nik187 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 @int70 σε εμενα μηδενιζει κανονικα με ki8.μαλλον κατι παιζει με το jig σου η δεν περασε σωστα τον bootloader. τον περνας με obin οχι ομως στο PDA αλλα στο ακριβως απο πανω BOOTLOADER και φλασαρεις Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Παιδιά το power tutor γιατί μου βγάζει ότι δουλεύει το , Bluetooth; Ενώ είναι κλειστό; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 KI8 2.3.5 Σκανδιναβικό Firmware αναμένεται όμως σύντομα να δωθεί και επίσημα στη χώρα μας. Κάνετε extract με κωδικό pan24@myphone.gr Έχει Ελληνικά παντού (Το sales code δεν είναι απαραίτητο μέχρι να δωθεί επίσημα) @saliez Αυτο το ''συντομα'' μπορει κανεις να το προσδιορισει; (1 μηνα , μετα τα χριστουγεννα,....κτλ.) γιατι στο samfirmware δεν εχει εμφανιστει ... (ή δεν το βλεπω εγω):happy: και επισης εννοεις οτι θα δωθει για αναβαθμιση μεσω Kies ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ,εχρι μεσα νοεμβρη.θα δοθει κανονικα απο το kies και ηδη εχει δοθει σε σκανδιναβικες χωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω bln rpo με handcent sms? Γιατι μου ερχεται μηνυμα και δεν μου δειχνει ειδοποίηση...:mad: πρεπει να εχεις και τον καταλληλο kernel.. δοκιμασε με nimphetamine 2.05 και πανω... :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 pan24 :thanks:! θα περιμενω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 πρεπει να εχεις και τον καταλληλο kernel.. δοκιμασε με nimphetamine 2.05 και πανω... :)Για speedfrey ξερουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) προσπαθω να κανω root με το να φλασαρω την insecure κερνελ και μετα με το προγραμματακι να ολοκληρωσω τη διαδικασια αλλα ενω τ φλασαρισμα ολοκληρωνετε κανονικα και στην εκκινηση μου εμφανιζει το τριγωνο με το θαυμαστικο οταν παω να ανοιξω το προγραμμα, αυτο δεν ξεκινα..... μου βγαζει στο Pc ενα παραθυρο που λεει welcome to s2 root! gaz 2011 αλλα δεν μου βγαζει τον πινακακι για να κανω το root (το pc εχει windows7 και τρεχω το προγραμμα σαν διαχειριστης και εχω ενεργοποιησει τη διορθωση λαθων στη συσκευη) τι κανω λαθος?? Edited October 15, 2011 by chocbhed_6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 η δεν περασε σωστα τον bootloader. τον περνας με obin οχι ομως στο PDA αλλα στο ακριβως απο πανω BOOTLOADER και φλασαρεις Κάθε εκδοχή δοκίμασα...μπορει να φταιει το jig;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 σε μένα μηδένισε κανονικά αλλά σε KI3. θα με κάνεις να περάσω ΚI8 μόνο και μόνο για να δοκιμάσω[/Q Μα για K18 μιλάω....στις προηγούμενες rom έπιανε το "κολπάκι":D δεν είχα κανενα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Eίμαι με leomar αλλα θέλω να παω σε omega. Κανω backup απο recovery και θελω να ρωτηαω οταν κανω restore με καθαρη omega πλεον τι μπορω να επαναφερω? Θελω ολες τις ρυθμισεις αλλα οχι apps γιατι τα εχω στο titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Μηπως εχει κανεις την παλια εκδοση της κουζινας του λεομαρ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Μηπως εχει κανεις την παλια εκδοση της κουζινας του λεομαρ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk δεν την εχω αλλα αν μου πεις τι την θελεις μπορει να σε βοηθησω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 δεν την εχω αλλα αν μου πεις τι την θελεις μπορει να σε βοηθησω... Απλα η νεα εκδοση δεν υποστηριζει μαγειρεμα σε αλλη ρομ οπως η ωμεγα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Απλα η νεα εκδοση δεν υποστηριζει μαγειρεμα σε αλλη ρομ οπως η ωμεγα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk εχω την εκδοση 1.05 και συνεργάζεται μια χαρα με την ωμεγα... μηπως εχει βγει και πιο καινουργια εκδοση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 εχω την εκδοση 1.05 και συνεργάζεται μια χαρα με την ωμεγα... μηπως εχει βγει και πιο καινουργια εκδοση? 1,1 παιζει τωρα τη πατησα και εσβησα το παλιο back up της 1,05 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) 1,1 παιζει τωρα τη πατησα και εσβησα το παλιο back up της 1,05 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Στο ανεβαζω σε 1 λεπτο... Sent from my iphone 4 edit: παρτο φιλε http://www.sendspace.com/file/1njfz7 Edited October 15, 2011 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Στο ανεβαζω σε 1 λεπτο... Sent from my iphone 4 edit: παρτο φιλε http://www.sendspace.com/file/1njfz7 Ευχαριστω δουλευει μια χαρα τωρα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Eίμαι με leomar αλλα θέλω να παω σε omega. Κανω backup απο recovery και θελω να ρωτηαω οταν κανω restore με καθαρη omega πλεον τι μπορω να επαναφερω? Θελω ολες τις ρυθμισεις αλλα οχι apps γιατι τα εχω στο titanium. νομιζω καπου εχεις μπερδευτει.. αν καταλαβα σωστα τα οσα αναφερεις.. αν πας σε ωμεγα και κανεις το restore που ειχες παρει απο τη λεομαρ, τοτε η συσκευη θα γινει οπως ηταν τη στιγμη που εκανες το nandroid backup απο cwm.. συνεπως η χρησιμοτητα του backup μεσω cwm ειναι οταν κανουμε πειραματισμους και καποια στιγμη θελησουμε να γυρισουμε τη συσκευη σε καποια προγενεστερη κατασταση/σημειο.. επομενως για να πας σε ωμεγα, κανεις full wipe, φλασαρεις και μετα ξαναστηνεις απο την αρχη ολες τις ρυθμισεις/επιλογες/εμφανιση και στο κομματι των εφαρμογων κανεις ενα restore με titanium backup (που ειχες παρει πριν με την λεομαρ) και εισαι κομπλε.. Sent from my unique SGSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Eίμαι με leomar αλλα θέλω να παω σε omega. Κανω backup απο recovery και θελω να ρωτηαω οταν κανω restore με καθαρη omega πλεον τι μπορω να επαναφερω? Θελω ολες τις ρυθμισεις αλλα οχι apps γιατι τα εχω στο titanium. Την Καλησπερα μου στον συνονοματο George....!!!! Και εγω με (Leomar 2.7.1) ημουν,πριν προχωρησω στην εγκατασταση (flasharisma) της αξεπεραστης :!:ΟΜΕGΑ ROM:!: ... Και να πω την αληθεια νομιζα,πως με την -Leomar- αλλα και πολλες αλλες custom rom που ειχα δοκιμασει,ημουν ικανοποιημενος αφανταστα....:lol: Μεχρι που ενας φιλος με ξυπνησε και -flasharisa- την ΟMEGA...!!! Του καλου μας -moderator & developer- (**ioathe**) = Γιανναρος...!!! Aπο τοτε εδω και αρκετες μερες,καταλαβα πραγματικα τι παει να πει ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ....!!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Φιλε Γιωργο λοιπον...!!! Για να μπορεσεις να κανεις αρκετα πραγματα -restore-,οταν θα αλλαξεις και θα πας στην OMEGA..!!! Θα πρεπει το -backup- σου,να το κανεις με το -Titanium backup- και οχι απο το -recovery clockworkmod- = NadroidBackup.... (Aλλα καλα ειναι να υπαρχει και αυτο....Μονο και μονο στην περιπτωση που μετανιωσεις για την επιλογη σου). ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ......ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ -OMEGA- Mονο τοτε θα μπορεσεις να κανεις το -restore- σε αυτα που επιθυμεις....(αν και αναφερεις απ'οτι καταλαβα,πως εχεις κανει ηδη...) Με το -recovery restore- θα επιστρεψεις στην κατασταση -custom rom- που βρισκοσουν οταν εκανες το -backup- εκεινη την χρονικη στιγμη....:!: (δηλαδη Leomar) Μιας και με αυτο το εργαλειο -recovery backup- οπως το αναφερεις (δηλ. = -recovery clockworkmod- επιλεγοντας -Backup- = -Νadroid Backup-),δημιουργηθηκε μια εικονικη απεικονιση τoυ (-firmware & ρυθμισεις χρηστη + των δεδομενων αποθηκευτικου χωρου μνημης της συσκευης 1.9GB περιπου-) του συστηματος σου ( δηλ.firmware + data internal),την ωρα που του επεβαλες να το κανει... { Σε μπερδεψα λιγο με τις ορολογιες....sorry...} Με το -Titanium backup- λοιπον,θα μπορεσεις να επαναφερεις σχεδον ολα απο αυτα που θελεις,εφοσον βρισκεσαι αυτην την στιγμη σε ([-firmware K13] Leomar 2.7.1 να υποθεσω)...???? ****ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ,,,,ΤΟ -FIRMWARE- [ Κ13 v2.3.5 ]**** Και πολυ πιθανον να τα επαναφερεις ολα... (δεν εχω καταλαβει ακριβως τι επιθυμεις να επαναφερεις...). Το 98% των ρυθμισεων π.χ το μπορεις... (οχι π.χ τις ρυθμισεις μηνυματων απορριψης,αν τις ειχες αλλαξει απο τις -default- [αρχικες] ειναι το 1% και το αλλο δεν το αναφερω καν...). Οπως μπορεις και ολες τις εφαρμογες που ηταν στην -internal- (πατουσαν / ειχαν εγκατασταθει),την στιγμη που πηρες το -backup-...!!! Θα σου προτεινα να μπεις στον κοπο και να κανεις μια (-cleanflashing / εγκατασταση custom rom-) απο την ΑΡΧΗ......:!: Αυτο θα σου εγγυηθει κατα 100% μια απροβληματιστη λειτουργικα συσκευη με την :!:OMEGA:!: -flasharismenei- σε αυτην....!!! Αλλα αν δεν υπαρχει καθολου χρονος και πολυτελεια,τοτε να κανεις αυτο που σου περιγραφω με οποια ρισκα (2% για μενα)....!!!! Αν και πιστευω πως δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα,καθως αυτο το εχουν αναφερει πολλοι.... Αλλα (ναι) υπαρχουν και καποιοι,που εντοπισαν προβληματα κατα αυτην την μεθοδο....(Δεν ειμαι ενας απο αυτους....!!!) Για περρισοτερες πληροφοριες δες εδω [ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316681 ] στο ηδη γνωστο -thread- και ειμαι σιγουρος πως το μελλον θα με ευγνωμονεις....!!!! Αλλα θα το Θεωρουσα περιττο....!!!!!:lol: Edited October 16, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Εκανα clean install την Omega και τα επανεφερα ολα με το titanium. Και εγω ετσι νομιζα οτι καλυτερη rom απο του λεο δεν θα εβρισκα αλλα πραγματικα σαν την Omega καμια. Αφου δε χρειατηκε να φλασαρω τιποτα επιπλεον και με καλυψε πληρως ενω με του λεω ειχα βαλει επιπλεον χιλια δυο! Καταπληκτικη rom η Omega, μπραβο και παλι μπραβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Εκανα clean install την Omega και τα επανεφερα ολα με το titanium. Και εγω ετσι νομιζα οτι καλυτερη rom απο του λεο δεν θα εβρισκα αλλα πραγματικα σαν την Omega καμια. Αφου δε χρειατηκε να φλασαρω τιποτα επιπλεον και με καλυψε πληρως ενω με του λεω ειχα βαλει επιπλεον χιλια δυο! Καταπληκτικη rom η Omega, μπραβο και παλι μπραβο! Φιλε μου George...!!!! Σκεψου μονο,οτι ειμαστε ακομα στην αρχη....!!!!!!! Ο -developer- & -moderator- :respect:ΙΟΑΤΗΕ:respect: εχει ενα τεραστιο ταλεντο σε αυτο που κανει και η δυναμικη και ο ζηλος του για αυτο,ειναι γεματα απο επαγγελματισμο και μερακι....!!!!! Το ρητο του ειναι,απ'οτι προσεξα καπου,που το ειχα διαβασει.....!!!!!!!!! ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ....:!::!: Και η :!:OMEGA:!: να φανταστεις πως για τα δικα μου γουστα,δουλευει 100% της 100% τελεια απο τωρα...!!! Ακομα εχει δηλωσει πως θα στηριξει την ΟΜΕGA ROM του,με ολα τα πιθανα -Update- που μπορει να προκυψουν απο την μαμα by samsung firmwares Updates..... Φαντασου λοιπον......!!!!!!!!! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..................!!!!!!!!!!! και ασε τους CriskeloLeomaridesss.....:lol::p Να λιαζονταιιιιιιιιι......!!!!! Εδω ειναι το αληθινο μερος,που εκανε το τηλεφωνακι μας..... ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ..........!!!!!! { http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316681 } Edited October 16, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 να υποθέσω ότι το κίτρινο τρίγωνο όταν ανοίγει το κιν δεν φεύγει στις custom Rom έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 να υποθέσω ότι το κίτρινο τρίγωνο όταν ανοίγει το κιν δεν φεύγει στις custom Rom έτσι; Μπορεί να φύγει αλλά αν το βγάλεις δεν φλασάρεις όποτε θέλεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Γεια και χαρα παλι...!!!!!!! <efs Backup> TI EINAI...???? Ενα αντιγραφο ασφαλειας που περιεχει πολλες πληροφοριες για την συσκευη (π.χ ΙMEI,PIN,numbers ..κ.τ.λ) Και πρεπει να το κανω -install- το αρχειο .zip.....???? Mηπως δεν μου χρειαζεται...????? Καποιος που να ξερει περισσοτερα,με δυο φτωχα λογια....(???) *EDIT- ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ*.... / Με λιγο διαβασμα και προσοχη η απαντηση ηρθε εδω,απο αξιολογα μελη με την παραθεση των αναλυσεων τους. ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315593 ) Edited October 16, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts