dp8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 την πατησα..thx παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 τις ειχα ανεβασει στο gmail,αλλα απο καποιο σημειο και μετα ειχα ξε-τσεκαρει τον συγχρονισμο. την εκανα....?:( ***** τωρα βλεπει την αλλη συσκευη(ενα ace). μπορει να αλλλαξει ακπως αυτο μηπως και..? Δεν εχει νόημα η άλλη συσκευή, τις επαφές τις είχες δημιουργήσει με το s2.Αφού δεν έκανες συγχρονισμό να ενημερωθεί το gmail δεν μπορεις να τις ανακτήσεις αφου εκανες και reset το s2. Όποιος δεν εχει τικάρει τον αυτόματο συγχρονισμό ας κάνει χειροκίνητο καθε τοσο να μην τρέχει μετα... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 δηλαδη ποαροτι ειχα κανει συγχρονισμο αρκετες φορες,εξαφανιστηκαν γιατι εκοψα τον συνεχομενο συγχρονισμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 δηλαδη ποαροτι ειχα κανει συγχρονισμο αρκετες φορες,εξαφανιστηκαν γιατι εκοψα τον συνεχομενο συγχρονισμο? Όχι κάτι τέτοιο δεν παίζει. Το λογικό είναι οι επαφές που πέρασες μετά τον τελευταίο χειροκίνητο συγχρονισμό να μην ανέβουν στο gmail. Αν έκανες τώρα εσύ χειροκίνητους όπως λες θα έπρεπε να εμφανίζονται. Λόγου χάρης εγώ κάνω καθε δυο μέρες χειροκίνητο και μένω ήσυχος. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ευτυχως εχω κρατησει ενα αρχει cv,οποτε θα τις επαναφερω απο εκει. βεβαια αυτο εχω να το ενημερωσω κανα χρονο,οποτε οι τελευταιες επαφες παπαλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ευτυχως εχω κρατησει ενα αρχει cv,οποτε θα τις επαναφερω απο εκει. βεβαια αυτο εχω να το ενημερωσω κανα χρονο,οποτε οι τελευταιες επαφες παπαλα.. Τότε ναι οι επαφές του τελευταίου έτους έφυγαν. Κάνε ένα τελευταίο τσεκ απ όμως στο s2 να δεις μπας και με το reset έμεινε καμία έστω κατα τύχη... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 το s2 εφυγε εχθες για πουλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 το s2 εφυγε εχθες για πουλημα.. Επομένως κατάλαβες...ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 πρεπει να παθεις για να μαθεις...μικρο το κακο... ευχαριστω παιδια..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπερα σε ολους!!Εχω μια απορια!Μου εδωσαν καποια Μb δωρεαν ιντερνετ αλλα δεν ξερω ποιες ειναι οι ρυθμισεις για να συνδεομαι μεσω εταιριας!Μεχρι τωρα συνδεομουν μονο μεσω wi fi!!Τι πρεπει να κανω;Επισης πως μπορω να ρυθμισω τις αναβαθμισεις ωστε να γινονται μονο μεσω wi fi και οχι μεσω 3g;Ελπιζω να με βοηθησετε και σας ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Δες εδώ για να περάσεις μόνος σου τις ρυθμίσεις ή επικοινώνησε με τον πάροχό σου ώστε να στις στείλει. Πήγαινε Ρυθμίσεις> Πληροφορίες συσκευής> Ενημερώσεις συστήματος και λογικά θα σου έχει ενεργοποιημένη την επιλογή για να γίνεται αναβάθμιση μόνο μέσω WiFi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δες εδώ για να περάσεις μόνος σου τις ρυθμίσεις ή επικοινώνησε με τον πάροχό σου ώστε να στις στείλει. Πήγαινε Ρυθμίσεις> Πληροφορίες συσκευής> Ενημερώσεις συστήματος και λογικά θα σου έχει ενεργοποιημένη την επιλογή για να γίνεται αναβάθμιση μόνο μέσω WiFi. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!Αυτο ισχυει και για τις αναβαθμισεις application απο το play store;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!Αυτο ισχυει και για τις αναβαθμισεις application απο το play store;; Όχι έχει να κάνει μόνο για τις αναβαθμίσεις του λογισμικού της συσκευής. Για τις εφαρμογές μπορείς να το ρυθμίσεις μέσα από τις ρυθμίσεις του play store. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!Αυτο ισχυει και για τις αναβαθμισεις application απο το play store;; Όχι, για αυτές τις αναβαθμίσεις θα πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Google play και θα διαλέξεις να γίνονται μόνο αν είσαι συνδεδεμένος σε WiFi. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Όχι, για αυτές τις αναβαθμίσεις θα πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Google play και θα διαλέξεις να γίνονται μόνο αν είσαι συνδεδεμένος σε WiFi. Όχι έχει να κάνει μόνο για τις αναβαθμίσεις του λογισμικού της συσκευής. Για τις εφαρμογές μπορείς να το ρυθμίσεις μέσα από τις ρυθμίσεις του play store. Ευχαριστω πολυ παιδια!!!Υπαρχει αλλη ρυθμιση που πρεπει να κανω για να μην φευγουν τσαμπα τα Mb;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Τις προάλλες είχα το κινητό ως walkman όπως πήγαινα για τις δουλειές μου. Μόνιμα συνδεδεμένα τα ακουστικά και άνοιγα-έκλεινα τον Player. Όταν έπιανα το κινητό για να ξαναβάλω μουσική, μου έγραφε στην οθόνη "Προετοιμασία" και μόλις το ξεκλείδωνα άκουγα ένα μήνυμα. Δεν πρόλαβα να τα πιάσω όλα αλλά σίγουρα έλεγε ένα "epsilon epsilon". Τι στο καλό ήταν αυτό; Πάτησα κάτι ή είναι καμιά εξελιγμένη ρύθμιση; Γιατί τη μία φορά ξεκίνησε ο player μόλις έβγαλα το κινητό από την τσέπη. Χωρίς να πατήσω τίποτα. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsoYk Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Μου βγαζει τις τελευταιες μερες στο κινητο "Η Μνημη ειναι σχεδον πληρης" Η μνημη συσκευεις μου δειχνει οτι εχω 143 ΜΒ ελευθερα! Και απο κατω ο Συνολικος χωρος αποθηκευσεις μου διχνει οτι εχω 7.5 GB ελευθερα: Βασικα η Μνημη του κινητου ειναι αλλη απο την χωριτηκοτιτα του κινητου; Δηλαδη η μνημη του κινητου ειναι 1.97 GB και το κινητο εχει και ξεχωριστα αλλα 11.50 GB; Τεσπα, τωρα τι μπορω να κανω εγω για να ελευθερωσω χωρο απο την "μνημη του κινητου"; Φορματ; Γιατι αποτι καταλαβα τα αρχεια (φωτος κτλπ) ειναι στην "Συσκευη αποθηκευσης USB" οπως λεει... Οποτε δεν ξερω τι να διαγραψω... Οι εφαρμογες ειναι 854 ΜΒ... Το αλλο 1 GB τι σκατα ειναι και τι μου προτείνετε να κανω; Ευχαριστω.. :/ Το βρηκα... "A simple way to free up storage space is by deleting all the log files in the device memory. Just dial *#9900# on your phone and select option 2 “Delete dumpstate/logcat” in the prompted menu. It's not necessary to root your phone either. That’s it!" Χωρις Εργαστασιακες ρυθμισεις ολα εγιναν οπως πριν!!!!!!! Edited March 9, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Μαγκιά μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Το βρηκα... "A simple way to free up storage space is by deleting all the log files in the device memory. Just dial *#9900# on your phone and select option 2 “Delete dumpstate/logcat” in the prompted menu. It's not necessary to root your phone either. That’s it!" Χωρις Εργαστασιακες ρυθμισεις ολα εγιναν οπως πριν!!!!!!! Τι τρελό είναι τώρα αυτό; Τι ακριβώς διαγράφει, γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsoYk Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τι τρελό είναι τώρα αυτό; Τι ακριβώς διαγράφει, γνωρίζει κανείς; http://tripoverit.blogspot.gr/2013/09/fix-for-android-phones-running-low-on.html Παράθεση Μαγκιά μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Τι τρελό είναι τώρα αυτό; Τι ακριβώς διαγράφει, γνωρίζει κανείς; Διαγράφει ακριβώς αυτό που λέει. .. τα logcats Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Διαγράφει ακριβώς αυτό που λέει. .. τα logcats Δεν είπα ότι διαγράφει τις επαφές.. :lol: Ρώτησα αν ξέρει κανείς τι είναι αυτά τα dumpstate και τα logcats που δημιουργούνται από τις εφαρμογές και πιάνουν τόσο χώρο στη μνήμη.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsoYk Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δεν είπα ότι διαγράφει τις επαφές.. :lol: Ρώτησα αν ξέρει κανείς τι είναι αυτά τα dumpstate και τα logcats που δημιουργούνται από τις εφαρμογές και πιάνουν τόσο χώρο στη μνήμη.. ;) http://www.doctorandroid.gr/2013/03/android-basics-usage-extraction-of-log-files.html Παράθεση Μαγκιά μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) http://www.doctorandroid.gr/2013/03/android-basics-usage-extraction-of-log-files.html Κατανοητότατο, αρκετά χρήσιμο μάλιστα! Καλό είναι λοιπόν να το ξέρουμε και να καθαρίζουμε κατά καιρούς αυτά τα άχρηστα για εμάς αρχεία, κατάλαβα σωστά; :) Edited March 10, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά, θέλω μια μπαταρία για το S2 αλλά θέλω να είναι η αυθεντική Samsung. Μπορείτε να μου στείλετε ένα δεδομένα καλό link να κάνω αυτόματα την αγορά; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Βασικα η Μνημη του κινητου ειναι αλλη απο την χωριτηκοτιτα του κινητου; Δηλαδη η μνημη του κινητου ειναι 1.97 GB και το κινητο εχει και ξεχωριστα αλλα 11.50 GB; Τεσπα, τωρα τι μπορω να κανω εγω για να ελευθερωσω χωρο απο την "μνημη του κινητου"; Φορματ; Γιατι αποτι καταλαβα τα αρχεια (φωτος κτλπ) ειναι στην "Συσκευη αποθηκευσης USB" οπως λεει... Οποτε δεν ξερω τι να διαγραψω... Οι εφαρμογες ειναι 854 ΜΒ... Το αλλο 1 GB τι σκατα ειναι και τι μου προτείνετε να κανω; Ευχαριστω.. :/ Το βρηκα... "A simple way to free up storage space is by deleting all the log files in the device memory. Just dial *#9900# on your phone and select option 2 “Delete dumpstate/logcat” in the prompted menu. It's not necessary to root your phone either. That’s it!" Χωρις Εργαστασιακες ρυθμισεις ολα εγιναν οπως πριν!!!!!!! Πολυ χρησιμο tip, αλλα μια πιο μονιμη λυση -που προυποθετει ομως factory reset- ειναι το repartition των 16GB αποθηκευσης κατα το δοκουν. Εχει συζητηθει καποιες σελιδες πιο πισω αν σε ενδιαφερει, θα το βρεις σχετικα ευκολα και ειναι πολυ απλο μεσω Odin σαν την χειροκινητη αναβαθμιση firmware Υποψην, ακυρωνει την εγγυηση, σε περιπτωση που ειναι ακομα σε ισχυ ;) ΥΓ: Αναρωτιεμαι παντως πόσο πολύ χωρο μπορει να ελευθερωσει κανεις καθαριζοντας Log files...αν το εκανε κανεις ας μας πει νουμερα... Edited March 11, 2014 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts