saranto Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Μπορώ στην lsn να κάνω root χωρίς να αλλάξω kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Μπορώ στην lsn να κάνω root χωρίς να αλλάξω kernel? Δυστυχώς όχι αλλά μπορείς να βάλεις τον Philz από εδώ που είναι ίδιος με τον stock κατεβάζοντάς τον και φλασάροντάς τον από recovery..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Θα εχω θαυμαστικό με αυτόν τον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Θα εχω θαυμαστικό με αυτόν τον τρόπο? Θα δεις ότι για κάθε firmware έχει δύο λινκς (ένα αρχείο έτοιμο για download το καθένα από αυτά).;) Αν κατεβάσεις το πρώτο το φλασάρεις από recovery και ΔΕΝ έχεις τρίγωνα! Αν κατεβάσεις το δεύτερο το περνάς με το Odin και έχεις και τρίγωνα και κάλαντα μαζί που σκόρπισαν παντού...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmik83 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλησπέρα. ΈΧΩ ΕΝΑ S2 KAI ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΟDIN ΣΕ JELLY BEAN ΝΟRDIC LSN ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ WINDOWS 7. ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ICS ΣΥΝΔΕΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ USB ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΔΕΚΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ USB ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ KIES. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Δυστυχώς όχι αλλά μπορείς να βάλεις τον Philz από εδώ που είναι ίδιος με τον stock κατεβάζοντάς τον και φλασάροντάς τον από recovery..:) Κάτσε, αυτό δεν πιάνει στην LSN; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1746794 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 2 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο ή kies ειναι παλια εκδοση ή στο κινητο εχεις προεπιλεγμενο το mass storage / usb debugging και δεν το βλεπει το kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Κάτσε, αυτό δεν πιάνει στην LSN; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1746794 Αυτό το βλέπω πρώτη φορά, έχει συζητηθεί ξανά στο myphone; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Αυτό το βλέπω πρώτη φορά, έχει συζητηθεί ξανά στο myphone; :confused: Δεν ξέρω, πάντως στην LSD πιάνει μια χαρά. Κάντε μια δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Δυστυχώς όχι αλλά μπορείς να βάλεις τον Philz από εδώ που είναι ίδιος με τον stock κατεβάζοντάς τον και φλασάροντάς τον από recovery..:) Eγω εκανα κανονικα στην XWLSN 4.1.2 NEE την τελευταια, με αυτο το αρχειο:Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-signed.zip xωρις κανενα προβλημα, και δουλευει μια χαρα το root.!! Edited April 6, 2013 by manoliskikis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Καλησπέρα. ΈΧΩ ΕΝΑ S2 KAI ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΟDIN ΣΕ JELLY BEAN ΝΟRDIC LSN ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ WINDOWS 7. ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ICS ΣΥΝΔΕΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ USB ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΔΕΚΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ USB ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ KIES. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Απεγκατεστησε εντελως το Kies και ξαναεγκατεστησε το. Ασ'το να κανει ολα τα updates και ξανασυνδεσε την συσκευη. Λογικα θα σ'την "δει". Μου το κανει κι εμενα μερικες φορες αυτο, συνηθως "ισιωνει" με ενα restart του υπολογιστη. Mια-δυο φορες χρειαστηκε να κανω αυτο που σου ειπα... (μην γραφεις κεφαλαια, ειναι σαν να φωναζεις!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Καλησπέρα. ΈΧΩ ΕΝΑ S2 KAI ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΟDIN ΣΕ JELLY BEAN ΝΟRDIC LSN ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ WINDOWS 7. ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ICS ΣΥΝΔΕΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ USB ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΔΕΚΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ USB ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ KIES. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μπορείς επίσης να κατεβάσεις το airdroid και να περάσεις τα αρχεία σου μέσω wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmik83 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Μπορείς επίσης να κατεβάσεις το airdroid και να περάσεις τα αρχεία σου μέσω wifi Θα το δοκιμασω και ενημερωνω.τα backup χανονται απο το κιes με την απεγκατασταση φανταζομαι; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Θα το δοκιμασω και ενημερωνω.τα backup χανονται απο το κιes με την απεγκατασταση φανταζομαι; ευχαριστω Δεν χανεται με την απεγκατασταση, ο φακελος ειναι σ'αυτην την διαδρομη:C:\Users\??????........\Documents\samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 ειχα στειλη το κινητο στο επισημο σερβισε της σαμσουνγκ στο ηρακλειο κρητης και μου εστειλαν μυνημα οτι δεν μπορει να επισκευαστει εκει και το στελνουν αθηνα....... λετε να δουν οτι ηταν ρουτ???????????? ειμαι να σκασω.....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Γιατί δεν το κανες unroot πριν το πας?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 γεια χαρα σε ολους.ενδιαφερομαι να αγορασω το s2 απο ενα φιλο οποιος το εχει αγορασει πριν 1 χρονο περιπου αλλα δεν το ανοιξει καθολου! λογικα το κινητο θα φοραει 2.3 ε?θα μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω ενημερωση λογισμικου απο τις ρυθμισεις? η μονο με odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Θα σου περάσει την τελευταία official ελληνική 4.0.3 που πιστεψε με δεν θα το θελες! Περνάς με odin πολύ εύκολα jb και θα ευχαριστηθείς το καινούργιο σου κιν ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 γιατι εχει τοσο θεμα με ics? :O :-(! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzach1 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=VGR#firmware Γιατί έχει βγει 4.1.2 για vodafone και όχι για cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Το βραδάκι που σύνδεσα το κινητό με τον υπολογιστή, μου έβγαλε ενημέρωση το KIES για νέο firmwire, και είμαι πλέον με το LSN της Nordic. Γομαρό update φαινόταν, αλλά δεν ξεσεταρίστηκε το κινητό. Μόνο το root χάθηκε νομίζω. Τι αλλαγές έχουμε μεταξύ των εκδόσεων, ξέρουμε? Πριν είχα root με το SuperSU (με το ρομποτάκι του android να είναι Superman) μπορώ να κάνω το ίδιο και σε αυτή την έκδοση? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 στο google+ μεσω pc,βλεπω μια χαρα το προφιλ μου και το δουλευω χωρις κανενα προβλημα. μεσω του s2 ομως και με 4.1 firmware,μου λεει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα και οτι πρεπει να μεταβω στην σελιδα plus.google.com. κανω κατι λαθος..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 στο google+ μεσω pc,βλεπω μια χαρα το προφιλ μου και το δουλευω χωρις κανενα προβλημα. μεσω του s2 ομως και με 4.1 firmware,μου λεει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα και οτι πρεπει να μεταβω στην σελιδα plus.google.com. κανω κατι λαθος..? για κανε μια εκκαθαριση δεδομενω το G+, μηπως βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 για κανε μια εκκαθαριση δεδομενω το G+, μηπως βοηθησει. τιποτε-το ιδιο πραγμα κανει..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλησπέρα, είμαι με stock galaxy s2 (ICS σίγουρα, νομίζω 4.0.3). Εδώ και μία βδομάδα είμαι Ιαπωνία, φόρτιζα το κινητό με έναν (φθηνό) αντάπτορα που λέει 250V max (το αναφέρω αν και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Γενικά επειδή δεν έχω Internet στο κινητό και αυτές τις μέρες δεν έκανα κλήσεις λόγω roaming, η μπαταρία δεν έπεφτε με τπτ. Ενώ λοιπόν θα ήμουν με περίπου ~70%, παρατηρώ ότι βγάζει critical battery, λέω ok κλάσσικά κάτι κόλλησε -συνήθως το wifi- και άδειασε τη μπαταρία. Μετά από λίγο το βάζω να φορτίσει, ενώ έχει κολλήσει τελείως / κλείσει από μπαταρία. Από τότε δεν ανοίγει με τπτ, ούτε είμαι σίγουρος αν φορτίζει (ζεσταίνεται όταν είναι στη πρίζα, ίσως κ λίγο παραπάνω από το σύνηθες - δεν είμαι σίγουρος). Δοκίμασα: - διαφορετικό αντάπτορα που δουλεύει με το laptop μου κανονικά - καλώδιο pc για φόρτιση - αφαίρεση μπαταρίας, πάτημα power button για 10 sec, ξανά μπαταρία - το από πάνω με menu button+power / volume buttons+power Δεν ανοίγει με τίποτα, κ έχω μείνει χωρίς κινητό. Κάποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts