου θεμα, γιατι το εχω παθει και εγω.. Βεβαια οχι ακριβως ετσι.

δηλαδη, οταν ανοιγω το κινητο, 1 στις 3 φορες κολλαει το media scanning. ξεκιναει δηλαδη και δεν τελειωνει ποτε..

2 συνεπειες αυτου: 1 υπερβολικη χρηση μπαταριας μιας και σκαναρει συνεχεια, 2. δεν μ αφηνει να μπω σε Gallery, my Files κλπ..

το εχω αντιμετωπισει με την omega 10.2... Δεν ξερω αν φταιει αυτο, αλλα στις προηγουμενες εκδοσεις δεν ειχα κανενα τετοιου ειδους προβλημα..5 sec εκανε scan και ηταν ok

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που έχεις την εφαρμογή να κάνει αποθήκευση; Στο τηλέφωνο ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης;

Έχεις κάρτα μνήμης; Έχεις διαθέσιμο χώρο στην εσωτερική ή στην εξωτερική κάρτα;

Πες μας κάτι παραπάνω :)

Ναι συγνωμη δεν διευκρινισα ειναι στην καρτα μνημης ο χωρος αποθηκευσης και εχω κοντα στο 1.5 γιγα κενο...

Ναι συγνωμη δεν διευκρινισα ειναι στην καρτα μνημης ο χωρος αποθηκευσης και εχω κοντα στο 1.5 γιγα κενο...

Έχεις προσθέσει εσύ ο ίδιος κάρτα μνήμης ή εννοείς την sd card που εμφανίζεται στο file manager;

Οχι στον file explorer ειναι σαν ext-sd η δικια μου καρτα μνημης, η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου ειναι σαν sdcard σκετο....

Αν επιλέξεις αποθήκευση στο τηλέφωνο, γίνεται κανονικά;

Μολις εβγαλε και ο kzno τον νεο του κερνελ phoenix....τον δοκιμαζω τωρα....οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι μαλλον μπορει να ειναι και ποιο σμουθ απο τον void ...

Μολις εβγαλε και ο kzno τον νεο του κερνελ phoenix....τον δοκιμαζω τωρα....οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι μαλλον μπορει να ειναι και ποιο σμουθ απο τον void ...

Έχει βγάλει και application paid στο μάρκετ, πολύ καλό;)

Sent from Galaxy

Αντώνης

Λοιπον νομιζω οτι αυτο δεν ειναι μονο δικο σου θεμα, γιατι το εχω παθει και εγω.. Βεβαια οχι ακριβως ετσι.

δηλαδη, οταν ανοιγω το κινητο, 1 στις 3 φορες κολλαει το media scanning. ξεκιναει δηλαδη και δεν τελειωνει ποτε..

2 συνεπειες αυτου: 1 υπερβολικη χρηση μπαταριας μιας και σκαναρει συνεχεια, 2. δεν μ αφηνει να μπω σε Gallery, my Files κλπ..

το εχω αντιμετωπισει με την omega 10.2... Δεν ξερω αν φταιει αυτο, αλλα στις προηγουμενες εκδοσεις δεν ειχα κανενα τετοιου ειδους προβλημα..5 sec εκανε scan και ηταν ok

Οχι φιλε μου τετοια θεματα δεν εχω, δεν ειμαι με omega οποτε δεν γνωριζω αλλα σιγουρα τα λαθος thumbnails και το λαθος scan τρωει μπαταρια κτλ.

Εμενα απλα δεν αναγνωριζει τις αλλαγες.. Θελει επανεκκινηση της συσκευης..

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?

Έκανα το laptop μου να κάνει sharing την σύνδεση του internet (κάτι σαν hotspot - wireless ad hoc), αλλά το Galaxy μου δεν την βρίσκει.

Το προηγούμενο μου κινητό (ένα ΝΟΚΙΑ 5800) την έβρισκε και συνδεόταν μια χαρά!

Ξέρει κανείς γιατί?

Παιδια το αντιμετωπίζετε με λάθος τροπο.

Πρώτα πρώτα πρέπει να το θέσετε στο thread της omega. Αν εκει σας πουν οτι δεν το έχει κάποιος άλλος, τότε κάνετε τα εξής:

Wipes και επανεγκατάσταση της rom.

Δοκιμη πριν βάλετε άλλες εφαρμογές. Αν δεν σας το παρουσιάσει, τότε φταίει κάποια εφαρμογη. Περνάτε τις βασικές και σίγουρες και απο εκει και πέρα τις ύποπτες μια μια με δοκιμη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δικτυο βλεπει κανονικα? Κανεις κλησεις κτλ?

Όχι δεν βλέπει και ούτε κλίσεις κάνω αλλά και ούτε μπορώ να δεχτώ κλήσεις είναι σαν έχω βάλει φραγή.

Παιδια το αντιμετωπίζετε με λάθος τροπο.

Πρώτα πρώτα πρέπει να το θέσετε στο thread της omega. Αν εκει σας πουν οτι δεν το έχει κάποιος άλλος, τότε κάνετε τα εξής:

Wipes και επανεγκατάσταση της rom.

Δοκιμη πριν βάλετε άλλες εφαρμογές. Αν δεν σας το παρουσιάσει, τότε φταίει κάποια εφαρμογη. Περνάτε τις βασικές και σίγουρες και απο εκει και πέρα τις ύποπτες μια μια με δοκιμη.

Το εθεσα εδω γιατι δεν φοραω omega :-)

Κ το δικο μου τουλαχιστον θεμα δεν εχει να κανει με "κακη" εφαρμογη. Και σε 2φιλους με sgs2 με καποια αλλαγη (μεταφορα εικονων πχ σε αλλους φακελους) στο gallery δεν το αναγνωριζει παρα μονο μετα απο επανεκκινηση.

Όχι δεν βλέπει και ούτε κλίσεις κάνω αλλά και ούτε μπορώ να δεχτώ κλήσεις είναι σαν έχω βάλει φραγή.

Επειδη δεν διαβασα τα προηγουμενα ποστς σχετικα με το προβλημα, αν εισαι rooted πες μας λιγο τι modem κ kernel εχεις. Ειναι μονιμο η διορθωνεται καμια φορα μετα απο επανεκκινηση?

Edited by Sofos_5

Τον έβαλα κι εγώ.

Ίσως είναι ο πιο smooth απο όλους. Πριν είχα neak+sio+lionheart.

Το app δεν θα το κατεβάσω, ούτως ή άλλως δε θέλω να αλλάξω κάτι.

Θέλω να δω όμως κατανάλωση και θερμοκρασία. Αύριο, να κάτσε πρώτα λίγο, όχι στο καπάκι.

Πάντως είμαι σίγουρος πως αν βγάλει και για ics, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)